Kultura
DOĐITE!

LAJNAP COMEDY je prava stvar za vas

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Novi stand-up projekt - LAJNAP, zagrebačkoj se publici predstavio u rujnu 2016. Od tada su Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec nanizali preko… više »

COOL!

Glazbena čarolija na Europskom trgu uz Igora Geržinu i Ivanu Kindl

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

U sklopu zagrebačkog Adventa sinoć je na Europskom trgu nastupio naš najpoznatiji saksofonist Igor Geržina te započeo seriju od pet koncerata prigodnog naziva "Saxmas Fairytale".… više »

FESTIVALI

Zaključen lineup treće Brijačnice

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Treće izdanje festivala Brijačnica ponovno nudi najjača imena rock scene, a već objavljenom lineupu kojeg čine Partibrejkers, M.O.R.T., Artan Lili, She Loves Pablo i The Miceks pridružuje se… više »

OSVRT

Stvarno nestvarni svijet Ive Di Giusto Gamulin

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Iva Di Giusto Gamulin, akademska slikarica rođena je 1971.g. u Zagrebu, gdje je i diplomirala na ALU, samostalno izlagala u domovini i inozemstvu, autorica je nadasve lijepog ali i pomalo… više »

NAJAVE

Ove subote u VIB stiže princ tame Nick Cave u izvedbi beogradskih Cave Dogsa

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Princ tame Nick Cave i njegovi The Bad Seedsi u verziji beogradskih Cave Dogsa stižu u subotu 9. prosinca u Savsku 160. Zašto ne bi uveselili sebe i svoje društvo odličnim… više »

NAJAVE

Body Count u Zagrebu - Tvornica kulture, 19. lipnja 2018

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Pioniri crossovera i jedan od najvećih bandova koji je spajao hip hop i metal, mitski Body Count iz Los Angelesa, dolaze u Tvornicu kulture 19. lipnja 2018. na svoj prvi hrvatski koncert… više »

NAJAVE

Ovu subotu u Saxu: 30 godina albuma „The Joshua Tree“ grupe U2

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Jedan on najpopularnijih i po mnogima najvažnijih rock albuma svih vremena, album „The Joshua Tree" planetarno poznatih irskih rokera, grupe U2 ove je godine napunio okruglih 30 godina… više »

OSVRT

ODRASTANJE Zorana Šimunovića

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Zoran Šimunović, suvremeni hrvatski likovni umjetnik, akademski slikar iz Vukovara, pripadnik mlađe generacije, autor je, u posljednje vrijeme, vjerojatno najveće u domaćoj produkciji,… više »

NAJAVE

Brkovi u Domu sportova 20. listopada

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Tri i pol godine nakon rasprodanog koncerta grupa Brkovi se vraća u Malu dvoranu zagrebačkog Doma sportova, u subotu, 20. listopada 2018. Taj koncert u ožujku 2015. upisao je Brkove na… više »

NAJAVE

Vraća se genijalni Bebe Na Vole u pratnji Mind Itchesa u Vintage Industrial

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Nakon nešto manje od godinu dana, u Vintage Industrial vraća se Bebe na Vole u četvrtak 7. prosinca na svom solo koncertu u Savskoj 160. Bebe Na Vole jedna je od najprepoznatljivijih… više »

NAJAVE

Iščekivani Osmi povjerenik, nakon Trećića, stiže u kina

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Mora da ste čuli za Trećić! Naš najudaljeniji naseljeni otok na Jadranu djeluje poput neke nedostižne utopije na kojoj ne vrijede pravila niti dosezi suvremene civilizacije. Otok je to… više »

INMUSIC #13

Nick Cave novi headliner INmusic festivala #13

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Nakon točno deset godina od zadnjeg nastupa u Hrvatskoj, 2008. godine na trećem izdanju INmusic festivala, nikada jači i iščekivaniji Nick Cave & The Bad Seeds vraćaju se na glavnu… više »

BRZO!

Za samo devet sati razgrabljeno prvih 5.000 ulaznica za Sea Star Festival

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Samo devet sati trebalo je da se razgrabi kompletan kontigent prvih 5000 ulaznica za Sea Star festival po poklon cijeni. Danima najavljivan početak prodaje, poguran već jednom osvojenom… više »

U KINIMA

Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi stižu 14. prosinca

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Najpoznatija svemirska saga konačno se nastavlja! U distribuciji 2i Filma, 14. prosinca izlazi nova epizoda Ratova zvijezda: Posljednji Jedi. Redateljsku palicu ovog je puta preuzeo Rian… više »

NAJAVE

Ivana Galic i Darko Horvat u Sternu Carnegie Halla

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Zagrebačka vokalistica Ivana Galić i dugogodišniji gitarist Darko Horvat (Ayllu, Ricardo Luque i prijatelji, Tango Appassionato, Caiman Verde, Gato negro) osvojili… više »