Hrvatska
COOL

Next Image foto natječaj

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

 Huawei je nedavno pokrenuo svoj Next Image foto natječaj, a ove je godine novost održavanje lokalne verzije natjecanja na kojoj će naši istaknuti fotografi odabrati najbolja… više »

IZBORI

Tiskaju se glasački listići, glasajte obavezno!

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

"Od I. do XI. izborne jedinice tiskat ćemo 3 milijuna i 513 tisuća listića, a svaki od njih košta 1 kunu i 1 lipu, što znači da će za njihovo tiskanje biti potrošena oko… više »

LOVA

Treća traka do Karlovca?

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Već godinama se priča o izgradnji trećeg traka na dionici autoceste Zagreb-Karlovac, ali sve su do sada bile samo priče. Trenutačno je godišnji promet na toj dionici autoceste 36.084… više »

OTVORENJE

Prvi prvi McDonald's na autocesti A1

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Odlazak na more za većinu putnika podrazumijeva usputno stajanje za kavu i obrok s nogu. Rituali su to koje godinama njegujemo, a odsad predah možete napraviti u… više »

WMF

Weekend ide dalje!

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

I ove će godine od 24. do 27. rujna u Rovinju Weekend Media Festival okupiti vodeće stručnjake medijske industrije. Pod sloganom „I love Weekend" festival će obilježiti ljubav,… više »

PRIDE

Povorka ponosa 19. puta u rujnu

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

"Devetnaesta Povorka ponosa lezbijki, gejeva, biseksualnih, transrodnih, interspolnih i queer osoba, naših obitelji i prijateljica, koja se trebala održati danas, proći će Zagrebom 19.… više »

GRAD

Zagrebačka ljubavna nit

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

U grad se uputim obično s Glavnog kolodvora prema parku Zrinjevac. Volim tako laganom šetnjom stići do Trga bana Jelačića. Moj cilj je zakoračiti u Ilicu jer se tamo zbog obiteljske… više »

EHHH...

Kapital u raljama politike i kriminala

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Najnovija afera oko financijskih malverzacija u području javno poticanog razvoja energetike bazirane na obnovljivim izvorima u Hrvatskoj, izazvala je široku raspravu na temu političke… više »

Zaboravite puste priče / Pixabay
COOL

Finalisti nagrade EU-a za održivu energiju - iz Zagreba

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Projekt FER (Pravedna rješenja za bolju zajednicu) poučava studente elektrotehnike u Zagrebu da provode pregled kućanstava i prepoznaju rješenja za uštedu energije. Njime… više »

LOŠE...

Totalni raspad hrvatskog tržišta novih automobila

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

Ova 2020. godina je za zaboraviti, jer nakon pet mjeseci možemo zaključiti kako je i inače slabo hrvatsko tržište novih automobila sada u totalnom raspadu. Pandemija koronavirusa… više »

MATURA

Sve što trebate znati o maturi

objavljeno prije 2 mjeseca i 6 dana

Uoči skorog početka ovogodišnje državne mature koja će se održati od 8. lipnja do 3. srpnja, Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja (NCVVO) iznio je i druge podatke.… više »

DETALJI

Kako će proći matura?

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Pred skori početak polaganja ispita državne mature Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja (NCVVO) pozvao je u četvrtak novinare na briefing koji se održao na mjestu koje, kako… više »

MMMM

Kava kakva vam treba

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Franck je predstavio svoj službeni webshop, novi prodajni kanal osmišljen prema potrebama i navikama modernih potrošača. Franck webshop omogućuje sigurnu i jednostavnu kupovinu,… više »

BICIKLI

Svjetski dan bicikla je danas

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Danas se obilježava Svjetski dan bicikla! Generalna skupština UN-a na zasjedanju u travnju 2018. proglasila je 3. lipnja Svjetskim danom bicikla s ciljem posvećivanja pozornosti… više »

AVANTURA

HIGHLANDER55 Velebit Croatia – ista avantura u manje kilometara

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

HIGHLANDER55 Velebit Croatia događaj je koncipiran za sve one koji se tek žele okušati u višednevnom planinarenju. 55 kilometara duga ruta HIGHLANDER55 kreće sa… više »