Kultura nema prethodne stranice
FILMOVI

Žiri predstavlja, tradicionalna sekcija Festivala 25 FPS

objavljeno prije 3 sata i 19 minuta

Žiri predstavlja, tradicionalna sekcija Festivala 25 FPS, obuhvaća posebno kurirane programe članova Velikog žirija s ciljem da se domaćoj publici pobliže predstave njihove estetske i… više »

KAZALIŠTE

Horizont - nove premijera u ZPC-u

objavljeno prije 5 sati i 59 minuta

Horizont - nova predstava Petre Hrašćanec i Saše Božića, koja nastaje u suradnji s plesačem Lukom Švajdom i američkim umjetnicima Nathanom Lemoineom i Hahnom Roweom,… više »

FESTIVALI

Kulturni Ulični Festival na Borongaju

objavljeno prije 7 sati i 49 minuta

Kulturan ulični festival ima cilj umjetnost i kulturu donijeti u sve kutke Zagreba, na taj način obojati svakodnevicu lokalnog stanovništva. Povezati susjedstvo kroz cirkusku… više »

KULTURA

Kultura Bla Bla Bla

objavljeno prije 9 sati i 49 minuta

Sportsko rekreativni sadržaj, edukativne radionice, cirkuske vještine, glazba... Bogat kulturno-zabavni program za djecu i roditelje u PagoLand Parku! Centar za kulturu i informacije… više »

OSVRT

Digital Arta Mladena Žunjića

objavljeno prije 11 sati i 49 minuta

Zagrebački likovni umjetnik, slikar Mladen Žunjić, poznat širokoj likovnoj publici po svojim kolorističkim obojanim apstrakcijama velikih formata platna, u svojem neprekidnom… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 14 sati i 50 minuta

Eto što ima: Cover page, 19h - Green River Festival Duo VallVik, 19h - Balon Ples na pločniku, 20h - Tkalčićeva Jazz u muzeju, 20h - Muzej prekinutih veza Party: Robojebačina /… više »

KAZALIŠTE

Ljetovanje se nastavlja u Teatru &TD

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Prva ovogodišnja premijera u Teatru &TD je dramsko-plesna predstava Plaža, redatelja Aleksandra Švabića i  Damira Klemenića. Riječ je o koprodukciji UO… više »

NAJAVE

Podrži scenu! podržava Podrži scenu festival

objavljeno prije 1 dan i 7 sati

Ponosno vas pozivamo na prvo izdanje Podrži scenu! podržava Podrži scenu, festivala koji će se održati u Močvari 2. i 3.10.2021.! Projekt je nastao kao suradnja dvije platforme istog imena i… više »

EXIT FONDACIJA

Fondacija EXIT pokreće novi projekt Incredible Destination Events

objavljeno prije 1 dan i 8 sati

Emisija „Mirna Bačka" koja će biti emitirana na Međunarodni dan mira i Dan europske teritorijalne saradnje, putem prijenosa na službenim Facebook i YouTube stranicama Fondacije EXIT i… više »

FESTIVALI

Međunarodni festival klasične glazbe - ZagrebPlus 2021.

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

U tri festivalske večeri nastupit će diljem svijeta poznati glazbenici Krešimir Stražanac, bas-bariton, Aljoša Jurinić, klavir, Kian Soltani, violončelo, Diana Tishchenko,… više »

IZLOŽBE

Željko Prstec i Varaždin

objavljeno prije 1 dan i 10 sati

Gospodine Prstec,sredinom rujna predstavljate se s novom samostalnom izložbom u varaždinskjom HDLU-u. Izlažete Vaše likovne priloge koji su objavljeni u knjizi Željka Funde… više »

SJAJNO!

Attackove radionice subotom

objavljeno prije 1 dan i 11 sati

MALA KULTURNA SCENA ZA DJECU Kazalište sjena Tripstih i AKC provode program Mala kulturna scena za djecu, koji ove subote na repertoaru ima radionicu - Priča o kutiji. Radionica… više »

NAJAVE

Otvorenje dviju izložbi u SC-u ovaj petak

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

U petak, 17. rujna u zagrebačkom Studentskom centru otvaraju se dvije izložbe, obje u 19 sati. U sklopu projekta Oni dolaze umjetnik Svan predstavlja izložbu… više »

NAJAVE

Chris Eckman u Začaranoj Močvari

objavljeno prije 2 dana i 5 sati

Nekada žitelj Seattlea, a već dugo godina s adresom u Ljubljani, Chris Eckman je i Zagrebu i Močvari "naš" i "domaći". Samo oni najrevniji bilježe sve njegove zagrebačke nastupe -… više »

ČESTITAMO

Ivici Prtenjači nagrada za najbolji neobjavljeni roman

objavljeno prije 2 dana i 7 sati

Roman "Sine, idemo kući" odabran je među 142 prijavljena rukopisa, a stručni ocjenivački sud je nagradu dodijelio jednoglasno. Nagrada je dodjeljena 17. put, a dosad su ju dobili brojni… više »