Fun
HE HE

Najbolji vicevi o Božiću

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Viceva o Božiću ima napretek, evo malog izbora najboljih: Kaže otac nakon još jednog Božića: "Sada znam zašto sam kao dijete više volio Božić. Nisam morao plaćati… više »

VIC DANA

Mali Mujica i pismo Djedu Mrazu

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Mali Mujica sjeo napisati pismo Djedu Mrazu i napokon ga smisli: - Dragi Djede Mraze, pošalj' mi molim te ove god'ne jednog malog bracu. Tvoj Mujica Sutra ujutro stiže mu odgovor: -… više »

FUN

Božićne SMS čestitke

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Božićne čestitke jednostavno više nisu ono što su bile - čestitamo jedni drugima na sve moguće načine osim onog tradicionalnog - čestitkom pisanom rukom i poslanom… više »

VIC DANA

Fata i SMS

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Mujo se pravo zapio s jaranima i otišao prespavati kod Hase, pa ga ujutro budi poruka od Fate: - Mujo, bolan, rekli na vijest'ma da su u Miljacki našli leš… više »

naspavana djeca bolje paze na nastavi
VIC DANA

Mali Mujica na praznicima

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Mali Mujica odmah nakon završetka škole otišao na praznike kod babe na selo, pa ga ona fino nahrani i upita: - Jel', Muj'ce, kako t' je u školi? Mujica nevoljko… više »

COOL!

Satelitske snimke najvažnijih događaja godine

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

Space.com ima zanimljivu galeriju fotografijasnimljenih iz satelita, a koje prikazuje neke od najvažnijih događaja iz ove godine ili mjesta na kojima su se dogodili. Krizu u… više »

VIC DANA

Mujo kod stomatologa

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

Mujo došao na zakazani termin kod zubara i ovaj navalio na groblje u njegovim ustima. Nakon dužeg popravljanja zubar napokon završi, napiše Muji račun i pruži mu ga: -… više »

VIC DANA

Mujo bilder i Fata

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

Fata se upisala u teretanu i već prvi dan na vježbanju upadne joj u oko nabildani tip koji u uglu neumorno diže utege. Fata uvuče trbuh, izbaci sise i priđe: - Zdravo, ja sam Fata... Mujo… više »

FORA!

Belgijski hotel iznajmljuje zlatne ribice usamljenim gostima

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Ako se slučajno nađete u hotelu Hotel Charleroi Airport u Gosseliesu blizu Brisela, a pritom noć namjeravate provesti sami, ne trebate se osjećati usamljeno. Naime, hotel se dosjetio kako… više »

VIC DANA

Mali Mujica i užina

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Mali Mujica kreće u školu, a Fata mu daje vrećicu: - Evo t' už'ne... spakovala sam ti sendvič i čavle... Mujica je zbunjeno pogleda: - Zašto?! Fata slegne ramenima: - Pa da… više »

MA DA?

Sobovi Djeda Mraza/Božićnjaka su - ženke?

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Djed Mraz ili Božićnjak, kako vam drago, i njegove sanjke ne samo da su jedna od najkorištenijih tema fotki i pjesama u prebožićno doba, postali su i tema znanstvenih rasprava -… više »

VIC DANA

Mujo na pustom otoku

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Mujo se nasukao na pustom otoku, a s njim su brodolom preživjeli samo jedna ovca i vučjak. Nakon mjesec dana Mujo uspio sagraditi kolibicu, naći vode i hrane i sve mu je po mjeri, samo stalno… više »

VIC DANA

Mujo na telefonu

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Mujo sjedi na poslu i čita novine, kad zazvoni telefon. Mujo samo uzdahne i pusti ga da zvoni, pa kad je prestao mirno srkne kavicu i nastavi čitati. No, telefon odmah ponovno zazvoni, i kad… više »

VIC DANA

Mujo na roditeljskom

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Mujo otišao na roditeljski u školu, pa ga nakon sastanka pozove razrednica u kabinet i upita: - Gospod'ne Mujo, vaš Muj'ca je... specif'čan, da tako kažem. Rec'te,… više »

VIC DANA

Plavuša na kiosku

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

Plavuša dođe na kiosk, malo razgleda i reče prodavačici: - Molim vas jedne cigarete... Prodavačica je odmjeri od glave do pete: - Koje? Plavuša zbunjeno odgovori: - Kako ko je,… više »