Biznis nema prethodne stranice
SAVJETI

UnityCard - nova debitna kartica

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

Dok se krivulja koronavirusa polako ali sigurno izravnava, fokus se postupno prebacuje na slijedeći izazov: ponovno pokretanje gospodarstva. Dok državne vlade i međunarodne institucije diljem… više »

LOVA

Alibaba - nema zime za njih

objavljeno prije 6 dana i 17 sati

Kineski div internetske prodaje Alibaba izvijestio je u petak o snažnom rastu tromjesečnih prihoda budući da su ograničenja zbog koronavirusa potaknula ljude da više kupuju putem… više »

SAZNAJEMO

Mastercard i vcita lansirali platformu „Business Unusual“

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

CRM startup vcita i Mastercard udružili su snage u Europi kako bi lansirali Business Unusual, cjelovito rješenje za učenje i upravljanje poslovanjem dizajnirano posebno za mala i mikro… više »

ANALIZA

Turističko ljeto 2020: što bliže, to bolje

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

"Ovo turističko ljeto će biti zasigurno potpuno drugačije od svega do sada", kaže predsjednik Saveza njemačkih turoperatora Norbert Fiebig u razgovoru za dnevnik Tagesspiegel. On predviđa da… više »

NARAVNO!

EU želi samo dobrovoljne aplikacije za praćenje covida-19

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Aplikacije za mobilne telefone koju koriste zemlje EU-a u borbi protiv širenja novog koronavirusa moraju poštivati pravila Unije o zaštiti osobnih podataka i… više »

MOLIM?!

Europa razmišlja o zajedničkom porezu?

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Treba više mašte da bi se riješile ekonomske posljedice epidemije novog koronavirusa, poručio je čelnik eurogrupe, naznačivši da bi Europa trebala razmisliti o… više »

DANI KOMUNIKACIJA

Komunikacijska industrija nagradila najoriginalnije kreativne ideje i digitalne kampanje

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Sinoć je na Facebook stranici Dana komunikacija održana je virtualna dodjela nagrada IdejaX i MIXX. U danima kad su zdravlje i dobrobit svih od ključne važnosti,… više »

NAPOKON

Udruge Lipa i Glas poduzetnika za potpunu transparentnost trošenja javnog novca

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Udruga poreznih obveznika Lipa i Udruga Glas poduzetnika zatražile su u četvrtak potpunu transparentnost svih javnih tijela i organizacija koje se financiraju novcem poreznih obveznika te… više »

COOL

Google Pay od sada dostupan korisnicima Premium Visa kartica

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

PBZ Card je, u suradnji s Googleom, uveo mogućnost plaćanja Google Pay uslugom za korisnike svojih Premium Visa kartica. Google Pay omogućava jednostavan i siguran način plaćanja u trgovinama… više »

LIJEPO

Hrvatski Telekom donirao je četiri milijuna kuna Klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Korporativna odgovornost i društveni angažman sastavni su dio poslovanja Hrvatskog Telekoma, a donacijom Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević", čiji stručni i požrtvovni… više »

ANALIZA

Veliko lutanje ekonomista po magli korone

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

To je slično kao i sa vremenskom prognozom: kad je sunčano, nikoga previše ne zanima kakvo će vrijeme biti. Ali kad je vrijeme loše, svi žele znati kad će biti bolje. Tako… više »

UFF!

MMF prognozira najtežu recesiju u svijetu od Velike depresije

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Svjetsko gospodarstvo past će ove godine tri posto zbog pandemije novog koronavirusa i zaustavljanja poslovanja u sklopu nastojanja da se smanji širenje zaraze, procijenio je u utorak… više »

DANI KOMUNIKACIJA

Kreativnost ide dalje – proglašenje dobitnika IdejeX, MIXX-a i Effieja pratite na live streamu

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Industrija tržišnih komunikacija ne predaje se u kriznim situacijama - stoga će se proglašenje najboljih projekata industrije, koje se niz godina održavalo na Danima… više »

UPOZORENJE!

HANFA upozorava da ne nasjedate...

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga je na popularnim internetskim stranicama uočila oglase senzacionalističkih naslova u kojima javne osobe navodno odaju tajne svoje zarade. Takvi… više »

LOVA

MMF pomaže najsiromašnijima da smanje dug i da se bore s virusom

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Međunarodni monetarni fond priopćio je u ponedjeljak da će žurno dodijeliti financijska sredstva 25 siromašnih zemalja svijeta kako bi im pomogao da smanje zaduženost i… više »