Fun
VIC DANA

Mujo, Haso i političari

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Mujo lagano pijucka svoje piće u kafani, kad uleti Haso, pijan k'o letva i već se s vrata zadere: - Svi s' polit'čari b'dale!! Mujo odmahne glavom: - Paz' ti što pričaš! Haso mu… više »

VIC DANA

Mujo taksijaner

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

Mujo se zaposlio kao taksista, pa mu šef kaže da mora biti ljubazan prema klijentima i da pokuša prepoznati kakvi su i razgovarati o tome. Uđe njemu na prvu vožnju par, pa će… više »

VIC DANA

Mujo i pas

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

Mujo kosi travu u dvorištu, kad naiđe komšija Haso i odmah ga napadne: - Mujo, bolan, tvoj m' je Žućo jutros uz'o papuče! Mujo ga pogleda ispod oka: - Jok, nije... Haso se… više »

VIC DANA

Mujo i najdraži odabir

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Mujo i Haso zasjeli u kafanu i lagano truse rakijice, pa nakon par komada krene priča o ženama. Haso se nešto zamisli pa upita: - Je l', bolan, koga b' ti rađe guzio - medicinsku… više »

VIC DANA

Mujo i Haso na ruletu

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Mujo i Haso došli u casino i odluče zajednički uložiti, pa se dogovaraju oko broja. Mujo konta, konta pa ispali: - 'Ajmo ovako, bolan, koliko s' ti puta guzio ovaj mjesec? Haso… više »

VIC DANA

Mujo i loša sreća

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Mujica dolazi kući sav izvan sebe, sjedne kraj Muje, zapali i opsuje: - Je*em mu sve, jesam ja kurate sreće!!! Mujo ga upita: - Pa š'a je bilo? Mujica odmahne rukom: - Ma... bio… više »

VIC DANA

Mali Mujica i zoo

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Mali Mujica igra se po cijeloj kući, radi nered i kaos, pa ga Fata napokon ulovi za uho, posjedne u kuhinju i izdere se: - Dosta, bolan, smir' se više!! Ako 'š i dalje letat'… više »

VIC DANA

Mujo i Amer

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Mujo sreo nekog Amera na čaršiji pa sjeli na piće, a Mujo se zainteresira: - Jel', bolan, kako je stvarno tamo kod vas u Amer'ci? Amer otpije gutljaj piva: - Super... evo, ja imam kuću… više »

VIC DANA

Mali Mujica i vaga

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

Mali Mujica sjedi u kuhinji i piše zadaću, kad ga Mujo pozove iz dnevne sobe: - Alo, Muj'ce, đe se na ovoj tvojoj vagi vide kile? Mujica izleti iz kuhinje kao metak: - Bjež', bolan,… više »

VIC DANA

Mala Fata i horoskop

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Mujo se preselio u novi kvart, mala Fata krenula u novu školu i nakon par dana on je pita kad se vratila kući: - Jel', bona, kak'a ti je raja u novom razredu? Mala se zamisli pa… više »

VIC DANA

Mujo na operacijskom stolu

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

Mujo došao u bolnicu na operaciju, pa prije nego što su ga uspavali on primi kirurga za ruku: - Doktore... stra' me je.... ovo m' je prva operacija! Doktor klimne: - Znam kako… više »

VIC DANA

Mujo i knjižničarka

objavljeno prije 5 mjeseci i 16 dana

Mujo dolazi u knjižnicu i nakon malo lutanja dođe do knjižičarke: - Dobar dan... imate l' nešto o samoubojstvima? Knjižničarka ga pogleda preko naočala: - Ima... Mujo klimne: - Dajte… više »

VIC DANA

Plavuša i deva

objavljeno prije 5 mjeseci i 17 dana

Plavuša sjela na kavu, svidjela se konobaru pa je on pokuša zainteresirati: - Gospođice, znate li razliku između deve i ševe? Plavuša se zamisli pa ispali: - Nemam… više »

VIC DANA

Mujo i pogađanje

objavljeno prije 5 mjeseci i 19 dana

Mujo krenuo na čaršiju i naleti na Hasu s košarom u ruci: - Đe's, bolan, Haso, šta to nosiš? Haso slegne ramenima: - A eto... kokoši da prodam na pijacu...… više »

VIC DANA

Prvosvibanjski vicevi

objavljeno prije 5 mjeseci i 20 dana

Fata sišla na jutarnju kavu, a Mujo ugleda neka slova na njezinim nogama pa je upita: - Fato, bona, š'a s' to napisala na noge? Fata digne haljinu, a na jednoj nozi piše… više »