Biznis
EU FONDOVI

Vinarima nove potpore za promidžbu i sajmove

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Želite li biti prisutni izvan granica EU i tamo plasirati svoja vina? Upravo ovim natječajem se financiraju promotivne aktivnosti vinara na tržištima izvan EU u cilju boljeg… više »

DOĐITE

Superheroina, kiborg-umjetnica i najveći prankster današnjice čekaju vas na Danima komunikacija

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

Prvih dana proljeća hrvatska industrija tržišnih komunikacija seli se u Rovinj na Dane komunikacija. Nakon velike najave najveće zvijezde, Sir Martina Sorrella, na festival dolazi… više »

KONFERENCIJE

Digital Takeover još jednom napunio Cinestar

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

Najveća regionalna digitalna konferencija Digital Takeover u organizaciji 24sata u CineStaru zagrebačkog Branimir Centra i ove godine okupila je 1300 posjetitelja iz Hrvatske i regije: od… više »

ZANIMLJIVO

BEREC objavljuje Smjernice o komunikacijama unutar EU

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Od 15. svibnja 2019., svaka maloprodajna cijena (bez PDV-a) koja se naplaćuje potrošačima za regulirane cijene međunarodnih poziva unutar Europske unije ne smije prelaziti 0,19 EUR po… više »

KONFERENCIJE

Digital Takeover 12. ožujka u Cinestaru Branimir

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Digital Takeover 12. ožujka u Cinestaru zagrebačkog Branimir centra ponudit će bogat program s vrhunskim predavačima iz Hrvatske i svijeta. Čeka vas više od 30 predavača i panelista,… više »

EHHH...

Žene i dalje zarađuju manje

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Međunarodni portal za plaće Paylab, kojeg je dio i MojaPlaća, dugoročno je pratio kretanje plaća zaposlenika na razini pojedinačnih radnih mjesta. Muškarci u prosjeku dobivaju 9 posto… više »

NOVOSTI

Hrvatski Telekom i Zagrebačka banka pokreću najsuvremeniju uslugu mobilnog bankarstva u Hrvatskoj

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Hrvatski Telekom, vodeći hrvatski telekomunikacijski operator i Zagrebačka banka, vodeća banka u Hrvatskoj, potpisali su ugovor o suradnji u pružanju i distribuciji nove digitalne, bankarske… više »

NAJAVE

Sir Martin Sorrell dolazi na Dane komunikacija

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Organizatori Dana komunikacija, koji će se od 28. do 30. ožujka održati u Rovinju, na press konferenciji najavili su dolazak jedne od najutjecajnijih osoba na svijetu prema Time 100 i… više »

KALTENBERG

Bavarski princ posjetio Split u povodu obilježavanja 25 godina Kaltenberg piva u Hrvatskoj

objavljeno prije 3 mjeseca i 19 dana

U kraljevskoj obitelji u samom srcu Bavarske više od 750 godina proizvodi se kraljevsko pivo. Od prošle godine ponovno se proizvodi i u Hrvatskoj, u pivovari Kaltenberg Adria na… više »

ISTRAŽIVANJJE

Bankarske naknade: plaćate li previše usluge svojoj banci?

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Kako hrvatski građani sve ubrzanije iseljavaju u inozemstvo, tako se novčane doznake koje šalju kući, obiteljima i rodbini, već godinama povećavaju. Radi se o iznosu koji se samo u… više »

Predstavljen novi dizajn Ožujskog piva

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Ožujsko pivo predstavilo je novi, moderniji dizajn svoje ambalaže s naglašenim tradicijskim obilježjima. Inspirirana dvorištem Zagrebačke pivovare i njene stogodišnje… više »

NAGRADE

Deutsche Telekomu dodijeljeno prestižno priznanje European 5G Pioneer Award

objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan

Na ovogodišnjem  MWC-u u Barceloni, prestižnom svjetskom događaju koji okuplja najveće globalne stručnjake i prezentira inovacije u području mobilnih tehnologija, Deutsche… više »

EU FONDOVI

Čak 634 miljuna bespovratnih sredstava za inovacije proizvoda i usluga

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

Ovaj natječaj namijenjen je poduzetnicima koji su usmjereni na proizvodnju naprednih i inovativnih proizvoda i usluga visoke dodane vrijednosti koji će doprinijeti povećanju izvoza te time i… više »

MWC 2019

Infobip predstavio RCS rješenja i novi vizualni identitet

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Infobip, globalna kompanija za poslovnu cloud komunikaciju i lider u omnichannel komunikaciji, na ovogodišnjem MWC-u u Barceloni predstavila je napredne komunikacijske usluge (Rich… više »

KONFERENCIJE

RISK 2019 - najveća konferencija IT sigurnosti u jadranskoj regiji

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Pozivamo vas da se pridružite najvećoj IT Security konferenciji u jadranskoj regiji, RISK 2019, koja će se održati 20. i 21. 3.2019 u kongresnom centru Hotela Thermana Park u Laškom,… više »