Biznis
RAZVOJ

Infinum širi poslovanje na Makedoniju

objavljeno prije 5 mjeseci i 21 dan

Infinum širi poslovanje na Makedoniju. Naša najpoznatija tvrtka za razvoj digitalnih proizvoda potpisala je ugovor o preuzimanju makedonske tvrtke 3P Development kako bi… više »

OECD

Gospodarstvo raste, rastu i rizici

objavljeno prije 5 mjeseci i 22 dana

Svjetska ekonomija će u ovoj godini porasti za 5,6 posto, na globalnoj razini se bolje kontrolira pandemiju koronavirusa nego što je to bio slučaj u 2020., a oporavak… više »

ANALIZA

Indija i novi svjetski poredak

objavljeno prije 5 mjeseci i 25 dana

Kako virus COVID-19 slabi, sve je veći broj razmišljanja usmjeren na postpandemijsko razdoblje. Navedeno će razdoblje postaviti nove obrasce shvaćanja ali i dogovora koji čine osnovu… više »

HUAWEI

Huawei predstavio nove mogućnosti Petal Maps aplikacije

objavljeno prije 5 mjeseci i 25 dana

Huawei Mobile Services (HMS), dio vodeće svjetske tehnološke kompanije Huawei, predstavio je uzbudljiva ažuriranja dostupna u najnovijoj verziji Petal Maps aplikacije, čineći… više »

ZANIMLJIVO

Što je to društveni utjecaj poduzeća?

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Predavanje za javnost pod nazivom Društveni poduzetnici i njihov pozitivan društveni utjecaj u kontekstu mjerenja i kvantificiranja društvenog utjecaja, održat će… više »

DOBRO...

Bolt i Allianz osiguravaju romobile

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Program osiguranja vozača romobila koji su pokrenuli Bolt i Allianz korisnicima Boltovih električnih romobila osiguravaju dvije vrste osiguranja: od osobne nezgode i od opće odgovornosti.… više »

PRETRAGE

Petal Search - unaprijeđeno iskustvo pretraživanja

objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana

Huawei je predstavio potpuno novi dizajn Petal Searcha, izvornog pretraživača Huawei Mobile Servicesa (HMS). Osmišljen kako bi omogućio praktičnije korisničko iskustvo na svim… više »

UPS! ;)

Svaka četvrta osoba strahuje od gubitka posla

objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana

Portal MojPosao je i ove godine za vrijeme trajanja Regionalnog sajma poslova proveo istraživanje čiji je cilj bio utvrditi stanje na hrvatskom i regionalnom tržištu rada. Istraživanju… više »

COOL

Pokreće se novinska redakcija 16 europskih agencija

objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana

Provedba bi trebala početi u siječnju, a redakcija bi s radom trebala krenuti sredinom sljedeće godine. "Organiziramo europski informacijski prostor i povećavamo pristup građana kvalitetnim… više »

PUTOVANJA

Pala su putovanja... a zimska?

objavljeno prije 5 mjeseci i 29 dana

Među brojnim navikama na koje je pandemija utjecala, one vezane uz putovanja su visoko na ljestvici, a to pokazuje i najnovije istraživanje MasterIndex koje je za Mastercard provela agencija… više »

TROLOVI

Australci zakonom protiv trolova

objavljeno prije 6 mjeseci

Australska Vlada razmatra opseg odgovornosti platformi kao što su Twitter i Facebook za klevetnički materijal objavljen na njihovim stranicama. To dolazi nakon što je… više »

SJAJNO!

Petal Search tvrtkama omogućuje da procvjetaju

objavljeno prije 6 mjeseci

Godinu dana nakon svog lansiranja, Huaweijeva inteligentna mobilna tražilica, Petal Search, doživjela je značajno povećanje tržišnog udjela i predana je pomoći tvrtkama da procvjetaju,… više »

EKSPANZIJA

Bolt Market širi se u Zagebu

objavljeno prije 6 mjeseci i 3 dana

Bolt Market u srpnju je uspješno predstavljen u Estoniji, a od danas je dostupan i u Hrvatskoj. Riječ je o usluzi brze dostave namirnica unutar Bolt Food aplikacije, a svrha joj je… više »

EHHH...

Koliko uspijemo štedjeti?

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Usporedno s rastom prosječne neto plaće u Hrvatskoj, koja je u trećem ovogodišnjem kvartalu iznosila 7.237 kuna (+7 posto u odnosu na isto razdoblje lani), posljednjih mjeseci nemoguće… više »

EINSTRUKCIJE

Einstrukcije.com - nova virtualna učionica

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Od kad je riječ korona ušla u naš svakodnevni vokabular, čini nam se da se vrijeme usporilo, a životne brige fokusirale su se na nova pravila ponašanja. Dok je zdravstvo… više »