Lifestyle
MA DA?

Novac kupuje sreću?

objavljeno prije 6 dana i 17 sati

Novac može kupiti sve, kažu jedni, dok drugi tvrde da je materijalizam bezveze i da se sreća jednostavno ne može kupiti - no izgleda da su ipak u krivu. Sve veći broj zanimljivih istraživanja… više »

Mladi moraju znati da je u redu ponekad se osjećati tjeskobno / Foto: Pexels
EH, DA...

Tjeskobne stvari u vašem domu

objavljeno prije 7 dana i 8 sati

Anksioznost je postala veliki problem u današnje vrijeme, simptomi su često vrlo očiti - povećan broj otkucaja srca, kronične brige i stalni strah od budućnosti. Određena… više »

EHHH...

Hrana koja definitivno skraćuje život

objavljeno prije 7 dana i 13 sati

Visokoprocesirana hrana stvarno skraćuje život - prevedeno u brojke: povećanje konzumacije visokoprocesirane hrane za 10 posto povezano je sa 14 posto višim rizikom od… više »

STVARNO?

Žene bi se za lijepu kosu odrekle i seksa

objavljeno prije 7 dana i 15 sati

Sjećate li se kad vam je kosa zadnji put izgledala dobro? Taj osjećaj bio je više od savršenog volumena ili teksture, radi se o snažnom osjećaju ugode, ljepote i snage. Već se… više »

SAVJETI

Zašto treba piti čaj?

objavljeno prije 8 dana i 15 sati

Stručnjaci kažu da naš metabolizam također može imati koristi od dnevne šalice čaja - osobito protuupalnog čaja kao što je čaj od rooibosa! Evo kako vam ovaj… više »

SAZNAJEMO

6 načina na koje havajska spirulina puni tijelo energijom

objavljeno prije 8 dana i 17 sati

Havajska spirulina je vrsta mikroskopske plavo-zelene alge i jedna od najšire prepoznatih predstavnika superhrane u svijetu. Ova nutritivna „bomba" cvate na obali Kona u čistoj,… više »

SAVJETI

3 pravila shoppinga u second hand trgovinama

objavljeno prije 9 dana i 8 sati

Second hand trgovine u zadnje su vrijeme hit ne samo kod nas koji nemamo novaca već i u cijelom svijetu, a postoji i vrlo dobar razlog za to: za malo novca možete nabaviti… više »

ZNATE LI?

Kako učinkovito izgubiti kilograme

objavljeno prije 9 dana i 11 sati

Dobra strategija i puno dobre volje najvažniji su kada se radi o gubitku kilograma. Liječnik John Morton, stručnjak za mršavljenje i i kirurg na Sveučilišu… više »

SAVJETI :)

Kako se riješiti vučje gladi? Hranom za - bebe!

objavljeno prije 9 dana i 15 sati

Doručak ste preskočili, vremena za gablec nemate i - želudac zavija kao čopor pomahnitalih vukova... a vi ne znate što bi. Naravno, obično se, kao i svi, protiv iznenadne gladi borite… više »

SAVJETI

Mjesečeva dijeta za vitku liniju

objavljeno prije 10 dana i 13 sati

Mjesečeva dijeta mnogima se čini idealnim načinom za brz gubitak viška kilograma, a kako u tome ima i neke istine, trebalo bi razjasniti neke osnovne stvari kako se ne bi razočarali i… više »

MYTHBUSTERS

5 mitova o fitnessu i prehrani

objavljeno prije 10 dana i 15 sati

Zdrav život uključuje i vježbanje, pa kad počnemo malo više voditi brigu o tijelu i češće odlaziti u tereteanu, na trčanje ili prakticirati neki drugi oblik rekreacije,… više »

ZNATE LI?

Što omiljena hrana govori o vama?

objavljeno prije 10 dana i 17 sati

Hrana govori puno o nama, a naročito informacija volimo li ljuto ili ne. Naime, istraživanje provedeno u SAD-u na 2.000 ispitanika, koje je naručio jedan proizvođač ljutih umaka, pokazalo je… više »

ZAPAMTITE!

Ovo je grozna navika koje se trebate riješiti

objavljeno prije 11 dana i 13 sati

Ako vam pucketanje zglobova prstiju pruža osjećaj olakšanja, niste jedini. Onaj zvuk pucketanja koji čujete je zapravo pucanje balončića plina, koji se nakupe u mekom tkivu oko… više »

MA DA?

5 namirnica koje vas mogu ubiti

objavljeno prije 11 dana i 15 sati

Možda i najopasnija stvar koju činimo jeste konzumiranje bizarnih, često opasnih i otrovnih namirnica serviranih pred nas.  Donosimo vam popis nekih od najopasnijih namirnica koje možemo… više »

bu?enje nesanica
JEDNOSTAVNO

Kako se probuditi bez problema

objavljeno prije 11 dana i 17 sati

Većina ljudi uživa u tome da ugase budilicu i spavaju još par minuta, štoviše, mnogi od nas radije preskoče doručak nego da se probude na prvi alarm. Međutim, ova mala… više »