Muškarci nema prethodne stranice
SAVJETI

Kako riješiti problem ispadanja kose, dečki?

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

Kada pričamo o podizanju svijesti o muškom zdravlju, važan aspekt koji često ostaje u sjeni jest ispadanje i gubitak kose kod muškaraca. U pitanju je estetski problem koji može… više »

DAN MUŠKARACA

Gospodo, vijeme je da se posvetite sebi

objavljeno prije 13 dana i 19 sati

Muškarci se često prikazuju kao samouvjereni i sigurni u svoje seksualne sposobnosti. Međutim, stvarnost je da se muškarci, baš kao i žene, mogu nositi s različitim… više »

SAVJETI

Muškarci u vezama najčešće ne vole... što točno?

objavljeno prije 14 dana i 15 sati

Veze su kompleksna područja u kojima se susreću različite osobnosti, očekivanja i potrebe. Muškarci, poput žena, imaju svoje preferencije i izazove kada je riječ o emocionalnim vezama.… više »

SAVJETI

Zašto muškarci imaju sve manje spermije?

objavljeno prije 17 dana i 15 sati

Dakle, ukratko - panika. Muškarci imaju sve manje spermija što, naravno, posljedično radi probleme kod začeća tako da imamo sve manje trudnoća... a to smo si, zapravo, sami… više »

SAVJETI

Par detalja o prostati...

objavljeno prije 25 dana i 17 sati

Studeni je mjesec posvećen obilježavanju borbe protiv raka prostate, te u to ime stavljamo fokus na često zanemaren aspekt zdravlja muškaraca. Vrijeme je da prekinemo šutnju o… više »

MOVEMBER

Što je Movember i zašto je važan?

objavljeno prije 28 dana i 2 sata

Mjesec studeni već dugo nije samo običan mjesec, nego i Movember - mjesec posvećen podizanju svijesti o muškim zdravstvenim problemima, posebice raku prostate, rak testisa, mentalnom… više »

SAVJETI

Par stvari koje svaki muškarac treba znati... o ženama

objavljeno prije 28 dana i 17 sati

Velika većina stručnjaka za ljubavne veze slaže se kako je jedna od najvažnijih stvari koje svaki par treba njegovati dobra komunikacija. Nažalost, muškarci i žene uglavnom imaju vrlo… više »

ANDROPAUZA

Muški izazovi i promjene nakon četrdesete

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Andropauza, također poznata kao muška menopauza, predstavlja prirodan biološki proces koji se javlja kod muškaraca nakon četrdesete godine života. Iako je često manje… više »

SAVJETI

Stres, muškarci i srčane bolesti

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Stres na radnom mjestu nije samo neugodan emocionalni teret, već i ozbiljna prijetnja muškom zdravlju, posebno kada je riječ o bolestima srca. Srčane bolesti su jedan od vodećih uzroka… više »

ZNATE LI ;)

Što je ženama najzanimljivije na muškarcima?

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Pitanje privlačnosti između spolova oduvijek je bilo intrigantno i kompleksno. Što čini muškarce privlačnima ženama? Odgovor na ovo pitanje varira od osobe do osobe, ali postoje… više »

SAVJETI

5 sigurnih načina kako osvojiti ženu vaših snova

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Osvojiti ženu vaših snova može biti izazovno, ali uz pravi pristup i iskrenu nameru, možete uspeti. Nema magičnog recepta za zaljubljivanje, ali postoje određeni koraci koji mogu… više »

PROBLEMI

Što kad muškarci ne mogu začeti djecu?

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

„Dugo smo pokušavali, ali jednostavno nije išlo." To je vjerojatno rečenica koju liječnici često čuju kada im parovi dođu na pregled ili savjetovanje jer žena ne može… više »

MOLIM?

Muškarci postaju sve neinteligentniji i naginju desno...

objavljeno prije 5 mjeseci i 19 dana

Svaki treći intervjuirani muškarac smatra naime da je povremeno nasilje nad ženama u redu. 34 posto je izjavilo da su ponekad napadali žene "da bi im ulili poštovanje". U ožujku… više »

KLAĐENJE

Događajima uživo postalo je nemoguće odoljeti: 3 najbolja sporta za klađenje uživo

objavljeno prije 6 mjeseci i 5 dana

Klađenje uživo poraslo je u popularnosti. Sportske kladionice sada mogu pružiti široku paletu sportskih događaja tijekom dana zahvaljujući tehnološkom napretku, pružajući… više »

OPA!

Gay cruise po Dalmaciji

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

Iznimno uspješna slovenska poduzetnica Milena Pleško (50) već godinama povezuje samce i mnogima je pomogla svojim kreativnim #relationship pristupima i tehnikama da u svoje… više »