Muškarci nema prethodne stranice
EH, DA... :)

Kako muškarci izluđuju žene u krevetu?

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Muškarci često pokazuju navike koje tjeraju žene da se u nevjerici prime za glavu. To se prije svega odnosi na neurednost i "sitnice" poput ostavljanja prljavih čarapa po cijelom domu.… više »

ZNATE LI?

Čemu zapravo služi brada?

objavljeno prije 3 dana

Čemu brada i što je, evolucijski gledano, njena poanta? Djeca, žene i mnogo muškaraca žive sasvim dobro i bez nje. No prošećete li ovih dana ulicom naići ćete na brade… više »

HEH?!

Ćelavci su u modi!

objavljeno prije 8 dana i 2 sata

Ćelavi muškarci seksualno su potentniji - ovaj mit već dugo kruži, jer se smatralo da je ćelavost povezana s višom razinom testosterona, ali znanstvenici su dokazali suprotno.… više »

HE HE

Zašto žene privlače zauzeti muškarci?

objavljeno prije 10 dana i 2 sata

Zauzeti muškarci ženama su privlačniji, dokazalo je zanimljivo istraživanje - studenticama je pokazana fotografija muškarca i u grupi kojoj je rečeno da je zauzet za njega se… više »

MA DA?

Očevi su sretniji od majki?

objavljeno prije 12 dana i 2 sata

Očevi su u patrijarhalnom društvu poput našeg osuđeni uglavnom na minornu ulogu u odgoju djece, što je definitivno pogrešno - mitovi o očinstvu davno su se… više »

ODLIČNO

Bolje je biti oženjeni muškarac

objavljeno prije 14 dana i 2 sata

Oženjeni muškarci su pristojniji i bolji jer im brak pomaže da poprave svoje ponašanje. Osim što su neminovno pod utjecajem svoje nježnije polovice, oni koji su u braku… više »

ZNALI SMO :)

Muškarci sazrijevaju puno kasnije

objavljeno prije 15 dana i 2 sata

Sigurno ste ne jednom čuli da ljudi govore kako se muškarci, čak i u odrasloj dobi, i dalje ponašaju poput djece. Neki također vjeruju da kad su u pitanju parovi, upravo žene… više »

EH, DA... :)

Muškarci su narcisoidniji od žena

objavljeno prije 25 dana i 2 sata

Muškarci su narcisoidniji od žena, pokazala je analiza američkih znanstvenika nakon što su proučili podatke iz 355 znanstvenih članaka, disertacija i tehničkih priručnika u… više »

EHHH...

Muška navika koja izluđuje žene

objavljeno prije 27 dana i 2 sata

Neovisno je li riječ o avanturi za jednu noć ili potencijalnoj vezi, većina žena se složila da im se nikako ne sviđa kada je muškarac neuredan jer ih to odmah navodi da se zapitaju o… više »

OPA :)

Što žene zapravo traže kod muškaraca?

objavljeno prije 28 dana

Što je ženama ključno na muškarcu - je li u pitanju izgled, odličan smisao za humor ili karizma? Sve to može igrati ulogu biranju partnera, ali te stvari nisu… više »

SAVJETI

Kako sačuvati zdravlje prostate

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Svaki muškarac treba brinuti o svojoj prostati, redovito ići na preglede, rekreirati se i kvalitetno jesti kako bi žlijezda koja proizvodi sjemenu tekućinu dugo bila u funkciji… više »

STVARNO?

Gdje leži privlačnost zauzetih muškaraca?

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Oženjeni ili muškarci u ozbiljnim vezama stvarno imaju ono nešto što ih često ženama čini privlačnijima od slobodnih. Jedna od posljednjih studija koja se bavila… više »

ZNATE LI?

Kakve grudi vole koji muškarci?

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Grudi su većini muškarcima jedan od glavnih fetiša, pa vrijedi ona da će svake grudi naći svog obožavatelja, ma kakve bile. No, sad imamo i egzaktne podatke - ispitali su kakve… više »

SAVJETI

Par savjeta za dobar izgled muškarca

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Koliko god slobodni bili, ta sloboda ne treba ići na štetu drugome. Da bismo se držali osnovnih kodeksa pristojnosti potrebno je znati i koju garderobu je prikladno obući u kojoj… više »

STVARNO?

Muške su suze krokodilske...

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

Muškarci ne plaču... barem ih tako uče od malih nogu, ne samo u našoj kulturi već širom svijeta, na užas njihovih majki i ostatka normalnog pučanstva...  Jer, tu… više »