Hrvatska
EH, DA

Završava prvo hrvatsko predsjedanje Vijećem EU-a

objavljeno prije 8 mjeseci i 6 dana

Prva dva mjeseca, siječanj i veljača protekla su po planu, a onda se u ožujku koronavirus počeo širiti Europom.  Sve je počelo je početkom siječnja kada su kineske zdravstvene… više »

OPET JE TU!

Preporuka treba držati u svakodnevnom životu

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

Općenite preporuke Okupljanja. Izbjegavajte veće grupe ljudi i javna okupljanja. U javnom prijevozu obavezno koristite maske za lice. Izbjegavajte rukovanje, grljenje i poljupce te održavajte… više »

COOL

Next Image foto natječaj

objavljeno prije 8 mjeseci i 8 dana

 Huawei je nedavno pokrenuo svoj Next Image foto natječaj, a ove je godine novost održavanje lokalne verzije natjecanja na kojoj će naši istaknuti fotografi odabrati najbolja… više »

IZBORI

Tiskaju se glasački listići, glasajte obavezno!

objavljeno prije 8 mjeseci i 12 dana

"Od I. do XI. izborne jedinice tiskat ćemo 3 milijuna i 513 tisuća listića, a svaki od njih košta 1 kunu i 1 lipu, što znači da će za njihovo tiskanje biti potrošena oko… više »

LOVA

Treća traka do Karlovca?

objavljeno prije 8 mjeseci i 14 dana

Već godinama se priča o izgradnji trećeg traka na dionici autoceste Zagreb-Karlovac, ali sve su do sada bile samo priče. Trenutačno je godišnji promet na toj dionici autoceste 36.084… više »

OTVORENJE

Prvi prvi McDonald's na autocesti A1

objavljeno prije 8 mjeseci i 14 dana

Odlazak na more za većinu putnika podrazumijeva usputno stajanje za kavu i obrok s nogu. Rituali su to koje godinama njegujemo, a odsad predah možete napraviti u… više »

WMF

Weekend ide dalje!

objavljeno prije 8 mjeseci i 18 dana

I ove će godine od 24. do 27. rujna u Rovinju Weekend Media Festival okupiti vodeće stručnjake medijske industrije. Pod sloganom „I love Weekend" festival će obilježiti ljubav,… više »

PRIDE

Povorka ponosa 19. puta u rujnu

objavljeno prije 8 mjeseci i 21 dan

"Devetnaesta Povorka ponosa lezbijki, gejeva, biseksualnih, transrodnih, interspolnih i queer osoba, naših obitelji i prijateljica, koja se trebala održati danas, proći će Zagrebom 19.… više »

GRAD

Zagrebačka ljubavna nit

objavljeno prije 8 mjeseci i 21 dan

U grad se uputim obično s Glavnog kolodvora prema parku Zrinjevac. Volim tako laganom šetnjom stići do Trga bana Jelačića. Moj cilj je zakoračiti u Ilicu jer se tamo zbog obiteljske… više »

EHHH...

Kapital u raljama politike i kriminala

objavljeno prije 8 mjeseci i 26 dana

Najnovija afera oko financijskih malverzacija u području javno poticanog razvoja energetike bazirane na obnovljivim izvorima u Hrvatskoj, izazvala je široku raspravu na temu političke… više »

Zaboravite puste priče / Pixabay
COOL

Finalisti nagrade EU-a za održivu energiju - iz Zagreba

objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana

Projekt FER (Pravedna rješenja za bolju zajednicu) poučava studente elektrotehnike u Zagrebu da provode pregled kućanstava i prepoznaju rješenja za uštedu energije. Njime… više »

LOŠE...

Totalni raspad hrvatskog tržišta novih automobila

objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana

Ova 2020. godina je za zaboraviti, jer nakon pet mjeseci možemo zaključiti kako je i inače slabo hrvatsko tržište novih automobila sada u totalnom raspadu. Pandemija koronavirusa… više »

MATURA

Sve što trebate znati o maturi

objavljeno prije 8 mjeseci i 28 dana

Uoči skorog početka ovogodišnje državne mature koja će se održati od 8. lipnja do 3. srpnja, Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja (NCVVO) iznio je i druge podatke.… više »

DETALJI

Kako će proći matura?

objavljeno prije 9 mjeseci

Pred skori početak polaganja ispita državne mature Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja (NCVVO) pozvao je u četvrtak novinare na briefing koji se održao na mjestu koje, kako… više »

MMMM

Kava kakva vam treba

objavljeno prije 9 mjeseci i 2 dana

Franck je predstavio svoj službeni webshop, novi prodajni kanal osmišljen prema potrebama i navikama modernih potrošača. Franck webshop omogućuje sigurnu i jednostavnu kupovinu,… više »