Muškarci nema prethodne stranice
EH, DA... :)

Kako muškarci štete svom izgledu

objavljeno prije 7 dana i 6 sati

Muškarci su poznati po tome da baš i ne drže pretjerano do svog izgleda kao žene, ali činjenica je da je dobar izgled katkada pokazatelj dobrog zdravlja i pravilnog držanja svih… više »

ISPROBAJTE :)

Uleti ženama koji pale

objavljeno prije 13 dana i 4 sata

Nova je anketa pokazala da žene itekako padaju na dobre i duhovite ulete. Istraživanje je provedeno na stranici OnePoll i prema dobivenim rezultatima rečenice poput 'Vjeruješ li u… više »

ZAPAMTITE :)

Tri stvari koje muškarci ne vole u vezama

objavljeno prije 13 dana i 6 sati

Muškarci neke stvari jednostavno ne vole u vezama, ma koliko bili zaljubljeni u svoju trenutnu partnericu, a ovo su tri koje im neobično idu na živce. Manipuliranje - a tako… više »

ZAPAMTITE :)

5 pitanja koja NE postavljate ženama na prvom spoju

objavljeno prije 17 dana i 6 sati

Prvi spoj je stresan za oba sudionika, pa nas ponekad ponese nervoza i počnemo pričati... pa, recimo gluposti, ili postavljamo potpuno pogrešna pitanja koje definitivno nisu primjerena… više »

STVARNO?

Čega se boje muškarci?

objavljeno prije 18 dana i 6 sati

Muškarcima se stalno govori da budu čvršći i ne pokazuju emocije, a to zapravo ostavlja negativne posljedice. Tvrtka Harry's jedna je od onih koji žele razbiti iluziju… više »

STVARNO?

Za što služi brada?

objavljeno prije 28 dana i 6 sati

Što je, evolucijski gledano, poanta brade? Djeca, žene i cijela četa muškaraca žive sasvim dobro i bez nje. No prošetate li ovih dana ulicom, naići ćete na brade… više »

Foto: Pexels
OPA :)

Za kakvim se frajerima okreću žene?

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Muškarci s bradom privlačniji su od onih bez nje. Tako tvrde rezultati studije u sklopu koje je 8500 žena moralo ocijeniti potencijal muškaraca s bradom i bez nje da im budu… više »

DA?!

Muškarci su podmukliji od žena

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Vjerojatnije je da će muškarci sabotirati svoje profesionalne konkurente nego žene, pokazala je studija Tehnološkog instituta u Karlsruheu (KIT).  - Nije to zbog… više »

OPA :)

Muškarci koji ruše sterotipe zanimljiviji su ženama

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Žene više privlače muškarci koji ruše stereotipe i aktivno sudjeluju u kućnim poslovima, pokazali su rezultati vrlo zanimljivog istraživanja. Prema rezultatima analize… više »

LOOL

Zašto frajeri toliko vole svoj WC?

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Muškarac i WC - dva nerazdvojna pojma, podložena frustracijama žena koje ne mogu do toaleta - ili zbog zauzetosti, ili zbog miomirisa koje je ostavio njihov dragi. Naime,… više »

ZAPAMTITE :)

Par savjeta za bolji izgled - za muškarce

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Muškarci trpe sve veći pritisak da izgledaju lijepo, njegovano i poželjno, čak i ako nisu (već zaboravljeni) metroseksualci... za utjehu, čak i ako niste bili dobitnik genetičke… više »

ZAPAMTITE!

Zaljubljeni mušarac - kako ga prepoznati

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Zaljubljenost je jedno od najdražih stanja ženama, i'to iz vrlo jednostavnog razloga - čini ih kreativnijima i sretnijima. Ma koliko to čudno zvučalo, ni s muškarcima situacija… više »

O, DA!

Pokloni koji vesele svakog muškarca

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Muškarci se uvijek pitaju voli li ih njihova draga, a dosta toga u cijeloj priči ovisi o vremenu koje ste proveli u vezi. Ako ste zajedno par mjeseci, ne možete očekivati skup ili… više »

STVARNO?

Što žene stvarno cijene kod partnera?

objavljeno prije 6 mjeseci i 11 dana

Žene cijene različite stvari kod partnera, pa tako nije baš jasno je li presudan izgled, odličan smisao za humor ili karizma? No, istraživanje tvrdi da sve to može igrati ulogu biranju… više »

MA DA?

5 stvari koje želi svaka žena

objavljeno prije 6 mjeseci i 12 dana

Postoje neke jednostavne stvari kojima svaki muškarac može oduševiti ženu. Komplimenti - ne oni otrcani o izgledu koje možeš čuti u većini filmova, svaka žena voli čuti… više »