Biznis nema prethodne stranice
HUAWEI

Huawei predstavio nove mogućnosti Petal Maps aplikacije

objavljeno prije 3 sata i 21 minutu

Huawei Mobile Services (HMS), dio vodeće svjetske tehnološke kompanije Huawei, predstavio je uzbudljiva ažuriranja dostupna u najnovijoj verziji Petal Maps aplikacije, čineći… više »

ZANIMLJIVO

Što je to društveni utjecaj poduzeća?

objavljeno prije 1 dan i 11 sati

Predavanje za javnost pod nazivom Društveni poduzetnici i njihov pozitivan društveni utjecaj u kontekstu mjerenja i kvantificiranja društvenog utjecaja, održat će… više »

DOBRO...

Bolt i Allianz osiguravaju romobile

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Program osiguranja vozača romobila koji su pokrenuli Bolt i Allianz korisnicima Boltovih električnih romobila osiguravaju dvije vrste osiguranja: od osobne nezgode i od opće odgovornosti.… više »

PRETRAGE

Petal Search - unaprijeđeno iskustvo pretraživanja

objavljeno prije 2 dana i 6 sati

Huawei je predstavio potpuno novi dizajn Petal Searcha, izvornog pretraživača Huawei Mobile Servicesa (HMS). Osmišljen kako bi omogućio praktičnije korisničko iskustvo na svim… više »

UPS! ;)

Svaka četvrta osoba strahuje od gubitka posla

objavljeno prije 2 dana i 10 sati

Portal MojPosao je i ove godine za vrijeme trajanja Regionalnog sajma poslova proveo istraživanje čiji je cilj bio utvrditi stanje na hrvatskom i regionalnom tržištu rada. Istraživanju… više »

COOL

Pokreće se novinska redakcija 16 europskih agencija

objavljeno prije 3 dana i 3 sata

Provedba bi trebala početi u siječnju, a redakcija bi s radom trebala krenuti sredinom sljedeće godine. "Organiziramo europski informacijski prostor i povećavamo pristup građana kvalitetnim… više »

PUTOVANJA

Pala su putovanja... a zimska?

objavljeno prije 3 dana i 6 sati

Među brojnim navikama na koje je pandemija utjecala, one vezane uz putovanja su visoko na ljestvici, a to pokazuje i najnovije istraživanje MasterIndex koje je za Mastercard provela agencija… više »

TROLOVI

Australci zakonom protiv trolova

objavljeno prije 4 dana i 6 sati

Australska Vlada razmatra opseg odgovornosti platformi kao što su Twitter i Facebook za klevetnički materijal objavljen na njihovim stranicama. To dolazi nakon što je… više »

SJAJNO!

Petal Search tvrtkama omogućuje da procvjetaju

objavljeno prije 4 dana i 9 sati

Godinu dana nakon svog lansiranja, Huaweijeva inteligentna mobilna tražilica, Petal Search, doživjela je značajno povećanje tržišnog udjela i predana je pomoći tvrtkama da procvjetaju,… više »

EKSPANZIJA

Bolt Market širi se u Zagebu

objavljeno prije 8 dana i 3 sata

Bolt Market u srpnju je uspješno predstavljen u Estoniji, a od danas je dostupan i u Hrvatskoj. Riječ je o usluzi brze dostave namirnica unutar Bolt Food aplikacije, a svrha joj je… više »

EHHH...

Koliko uspijemo štedjeti?

objavljeno prije 8 dana i 8 sati

Usporedno s rastom prosječne neto plaće u Hrvatskoj, koja je u trećem ovogodišnjem kvartalu iznosila 7.237 kuna (+7 posto u odnosu na isto razdoblje lani), posljednjih mjeseci nemoguće… više »

EINSTRUKCIJE

Einstrukcije.com - nova virtualna učionica

objavljeno prije 8 dana i 10 sati

Od kad je riječ korona ušla u naš svakodnevni vokabular, čini nam se da se vrijeme usporilo, a životne brige fokusirale su se na nova pravila ponašanja. Dok je zdravstvo… više »

ODLIČNO

NTL prvi trgovački lanac koji testira hrvatsku aplikaciju ScanShop

objavljeno prije 9 dana i 6 sati

NTL - Narodni trgovački lanac prvi je prepoznao vrijednost hrvatske aplikacije ScanShop i omogućio testiranje u vlastitim trgovinama. Aplikacija je u sklopu EU projekta došla do faze u… više »

ZANIMLJIVO

Pada cijena plina?!

objavljeno prije 10 dana i 6 sati

Cijena prosinačkih futuresa na TTF čvorištu u Nizozemskoj pala je na 993 dolara za 1000 kubičnih metara, odnosno 85 eura po megavatsatu, na temelju trenutnog tečaja euro/dolar. Ukupni… više »

FRANCK

Franck lansirao Notu - kapsule za još veći užitak vrhunske kave

objavljeno prije 10 dana i 10 sati

 U posljednje dvije godine, navike potrošača diljem svijeta promijenile su način kako se i gdje uživa u kavi. Tijekom 2020. i 2021. godine podaci govore kako sve više raste… više »