Lifestyle nema prethodne stranice
SAVJETI

Želite li doživjeti stotu?

objavljeno prije 22 sata i 51 minutu

Naravno da postoji puno čimbenika koji utječu na dugovječnost, a zdrava prehrana je jedan od njih. Prema dr. Shireen Kassam, desetljećima znamo da zdrava prehrana može pozitivno utjecati na… više »

ZANIMLJIVO

Jeste li probali čaj od konoplje?

objavljeno prije 1 dan i 1 sat

Za čaj od konoplje potrebna vam je vruća voda. Sama priprema ovisi o tome jeste ga kupili u vrećicama ili u obliku listića i sušenih cvjetova konoplje. U potonjem slučaju je… više »

Olakšajete si simptome na pametan način/Pixabay
EH, DA...

Naravno da alkohol deblja...

objavljeno prije 1 dan i 17 sati

1. Vaše tijelo na alkohol gleda kao na otrov Vaše tijelo metabolizira i eliminira alkohol iz tijela uz pomoć dva enzima: alkohol dehidrogenaze (ADH) i aldehid dehidrogenaze… više »

COOL

Iskoristi ovo ljeto maksimalno

objavljeno prije 1 dan i 19 sati

Uz kreativnu uličnu umjetnost, urbanu glazbu te kulinarske kreacije s potpisom zvijezde Masterchefa - Tihomira Krkleca, na lokaciji Garden Breweryja predstavili smo novitete uz koje će vam… više »

SAVJETI

Kako mršaviti kada ste 50+

objavljeno prije 1 dan i 22 sata

Prešli ste pedesetu, a kile više ne idu dolje nego samo gore... to vam je tako, jer mnogi čimbenici doprinose težem gubitku kilograma nakon 50. godine. Kako objašnjavaju… više »

SPAVANJE

Treba li gledati u sat prije nego što zaspete?

objavljeno prije 2 dana i 17 sati

Tek toliko da znate - gledanje na sat zapravo nije umirujući faktor koji zapravo može pridonijeti nesanici. To nije nužno uzrok vaših problema sa spavanjem, ali ih može… više »

EH, DA...

Zašto se naglo debljate?

objavljeno prije 2 dana i 19 sati

Skidanje suvišnih kilograma može biti vrlo izazovno, pogotovo ako broj na vagi samo raste bez obzira na to što se zdravo hranimo ili redovito vježbamo. Kako za portal Eat This… više »

PRIPREMITE SE

Kako pripremiti svoj automobil za ljetna putovanja

objavljeno prije 2 dana i 22 sata

Kako se bliži ljetna sezona, mnogi se raduju planiranju putovanja i otkrivanju novih mjesta. Od pješčanih plaža do snježnih planina, putovanja nas ispunjavaju pričama i novim… više »

MMMM

Cold brew kokteli od kave

objavljeno prije 3 dana i 2 sata

O razlozima zašto volimo kavu ne treba puno raspravljati. Ta se ljubav ne može objasniti, ona se samo osjeća. Kava se naprosto obožava svim osjetilima i u svim oblicima. To… više »

COOL

Predstavljamo LELO Makeup™

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

Od prvog dana, misija brenda LELO je pomoći ljudima da se osjećaju ugodnije i sigurnije u vezi svoje seksualnosti. Tijekom posljednja dva desetljeća napravili smo revoluciju u industriji… više »

HMMM...

Zašto vas jedu komarci? Evo razloga...

objavljeno prije 4 dana i 2 sata

Komarci su ne samo dosadni, nego neke čak toliko grickaju da im je to vrlo, vrlo neugodno... no, nekad nisu krivi komarci, već vaš - miris. Znanstvenici su pomogli odrediti različite… više »

ODLIČNO!

Klorofilna voda, zelena infuzija za unaprjeđenje zdravlja

objavljeno prije 4 dana i 22 sata

Klorofilna voda, zelena infuzija za unaprjeđenje zdravlja postala je gotovo preko noći svjetski megahit zahvaljujući njenom sjajnom učinku koji je preplavio i Tik Tok. Poznate osobe među… više »

SAVJETI

Zašto su bademi toliko zdravi?

objavljeno prije 5 dana

Dijetetičari savjetuju da jedemo šaku badema svaki dan kako bismo zadovoljili tjelesne potrebe za hranjivim tvarima. Kako donosi Times Of India, postoji čak pet dobrobiti redovite… više »

COOL

Trebali bi slušati s lijevim uhom...

objavljeno prije 5 dana i 2 sata

Znanstvenici stalno otkrivaju nešto novo, a ovo što ćete sada čuti je prilično zanimljivo - naime, otkrili su neobičnu pristranost u tome na koji način percipiramo glasove koje… više »

SAVJETI

Koja vam hrana skraćuje život?

objavljeno prije 5 dana i 22 sata

Japan se istaknuo kao domovina najdugovječnijih ljudi na svijetu. Nutricionistica Michiko Tomioka, koja dolazi upravo iz ove zemlje, otkrila je koje namirnice nikada ne jede jer, kako… više »