Muškarci nema prethodne stranice
ZANIMLJIVO

Zašto muškarci bježe iz veza?

objavljeno prije 6 mjeseci i 14 dana

Svakodnevne obaveze, bez obzira uključuju li one djecu, posao, fakultet, održavanje kućanstva ili nešto peto, često utječu na vezu tako da se partneri izgube i zanemare sebe, svoje… više »

LOOL

Zašto je WC omiljena muška prostorija?

objavljeno prije 6 mjeseci i 20 dana

Muškarci i vrijeme koje provode na toaletu česta je tema šala, no onima koji žive s njima sigurno nije tako smiješno - nebrojeno su puta pogodili zatvorena vrata i… više »

UPS!

Zašto korona više napada muškarce?

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

Među pacijentima na odjelima intenzivnog liječenja u bolnicama za liječenje korona virusa prevladavaju pretili muškarci. Stručnjaci još nisu sigurni zašto. Ono… više »

EH, DA... :)

Kako muškarci štete svom izgledu

objavljeno prije 7 mjeseci i 11 dana

Muškarci su poznati po tome da baš i ne drže pretjerano do svog izgleda kao žene, ali činjenica je da je dobar izgled katkada pokazatelj dobrog zdravlja i pravilnog držanja svih… više »

ISPROBAJTE :)

Uleti ženama koji pale

objavljeno prije 7 mjeseci i 16 dana

Nova je anketa pokazala da žene itekako padaju na dobre i duhovite ulete. Istraživanje je provedeno na stranici OnePoll i prema dobivenim rezultatima rečenice poput 'Vjeruješ li u… više »

ZAPAMTITE :)

Tri stvari koje muškarci ne vole u vezama

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

Muškarci neke stvari jednostavno ne vole u vezama, ma koliko bili zaljubljeni u svoju trenutnu partnericu, a ovo su tri koje im neobično idu na živce. Manipuliranje - a tako… više »

ZAPAMTITE :)

5 pitanja koja NE postavljate ženama na prvom spoju

objavljeno prije 7 mjeseci i 21 dan

Prvi spoj je stresan za oba sudionika, pa nas ponekad ponese nervoza i počnemo pričati... pa, recimo gluposti, ili postavljamo potpuno pogrešna pitanja koje definitivno nisu primjerena… više »

STVARNO?

Čega se boje muškarci?

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

Muškarcima se stalno govori da budu čvršći i ne pokazuju emocije, a to zapravo ostavlja negativne posljedice. Tvrtka Harry's jedna je od onih koji žele razbiti iluziju… više »

STVARNO?

Za što služi brada?

objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana

Što je, evolucijski gledano, poanta brade? Djeca, žene i cijela četa muškaraca žive sasvim dobro i bez nje. No prošetate li ovih dana ulicom, naići ćete na brade… više »

Foto: Pexels
OPA :)

Za kakvim se frajerima okreću žene?

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

Muškarci s bradom privlačniji su od onih bez nje. Tako tvrde rezultati studije u sklopu koje je 8500 žena moralo ocijeniti potencijal muškaraca s bradom i bez nje da im budu… više »

DA?!

Muškarci su podmukliji od žena

objavljeno prije 8 mjeseci i 12 dana

Vjerojatnije je da će muškarci sabotirati svoje profesionalne konkurente nego žene, pokazala je studija Tehnološkog instituta u Karlsruheu (KIT).  - Nije to zbog… više »

OPA :)

Muškarci koji ruše sterotipe zanimljiviji su ženama

objavljeno prije 8 mjeseci i 14 dana

Žene više privlače muškarci koji ruše stereotipe i aktivno sudjeluju u kućnim poslovima, pokazali su rezultati vrlo zanimljivog istraživanja. Prema rezultatima analize… više »

LOOL

Zašto frajeri toliko vole svoj WC?

objavljeno prije 9 mjeseci i 5 dana

Muškarac i WC - dva nerazdvojna pojma, podložena frustracijama žena koje ne mogu do toaleta - ili zbog zauzetosti, ili zbog miomirisa koje je ostavio njihov dragi. Naime,… više »

ZAPAMTITE :)

Par savjeta za bolji izgled - za muškarce

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Muškarci trpe sve veći pritisak da izgledaju lijepo, njegovano i poželjno, čak i ako nisu (već zaboravljeni) metroseksualci... za utjehu, čak i ako niste bili dobitnik genetičke… više »

ZAPAMTITE!

Zaljubljeni mušarac - kako ga prepoznati

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Zaljubljenost je jedno od najdražih stanja ženama, i'to iz vrlo jednostavnog razloga - čini ih kreativnijima i sretnijima. Ma koliko to čudno zvučalo, ni s muškarcima situacija… više »