Fun
VIC DANA

Mujo i ljubavni savjeti

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Mujo odveo malog Mujicu u kafanu da ga naučio nešto o životu, pa mu uz rakijice i pivo objašnjava životne istine. Mali klima, već dobrano pijan, kad će Mujo: - Eto, Muj'ce, to… više »

FORA :)

Službeni prognostičar SP u Rusiji je - mačak Ahilej

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Mačak Ahilej odabran je za glavnog prognostičara nadolazećeg Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Bijeli mačak koji živi u muzeju Ermitažu bit će službeni vidovnjak koji će… više »

VIC DANA

Mujo i pedeseta godišnjica braka

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Mujo i Fata stigli do pedesete godišnjice braka, pa će Mujo: - Bona, lijepa nam je okrugla godišnjica, zakla'ć'mo janje da proslavimo! Fata ga pogleda ispod oka i procijedi: -… više »

VIC DANA

Fata u kupaonici

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Fata se žali jaranici: - Juče dođem ti ja kući i čujem kako neko stenje u kupatilo. Kad pogledam moj Mujo drka. Jaranica se zbuni: - I šta s' uradila ? Fata slegne ramenima: - Ja… više »

VIC DANA

Mali Mujica u zoološkom vrtu

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Fata je odlučila povesti malog Mujicu u zoološki, pa će on: - Mamo, mamo, 'oć'mo l' vidit' rodu? Fata zbunjeno klimne, a Mujica veselo objavi: - Nadam se da ć' me prepoznat'! :) više »

VIC DANA

Mali Mujica i učenje

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Mali Mujica sjeo s jaranima na pivo, pa se žali: - Men' je mater uvijek govor'la - uč', Muj'ce, uč' da ne moraš teško radit'... i evo t' ga na - završio osnovnu,… više »

VIC DANA

Fata i godine

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Fata sjela na kavu s jaranicama, pa nakon što su se sve izjadale o muževima, djeci, svekrvama i šefovima, ona uzdahne: - E, drage moje, stigle me god'ne... nisam više… više »

VIC DANA

Mujo traži novi posao

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Mujo se lijepo sredio, obukao novo odijelo i izglancao cipele, pa krenuo na razgovor za posao. Kad je stigao, samouvjereno ulazi i sjeda na stolac. Žena za stolom čita njegov životopis pa ga… više »

VIC DANA

Mujo u knjižnici

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Mujo dolazi u knjižnicu, tresne knjigom po stolu i potuži se knjižničarki: - Pravo t' je bezveze ova knjiga... prev'še likova, radnje nema, slika nema... što to dajete ljud'ma… više »

VIC DANA

Fata i šljiva

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Fata se našla s jaranicama na čaršiji i sjela na kavu, pa ne skida velike sunčane naočale s očiju. Nakon što su je zbunjene jaranice počele ispitivati, ona ih skine i… više »

dug dugovanja novac
VIC DANA

Mali Mujica i kusur

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Fata poslala malog Mujicu u trgovinu po kruh i mlijeko i dala mu krupnu novčanicu, pa kad se mali vratio i stavio vrećicu na stol, Fata ga upita: - A đe je kusur? Mujica neuvjerljivo ispali:… više »

VIC DANA

Mujo i utovar

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Mujo našao posao na utovaru, pa cijelo jutro nosi vreće krumpira u kamione. Naleti u neko doba Haso, pa ga upita: - Š'a radiš, bolan? Mujo ga pogleda ispod oka i… više »

VIC DANA

Mujo i Fata željna seksa

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Mujo se zaposlio kao noćni čuvar i sve ide kao podmazano, kad ga jedne večeri nazove Fata i uzbuđeno prošapće u telefon: - Mujo, bolan, dolaz' kuć' odma', gledala sam jedan od onih… više »

VIC DANA

Mujo i mito

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Mujo ostao bez vozačke, ali kako mu se ne da hodati i voziti tramvajem, on i dalje svaki dan na posao i s njega ide autom. Jedne večer vozi se on, kad najednom iskoči pandur iz grma i… više »

VIC DANA

Mujo i miš

objavljeno prije 5 mjeseci

Mujo došao kući u sitne sate dobrano pijan, uvalio se kraj Fate i zaspao kao klada, kad ga ova u neko gluho doba drma: - Mujo... Mujo... bud' se, pijanduro jedna! Mujo se okrene,… više »