Hrvatska nema prethodne stranice
TREBA!

Arijana Lekić-Fridrih i bitka s "moliteljima"

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Arijana Lekić-Fridrih je hrabra žena, tu nema dileme - uz sve ostale uvrede koje uvijek dobiva prve subote u mjesecu, hrabro stojeći pred klečavcima i njihovom načinu razmišljanja,… više »

PRAZNIK RADA

Pa ono, sretan vam... praznik rada, jel'

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Dragi naši, sretan vam Međunarodni dan rada iliti Praznik rada iliti prvi svibnja iliti prvi maj... kako god želite. Što da vam zaželimo?! Ništa dobro ne možemo… više »

EH, DA...

Postizborno jutro - što dalje?

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Dakle, jutro je obično pametnije od večeri, no možda ovoga puta nije baš tako... dakle, da vidimo rezultate izbora... Neslužbeni rezultati DIP-a nakon obrađenih gotovo… više »

VIJESTI

Ogromna izlaznost na izborima u HR

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Državno izborno povjerenstvo je u 17 sati objavilo da je do 16:30 na izbore izašlo 50,6 posto građana koji imaju biračko pravo. To je za 16,2 posto više nego na posljednjim… više »

IZBORI

Svi na izbore, nema druge države od ove!!

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Državno izborno povjerenstvo (DIP) pozvalo je birače da ostvare svoje pravo i glasuju. „Vidimo se na biralištu", poručuju biračima iz DIP-a. Osim u Hrvatskoj, saborske zastupnike… više »

USKRS

Sretan vam Uskrs, najdraži naši

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Sretan vam Uskrs, draga naša ekipo i vjerni čitatelji... redakcija Metro portala želi vam sve ono što vam u životu treba ili nedostaje - sreće, zdravlja, veselja, ljubavi,… više »

NAPOKON

Napokon pametna nacionalna kampanja

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Vodeći brand menstrualnih uložaka Libresse pokrenuo je novu nacionalnu kampanju borbe protiv menstrualnog siromaštva u sklopu koje će omogućiti besplatne menstrualne uloške za… više »

LJETNO VRIJEME

Vrijeme se mijenja - sat vremena unaprijed

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Ljetno radno vrijeme za ovu, 2024. godinu, počinje noćas, između 30. i 31. ožujka u 2 sata pomicanjem kazaljki za jedan sat unaprijed, pa će se vrijeme računati kao 3 sata ujutro. Ujedno, od… više »

EH, DA...

Lex AP i opasnost orbanizacije Hrvatske

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Svaka se politika dobrim dijelom zasniva i na simboličkim aktima pa tako i politika aktualne vladajuće koalicije premijera Andreja Plenkovića: jedan od posljednjih činova na zadnjoj sjednici… više »

DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 29. veljače 2024.

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Dnevni horoskop za 29. veljače, dan kad zvijezde poručuju sljedeće - Ribe trebaju držati emocije pod kontrolom, Lavovi trebaju uživati u svojoj… više »

COOL

Besplatne skripte za državnu maturu!

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Skripte za maturu jedan su od najvažnijih alata za maturante koji im pomaže u pripremi najvažnijeg ispita u životu. Upravo zato je važno pronaći pouzdane skripte koje će im olakšati… više »

TJEDNI HOROSKOP

Tjedni horoskop od 18. do 24. veljače 2024.

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Tjedni horoskop za razdoblje u kojem je Sunce polako već dolazi kraju svog godišnjeg puta kroz znak Vodenjaka, a taman su mu se naselili i Merkur i Mars i Venera...… više »

MDA

Predizborni šareni baloni hrvatske vlasti

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Uoči svakih parlamentarnih izbora (i) u Hrvatskoj je jasno vidljiva praksa aktualne vlasti da istovremeno najavljuje i odgađa izvjesne značajne političke odluke. Takvi primjeri često se… više »

ZANIMLJIVO

AI4Health.Cro inovacijsko natjecanje

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Jeste li znali kako se značajan broj pacijenata (statistike u razvijenim zemljama kažu čak više od 10 %) hospitalizira ubrzo nakon prethodne epizode hospitalizacije? Troškovi… više »

TIHA MISA

14. Tiha misa na Peristilu

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Ove subote održat će se četrnaesta po redu „Tiha misa", skupna intervencija u javnom prostoru umjetnice Arijane Lekić- Fridrih. "Tiha misa" je reakcija na sve intenzivniju… više »