Lifestyle
HALUCINACIJE

5 namirnica koje će vam zavrtjeti glavom

objavljeno prije 7 dana i 23 sata

Halucinacije obično vezujemo uz konzumaciju opojnih droga, no vjerovali ili ne, u svojoj kuhinji imate namirnice koje mogu imati jednak učinak ako ih pretjerano konzumirate. Stoga, evo 5… više »

EHHH...

5 pogrešaka zbog kojih ne mršavite

objavljeno prije 8 dana i 1 sat

Mršavljenje vam ne ide, iako se trudite - pazite da ne jedete prekasno, izbacili ste ugljikohodrate, pijete dovoljno vode, krećete se više, no prije, ali kilogrami ostaju?… više »

STVARNO?

Soda bikarbona - najjeftiniji saveznik za ljepotu lica

objavljeno prije 8 dana i 16 sati

Soda bikarbona često se pojavljuje kao saveznik u ljepoti, a otkrili smo kako je najbolje možete iskoristiti za lijepo lice.  Soda, koja nam je vječno negdje u kuhinji, može… više »

ZAPAMTITE :)

Preporuke stručnjaka za ljetnu prehranu

objavljeno prije 8 dana i 19 sati

Ljeto postavlja nove izazove pred naše tijelo i zdravlje, baš kao i svako drugo doba godine, stoga treba dobro pripaziti koju hranu i kako pripremljenu jedemo. Jedite svježe i… više »

VAŽNO! :)

4 razloga zašto se sjajno biti teta ili ujak

objavljeno prije 8 dana i 23 sata

Postali ste ponosna teta, ujak, stric? To je genijalno, znamo, imate pun mobitel slika slatkih nećaka i ponekad potrošite previše na njih, no osim toga vaša je uloga puno… više »

SAVJETI

Hrana za kontrolu krvnog tlaka

objavljeno prije 9 dana i 1 sat

Povišeni krvni tlak uzrokuju mnogi čimbenici koji su izvan naše kontrole, poput dobi, obiteljske povijesti, spola i rase. Ali postoje i čimbenici koje možete kontrolirati,… više »

SAVJETI

Pogreška koju svi radimo na vrućinama

objavljeno prije 9 dana i 18 sati

Vrućine nisu jednostavne za podnijeti, čak ni mladima, a o starijima da i ne govorimo, stoga ne čudi da se svi pokušavaju rashladiti kako znaju i umiju, radeći u najvećem broju… više »

MLJAC

Kupine - vitaminska bomba i izvor zdravlja

objavljeno prije 9 dana i 23 sata

Kupine, ljetni plod koji štite dugi trnovi na granama biljke sjajan su izvor zdravlja - evo pet najvažnijih sastojaka: Antioksidansi - kupine sadrže visoke razine antioksidansa.… više »

SAVJETI

Je li doručak stvarno najvažniji obrok u danu? Kako za što...

objavljeno prije 10 dana i 1 sat

Doručak nije najvažniji obrok dana i njegov sastav zapravo ovisi od toga šta želimo postići. Kada se probudimo, razina inzulina u tijelu je najniža, pa je to idealan trenutak za… više »

MRCINE

Porsche Taycan: prvi tehnički detalji

objavljeno prije 10 dana i 18 sati

Porsche će biti električan. Plug-in-Hybrid modeli kao što su Cayenne i Panamera bio je samo početak. Krajem 2019. godine na tržištu će se pojaviti model Porsche Taycan,… više »

EH, DA... :)

Nokti govore puno o zdravlju

objavljeno prije 10 dana i 19 sati

Nokti su muškarcima smetnja na rukama, ženama način za izražavanje osobnosti, a tek rijetkima sredstvo za provjeru zdravstvenog stanja.  Stoga, evo 5 stvari koje nokti mogu reći o… više »

OPREZ!

Buka nas doslovno ubija

objavljeno prije 10 dana i 21 sat

Nedostatak vježbanja, loša ishrana, pušenje i alkohol mogu dovesti do srčanih problema, to su vjerojatno do sada naučile i ptice na granama, no znanstvenici su sada dokazali da… više »

ISPROBAJTE :)

5 zabava bez ekrana

objavljeno prije 10 dana i 23 sata

Slobodno vrijeme polako nestaje kao kategorija - sveprisutna umreženost čini nas povezanim i dostupnim u bilo koje doba dana, na bilo kojem mjestu... a to nije dobro za naše mentalno… više »

SAVJETI

Promijenite raspoloženje na bolje prehranom

objavljeno prije 11 dana i 1 sat

Raspoloženje ponekad nije lako promijeniti nabolje - jednostavno smo u takvoj situaciji da nije dovoljno reći sam sebi da ćemo se osjećati bolje, treba nam pomoć, a tu je po običaju priroda i… više »

sreća
MMMM

Sreća radi tri divne stvari našem tijelu

objavljeno prije 11 dana i 16 sati

Sreća je predivan osjećaj bez obzira kako smo došli do njega - jesmo li pojeli neku obožavanu slasticu, poljubili osobu koju već dugo želimu u naručju ili sse zaručili. Taj jedinstveni… više »