Hrvatska
STANJE U PROMETU

Snijeg i ledena kiša prerezali Hrvatsku

objavljeno prije 8 mjeseci i 18 dana

Prestanak je zimskih uvjeta na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Bosiljeva 2, A4 Goričan-Zagreb između Goričana i Brezničkog Huma te na autocesti A7 GP Rupa-čvor Diračje kao i na… više »

PROGNOZA VREMENA

Zima još ne odlazi, pripremite se

objavljeno prije 8 mjeseci i 21 dan

Zimski uvjeti potrajat će još sigurno tjedan dana, možda i dulje, pa se tome valja prilagoditi. Ipak, vrijeme će se u nedjelju smiriti pa je slab snijeg moguć još samo… više »

STANJE U PROMETU

Zametene ceste otežavaju promet

objavljeno prije 8 mjeseci i 22 dana

Zimski su uvjeti na većini cesta u Gorskom kotaru, Lici, središnjoj Hrvatskoj, uključujući dionice autocesta A1 između Bosiljeva 2 i Maslenice, A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i… više »

PROGNOZA VREMENA

Prognoza vremena za vikend - stiže prava zima

objavljeno prije 8 mjeseci i 23 dana

Prognoza vremena za vikend govori nam sljedeće: proljetno vrijeme u čudno doba godine izgleda prestaje - sunce će ponegdje već do petka navečer, te osobito u subotu zamijenit će onaj pravi… više »

PROGNOZA VREMENA

Snijeg ipak stiže?

objavljeno prije 8 mjeseci i 26 dana

Prognoza vremena dovoljno nas je puta prevarila ove "zime", tako da sve ovo treba uzeti sa zrncem soli, no za sada je sigurno da će razmjerno toplo i stabilno vrijeme u većini… više »

ETO...

Sport se ipak ne vrti samo oko novca

objavljeno prije 8 mjeseci i 26 dana

Hrvatski sport diči se posljednjih dana činjenicom pune isplate zatraženih javnih sredstava krovnim organizacijama: Hrvatskom olimpijskom odboru (HOO), Hrvatskom paraolimpijskom odboru,… više »

OPREZ!

HAKOM upozorava na prevare s određenih brojeva telefona

objavljeno prije 9 mjeseci

Zabilježen je novi pokušaj zlouporabe elektroničkih komunikacija i prevare korisnika putem telefona, a isti je spriječen u najkraćem mogućem roku, priopćili su iz HAKOM-a. Radi se… više »

KATASTROFA

Korupcija uništava Hrvatsku, ali borba protiv nje ne postoji

objavljeno prije 9 mjeseci

Kad se građane pita, korupcija je hrvatski problem broj jedan, ali borba protiv nje nikako da zaživi. Štoviše, stručnjaci s kojima smo razgovarali za Deutsche Welle uvjereni su… više »

REALNOST

Zakon pogoduje velikima, mali propadaju

objavljeno prije 9 mjeseci i 1 dan

Dodjela državnog poljoprivrednog zemljišta privatnim zakupcima ponovno uzburkava duhove u Hrvatskoj. Ovom prilikom, s početka godine, povod je novi Zakon o poljoprivredi - legislativni… više »

DANI KOMUNIKACIJA

Što Trump i Twitter imaju s Danima komunikacija

objavljeno prije 9 mjeseci i 8 dana

Festival Dani komunikacija koji će se održati od 12. do 15. travnja 2018. godine u Rovinju donosi primjere svjetskih kampanja koje su ostvarile veliki utjecaj na industriju, ali i na način na… više »

ZANIMLJIVO

Što Hrvati žele da djeca uče u školama?

objavljeno prije 9 mjeseci i 10 dana

Nije novost da je javnost nezadovoljna obrazovnim sustavom, ali čime su točno nezadovoljni, koje predmete bi uveli u škole, a koje izbacili istražio je portal EduCentar na 400… više »

PROGNOZA VREMENA

Stiže kišni tjedan, od minusa i dalje ništa

objavljeno prije 9 mjeseci i 19 dana

Umjereno do pretežno oblačno, ujutro u unutrašnjosti moguća magla. Duljih sunčanih razdoblja bit će na istoku Hrvatske, dok će na Jadranu te u predjelima uz Jadran, mjestimice biti… više »

PROVOKACIJE

Radikalizacija graničnog spora u Hrvatskoj

objavljeno prije 9 mjeseci i 20 dana

Arbitražna bura iz Piranskog zaljeva stigla je do Zagreba. Na sastanku održanom u Ministarstvu poljoprivrede u četvrtak istarski ribari su od države zatražili siguran i neometan ribolov u… više »

PROGNOZA VREMENA

Stižu nam oblaci, kiša i snijeg

objavljeno prije 9 mjeseci i 25 dana

Prognoza vremena za prvi tjedan Nove godine mnogima će neće baš svidjeti, iako će nakon mnogima vjerojatno neprospavane novogodišnje noći, oblačan i kišan prvi dan u… više »

ČESTITKE!!

Sretna vam Nova 2018., dragi naši!

objavljeno prije 9 mjeseci i 25 dana

Sretna vam Nova 2018. godina, drage naše čitateljice i čitatelji, a što vam sve možemo poželjeti stane u omanju enciklopediju, no ne i u običan čestitarski članak. Što se… više »