Fun nema prethodne stranice
VIC DANA

Kad plavušu vara muž...

objavljeno prije 1 sat i 6 minuta

Dvije plavuše na kavi, a jedna od njih tužno miješa kavu. Druga se zabrine pa je upita: - Zašto si tužna, što se dogodilo? Ova nevoljko odgovara: - Ma pusti,… više »

COOL

Fata i pas

objavljeno prije 1 dan i 1 sat

Fata dođe kući s posla i već s vrata govori: - Ma gdje si ti, frajeru, kako sam te zažel'la, dođi 'vamo da te zagrlim... Pogleda ona sa strane i uzdahne: - A, Mujo, i ti 's doš'o… više »

VIC DANA

Mujo na operaciji povećanja penisa

objavljeno prije 2 dana i 1 sat

Mujo se nakon dugog nagovaranja odlučio na operaciju povećanja penisa jer mu Fata stalno zanovijeta da mu nije dovoljno velik. Naruči se on kod kirurga, dođe dan operacije, legne Mujo na… više »

Koji razlozi stoje iza razvoda? Pixabay
VIC DANA

Problemi s krizom srednjih godina

objavljeno prije 3 dana i 1 sat

Gledam ja tako svoju ženu s kojom sam proživio 25 godina braka i kažem ja njoj: - Draga, prije 25 godina imali smo jeftin stan, jeftin auto, spavali smo na kauču i gledali mali crno-bijeli… više »

VIC DANA

Mujo i Fatina ljeposta

objavljeno prije 4 dana i 1 sat

Mujo i Fata započeli svađu oko neke sitnice, i kako to obično biva, postaje sve žučnije i glasnije. Fata se izdere na Muju: - Sve pare trošiš na alkohol! Mujo odvrati: - A… više »

VIC DANA

Kako priopćiti Muji loše vijesti

objavljeno prije 5 dana i 1 sat

Dođe Haso do Muje i vidi se da mu je neugodno, ali ipak provali: - Mujo, bolan, imam dvije vijesti, jednu lošu i jednu još lošiju, koju 'š prvo? Mujo… više »

VIC DANA

Mujo s bivšom

objavljeno prije 6 dana i 1 sat

Mujo pozvan na zabavu kod Hase, pa se on lijepo sredi i ode sam, bez cure. Nakon što je pola sata lunjao kućom i razgovarao s poznatima, dođe do kuhinje po pivu kad tamo Fata, njegova… više »

VIC DANA

Mujo kao šef... u kući ;)

objavljeno prije 7 dana i 1 sat

Mujo dolazi kući lagano pijan, zaudara na ćevape i rakiju. Fata ga dočeka s valjkom za tijesto u ruci i počne ga mlatiti iz sve snage. Mujo izbjegava udarce, ali kad je postalo opasno,… više »

VIC DANA

Mujini problemi s Hasom

objavljeno prije 8 dana i 1 sat

Mujo i Haso sjede u kafani i razgovaraju o svemu i svačemu, i nakon nekoliko rakijica tema se prebaci na brak. Mujo se pohvali: - E moj Haso, ja sa svojom ženom nisam spavao prije braka, a… više »

VIC DANA

Ljubav na prvi pogled...

objavljeno prije 9 dana i 1 sat

Mujo hoda ulicom i zaustave ga dvije zgodne djevojke. Predstave se i kažu mu da provode anketu o ljubavi i da li bi im mogao odgovoriti na pitanja. Mujo se složi i one ga upitaju: - Gospodine… više »

VIC DANA

Fata i bacanje karata

objavljeno prije 10 dana i 1 sat

Fata ode na sajam kod gatare da vidi što je čeka u budućnosti. Uđe u šator, stara Ciganka baci karte i počne govoriti: - Vidim slovo z, bit ćeš zdrava- Vidim slovo p, bit… više »

VIC DANA

Mujo pokušava nagovoriti Fatu na seks

objavljeno prije 11 dana i 1 sat

Mujo se uvečer u krevet nakon što je odgledao sve što je htio na televiziji, a Fata već debelo sprava. Muji došlo milo, pa lagano gurne Fatu: - Fato ... Fata se samo… više »

VIC DANA

Zanimljive izreke o hrani

objavljeno prije 12 dana

"Brige se lakše ispiru juhom."Židovska izreka "Hrana ima važnu ulogu u pravilnoj prehrani."Fran Lebowitz "Čini se da je glavni postulat nutricionista: ako ima dobar okus, loše… više »

VIC DANA

Kad se Fatu ulovi, a ona spremna ;)

objavljeno prije 13 dana i 1 sat

Mujo dođe kući s posla, ulazi u spavaću sobu, kad tamo Fata leži na krevetu sva crvena i zadihana. Mujo je pogleda i zabrinuto upita: - Fato, što ti je, što dišeš… više »

VIC DANA

Mujo i razgovor o muhama

objavljeno prije 14 dana i 1 sat

Mujo i Haso sjede u lokalnom kafiću, i pohvali se Mujo nakon nekog vremena. - Ubio sam danas pet muha, dvije muške i tri ženske! Haso ga pogleda zbunjeno i upita: - Bolan Mujo, kako… više »