Lifestyle
Kad su stvari van naše kontrole... /Foto: Pexels
COOL

7 znakova zastrašujuće osobnosti

objavljeno prije 23 dana i 5 sati

Način na koji se ponašamo ili stvari koje kažemo ljude mogu odbiti, to vam vjerojatno nije ništa novo, no mogao bi vas zbuniti razlog - naime, ljudi vas se boje. Zašto?… više »

Foto: Pexels
TRIKOVI

Kako uspješno pročitati druge ljude

objavljeno prije 23 dana i 7 sati

Svi smo mi jedinstveni na svoj unikatan način, no ipak dijelimo istu, ljudsku prirodu. To nam omogućije stvaranje veza s drugim ljudima i otkrivanje mogućnosti za shvaćanje njihovog način… više »

NAPOKON

Kamere hvataju vozače koji razgovaraju mobitelom tijekom vožnje

objavljeno prije 23 dana i 8 sati

Vjerujemo kako je velik broj vozača upoznat s novim puno strožim novčanim i prometnim kaznama koje su na snazi u Hrvatskoj. Već je dovoljno vremena prošlo od primjene izmijenjenih i… više »

STRAŠNO!!

Poremećaji u prehrani djelo su društvenih mreža

objavljeno prije 23 dana i 10 sati

Broj teenagera i djece primljenih u bolnicu zbog poremećaja u prehrani se kroz posljednje desetljeće alarmantno povećao. Tako je broj ispovijedi osoba do 18 godina skočio sa 1,700 u 2010.… više »

Foto: Pexels
COOL

Najmoćniji prirodni antibiotik

objavljeno prije 23 dana i 12 sati

Ulje divljeg origana oduvijek se u narodu koristilo kao lijek za razne tegobe, a njegovu je ljekovitost hvalio još i otac medicine Hipokrat koji ga je koristio kao antiseptik. Ovo… više »

SAVJETI

Hrana koju treba izbjegavati za ravan trbuh

objavljeno prije 23 dana i 14 sati

Kako izgubiti masne naslage na trbuhu? Uz malo truda i izbjegavanje određene hrane i to je moguće, sve što trebate je dosljedno izbjegavati ove napitke i namirnice. Alkohol -… više »

ZNATE LI?

Koja pića uzrokuju najgori mamurluk

objavljeno prije 24 dana i 5 sati

Mamurluk je jedna od groznih stvari koja je posljedice pretjerivanja u alkoholu, no začudo, volimo to obrazlagati vrstom alkohola koju smo unosili. Ma koliko to zvučalo kao loša… više »

ISPROBAJTE :)

Navike za sretan i ispunjen život

objavljeno prije 24 dana i 8 sati

Navike gradimo tijekom vremena, a zapravo se radi o svakoj ponavljajućujoj radnji koju poduzimamo u svakodnevnom životu, bila ona dobra ili loša. Prema Charlesu Duhiggu, autoru… više »

SAVJETI

5 namirnica koje čiste tijelo od masnoća

objavljeno prije 24 dana i 10 sati

Blagdani su vrijeme kad se neumjereno prejedamo, a gotovo u pravilu na stolu su dominirale kalorične namirnice, velika količina mesa, narezaka i ostalih masnih delicija s kojima tradicionalno… više »

MLJAC

Kuhajte s medom, zdravo je!

objavljeno prije 24 dana i 12 sati

Kuhanje s medom daje mnoge recepte uz koje jela postaju ukusnija i zdravija jer med pripada u najkvalitetnije prirodne proizvode zbog bogatstva najjednostavnijim šećerima kao… više »

SAVJETI

7 stvari koje treba izbjegavati ako želite smršaviti

objavljeno prije 24 dana i 14 sati

Mršavljenje je proces pun zamki - vrlo je lako neke mitove prihvatiti kao istine i na taj način sabotirati vlastite napore koje ulažete u skidanje viška kilograma. Stoga su… više »

SUPERHRANA

5 supernamirnica koje treba jesti

objavljeno prije 25 dana i 8 sati

Ove namirnice prepune su hranjivih sastojaka i korisni su dodatak zdravom načinu života. Kako započinjemo novu godinu i desetljeće pogledajte koje namirnice su istaknule kao nova superhrana.… više »

PRIPAZITE

Kako se spasiti siječanjske depresije

objavljeno prije 25 dana i 10 sati

Siječanj je najdepresivniji mjesec u godini, a 24. siječanj bilježi se kao najdepresivniji dan u godini. Nije teško shvatiti zašto. Računi dolaze nakon kupovine… više »

SAVJETI

Par jednostavnih savjeta za uklanjanje sala sa struka

objavljeno prije 25 dana i 12 sati

Salo oko struka je podjednako vizualno neatraktivno i opasno po zdravlje - visceralne masnoće koje oblažu unutarnje organe mogu nam stvoriti ozbiljne zdravstvene probleme. Upravo iz ovog… više »

SAVJETI

7 biljaka za svaki ured

objavljeno prije 25 dana i 14 sati

Ured možete pretvoriti u ugodnu oazu koja će vas potaknuti na rad, a najbolji način za to je sobno bilje. Kako si ne želimo stvoriti još jednu brigu, važno je odabrati vrste koje ne… više »