Lifestyle nema prethodne stranice
COOL

Naočale mogu bit pokazatelj inteligencije... ali...

objavljeno prije 14 minuta i 24 sekunde

Naočale su ponekad cool, kad vam baš ono pašu kao da ste rođeni s njima, no većina ljudi koji nose naočale od ranog djetinjstva suočilo se s negativnim i podcjenjivačkim… više »

OPREZNO

Ekstremno prerađena hrana skraćuje život

objavljeno prije 2 sata i 30 minuta

Osobe koje konzumiraju veću količinu ekstremno prerađene hrane poput gaziranih pića, industrijskog kruha, gotovih jela, gotovih pilećih medaljona ili mesnih prerađevina izložene… više »

SJAJNO!

Superhrana - 10 svakodnevnih namirnica

objavljeno prije 4 sata i 45 minuta

Superhrana - je zapravo fake news, izraz koji su izmislili marketingaši kako bi prodali što više svojih proizvoda, jer ako pitate nutricioniste, nema supernamirnica koje… više »

MLJAC

Đumbir za doručak - sjajna ideja

objavljeno prije 6 sati i 58 minuta

Doručak je definitivno jedan od najvažnijih obroka u danu, no i onim najupornijima koji ga ne propuštaju ni za što ponekad se namirnice mogu ponavljati i postati dosadne.… više »

SAVJETI

Prirodni pripravci za brisanje staračkih pjega

objavljeno prije 21 sat i 58 minuta

Godine nose svoje, a ma koliko vi mladoliko izgledali, dva mjesta na tijelu obično odaju vaše godine - vrat i ruke. Vrat zbog bora koje je gotovo nemoguće sakriti, a na rukama se prve… više »

STVARNO?

Riješite se depresije ribom i maslinovim uljem

objavljeno prije 1 dan

Losos ili tuna na tanjuru, pečeni i preliveni s malo maslinovog ulja - ovaj recept potpisao bi svaki bonkulović, no osim što je nevjerojatno ukusno, ova je kombinacija i lijek protiv… više »

NE OKLIJEVAJTE

Začinjena hrane jača imunitet i produžava život

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Začinjena, ljuta hrana popularna je širom svijeta, od Indije preko Madžarske do Meksika, a svi se oslanjanju na chilli papričice i curry u prahu. No, osim što jelima daju… više »

SAVJETI

Namirnice koje ubrzavaju rast kose

objavljeno prije 1 dan i 4 sata

Kosa se treba čuvati i njegovati na razne načine, a jedan od najboljih je zdrava prehrana koja će joj osigurati dovoljno nutrijenata da ostane gusta i blistava. Stoga, evo nekoliko namirnica… više »

MLJAC :)

Lažni mojito kao savršen doručak

objavljeno prije 1 dan i 6 sati

Mojito je savršeno piće za početak dana - naravno, radi se o ukusnom, hranjivio i zdravom napitku koji neodoljivo podsjeća na mojito, ali koji u sebi ne sadrži rum. U njemu se nalazi… više »

SAVJETI

Kako uskladiti prehranu s biološkim satom

objavljeno prije 1 dan i 21 sat

Kronobiologija je grana biologije koja proučava ritam živih organizama. Mnogi procesi koji imaju fiziološku i nutritivnu važnost za naše tijelo odvijaju se u 24-satnim… više »

SAVJETI

Kako održati lice mladim?

objavljeno prije 2 dana

Loš ten ima više uzročnika, a među onima koji ga najviše kvare su agresivni tretmani pilinzima, izlaganje suncu nakon tretmana i nezdravi stil života. Uz to,… više »

STVARNO?

Toyota testira automobil na solarni pogon

objavljeno prije 2 dana i 1 sat

Toyota Motor eksperimentira s modelom Priusa na solarni pogon koji bi dokinuo potrebu za punjenjem električnih automobila na posebnim stanicama a inspiraciju su našli u novim, tankim… više »

selo sre?a priroda
ZAPAMTITE!

3 savjeta za promjenu životnih navika

objavljeno prije 2 dana i 2 sata

Savjeta o prehrani i tjelovježbi ima napretek, štoviše, na svakom koraku nešto nam preporučuju, savjetuju i predlažu... no, iako su brojne informacije vrlo korisne,… više »

COOL

Dovoljno je 20 minuta u parku za bolje raspoloženje

objavljeno prije 2 dana i 4 sata

Kraći boravak u prirodi ima pozitivan utjecaj na čovjeka, bez obzira na godine starosti. Parkovi u gradovima su prave male zelene oaze i idealni su za oslobađanje od tenzija kojima smo… više »

PRIPAZITE

Loše navike koje nam dodaju godine

objavljeno prije 2 dana i 21 sat

S godinama počinjemo sve više obraćati pažnju na učinke koje one ostavljaju na naš izgled, jer se (prilično logično) želimo što duže osjećati i izgledati mlađe.… više »