Biznis
ODLIČNO!

Zvijezda i Omegol B1 podržavaju Zakladu Hrvatska kuća srca

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

Povodom Svjetskog dana srca i predstavljanja novog funkcionalnog proizvoda - namaza Omegol B1, Zvijezda je podržala rad Zaklade Hrvatska kuća srca. Zaklada educira građane o važnosti njihove… više »

STARTUP

ZICER nudi lovu!

objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana

Startup Factory je prvi hrvatski startup akcelerator i višestruko nagrađivani program ZICER-a - Zagrebačkog inovacijskog centra. Tijekom posljednjih sedam godina kroz ovaj su se… više »

ODLIČNO!

WOLF po treći put

objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana

Za ovogodišnje izdanje WOLF - Women of Luminous Future konferencije koje će se održati 6. i 7. listopada u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema, organizatori su najavili do sada najjači… više »

ANALIZA

Problemi poduzetnika u Hrvatskoj

objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana

Poduzetnici u Hrvatskoj smatraju da su im za poslovanje iznimno važne vještine ophođenja sa zaposlenicima i klijentima, vjeruju da su u njima vrlo dobri, ali su svjesni i prostora za… više »

REZULTATI

Zvijezda slavi 107 godina

objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana

U svoju 107. godinu Zvijezda ulazi kao kompanija čijih se pet brandova, prema nedavno objavljenoj BRANDscore ljestvici snage brandova, nalazi na listi top 10 najjačih u Hrvatskoj. Tako je za… više »

ANALIZA

Prijeti li ozbiljan trgovinski sukob s Kinom?

objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana

Otkako je Europska unija najavila da će preispitati krši li Kina pravila tržišnog natjecanja subvencioniranjem elektroautomobila, raste zabrinutost zbog mogućeg trgovinskog rata… više »

HMMM...

Hrvatska i negativne posljedice turizma

objavljeno prije 8 mjeseci

Hrvatska je tražena kao turistička destinacija. Turistička branša će vjerojatno ove godine premašiti rekordnu godinu prije korone, 2019. To je priopćilo hrvatsko Ministarstvo… više »

MA DA?

Kompare.hr kao najveći posrednik za osiguranja

objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana

U izvješću platforme za analizu tržišta osiguranja Insure.hr iz kolovoza 2023., objavljeno je da tvrtka Custodia d.o.o. preko koje posluje najveći hrvatski komparator osiguranja… više »

U LOVI SU

Uber ruši rekorde

objavljeno prije 8 mjeseci i 5 dana

Nakon prošlogodišnjeg rasta vožnji Ubera od 70 posto tijekom turističke sezone, ova najpopularnija opcija prijevoza u Hrvatskoj opet ruši rekorde. Naime, tijekom ljetnih… više »

ČESTITAMO

ZICER je osvojio titulu "Croatian EEPA 2023 national winner"

objavljeno prije 8 mjeseci i 6 dana

ZICER - Zagrebački inovacijski centar ovih se dana može pohvaliti novim priznanjem. U konkurenciji hrvatskih projekata osvojili su priznanje EPPA 2023 nacionalnog pobjednika. Sada su u finalu… više »

LOVA

Obećavajuće dionice koje se isplati razmotriti za kraj 2023. godine

objavljeno prije 8 mjeseci i 6 dana

 Sve smo bliže četvrtom kvartalu 2023., što znači da će i sam kraj godine stići prije nego što očekujemo. Upravo sad je pravo vrijeme da rekapituliramo svoje ulagačke… više »

EH, DA...

EU - nova zaduženja ili ne

objavljeno prije 8 mjeseci i 6 dana

Španjolska, kao trenutna predsjednica Vijeća Europske unije, pozvala je ministre financija zemalja EU-a u Santiago de Compostelu. "Jasne misli, poniznost i prosvjetljenje", komentirao… više »

ZANIMLJIVO

Birkenstock izlazi na burzu

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

Nakon 250 godina kao obiteljska firma Birkenstock otvara novo poglavlje: proizvođač sandala iz malog mjesta Linz am Rhein na zapadu Njemačke izlazi na burzu u SAD-u. Tvrtka je u utorak… više »

BRAVO

Henkel ponovno pomaže

objavljeno prije 8 mjeseci i 8 dana

Nakon što su nedavne poplave uzrokovale razorne štete diljem Slovenije, Henkel kao društveno odgovorna kompanija, želi pomoći i pružiti podršku svojim… više »

ZANIMLJIVO

Američki dug možda i nije toliko loš

objavljeno prije 8 mjeseci i 8 dana

Većina predstavnika odbora primijetila je značajne inflacijske rizike u pozadini snažnijih gospodarskih perspektiva SAD-a. To služi kao argument u korist duljeg zadržavanja kontrakcijske… više »