Biznis
SJAJNO!

Svakim danom sve zeleniji

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Stručnjak za monitore AOC s ponosom objavljuje kako postaje jedan od prvih proizvođača monitora koji je dobio certifikat TCO 9. generacije. Certifikat TCO 9. generacije za monitore objavljen… više »

POSLOVI

15. Job Fair se vraća - poznato i kada

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Kada se održava Job Fair? Nakon dvije godine održavanja Job Fair Meetupa tijekom kojeg su se studenti i poslodavci mogli hibridno družiti, došlo je vrijeme za upoznavanje uživo!… više »

EHHH...

Zajednički protiv potrošača

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Hoće li građani Republike Hrvatske (RH) biti maksimalno sistemski zaštićeni od cjenovnog udara prilikom uvođenja eura umjesto kune početkom iduće godine? To pitanje postavlja se u… više »

KAŽU...

Sezona će biti odlična

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Ako je suditi po 'pripremi' koju su domaći poslodavci odradili na jedinom online sajmu sezonskih poslova Sezonac.hr, održanom od 26. siječnja do 4. veljače, u organizaciji portala MojPosao,… više »

EHHH...

Kako lako se to može popraviti?

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Thierry se uputio prema velikoj robnoj kući elektorničkih uređaja na zapadu Pariza. Tridesetak mu je godina i ne može bez mobitela, pa zato ide po novi. On još nikad nije čuo za indeks… više »

ECB

ECB ubrzo ukida krizne poticaje

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Gospodarstvo eurozone nastavlja se oporavljati i stanje na tržištu rada dodatno se poboljšava, poduprto izdašnim mjerama potpore, ocijenila je predsjednica ECB-a… više »

BRAVO

HONOR prvi Android smartphone brand u Q4 u Kini

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

IDC je objavio tromjesečno izvješće o praćenju mobilnih telefona koje pokazuje da je HONOR nadišao očekivanja u četvrtom tromjesečju 2021. i nastavio svoj rast ostvarivši… više »

HMMM...

Tko je skloniji cijepljenju?

objavljeno prije 3 mjeseca i 19 dana

Cjepivo protiv bolesti Covid-19 rasprostranjeno je diljem svijeta. I dok dio zemalja i dalje muku muči s procijepljenjem stanovništva prvom dozom, druge su već krenule s primjenom… više »

BRAVO

Aircash se dogovorio s Paysafe

objavljeno prije 3 mjeseca i 19 dana

Aircash, institucija za elektronički novac koja omogućuje brz i siguran prijenos novca između korisnika Aircasha, udružila se s vodećom specijaliziranom platformom za plaćanja, Paysafe.… više »

WOW!

Huawei 9. najvrjedniji brend na svijetu

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Brand Finance, vodeća konzultantska tvrtka za procjenu i strategiju brendova, proglasila je Huawei jednim od 10 najvrjednijih brendova za 2022. Izvješće Brand Finance Global 500… više »

BIZNIS

Infobip treću godinu za redom dobiva nagrade

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

Infobip, globalna cloud komunikacijska platforma i vodeća IT kompanija u regiji, osvojio je dva prestižna priznanja na Future Digital Awardsu, godišnjoj dodjeli nagrada koju organizira… više »

GLOVO

Nove kupovne navike u pandemiji

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Netom prije izbijanja pandemije koja je u potpunosti promijenila našu svakodnevicu pojavile su se i online platforme za dostavu. Vrlo brzo smo ih prigrlili i bez njihovih raznobojnih… više »

NOVOSTI

IBM ulaže u srednju i istočnu Europu

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

IBM danas je najavio širenje svojeg Client Engineering tima za korisnike i poslovne partnere na srednju i istočnu Europu (CEE). IBM Client Engineering smješten u Pragu,… više »

TRAŽE...

Google traži nove kolačiće

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Google želi do kraja iduće godine obustaviti korištenje 'kolačića' za praćenje u pregledniku Chrome, što bi značilo da kompanije neće moći voditi 'dnevnik' o posjetama… više »

COOL

NFC beskontaktna plaćanja dostupna na Huawei pametnim telefonima

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Huawei je svoj mobilni ekosustav obogatio uvrštavanjem nove aplikacije za pametne financije, koja omogućuje beskontaktna plaćanja putem NFC-a na pametnim telefonima Huawei P50 serije,… više »