Fun
VIC DANA

Poštar kod Muje

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Poštar pozvonio Muji na vrata, Fata otvara i objašnjava mu: - Mujo t' je u štali s kravama, tamo ga traži... Poštar premjesti paket u drugu ruku pa upita: - A kako… više »

ISPROBAJTE :)

Najkraći test inteligencije na svijetu

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Inteligencija se mjeri, to vjerojatno svi znaju, različitim testovima, a ako ste ikad rješavali neki od njih, prva će vam asocijacija biti nizovi raznoraznih brojeva i likova, no ovaj… više »

VIC DANA

Uskrs u modernoj obitelji

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Žena i muž sjede za ručkom, pa žena upita: - Kakvi su ti planovi za Uskrs? Muž je pogleda preko oka: - Kao Isusovi... Žena ga zbunjeno pogleda, a on se nasmije: - Nestajem u petak,… više »

VIC DANA

Mujo i raspeće

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Mujo svratio do Zagreba posjetiti jarane prije Uskrsa, pa krene u šetnju i naleti na bakicu koja prodaje raspela. Mujo zagleda ponudu, pa upita: - Jel', baba, pošto t' je ovaj… više »

VIC DANA

Mujo i posudba love

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Mujo zasjeo u kafanu, pa mu se za stolom ubrzo pridruži Haso. Mujo nateže pivo, a Haso sat vremena pijucka kavu, da bi se napokon okuražio i upitao: - Mujo, bolan, de m' uzajmi 200 maraka do… više »

VIC DANA

Mujo kod veterinara

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Mujo sjedi u dnevnoj, lagano pijucka pivo i gleda neki sportski program kad zazvoni telefon. On se javi i začuje glas s druge strane: - Dobar dan, jel' to Mujo? Mujo potvrdi: - Jest, 'ko je… više »

VIC DANA

Fata i nevjera

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Fata prevarila Muju i priznala mu. Mujo je, sav snužden, upita: - Pa, bona, Fato, zar ti ja nisam bio dobar? Sve sam ti ugađ'o, radio šta s' 'tjela... Fata odgovori: - Mujo, materemi,… više »

VIC DANA

Mali Mujica i panika na vjenčanju

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Mali Mujica s jaranom Ibrom lunja čaršijom, kad odjednom ugledaju povorku uzvanika na vjenčanju kako ide prema lokalu gdje će slaviti. Mujica se nasmije, gurne Ibru pod rebra i ispali:… više »

VIC DANA

Nekoliko viceva o plavušama

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Zašto plavuša zimi sjedi u kutu?  Zato što je tamo uvijek 90 stupnjeva ---------------------------------------------------------------- Pitali plavušu koliko… više »

VIC DANA

Mali Mujica i Mujo škrtica

objavljeno prije 5 mjeseci

Mali Mujica neraspoloženo uđe u dnevnu sobu i poprijeko pogleda Muju, a ovaj ga zbunjeno upita: - Muj'ce, š'a t' je, bolan, š'a me tako gledaš? Mujica odmahne rukom: -… više »

VIC DANA

Mujo i batine

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Mujo se vrati kući lagano pijan, a Fata ga dočekala s oklagijom u ruci i čim je shvatila da je pio, krene ga mlatiti. Mujo bježi po kući, Fata vitla oklagijom i urla na njega, sve dok se on… više »

VIC DANA

Mujo i prva jutarnja kava

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Mujo dolazi na posao sav nervozan, natoči si kavu, sjedne, zapali cigaru i glasno uzdahne od zadovoljstva nakon što je srknuo prvi gutljaj. Gleda ga Haso s drugog stola pa upita: -… više »

COOL

LEGO u Svetom Ivanu Zelini

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Prvi put u Svetom Ivanu Zelini održat će se prava LEGO poslastica - LEGO vikend pod nazivom „Kockice Convention" u Sportskoj dvorani u Svetom Ivanu Zelini, Trg kardinala Alojzija… više »

VIC DANA

Mujo i preporučeno pismo

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Mujo došao s posla i u predsoblju ugleda pismo naslovljeno na njega na hrpi računa, pa uzme pivo, sjedne u dnevnu i krene ga čitati. Kako je krenuo, tako problijedi i zastenje, pa Fata… više »

VIC DANA

Putin i izbori

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Putin i Medvedev poslije objave izbornih rezultata zasjeli na votku, tresu jednu za drugom i zezaju se, kad će najednom Putin: - Je li, baćuška, tko je od danas predsjednik, a tko… više »