Biznis nema prethodne stranice
STVARNO?

EU odobrava mobitele na letovima

objavljeno prije 31 minutu i 3 sekunde

Europska komisija odlučila je da zrakoplovne tvrtke mogu ponuditi 5G tehnologiju u zrakoplovima, uz sporiju upotrebu mobilnih podataka. To znači da putnici tijekom leta više neće… više »

ODLIČNO!

RoadShow Croatia - Portugal

objavljeno prije 3 sata i 23 minute

Roadshow Hrvatska/Portugal očekivao je sudjelovanje pedesetak poduzeća iz sektora poljoprivrede, industrije hrane i pića, turizma, tehnologije i drugih grana poduzetništva. Pedesetak… više »

EHHH...

Treće istraživanje Nulti kvadrant

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

Ovogodišnje istraživanje Nulti kvadrant[1] pokazalo je da su hrvatski građani puno pesimističniji nego prethodne godine, pogotovo u pogledu osobnog financijskog stanja te političke i… više »

PREVARE

Sve je više prevara, evo na što trebate paziti

objavljeno prije 4 dana i 7 sati

Hrvatska udruga banaka upozorava korisnike platežnih kartica da provjere vjerodostojnost oglasa koji privlače na iznimno povoljnu online kupnju, ali ih izlažu zloupotrebi i… više »

EU

Usvojena uredba o stranim subvencijama

objavljeno prije 5 dana

Uredbom se nastoje otkloniti narušavanja tržišta prouzročena subvencijama koje treće zemlje dodjeljuju poduzećima koja posluju na jedinstvenom tržištu Europske unije.… više »

MOJ POSAOA

Radnike zanima samo - plaća

objavljeno prije 5 dana i 3 sata

Portal MojPosao je i ove godine za vrijeme trajanja Regionalnog sajma poslova proveo istraživanje čiji je cilj bio utvrditi stanje na hrvatskom i regionalnom tržištu rada. Istraživanju… više »

UPS?

Inflacija ubija zimsku sezonu?

objavljeno prije 6 dana i 6 sati

Svi oni koji zarađuju od sezone zimskih sportova ove godine se pitaju hoće li potrošači, koji štede na svakom koraku kako bi amortizirali učinke inflacije od preko deset posto,i… više »

MOLIM?!

Kineski mobiteli su „neprihvatljiv rizik za nacionalnu sigurnost“

objavljeno prije 6 dana i 10 sati

Šefica američke Savezne komisije za komunikacije (FCC) Jessica Rosenworcel je bila jasna:mobiteli i uređaji za komunikaciju kineskih proizvođača Huawei i ZTE su… više »

NOVOSTI

Oppo je stigao u Hrvatsku

objavljeno prije 8 dana i 3 sata

OPPO, jedna od vodećih tvrtki u području "pametnih" tehnoloških uređaja, najavljuje službeno pokretanje svojih aktivnosti na hrvatskom tržištu, s ciljem da i u Hrvatskoj postane… više »

PULS SEKTORA

Dobra godina, usprkos vrtlogu rasta cijena

objavljeno prije 8 dana i 5 sati

Koliko su skočile cijene? "Puno!" Što je najviše poskupilo? "Gorivo! Ulje! Kruh! Mlijeko! Krumpir! A, šta nije?!" Kolika je inflacija? "Ma, ne pitaj! Bit će više… više »

EK

EK pokušava dogovoriti cijene plina

objavljeno prije 10 dana i 5 sati

Korektivni tržišni mehanizam je odgovor Komisije na zahtjev više od polovice država članica da se ograniče cijene plina, koje su proteklih mjeseci dosegnule rekordne razine… više »

KONFERENCIJE

Game Changer za par dana u Zagrebu

objavljeno prije 11 dana i 5 sati

Još samo nekoliko dana dijeli nas od GAME CHANGER konferencije. Ovo je prva poslovna konferencija koja iz kuta gaminga pokriva development, web3, eCommerce,… više »

NARAVNO...

Pad broja zaposlenih u obrtu i djelatnostima slobodnih profesija

objavljeno prije 14 dana

Iako je ukupan broj zaposlenih pao, porastao je u sedam područja djelatnosti u rasponu od 0,1 posto, djelatnosti zdravstvene zaštite i socijalne skrbi, do 18,4 posto u rudarstvu i… više »

PROBLEMI?

I Amazon otpušta zaposlene

objavljeno prije 14 dana i 11 sati

Velike tehnološke kompanije smanjuju troškove a u to obično spada i smanjenje broja zaposlenih. I Amazon očito želi ukinuti 10.000 radnih mjesta. Iz najveće svjetske… više »

COOL

BAT dobitnik certifikata Above and Beyond

objavljeno prije 15 dana

BAT je još jednom dokazao svoju poziciju jednog od vodećih poslodavaca u Hrvatskoj - TDR d.o.o., kao dio BAT Grupe, postao je dobitnik certifikata Above and Beyond za područje… više »