Biznis
PROTUUDAR

Carine na američku rižu, kukuruz, sok od naranče...

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

Europska unija je još uvijek izuzeta od carine koju SAD odnedavno podižu (između ostalog) na čelik i aluminij, ali to izuzeće traje sad još samo do početka lipnja. Da li će to… više »

TAKO TREBA

Franck ne odustaje!

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

Izvanredni povjerenik Agrokora Fabris Peruško u petak je svojom usputnom izjavom novinarima u Opatiji nažalost potvrdio opravdanost naših višekratno izrečenih upozorenja.… više »

REZULTATI

Njuškalo napreduje u svakom pogledu

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Njuškalo je u 2017. godini povećalo prihode za gotovo 30 posto, odnosno završilo prošlu godinu s oko 7,3 milijuna eura prihoda i 1,2 milijuna eura profita (EBT). Od… više »

BORBA

Franck upozorava na nepravilnosti oko nagodbe u slučaju Agrokor

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Franck je neugodno iznenađen tijekom i sadržajem današnje konferencije i objavljene izjave članova Privremenog vjerovničkog vijeća za medije koju su održali izvanredni povjerenik Vlade… više »

EH, DA... :)

Hrvati bi radili kod njemačkih trgovaca

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Tko su najpoželjniji poslodavci u Hrvatskoj i koji su razlozi njihove atraktivnosti otkriva četrnaesto po redu istraživanje* o poslodavcima prvog izbora, koje provodi MojPosao. U istraživanju… više »

ZAŠTO?

Gorivo ponovno poskupjelo

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Gorivo je ponovno poskupjelo - litra benzina od danas stoji 10,41 kunu. Prije mjesec dana za litru benzina je, prema podacima Ministarstva gospodarstva, bilo potrebno izdvojiti prosječno 9,93… više »

SAZNAJEMO

Poznati brend nudi ljetni posao iz snova

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Navršio/la si 18 godina, studiraš, u opisu tvog profila stoji da si vesela, komunikativna, kreativna, susretljiva i snalažljiva osoba te slobodan/na tijekom lipnja i srpnja!?… više »

IDEMO!

Počela je utrka za besplatni Wi-Fi u gradovima

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Europska komisija otvorila je krajem ožujka prijave za WiFi4EU program. Ova 120 milijuna eura vrijedna inicijativa, lokalnim jedinicama EU pa tako i hrvatskim općinama i gradovima,… više »

EHHH...

Nova europska agrarna politika još teža po hrvatskog seljaka

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

Najava smanjivanja javnih budžeta za poljoprivrednike na razini Europske unije, u Hrvatskoj nije izazvala reakcije burne kao u nekim razvijenijim krajevima EU-a. Ali možda je upravo to… više »

SAZNAJEMO

#BeskonačnoLijepaNaša

objavljeno prije 5 mjeseci i 16 dana

Planine, zanosne ravnice, rijeke ili prekrasno plavo more samo su neka od bogatstava naše zemlje. Tele2 poziva sve građane da snime najljepši dio svoga kraja i pokažu gdje se… više »

BRAVO

Njuškalovo foto prepoznavanje je najinovativniji proizvod

objavljeno prije 5 mjeseci i 16 dana

Ugledno svjetsko udruženje International Classified Marketplace Association (ICMA) proglasio je Njuškalovo foto-prepoznavanje predmeta najinovativnijim proizvodom u classified… više »

BIZNIS

Wiener osiguranje službeno pripojilo Erste osiguranje

objavljeno prije 5 mjeseci i 17 dana

Wiener osiguranju službeno je pripojeno Erste osiguranje uz odobrenje Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga. Pripajanjem Erste osiguranja Wiener osiguranje zauzelo je 4. poziciju na… više »

KONFERENCIJE

Nutricomm 2018 u Akceleratoru 22. svibnja

objavljeno prije 5 mjeseci i 17 dana

NUTRITION CONFERENCE 2018. je jednodnevna konferencija iz područja nutricionizma, tehnologije i znanosti o hrani, koja ima cilj okupljanje profesionalaca i zainteresirane javnosti… više »

LEX AGROKOR

Franck se i dalje bori za svoja prava

objavljeno prije 5 mjeseci i 18 dana

Izvanredna uprava Agrokora 3. svibnja ove godine objavila je izjavu u kojoj navodi kako „nema argumenata za tvrdnje Francka da nagodba zbog rješenja Visokog trgovačkog suda ne… više »

SAZNAJEMO

Jedini stvarno neograničeni internet i Huawei P20 i P20 lite u Tele2

objavljeno prije 5 mjeseci i 22 dana

Kako bi svatko uživao u vrhunskim fotografijama i video uspomenama te neograničenoj slobodi komunikacije, Huawei P20 i Huawei P20 lite dostupni su za 199 kuna odmah, a ostatak na rate, uz… više »