Impressum

TKO SMO I ŠTO SMO

Metro-portal neovisan je urbani news portal koji se bavi temama zanimljivim urbanim obrazovanim čitateljima. Osim vlastite produkcije vijesti koje su koncentrirane na gradske teme i najvažnije događaje u zemlji i svijetu koristimo i vijesti i priče našeg medijskog partnera Metro Internationala. Iz mreže Metro World Newsa dobivamo ekskuzivne izvještaje i intervjuje i ostale zanimljive sadržaje iz više od 80 redakcija širom svijeta. Dakle, kod nas ima puno toga čega nema na drugim hrvatskim news portalima.

Broj čitatelja u stalnom je porastu te se možemo pohvaliti 22. mjestom na Gemisovoj ljestvici najčitanijih hrvatskih portala s više od 180.000 jedinstvenih čitatelja mjesečno (podaci za siječanj 2013.)

 

REDAKCIJA

urednistvoff8de@ff8demetro-portal.hr

Glavni urednik: Damir Klemenčić

Informacije o događanjima i PR objave slati na metroportalpromoe1535@e1535gmail.com

Produkcija: Senior.hr

Hi-tech rubrika

Sanja Ledinek -  urednica rubrike, glavni recenzent smartphona i gadgeta i autor članaka. Više od desetljeća radi u tehnološki orijentiranim online medijima gdje se okušala u  poslovima  kao novinarka, recenzentica  voditeljica intervjua i urednica.

Nino Krstačić - autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dozvoli).  

Suradnik rubrika Život i Lifestyle: Andrea Holi

Suradnik rubrike Glazba: Đurđica Sarjanović

Suradnik rubrike Kultura: Miroslav Pelikan

MARKETING I PRODAJA OGLASA

Naklada Neptun d.o.o. e-mail: oglasavanje5dd53@5dd53metro-portal.hr

HOSTING

Nano promocija d.o.o.

www.nano.hr

skrolaj na vrh