Fun
VIC DANA

Mali Mujica i roda

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Fata krenula s malim Mujicom u zoološki vrt, a on je putem povuče za ruku i upita: - Mamo, mamo... 'oć'mo l' vidit' rodu? Fata ga zbunjeno pogleda: - 'oć'mo... što? Mujica… više »

VIC DANA

Mujo i razvod od Fate

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Mujo i Fata se nakon osamdeset godina braka odluče na razvod, pa ih sudac zbunjeno upita: - Pa što se sad razvodite, pobogu? Mujo slegne ramenima: - A čekali da djeca pomru, da im ne… više »

VIC DANA

Mujo i sat

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Mujo ušeće u kafanu, napadno držeći ispruženu ruku da svi vide sat na njoj i sjedne do Hase za stol. Haso baci pogled i upita ga: - Pravo ti je dobar ovaj sat, bolan, o'klen ti? Mujo… više »

VIC DANA

Fata medicinska sestra

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Fata dobila posao medicinske sestre i nakon par dana zaustavi ona doktora na hodniku: - Doktore, doktore... probudio se pac'jent iz sobe 12! Puno mu je bolje, čak je i progovorio! Doktor… više »

VIC DANA

Mujo i izbori

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Mujo jedva nekako došepesa na biračko mjesto za izbore, zaokruži svoje i ubaci listić, pa uzme stolac i sjedne. Sjedi on tako već pola sata, pa ga tip iz biračkog odbora upita: -… više »

VIC DANA

Mujo na izborima

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Mujo se kandidirao na izborima i večer poslije glasanja ulijeće u kuću, pijan i ljut pa se izdere na Fatu: - Fato, sunce li ti tvoje jebem, šta imaš ti sa Hasom! Fata uzvrati: -… više »

ra?unalo laptop
VIC DANA

Mujo pred računalom

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Mujo ode na pregled očiju, pa ga doktor pita: - Jel', bolan, jel' ti provodiš puno vremena pred kompjutorom? Mujo klimne: - Jest, pravo puno... jedno šes'-sedam sati dnevno...… više »

VIC DANA

Mali Mujica i seksi učiteljica

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Mali Mujica sjedi u školi i gleda zaljubljeno učiteljicu. Njoj malo neugodno i ode do njega pa ga upita: - Muj'ce, a što ti men' stalno gledaš? Mujica odvrati: - Pa,… više »

VIC DANA

Mujo na blagajni

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Mujo uleti u trgovinu, pokupi par stvari u košaricu i dođe na blagajnu. Blagajnica otkuca sve i upita ga sa smiješkom: - Želite li još nešto? Mujo uzdahne: -… više »

VIC DANA

Fata i nezgode

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Mujo i Fata sjede u dnevnoj, on gleda nešto na televiziji, ona lista novine pa odjednom zastane i ispali: - A ćuj ovo, bolan... najviše nesreća u kuć' se dogodi u kuhinji?! Mujo… više »

VIC DANA

Mujo pandur u noćnoj

objavljeno prije 5 mjeseci

Mujo se zaposlio kao pandur i prvu večer pošalju ga u ophodnju po parku. Ujutro dođe on sa smjene i podnosi izvještaj šefu stanice: - Juče' ja do parka, kad ono - na… više »

VIC DANA

Mujo zove policiju

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Mujo panično okreće brojeve na telefonu i urla: · 'Alo, jel' to policija? Glas s druge strane odvrati: - Dašta je, rec'te... Mujo se nastavi derati: - Brzo šalj'te… više »

VIC DANA

Mujo i Haso pijanci

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Mujo se pravo napio u kafani i krene kući teturajući, kad iza ugla naleti na Hasu u istom stanju. Mujo stane, zanjiše se i upita zamuckujući: - Jel', bolan, mogu l' ja nekako proć'… više »

VIC DANA

Mujo i problemi

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Mujo sjedi u fotelji pred televizorom, pije pivo i gleda nogomet, pa se nešto zamisli i zabrine. Počeše se po glavi i vikne Fati u kuhinji: - Fato, bona, nešt' me muči… više »

VIC DANA

Plavuše u parku

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Sjele dvije plavuše na klupu u parku i zapričale se, kad jedna pokaže rukom na dva tipa koji im prilaze: - Joooj, vidi ovu dvojicu... lijevi mi je suprug, desni ljubavnik! Druga… više »