Fun nema prethodne stranice
VIC DANA

Mali Mujica i seksi učiteljica

objavljeno prije 9 sati i 29 minuta

Mali Mujica sjedi u školi i gleda zaljubljeno učiteljicu. Njoj malo neugodno i ode do njega pa ga upita: - Muj'ce, a što ti men' stalno gledaš? Mujica odvrati: - Pa,… više »

VIC DANA

Mujo na blagajni

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Mujo uleti u trgovinu, pokupi par stvari u košaricu i dođe na blagajnu. Blagajnica otkuca sve i upita ga sa smiješkom: - Želite li još nešto? Mujo uzdahne: -… više »

VIC DANA

Fata i nezgode

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

Mujo i Fata sjede u dnevnoj, on gleda nešto na televiziji, ona lista novine pa odjednom zastane i ispali: - A ćuj ovo, bolan... najviše nesreća u kuć' se dogodi u kuhinji?! Mujo… više »

VIC DANA

Mujo pandur u noćnoj

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

Mujo se zaposlio kao pandur i prvu večer pošalju ga u ophodnju po parku. Ujutro dođe on sa smjene i podnosi izvještaj šefu stanice: - Juče' ja do parka, kad ono - na… više »

VIC DANA

Mujo zove policiju

objavljeno prije 4 dana i 9 sati

Mujo panično okreće brojeve na telefonu i urla: · 'Alo, jel' to policija? Glas s druge strane odvrati: - Dašta je, rec'te... Mujo se nastavi derati: - Brzo šalj'te… više »

VIC DANA

Mujo i Haso pijanci

objavljeno prije 5 dana i 9 sati

Mujo se pravo napio u kafani i krene kući teturajući, kad iza ugla naleti na Hasu u istom stanju. Mujo stane, zanjiše se i upita zamuckujući: - Jel', bolan, mogu l' ja nekako proć'… više »

VIC DANA

Mujo i problemi

objavljeno prije 6 dana i 9 sati

Mujo sjedi u fotelji pred televizorom, pije pivo i gleda nogomet, pa se nešto zamisli i zabrine. Počeše se po glavi i vikne Fati u kuhinji: - Fato, bona, nešt' me muči… više »

VIC DANA

Plavuše u parku

objavljeno prije 7 dana i 9 sati

Sjele dvije plavuše na klupu u parku i zapričale se, kad jedna pokaže rukom na dva tipa koji im prilaze: - Joooj, vidi ovu dvojicu... lijevi mi je suprug, desni ljubavnik! Druga… više »

VIC DANA

Mujo, Haso i političari

objavljeno prije 8 dana i 9 sati

Mujo lagano pijucka svoje piće u kafani, kad uleti Haso, pijan k'o letva i već se s vrata zadere: - Svi s' polit'čari b'dale!! Mujo odmahne glavom: - Paz' ti što pričaš! Haso mu… više »

VIC DANA

Mujo taksijaner

objavljeno prije 9 dana i 9 sati

Mujo se zaposlio kao taksista, pa mu šef kaže da mora biti ljubazan prema klijentima i da pokuša prepoznati kakvi su i razgovarati o tome. Uđe njemu na prvu vožnju par, pa će… više »

VIC DANA

Mujo i pas

objavljeno prije 10 dana i 9 sati

Mujo kosi travu u dvorištu, kad naiđe komšija Haso i odmah ga napadne: - Mujo, bolan, tvoj m' je Žućo jutros uz'o papuče! Mujo ga pogleda ispod oka: - Jok, nije... Haso se… više »

VIC DANA

Mujo i najdraži odabir

objavljeno prije 11 dana i 9 sati

Mujo i Haso zasjeli u kafanu i lagano truse rakijice, pa nakon par komada krene priča o ženama. Haso se nešto zamisli pa upita: - Je l', bolan, koga b' ti rađe guzio - medicinsku… više »

VIC DANA

Mujo i Haso na ruletu

objavljeno prije 12 dana i 9 sati

Mujo i Haso došli u casino i odluče zajednički uložiti, pa se dogovaraju oko broja. Mujo konta, konta pa ispali: - 'Ajmo ovako, bolan, koliko s' ti puta guzio ovaj mjesec? Haso… više »

VIC DANA

Mujo i loša sreća

objavljeno prije 13 dana i 9 sati

Mujica dolazi kući sav izvan sebe, sjedne kraj Muje, zapali i opsuje: - Je*em mu sve, jesam ja kurate sreće!!! Mujo ga upita: - Pa š'a je bilo? Mujica odmahne rukom: - Ma... bio… više »

VIC DANA

Mali Mujica i zoo

objavljeno prije 14 dana i 9 sati

Mali Mujica igra se po cijeloj kući, radi nered i kaos, pa ga Fata napokon ulovi za uho, posjedne u kuhinju i izdere se: - Dosta, bolan, smir' se više!! Ako 'š i dalje letat'… više »