Kultura nema prethodne stranice
NAJAVE

Pantera Tribute večeras u Vintage Industrialu

objavljeno prije 1 sat i 2 minute

U petak 24. svibnja, vraća nam se Strength, vjerojatno najbolji europski PANTERA tribute. Zabengaj glavom i prisjeti se nekih od najbjesnih Dimebagovih riffova. Strength čine četvorica… više »

INTERVJU

Razgovor u povodu – Ivica Malčić

objavljeno prije 5 sati i 2 minute

Ivica Malčić, akademski slikar, autor je iznimno zanimljivog opusa, koga čini niz specifičnih ciklusa slika u srednjem i manjem formatu, rezultat kontinuiranih likovnih istraživanja.… više »

FESTIVALI

U sunčanom Umagu večeras ključa laguna Sea Star festivala uz Sven Vätha i Ninu Kraviz

objavljeno prije 6 sati i 33 minute

Tisuće posjetitelja iz svih zemalja regije i cijele Europe stigli su u suncem okupani Umag koji će ovog vikenda ugostiti treći po redu Sea Star festival! Zagrijavanje u laguni Stella Maris je… više »

NAJAVE

Ove subote ZABAvljamo se na prvom Animafestovom Open-Airu

objavljeno prije 7 sati i 2 minute

Od nadolazeće subote 25. svibnja u 22 sata Animafest Zagreb ponovno je u gradu. Kao i svake godine, uoči službenog otvaranja u svijetu najugledniji hrvatski filmski festival stiže u… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 8 sati i 33 minute

Aquarius club (18h, 170 kn) Offtime festival - Get high w Bocca K. D. Vatroslava Lisinskog (19.30h, 40/60 kn) Zagrebačka filharmonija - Crveni ciklus Muzička akademija (19.30h) Figarov pir,… više »

FESTIVALI

Sve je spremno za Sea Star i sunčani start sezone u Umagu!

objavljeno prije 1 dan

Dijeli nas svega nekoliko sati od početka nezaboravnog festivalskog vikenda u Umagu na najmoćnijem Sea Star Festivalu do sada. Sunce je juče obasjalo prelijepu lagunu Stella Maris, ekipa iz… više »

FESTIVALI

Osam dana sunca i dobre glazbe na Hvaru

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

Festival kojeg organiziraju entuzijasti za entuzijaste! Drugačiji, neobičan i posvećen očuvanju svog jedinstvenog identiteta, osmi Tam Tam Music Festival održava se u malome mjestu Sućurju na… više »

KINO PROGRAM

Doviđenja, kino Europa!

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Odbrojavanje do posljednje kino predstave kulminirat će zatvaranjem kina Europa 1. lipnja na neodređeno vrijeme. Ipak, programom Doviđenja, kino Europa! svečano zaokružujemo naših… više »

INMUSIC 2019

Na INmusic #14 stižu The Black Room, Klinika Denisa Kataneca i Mel Camino

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

The Black Room, Klinika Denisa Kataneca i Mel Camino nova su tri benda koja stižu na ovogodišnji INmusic festival! Bend iz Rijeke, The Black Room, osnovan je 2014. godine, a dvije… više »

NAJAVE

Ganz nove Perforacije - Homesick festival Zagreb

objavljeno prije 1 dan i 7 sati

Ganz nove Perforacije, tjedan izvedbenih umjetnosti, održat će se od 27. lipnja do 1. srpnja, 2019. u Zagrebu, te tijekom lipnja, srpnja, kolovoza i listopada i u Rijeci, Dubrovniku, Splitu,… više »

LOOL

Igor Geržina posvetio skladbu najboljoj prijateljici Duški

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Naš najpoznatiji saksofonist Igor Geržina objavio je live videospot za skladbu „The Moment She Walked In" s Porinom nagrađenog albuma za najbolji instrumentalni… više »

SJAJNO!

Zagreb Beer Fest u četiri dana posjetilo oko 80.000 ljudi

objavljeno prije 2 dana i 1 sat

Treći Zagreb Beer Fest završio je u ponedjeljak navečer sjajnim koncertom Urbana i njegove četvorke, a u četiri dana sjajnog programa festival u centru Zagreba opravdao je sva… više »

NAJAVE

Zoster sutra u Zagreb donosi koncertni party

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

U četvrtak 23. svibnja iz Mostara po prvi puta u Vintage Industrial stiže nam Zoster, bend s velikom fan bazom u Zagrebu koja svaki na svaki njihov koncert pohrli u velikom broju.… više »

NAJAVE

Najava koncertnih izvedbi drame "Bilo bi šteta da biljke krepaju"

objavljeno prije 2 dana i 4 sata

Premijerna koncertna izvedba nove drame Ivora Martinića Bilo bi šteta da biljke krepaju održat će se 22.5 u 17 h u prostorijama bara Kak se šika. Drama Bilo bi… više »

NAJAVE

Eksperimentalni video Helene Schultheis Edgeler u MM centru

objavljeno prije 2 dana i 5 sati

Razgovor i projekcija video radova umjetnice Helene Schultheis Edgeler održat će se u petak, 24. svibnja u MM centru u 20:00. Ulaz na program je besplatan! Program: The Man Without a… više »