Spektakli nema prethodne stranice
HBO MAX

100 godina Warner Brosa

objavljeno prije 3 sata i 38 minuta

Redateljica dokumentarnog specijala je Leslie Iwerks, koja je nominirana za nagrade Oscar i Emmy, a narator je Morgan Freeman. Treći i četvrti dio specijala bit će dostupan 1. lipnja na HBO… više »

NAJAVE

I tek tako... u lipnju na Max Original

objavljeno prije 1 dan i 4 sata

U seriji glume Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler,… više »

SERIJE

"Prvih pet" uskoro na HBO MAXu

objavljeno prije 6 dana i 4 sata

Trodijelna dokumentarna serija „Prvih pet" prati put bivše premijerke Sanne Marin na čelu finske vlade u vremenima bez presedana, te prikazuje događaje i živote iznimnih… više »

SERIJE

Treća sezona serije Velika na HBO Maxu

objavljeno prije 6 dana i 21 sat

Za Oscar nominirani scenarist, Tony McNamara donosi antipovijesnu vožnju Rusijom 18. stoljeća koja krši sva žanrovska pravila. Serija „Velika" je satirična, komična drama o… više »

SERIJE

Spy/Master je počeo

objavljeno prije 7 dana i 3 sata

Radnje smještene na vrhuncu hladnog rata, Max Original špijunska drama „Spy/Master" zahvaća jedan opasan tjedan u životu fiktivnog lika Victora Godeanua (Alec Secăreanu),… više »

SERIJE

Vodoinstalateri Bijele kuće na HBO Max

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Miniserija „Vodoinstalateri Bijele kuće" pripovijeda o tome kako su Nixonovi politički saboteri i glavni umovi Watergatea, E. Howard Hunt (Woody Harrelson) i G. Gordon Liddy (Justin… više »

SERIJE

Premijera serije Ljubav i smrt

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Ova zadivljujuća miniserija, koju je napisao David E. Kelley i režirala Lesli Linka Glatter, je istinita priča o Candy i Patu Montgomeryju te Betty i Allanu Goreu - dva bogobojazna para koji… više »

SERIJE

Počinje prikazivanje serije A Town Called Malice

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

SkyShowtime danas je potvrdio datum početka prikazivanja potpuno nove, uzbudljive kriminalističke serije A Town Called Malice. Ta razuzdana i energična dramska serija pojavit će se na usluzi… više »

HBO MAX

Nova serija Idol na HBO Maxu

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Smješten u okruženje glazbene industrije, „Idol" prati gurua za samopomoć i vođu suvremenog kulta koji razvija kompliciran odnos s pop-idolom u usponu. Kreatori serije su Sam… više »

NAJAVE

Star Trek: Strange New Worlds se vraća

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Na ovogodišnji Dan prvog kontakta SkyShowtime je najavio da nova sezona serije Star Trek: Strange New Worlds dolazi ekskluzivno na platformu ovog ljeta. Producirana od strane CBS… više »

NAJAVE

Četvrta sezona serije Barry na HBOu

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Cousineaua (Henry Winkler) se slavi kao heroja dok Barryjevo (Bill Hader) uhićenje ima šokantne posljedice. Sve je vodilo ovomu - eksplozivnom i urnebesnom posljednjem poglavlju… više »

STREAMING

Warner Bros. Discovery predstavlja Max

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Warner Bros. Discovery (WBD) je predstavio Max, unaprijeđenu streaming uslugu, koja će prvo biti lansirana u SAD-u 23. svibnja, dok u Europu dolazi 2024. godine. Max donosi originalne… više »

SKYSHOWTIME

Star Trek: Strange New Worlds vraća se ovog ljeta na SkyShowtime

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Na ovogodišnji Dan prvog kontakta SkyShowtime je najavio da nova sezona serije Star Trek: Strange New Worlds dolazi ekskluzivno na platformu ovog ljeta. Producirana od strane CBS… više »

SERIJE

Počinje zadnja sezona Nasljeđa

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

U novoj sezoni koju čini deset epizoda, sve se više bliži prodaja medijskog konglomerata Waystar Royco tehnološkom vizionaru Lukasu Matssonu. Izgledi za ovu seizmičku prodaju… više »

OSCARI

Očekivane nagrade Oscar

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

95. dodjela Oscara bila je, nakon pandemije i svega što se događalo, napokon u normalnom formatu, od crvenog tepiha na dalje, a dobitnici su (više-manje) očekivani, osim… više »