Lifestyle
SAVJETI

U samo mjesec dana regulirajte visok krvni tlak

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Jedini način da saznate patite li od hipertenzije jest da ga izmjerite. Redovita tjelovježba i zdrava prehrana pomažu pri snižavanju, ali tu je i neizbježna promjena životnog stila.… više »

SAVJETI

Fali vam vitamina D? Nije dobro...

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Vitamini i minerali svakodnevna su potreba normalnog organizma, tako da treba jesti raznovrsnu prehranu kako bi bili zdravi. Iako su sve ove stvari važne, postoji jedno ključno pitanje… više »

EHHH...

Što nam sve radi običan zagrljaj

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Zagrljaji su nam sve dalji ovih dana, vjerojatno se ne sjećate kad ste se zadnji put zagrlili i izljubili s nekim dragim koga ste sreli na cesti... a to je loše za nas, i to ozbiljno.… više »

NE?

Trebate li šminku?

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Svaka bi žena voljela izgledati lijepo bez trunkice šminke na licu, a to je itekako moguće samo ako se prate neka jednostavna pravila vezana za ljepotu koja će vam pomoći izgledati… više »

HE HE

Malo ste previše na pivi?

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Pivo je omiljeno u svijetu od davnina, pa tako i u našim krajevima, no može postati problem, osobito ako pijete pivo svakodnevno. Ovih pet znakova pokazuje da pijete previše… više »

ZAPAMTITE!

Zašto morate jesti banane?

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Nutricionisti ističu da je bogata kalijem, magnezijem i vitaminom C kao osnovnim nutrijentima koji su vašem organizmu potrebni. Pojedinci slijedeći principe dijete bez ugljikohidrata… više »

SAVJETI

Kako prirodno protiv podočnjaka

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Definitivno nitko ne voli imati podočnjake na svom licu. Podočnjaci se mogu javiti kao posljedica bolesti, umora ili čisto genetski. Možete ih sakriti sa šminkom, ali da bi ih potpuno… više »

MA DA?

Zašto bi trebali piti - toplu vodu

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Ispijanje nekoliko čaša tople vode dnevno moglo bi imati i dodatne korisiti za vaše tijelo. Iako je malo znanstvenih dokaza koji to potvrđuju, čini se da je topla voda ipak… više »

HE HE

Znate li kada život ima najviše smisla

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Smisao života jedno je od pitanja koje muči zapravo sve na ovom svijetu - i oni koji se inače ne zamaraju raznim stvanirma, ovo ih u nekom trenutku pogodi i stoji tako... dok ga ne… više »

sijeda kosa
UPS!

Kakva je veza stresa i sijede kose

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Sijeda kosa nekima dobro stoji, štoviše, kao da je imaju oduvijek, no pravo je pitanje koliko zaista stres utječe na stvaranje sijedih. U radu objavljenom u… više »

STVARNO?

Vjerovali ili ne, lako je izgubiti kile

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Vježbanje se ne preporuča sve dok traje stvaranje masti, a to se događa dva do tri sata nakon obroka. U to vrijeme vježbanje je u potpunosti neučinkovito, usporava probavu, opterećuje… više »

UPS!

Pažljivije birajte pića

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Pijete li? Vjerojatno će gotovo svi prvo reći NE, da bi nakon te prve rečenice odmah dodali da, eto, popiju ponekad, tu i tamo, uz društvo... što će se vrlo brzo pretvoriti u… više »

ZANIMLJIVO :)

Koliko su vam potrebne aminokiseline

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Svašta nešto trebamo jesti kako bismo bili zdravi i pametni, no jedna stvar obično se gura u zapećak, a prilično je potrebno. Kada govorimo o tjelesnom i mentalnom… više »

STVARNO?

Kakve ljude tražimo kad smo sretni?

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Lako je biti prijatelj kad su svi sretni i zadovoljni u životu, no što kad je netko od vaših dragih ljudi u problemima i treba mu pomoći? U tim trenucima imate dva izbora - ili… više »

SAVJETI

7 namirnica koje bi mogli preskočiti

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Postoji niz namirnica koje mogu izazvati negativne posljedice koje uključuju debljanje, povećani rizik od razvoja srčanih bolesti i udara i drugo. Nutricionisti su nabrojali niz popularnih… više »