Lifestyle nema prethodne stranice
HE HE

Najbolji razlog da se riješite škembe

objavljeno prije 1 sat i 46 minuta

Višak masnog tkiva nakupljen oko pojasa povezuje se s nizom zdravstvenih tegoba, a po rezultatima zadnjih istraživanja koji su objavljeni u časopisu Neurology, i s manjim volumenom… više »

ZANIMLJIVO

Može li vitamin C stvarno liječiti?

objavljeno prije 3 sata i 44 minute

Kronični stres utječe na mentalno i emocionalno stanje i na fizičko zdravlje pojedinca, to dobro znamo. Istraživanja su dosad povezivala kronični stres s ubrzanim kognitivnim… više »

SAVJETI

3 savjeta za prirodno uravnoteživanje hormona

objavljeno prije 5 sati i 46 minuta

Hormoni imaju veoma komplicirani način djelovanja i nije ni čudo da se vrlo lako poremeti njihova ravnoteža, primjerice u pubertetu, trudnoći ili tijekom PMS-a, no ne brinite - postoje načini… više »

ZAPAMTITE!

Loš zadah - kako ga se riješiti

objavljeno prije 23 sata i 3 minute

Neugodan zadah u ustima stanje je koje je svaka osoba iskusila tijekom života. U većini slučajeva uzrok su nedostatna higijena usne šupljine i ostaci hrane koji se zadržavaju u… više »

EH, DA...

Živimo u bolesnom svijetu, evo i zašto

objavljeno prije 1 dan i 1 sat

Srčane bolesti i pušenje, zajedno sa sukobima i nasiljem, najveće su svjetske ubojice, a loša prehrana i mentalni poremećaji uzrokuju najveće probleme za zdravlje,… više »

KONCEPTI

Ami One Concept iz Citroëna

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Citroën obilježava 100 godina inovacije i odvažnosti posvećenih slobodi kretanja tako što je na Salonu automobila u Ženevi 2019. prezentirao Ami One Concept, revolucionarno, posve… više »

ZANIMLJIVO :)

Od duljeg spavanja vikendom treba se - oporaviti?

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

Vikend je vrijeme koje tinejdžeri s nestrpljenjem očekuju jer napokon mogu dulje spavati - nema škole, malo se zaruži i nedjeljom se najčešće ustaje netom prije ručka...… više »

EHHH...

Sol može biti opasna

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Sol je omiljeni začin - koliko ste samo puta i sami zatražili sol jer vam okus hrane nije bio po volji? No, iako je nužna našem tijelu, ujedno je jedan od najopasnijih začina jer ga… više »

MLJAC

Bademi i čokolada - savršen spoj za niži kolesterol

objavljeno prije 1 dan i 20 sati

Pretile osobe koje konzumiraju badem i čokoladu svaki dan mogu imati niži kolesterol od drugih pretilih osoba koje ne jedu te namirnice, pokazao je nedavni eksperiment. Konzumirani odvojeno… više »

sreća
HE HE

5 razloga za sreću

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Sreća je pojam koji prilično neselektivno koristimo za razne stvari, a kada bismo pokušali naći neku zadovoljavajuću definiciju, rekli bismo da se radi o skupu pozitivnih emocija poput… više »

ZANIMLJIVO

Kada prestajemo otkrivati novu glazbu?

objavljeno prije 2 dana i 1 sat

Nekad su se ljudi dijelili na one koji prate glazbu i one koji su zapeli u određenom razdoblju i ne miču se... barem tako izgleda starijima. No, izgleda da je u ovom slučaju "vazda isto", jer… više »

STVARNO?

Prehrana koja će spasiti živote i planetu

objavljeno prije 2 dana i 20 sati

Zdrava prehrana trebala bi spašavati živote, preciznije, omogućiti ljudima zdrav život s manje bolesti, no to je rijetko baš tako u većim brojevima... zato su znanstvenici… više »

Dubinska njega i baršunasta mekoća uz NIVEA CLAY FRESH gelove za tuširanje s glinom

objavljeno prije 3 dana

Proljeće već kuca na vrata, a osim sreće što se zimi bliži kraj, njegov prvi znak je najčešće umor koji osjećamo. Dulji dani zahtijevaju od nas veću količinu energije i… više »

MA DA?

Bolje skakati nego se istezati?

objavljeno prije 3 dana i 1 sat

Joga se uvijek spominje u kontekstu zdravog života, dok se koncerti obično povezuju s alkoholom i drogama, no to je izgleda samo još jedan primjer mitova - izgleda da je 20 minuta… više »

ZANIMLJIVO :)

Što sjedenje govori o karakteru?

objavljeno prije 3 dana i 3 sata

Sjedenje je nekima omiljena zabava, no drugima predstavlja stil života - rade na takvom poslu, vole se izvaliti pred televizorom i, na kraju priče, počnu patiti od raznih zdravstvenih… više »