Biznis
PRIJAVITE SE!

Počele su prijave za Career Speed Dating

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Otvorene su prijave studenata za Career Speed Dating, spoj razgovora za posao i speed datea koji će se održati 14. prosinca 2017. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva… više »

OPREZ

Hoće li nove kriptovalute postati bezvrijedne

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Kriptovalute ili digitalne valute, kako vam drago - sigurno ste naletjeli na oglas u kojem vas se poziva na besplatne seminare za ulaganje u njih, a ako još niste odlučili što… više »

REALNOST

EU se otvara arapskim ulagačima

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

„Most" je čarobna riječ na susretu u Ateni koji je samouvjeren nazvan „EU - arapski svjetski samit". Pritom se prije svega misli na jugoistočni dio Europske unije,… više »

PROBLEMI

Dvostruki udarac Sberbanku u vezi s Agrokorom

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Široki osmijesi Vladinog povjerenika Ante Ramljaka i njegovih suradnika pri ulasku u salu s novinarima u Agrokorovom tornju u četvrtak točno u podne bili su najbolji komentar nekoliko… više »

COOL!

Na Olimpijskim igrama će se plaćati rukavicama i značkama

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Visa, ekskluzivni partner za tehnologiju plaćanja na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama predstavila je danas tri komercijalna oblika nosivih uređaja za plaćanje. U duhu Zimskih olimpijskih… više »

EU FONDOVI

Bespovratne potpore za poljoprivrednike / Novi natječaj 4.1. u prosincu

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Dobre vijesti stižu nam iz Ministarstva poljoprivrede. Ako je suditi po posljednjim natječajima iz Mjere 4, vrijeme kada se na odobrenje projekata  i raspisivanje novih natječaja čekalo… više »

KOMENTAR

Je li zbog "Rajskih dokumenata" odzvonilo poreznim oazama?

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Svatko od nas pokušava smanjiti porezni teret kolikogod je to moguće. U tomu nam pomažu porezni savjetnici i nebrojena literatura na temu: kako uštedjeti na porezu. To je… više »

TREND?

Milijunaš i na čelu Feda

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Već u procesu izbora nasljednika Janet Yellen ( „Novi šef Feda je..." ) se i na kladionicama Jerome Powell smatrao uvjerljivim favoritom. Konačna odluka predsjednika da… više »

SAZNAJEMO

Bonbon uveo paket od 20 GB

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Nova bonbon ponuda donosi pregršt novosti, kako za pretplatnike, tako i za korisnike bonova. Budući da je bonbon odavno poznat kao mreža za korisnike koji vole puno surfati, osvježenje… više »

STRAŠNO

Ravnopravnost spolova za - jedno stoljeće!

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Jaz u jednakosti između muškaraca i žena zatvorit će se za 100 godina, ako se nastavi sadašnjom brzinom, upozorio je Svjetski ekonomski forum u novom… više »

NOVOSTI

VISA Direkt stigla u Europu

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Visa je najavila pokretanje Visa Direkta u Europi - platne platforme koja u stvarnom vremenu omogućuje kompanijama da koriste globalni doseg i veličinu Vise da bi transformirali domaća i… više »

STVARNO?

Plan za Agrokor optimističan, ali stvarnost nije

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Agrokor je, kao čarobnim štapićem, kako je sam u šali rekao Vladin povjerenik Ante Ramljak, od kompanije pred sigurnim bankrotom postao izvrsna, profitabilna kompanija u kojoj… više »

PRAKTIČNO

Tele2 otvorio experience centar u Slavonskom Brodu

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Kako uživati u neograničenoj slobodi komuniciranja, beskonačnim pozivima, porukama, BEZBROJ GB i odličnom mobitelu? Odgovore na ova i još mnoga druga pitanja Brođani će moći dobiti u… više »

DOBRO? LOŠE?

ESB konačno prestaje kupovati tolike državne obveznice?

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Sustavni otkup državnih obveznica zone eura koji Europska središnja banka provodi još od ožujka 2015. je već dugo trn u oku ne samo Nijemcima. Jer ESB svakog mjeseca tako… više »

STRAŠNO

Blokirani upadaju u sve veći dug

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Broj građana s blokiranim računima povećan je na mjesečnoj, ali je smanjen na godišnjoj razini, dok iznos njihova duga raste i na mjesečnoj i na godišnjoj razini. … više »