Lifestyle
PRIPAZITE

Vrućine nam stvarno mute mozak

objavljeno prije 28 dana i 21 sat

Vrućine su stigle, a ako mislite da ne utječu na vas, varate se - istraživanje je pokazalo da itekako ometaju jasno i racionalno razmišljanje. U istraživanju provedenom na 44 studenta… više »

selo sre?a priroda
STVARNO?

Imate li čerofobiju - strah od sreće?

objavljeno prije 28 dana i 23 sata

Neki ljudi se jednostavno ne mogu osloboditi tog osjećaja, a riječ je o iracionalnom strahu od sreće, koji se naziva i čerofobija. Izraz je izveden iz grčke rijeli "chairo", što znači… više »

MA DA?

Razlozi zbog kojih žene idu na dijetu?

objavljeno prije 29 dana i 19 sati

Zašto žene zapravo idu na dijete? Je li to zaista njihov konfekcijski broj, preuske hlače i "težak osjećaj" ili nešto sasvim drugo?… više »

EH, DA...

5 metoda za rješavanje stresa

objavljeno prije 29 dana i 21 sat

Postoji pet metoda kojima se možete boriti protiv stresa, ustvrdio je psiholog dr. Frank Lawlis u specijalnoj emisiji o stresu dr. Phila. Najprije morate prekinuti stresne misli. Dr.… više »

SAVJETI

Kako potaknuti rast kose na prirodan način

objavljeno prije 29 dana i 23 sata

Eterično ulje mente izbor je broj jedan kad se radi o njezi kose. Naime, ovo ulje jedinstveno je zbog sastojka mentola koji ima specifičan okus, miris i efekt hlađenja te se zbog toga uvelike… više »

SAVJETI :)

6 esencijalnih nutrijenata koji najčešće nedostaju ženama

objavljeno prije 1 mjesec

Žene moraju paziti na prehranu, jer je kod većine žena zabilježen nedostatak ovih 6 esencijalnih nutrijenata. Nutricionisti ženama savjetuju uz raznovrsnu prehranu konzumiranje… više »

EH, DA...

Kako sami sebe činimo nesretnima

objavljeno prije 1 mjesec

Većina nas ima jednu vrlo lošu naviku - nesvjesno radimo stvari koje nam smanjuju osjećaj radosti. Bez ikakve namjere, oni konstatno ponavljaju postupke koji u njima bude… više »

MLJAC

5 prijedloga za zdrav voćni doručak

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Doručak je najvažniji obrok u danu, pa bi trebao biti i najzdraviji, a kako je voće oduvijek jedna od najzdravijih alternativa za ukusan i hranjiv doručak, trebalo bi ga obavezno uvrstiti u… više »

ZNATE LI?

Kad smijemo jesti što želimo?

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Dijeta gotovo po definiciji podrazumijeva odricanje od neke vrste hrane, na prvom mjestu kaloričnih ugljikohidrata i masnoća koji najviše debljaju. Ipak, za one kojima to jednostaavno… više »

HEH...

Jeste li hipohondar?

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Stalno tražite pomoć liječnika i konzultirate se oko baš svake boljke? Pogađate, radi se o hipohondriji - poremećaju kod kojeg je osoba potpuno zaokupljena strahom od teške i… više »

ZAPAMTITE!

Znakovi da ste negativna osoba

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Svatko od nas ponekad se ustane na pogrešnu nogu i cijeli dan je raspoloženje na nuli... a nije neki problem ni kad se to ponovi sutradan, pogotovo ako ste u prilično stresnom… više »

ZNATE LI?

5 razloga da prestanete gristi nokte

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Grickanje nokata loša je navika, a uz povećane količine stresa i tjeskobe ova praksa može postati sve intenzivnija Međutim, to nije tako bezopasno kako se možda čini. Osim… više »

SAVJETI :)

Skinite višak oko trbuha na jednostavan način

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Salo nakupljeno na području trbuha nije samo estetski problem, već može povećati rizik za razvoj mnogih ozbiljnih bolesti. Istraživanja koja se u Americi redovito provode pokazuju… više »

TRENDOVI

Što ćemo jesti za 10 godina i kako će na taj odabir utjecati tehnologija?

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Dr. Morgaine Gaye futurologinja je koja se specijalizirala na temu prehrane. Dr. Gaye istražuje nadolazeće promjene u konzumaciji namirnica i predviđa što ćemo jesti za 5 do 10 godina.… više »

ZNATE LI?

5 stvari koje štete vašem tijelu

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Nezdrave navike nisu uvijek one jako očite, pa ako mislite da znate što sve šteti vašem tijelu, vjerojatno se varate. Iznenadili biste se kad bismo vam rekli da mnoge te… više »