Fun
VIC DANA

Mujo i novi lijekovi

objavljeno prije 5 mjeseci i 19 dana

Mujo ulazi u apoteku, gleda iza pulta na sve strane, pa stane u red i kad je došlo do njega, upita farmaceuta: - Imate l' sat? Ovaj se zbuni: - Kak'i sat, čo'eče, ovo je apoteka?! Mujo… više »

VIC DANA

Fata i šetnja s Mujicom

objavljeno prije 5 mjeseci i 21 dan

Fata se sredila, obukla i Mujicu i krenula u šetnju čaršijom. Nakon nekog vremena nalete oni na njenu jaranicu Habibu, zgodnu i dotjeranu. Pozdrave se one, pa Fata reče Mujici:… više »

VIC DANA

Mujo i pokušaj uvaljivanja

objavljeno prije 5 mjeseci i 22 dana

Mujo se uvali Fati u krevet u sitne sate pa joj mazno kaže:  - Fato.... nemam gaće...?! Fata ga odgurne i okrene se na drugu stranu: - Pust' me da spavam, opra'ć' t' jedne ujutru... više »

VIC DANA

Mali Mujica i nezgodni pandur

objavljeno prije 5 mjeseci i 23 dana

Mali Mujica piše poruke po zgradi, kad iza ugla naleti pandur i odmah ga zgrabi za uho i odvede u haustor: - Šaraš fasade, a?! Dooobro, majstore, kako t' je ime? Mujica… više »

VIC DANA

Plavuše i to...

objavljeno prije 5 mjeseci i 24 dana

Pričaju dvije plavuše:- Jesi li čula da je našeg dimnjačara pregazio auto?- Strašno! Više nismo sigurni ni na krovu! … više »

VIC DANA

Vicevi za lakši ulazak u Novu godinu

objavljeno prije 5 mjeseci i 25 dana

Ulazi mladić u knjižaru i pita:- Imate li novogodišnje čestitke na kojima piše: Mojoj jedinoj ljubavi?Prodavačica se osmjehne:- Svakako, izvoliteMladić mrtav hladan zatraži:-… više »

VIC DANA

Mujo i doček Nove godine

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Mujo i Haso odlučili dočekati Novu godinu obližnjoj kafani s jaranima, pa zasjeli i pravo se zarakijali. Nakon što su satrali prvu litru, Haso upita: - Mujo, jarane, šta je… više »

VIC DANA

Mali Mujica i kraj polugodišta

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Mujo se izvalio pred televizor, pijucka pivo, a mali Mujica trčkara kućom i nešto se igra, pa se Mujo najednom prene: - Muj'ce, bolan, tiše malo... nemaš ti ništa… više »

VIC DANA

Mujo i cure

objavljeno prije 6 mjeseci

Mujo i Haso zasjeli u kafanu poslije posla pa se nakon par rakijica krenu prisjećati kako je to bilo kad su bili mlađi. Haso uzdahne: - Ehhh, jarane, ja sam t' svaki vikend drugu dovodio kuć'… više »

VIC DANA

Mujo i plivačica

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Mujo sjedi pred kafanom, lagano pijucka pivo i dobacuje curama u prolazu, kad najednom ugleda sjajno tijelo utegnuto u majicu i minicu. Mujo zazviždi i vikne: - Ej, mala, pravo s' dobra! Cura… više »

VIC DANA

Vicevi za sretan Božić

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Kaže otac nakon još jednog Božića: "Sada znam zašto sam kao dijete više volio Božić. Nisam morao plaćati poklone." ----------------------------------------------- "Jako… više »

VIC DANA

Plavuša i božićna želja

objavljeno prije 6 mjeseci i 3 dana

Plavuša se na Badnjak sjeti svoje bake u staračkom domu i odluči je posjetiti. Baka se razveseli kao rijetko kada i raznježeno joj kaže: - Ljepotice moja, ove godine možeš od… više »

VIC DANA

Mali Mujica i novi mobitel

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Mali Mujica sjedi u dnevnoj sobi i igra se na mobitelu, dok Mujo sa strane čita novine. Mujica se po peti put naljuti i tresne mobitelom po stolu: - Babo, ovaj mob'tel *urcu ne valja, treba… više »

LOOL

Macaulay Culkin rastura u novoj reklami

objavljeno prije 6 mjeseci i 5 dana

Macaulay Culkin i Sam u kući... dvije stvari koje nam već idu na nos tijekom Božića, ali pokazalo se da bivša dječja zvijezda problematičnog odrastanja ima smisla za humor, a bome i za… više »

VIC DANA

Mujo i Fatin striptiz

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

Mujo i Fata sjede pred televizorom i listaju svaki svoj dio novina, kad će Fata: - Mujo, bolan, zam'sli 'vak'u situaciju - na teveu je fudbal, a ja sa strane radim striptiz... koga b' gled'o?… više »