Kultura
SJAJNO!

Dani hrvatske drame na filmu 12. veljače u Botaničaru

objavljeno prije 17 dana i 9 sati

Portal Drame.hr organizira manifestaciju Dani hrvatske drame na filmu, koja će se održati 12. veljače, u 20 sati, u 'Botaničaru', a završava proglašenjem pobjednika natječaja za… više »

IZLOŽBE

Tesla svečovjek - poruka vijekovima u Galeriji Kristofora Stankovića

objavljeno prije 17 dana i 12 sati

Izložba Anite Kunić naziva "Tesla svečovjek - poruka vijekovima" otvara se 10. veljače, u 17 sati, u Galeriji Kristofora Stankovića u Zagrebu. Izložba ostaje otvorena do 21. veljače 2020.… više »

NAJAVE

Nadrealistički krajolici Bady Minck na Kratkom utorku

objavljeno prije 18 dana i 10 sati

Gošća novog Kratkog utorka, koji će se održati 11. veljače u kinu 'Tuškanac' u Zagrebu, i to iznimno u 20,30 sati, poznata je luksemburško-austrijska filmašica… više »

IZLOŽBE

Maja Strgar Kurečić - Drugi svjetovi

objavljeno prije 18 dana i 12 sati

Samostalna izložba fotografija Maje Strgar Kurečić naziva 'Drugi svjetovi' održava se u Gačeriji ULUPUH u Zagrebu od 18. veljače do 2. ožujka 2020. Otvorenje izložbe je u utorak, 18. veljače,… više »

SEA DANCE

Martin Garrix predvodi program sedmog Sea Dance Festivala

objavljeno prije 19 dana i 7 sati

Martin Garrix, trostruki dobitnik titule za najboljeg svjetskog DJ-a, predvodit će program sedmog Sea Dance Festivala na koji stiže uz audio-vizualni spektakl kakav je publika do sada mogla… više »

NAJAVE

Književnost u Močvari organizira ciklus tribina 'Rani radovi'

objavljeno prije 19 dana i 8 sati

Program Književnost u Močvari organizira ciklus tribina 'Rani radovi' kojima se želi promovirati mlađe autore i autorice u prostorima Kluba Močvara u ponedjeljak, 10. veljače, s početkom u… više »

IN MEMORIAM

Filmski festivali u Cannesu, Berlinu i Veneciji odaju počast Kirku Douglasu

objavljeno prije 19 dana i 9 sati

Filmski festivali u Cannesu, Berlinu i Veneciji u četvrtak su odali počast američkom glumcu Kirku Douglasu koji je umro u srijedu u 104. godini. Festival u Cannesu oprostio se od nezaboravnog… više »

NAJAVE

THE SIIDS u Vintageu

objavljeno prije 19 dana i 11 sati

U srijedu 18/03 iz europske prijestolnice kulture - Rijeke, dovodimo vam THE SIIDS! Jedan od najboljih domaćih live bendova koje možete vidjet! Zato ne propusti priliku za njihov prvi veći… više »

IZLOŽBE

ALU-SOC TRI SVI MI u Galeriji Šira

objavljeno prije 19 dana i 13 sati

U ponedjeljak, 10. veljače 2020., Galerija Šira će upriličiti otvorenje multimedijalne izložbe naziva „ALU-SOC TRI SVI MI!", s početkom u 19 sati. Izložbom je prezentiran… više »

NAJAVE

FonoKinoteka predstavlja: Filmmusicorkestar

objavljeno prije 20 dana i 7 sati

Prvo ovogodišnje izdanje Fonokinoteke, koje će se održati 22. veljače, ugostit će Filmmusicorkestar, zagrebačku glazbenu atrakciju poznatu po nezaboravnim interpretacijama klasika… više »

NAJAVE

Simple Minds 13. srpnja na Šalati

objavljeno prije 20 dana i 9 sati

Grupa Simple Minds donosi 13. srpnja na stadion Šalata svoju veliku svjetsku turneju "40 Years Of Hits". Šest godina nakon što su rasprodali Malu dvoranu Doma sportova… više »

SJAJNO!

ZFF pokrenuo platformu croatian.film

objavljeno prije 20 dana i 10 sati

Zagreb Film Festival je pokrenuo i predstavio jedinstvenu internetsku platformu za promociju domaćeg kratkometražnog filma - croatian.film (www.croatian.film). Zamišljena kao prostor… više »

NAJAVE

Melodična post punk fiesta uz Esc Life, DDR & Home Conflict

objavljeno prije 20 dana i 11 sati

U srijedu 04.03. spremamo vam savršenu indie punk rock fiestu uz odlične Esc Life, koje prate mladi Home Conflict i jedan od novijih bendova na sceni DDR. ESC LIFE Tri godine nakon… više »

IZLOŽBE

Zagreb, grad umjetnica u Umjetničkom paviljonu

objavljeno prije 20 dana i 13 sati

Umjetnički paviljon u Zagrebu izložbenu sezonu započinje izložbom 'Zagreb, grad umjetnica / Djela hrvatskih umjetnica od kraja 19. do 21. stoljeća' (6. veljače - 14. travnja 2020.). Izložba… više »

NAJAVE

Incite Richia Cavalere u Vintage Industrialu u četvrtak

objavljeno prije 21 dan i 6 sati

Nakon što je dva puta svirao u Zagrebu uz oca, Maxa Cavaleru, njegov sin Richie C. stiže u Vintage Industrial u četvrtak 06. veljače sa svojim bendom Incite na samostalan koncert u… više »