Fun nema prethodne stranice
VIC DANA

Mujo i udana kćer

objavljeno prije 11 sati i 36 minuta

Mujo ulazi u kafanu i već s vrata viče konobaru: - Jarane, de' svakom šta pije, udaje mi se kćer Habiba! Zavrtio Mujo tako par rundi, rakije se truse, kad ga upita Haso: - Dobro je,… više »

VIC DANA

Mujo i loto

objavljeno prije 1 dan i 11 sati

Mujo uleti u kući i viče: - Fato, bona, dođ' 'vamo! Fata dođe, a Mujo je nabrijano upita: - Fato, bona, šta b' ti napravila da t' kažem da sam dobio na Lotu? Fata ispali iz prve: -… više »

VIC DANA

Mujo, Haso i strina

objavljeno prije 3 dana i 11 sati

Mujo se požali Hasi: - Haso, znaš šta sam, bolan, radio? Haso upita: - Š'a bolan? Mujo uzdahne: - Da bi zadivio svoju curu reko sam joj da imam strašno bogata… više »

vic dana

Svakodnevnica u policijskoj stanici

objavljeno prije 4 dana i 11 sati

Sporo popodne u policijskoj stanici, pa napokon zazvoni telefon i policajac se javi:: - Dobar dan, izvol'te? - Pomozite mi, ušla mi je mačka u stan! - Polako, gospođo, to nije… više »

VIC DANA

Fata i problemi s Mujom

objavljeno prije 5 dana i 11 sati

Fata se nakon godinu dana braka s Mujo požali: - Znaš, bila sam glupa kada sam se za tebe udala. A muž će na to: - Znam, bona, ali bio sam zaljubljen i nisam primijetio... više »

VIC DANA

Tko broji 'ko se koliko seksa?

objavljeno prije 6 dana i 11 sati

Mujo otvori vrata, netko mu zvoni, kad tamo - popisivač stanovništa. Muju ga pusti u kuću, da mu kavu i rakijicu pa on ispita prvo Fatu pa zatim Muju. Kad je završio, on u… više »

VIC DANA

Mujo, Haso i djeca

objavljeno prije 7 dana i 12 sati

Mujo i Haso se sretnu nakon sto godina, izgrle se pa sjednu na pivu da se ispričaju, pa će Haso upita Muju: - Kako su ti sinovi, šta rade? - Mašala, prvi mi sin modni dizajner,… više »

VIC DANA

Razgovor Muje i Fate

objavljeno prije 8 dana i 11 sati

Krenuli razgovarati Fata i Mujo, pa se on okuraži: - Jel', bona, što s' se ti udala za men'? Fata se nasmije: - Jer s' ti duhov't... Mujo se zbuni: - A ja mislio zato što sam… više »

VIC DANA

Ožalošćeni i lokalni svećenik

objavljeno prije 9 dana i 12 sati

Tužan lik uđe u crkvu i dođe do svećenika: - Dobar dan velečasni, došao sam sa neobičnom željom... Svećenik mu kaže: - Hvaljen Isus, slobodno recite! Lik se snuždi: - Poginuo je moj… više »

VIC DANA

Frendovi na tekmi

objavljeno prije 10 dana i 11 sati

- Koliko imaš kila? - Otprilike... 60 i nešto... - OK, koliko je to nešto?" - - Paaa, još 40! više »

VIC DANA

Mujo, Fata i noćna rakija

objavljeno prije 11 dana i 11 sati

Fata usred noći čuje neku buku u kući, pa dođe u kuhinju i vidi Muju kako toči i pije rakiju nemilice. Fata mu uzme rakiju iz ruke i upita: - Jes' ti normalan, šta ti je, šta… više »

VIC DANA

Dječja usta

objavljeno prije 12 dana i 11 sati

Čovjek dolazi doma i nešto mu je sumnjivo, tako da odluči saznati vara li ga žena ili ne. Pozove on sina i upita ga: - Ivice, je li dolazio neki striček i nešto radio po kući… više »

VIC DANA

Što se šapće tijekom seksa?

objavljeno prije 13 dana i 11 sati

Seks je nekima zabavna, nekima sjajna, a trećima bolna tema... ali svima je tema, to je jasno.. pa da vidimo kako se seksa u svijetu... Recimo, što šapću Americe tijekom seksa?… više »

VIC DANA

Mujo kao direktor

objavljeno prije 14 dana i 12 sati

Mujo napokon otvori svoju firmu i zaposli radnike da rade stolove za njega. Nakon par dana spusti se on u pogon i upita prvog do sebe: - Kol'ko s' ti danas stolova napravio? Radnik kaže: -… više »

bu?enje nesanica
VIC DANA

Fata i jutarnje buđenje

objavljeno prije 16 dana i 12 sati

Fata se ujutro budi, protegne i shvati da Muje nema u krevetu. Zgrabi mobitel i nazove ga: - Mujo, bolan, ja se probud'la, a tebe nema?! Pa đe s'?! Mujo odvrati: - Fato, bona, a đe s' se ti… više »