Lifestyle
HE HE

Kako pristojno otpiliti daveže

objavljeno prije 6 dana i 12 sati

Znate onu ekipu koja voli gurati nos gdje mu nije mjesto, pa postavljaju pitanja od kojih vam pada mrak na oči tipa: "E, a kolika ti je plaća" ili "E, a kad ćete vi napokon napraviti… više »

MA DA?

Svakodnevno tuširanje je loše za kožu

objavljeno prije 6 dana i 14 sati

Tuširanje je mnogim ljudima svakodnevni ritual - neki prakticiraju jutarnje kako bi se osvježili nakon spavanja i razbudili, dok se drugi više vole tuširati… više »

SAVJETI

Kako spriječiti da nam mobiteli odvuku pažnju?

objavljeno prije 6 dana i 16 sati

Pametni telefoni uvukli su se u sve pore našeg života u tek nešto više od desetljeća, pa tako i u poslovnu sferu koju je sve teže razdvojiti od privatnog života. Ne samo… više »

HE HE

Čišćenje kuće usrećuje!

objavljeno prije 6 dana i 19 sati

Čišćenje kuće jedan je od onih poslova koje uvijek započinjemo dubokim uzdahom i završavamo olakšanjem, no ono što niste znali je da taj posao zapravo -… više »

EHHH...

Zašto je pravilno držanje važno?

objavljeno prije 6 dana i 21 sat

Prosječna osoba provede dobar dio dana u nepravilnom položaju u kojem se kralježnica krivi, bilo da je u pitanju mobitel, kada je glava savijena prema dolje, čitanje knjige ili poslovi koje… više »

UPS!

Vruće kupke su sjajna stvar, ali...

objavljeno prije 7 dana i 12 sati

Vruća kupka nešto je najbolje što možete napraviti za sebe kada je vani hladno, ali ako si baš želite ugoditi, trebali biste obratiti pozornost na temperaturu vode. Nema… više »

ZNATE LI?

Mozak pati ako ne spavate dovoljno

objavljeno prije 7 dana i 15 sati

San je usko povezan s kognitivnim sposobnostima koje su slabije kada smo neispavani, a jače kada smo odmorni. U istraživanju objavljenom u časopisu Science otkriveno je na… više »

DILEMA

Antiperspirant ili dezodorans?

objavljeno prije 7 dana i 17 sati

Dezodorans ili antiperspirant? To je dilema koju obični ljudi obično nemaju - posegnu za najjeftinijim na polici i sretni su što su dobro prošli... no, u čemu je razlika?… više »

FORA

Kako smršaviti na poslu bez promjene navika?

objavljeno prije 7 dana i 19 sati

Svi oni koji prosječno dnevno u uredima sjede oko šest sati, a željeli bi izgubiti višak kilograma trebali bi niske radne stolove zamijeniti visokima, rezultati su studije… više »

ZANIMLJIVO

Voće i povrće koje skida kilograme

objavljeno prije 7 dana i 21 sat

Svakodnevno konzumiranje oko 80 grama voća i povrća bogatog flavonoidima, koje nalazimo u grožđu, jabukama, kruškama, jagodama, rotkvicama... može spriječiti debljanje i… više »

COOL

Kako reprogramirati apetit i skidati kilograme

objavljeno prije 8 dana i 12 sati

Recepata za mršavljenje ima na pretek, no i dalje se smišljaju novi, pa je tako psihologinja specijalizirana za mršavljenje dr. Helen McCarthy iz Bristola smislila novo… više »

MA DA?

Zašto je važno imati prijatelje na poslu?

objavljeno prije 8 dana i 15 sati

Kako na poslu provodimo više vremena nego kod kuće, osim profesionalnog odnosa, važno je da s vama netko slavi vaša postignuća i ujedno sluša kada… više »

SAZNAJEMO

125 godina Dr. Oetker Original pudinga

objavljeno prije 8 dana i 16 sati

Lijepe uspomene nikad nećemo zaboraviti. Najdražu igru iz djetinjstva, pjesmu koju pamtimo još uvijek od riječi do riječi i onaj primamljivi miris koji se širio iz kuhinje, a… više »

SAZNAJEMO

Novi burger u McDonald'su nastao u suradnji sa Ziganteom

objavljeno prije 8 dana i 18 sati

Gurmanima i ljubiteljima Zigante tartufa McDonald's ove jeseni predstavlja specijalitet - Maestro Zigante Tartufi. Maestro burger u toplom pecivu, pripremljen od dva sočna 100% goveđa odreska… više »

Slijedite savjete stomatologa / Pixabay
COOL

5 načina za prirodno izbjeljivanje zuba

objavljeno prije 8 dana i 19 sati

Bijeli zubi mnogima su samo sanak pusti, jer pušenje, previše kofeina i nedovoljna oralna higijena utječu na izgled naših zubi. Zubni plak je ljepljivi sloj koji se… više »