Fun
VIC DANA

Mujo gastarbajter

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Mujo se zaposlio u Njemačkoj i nakon godinu dana na baušteli odluči iskoristiti par dana godišnjeg za posjet obitelji kod kuće. Nazove on burazera Ibru prije puta i upita: -… više »

VIC DANA

Mujo i poslušna Fata

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Mujo i Haso zasjeli u kafanu, pa nakon par rakijica krene razgovor o ženama. Haso se žali na svoju Habibu, kad će Mujo: - Men' ti moja Fata pravo sluša! Haso ga pogleda ispod oka: -… više »

VIC DANA

Mujo i ljubimci

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Mujo uđe u trgovinu za kućne ljubimce i gleda on po policama, gleda, hoda unaokolo zbunjenog izraza, pa ga prodavač pita: - Mogu'l pomoć', što treba? Mujo klimne: - Sprej protiv buha… više »

VIC DANA

Mujo i prava ljubav

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Mujo i Haso sjeli na piće, pa nakon par rakijica upita Haso: - Mujo, bolan, vjeruješ li ti u ljubav na prvi pogled? Mujo klimne: - Jašta, jarane! Haso se iznenadi: - Stvarno?… više »

VIC DANA

Fata i prometna nesreća

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

Mujo sjedi u dnevnoj uz pivo i novine, kad eto ti Fate iz grada. Brzo ga pozdravi i ode u kuhinju, pa izađe za sat vremena s vrućim burekom i stavi ga pred Muju. On je zahvalno pogleda, a ona… više »

VIC DANA

Mujo i pivo sa zetom

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Mujo se ranije vratio kući i uleti u dnevnu, kad se tamo njegova kćer Habiba igra s vibratorom. Mujo se zgrozi, a ova krene kroz suze: - A šta ć' drugo, babo... vid' me, ni'ko me neće… više »

VIC DANA

Mujo i posuđivanje auta

objavljeno prije 5 mjeseci i 16 dana

Mali Mujica uđe u dnevnu, sjedne do Muje i zagrli ga: - Babo, bolan, mogu l' večeras uzet' kola? Mujo ga pogleda ispod oka: - Opet?! Dobro, mali, a za šta teb' služe noge? Mujica se… više »

VIC DANA

Naramak viceva za Dan žena

objavljeno prije 5 mjeseci i 17 dana

Mujo i Haso zasjeli u kafanu na Dan žena, pa nakon treće rakije pita Haso Muju: - Mujo, jarane, šta si uz'o Fati za Dan žena? Mujo slegne ramenima: -  A šta b' joj uz'o...… više »

VIC DANA

Mujo i otkazi

objavljeno prije 5 mjeseci i 18 dana

Mujo odmah nakon srednje škole našao posao, no već nakon mjesec dana ulazi ujutro šef i namrštene face ispali: - Raja, nije dobro... ne zarađuje se dovoljno, mora… više »

VIC DANA

Mujo na kvizu Milijunaš

objavljeno prije 5 mjeseci i 19 dana

Mujo se prijavio na Milijunaša i kad su ga napokon pozvali, on rasturi pitanja - bez problema otvori pitanje za milijun, no kako nije siguran u odgovor, uzme džoker Zovi i pozove Fatu.… više »

VIC DANA

Mali Mujica i jedinica iz matematike

objavljeno prije 5 mjeseci i 20 dana

Mali Mujica zaradio jedinicu iz matematike, pa se Mujo izdere na njega kad se vratio s roditeljskog: - Da s' ispravio tu jedin'cu što prije, jel' t' jasno!! Mujica klimne i ode u svoju… više »

VIC DANA

Mujo i shopping

objavljeno prije 5 mjeseci i 21 dan

Mujo dođe do šefa i potiho ga upita: - Šefe, mogu l' danas izać' ranije s posla? Šef digne glavu s papira i pogleda ga preko naočala: - A što? Mujo se smota: - Pa,… više »

VIC DANA

Mujo i poruke Fati

objavljeno prije 5 mjeseci i 22 dana

Mujo zaglavio s jaranima u kafani, pa u sitne sate odluči javiti se Fati i napiše joj poruku: - Fato, pijem zadnje pivo, kući sam za dvajes' minuta... Otpije gutljaj, pa pošalje… više »

VIC DANA

Mujo i vozački ispit

objavljeno prije 5 mjeseci i 23 dana

Mujo sretne Hasu na čaršiji, a ovaj ga odmah upita: - Jarane, kako je prošlo na vozačkom, jesi'l položio? Mujo slegne ramenima: - Ne znam još... Haso se zbuni: - Kako ne… više »

VIC DANA

Mali Mujica i problemi u seksu

objavljeno prije 5 mjeseci i 24 dana

Mali Mujica dođe do Fate u kuhinju, sjedne za stol i počne se meškoljiti, pokušavajući nešto pitati. Fata ga pogleda ispod oka i vikne: - De, Muj'ce, bolan, gukni već… više »