Lifestyle
RECEPTI

Zimska salata koju ćete obožavati

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Ako se osjećate kao da ste još jučer jeli blagdanski ručak, vrijeme je za lakšu i zdraviju hranu, a nema ništa bolje od ukusne zimske salate napravljene od zdravih… više »

MA DA?

Veća guza - bolje zdravlje

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Velike pozadine, da ne kažemo guze, vratile su se zadnjih godina na velika vrata u modu putem slavnih pozadina Jennifer Lopez i Kim Kardashian, a ako mislite da je to loše za žene -… više »

ZAPAMTITE!

5 navika koje privlače višak kilograma

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Loše navike uglavnom su glavni razlog zašto ste nakupili višak kilograma, no ujedno su vjerojatno i odgovor na pitanje zašto tako sporo mršavite. Naime,… više »

ISPROBAJTE

Prirodni antibiotik iz vaše kuhinje

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Imunitet nam treba zimi više nego ikad, zbog ekstremnih razlika u temperaturama na otvorenom i u zatvorenim prostorijama, a i zbog raznoraznih zaraznih bolesti koje obično haraju u ovo… više »

MA DA?

Ogromna ulaganja u električne automobile

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Globalni proizvođači automobila planiraju povećati ulaganja u tehnologiju električnih automobila za 300 milijardi dolara u idućih 10 godina, a gotovo polovina tog iznosa bit će… više »

ZNATE LI?

Što o zdravlju govori boja noktiju?

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Nokti se u zadnje vrijeme shvaćaju vrlo ozbiljno - uređuju se znatno više nego prije, no kad skinete sve te umjetne dodatke, lakove i slično, ostaju samo oni... a dovoljan je i jedan… više »

MYTHBUSTERS

9 mitova o vježbanju

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Vježbanje je postalo nužda u ovo ludo i užurbano, no istovremeno sjedilačko vrijeme, ali kao i sve ostalo važno u životu okruženo je gomilom mitova zbog kojih se nerijetko osjećamo frustirano… više »

ZNATE LI?

Koliko često trebamo prati rublje?

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Pranje rublja definitivno ne spada u kućanske poslove koji se vole - em treba odvojiti rublje, pa napuniti mašinu u pravoj količini, objesiti, osušiti, ispeglati... Bez obzira… više »

MMMM

Čokolada ima još jedan učinak koji volimo

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Čokolada može smiriti kašalj i bolja je za kašalj i respiratorne probleme od uobičajenih lijekova, tvrde liječnici kojima ćemo odmah povjerovati na riječ. Liječnik je… više »

EH, DA...

Kako znati da vam je klinac ovisan o Internetu

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Internet je svakako jedan od najmoćnijih instrumenta današnjice od kojeg više ne mogu pobjeći niti naša djeca. Naravno da to nije ništa loše, niti… više »

ZAPAMTITE!

Znakovi da vam nedostaje proteina

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Proteini su izuzetno važan dio prehrane - zaduženi su za izgradnju mišića, rast kose i noktiju te sudjeluju u stvaranju hemoglobina koji prenosi kisik u tijelu. No,… više »

SAVJETI

Njega kože zimi

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Hladno vrijeme i niska razina vlage rezultira suhim zrakom. Bez odgovarajuće njege suhe kože može doći do pucanja i krvarenja, a oštra zima i vjetar samo… više »

Zbunjenost, razmišljanje
MA DA?

Uspomene često - izmišljamo?

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Uspomene su dragocjene, daju nam osjećaj tko smo i odakle dolazimo. Znanstvenici su, međutim, pokazali da su mnogima od nas prva sjećanja zapravo obična fikcija. Temeljeno na ranijim… više »

ZNATE LI?

Kako nam stres uništava mozak

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Stres nije samo tihi ubojica zdravlja, već kontinuirana izloženost stresu, boljka modernog doba, može rezultirati poteškoćama s pamćenjem i smanjenjem moždanog volumena, pokazali su… više »

PRIPAZITE

Kemikalije u kozmetici su opasne za djevojčice

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Djevojčice koje su prije rođenja izložene kemijskim spojevima prisutnima u sapunu, pasti za zube, makeupu i ostalim proizvodima za osobnu higijenu izloženije su opasnosti od ranijeg ulaska u… više »