Lifestyle
SAVJETI

Riješite se lošeg zadaha - vodom!

objavljeno prije 5 dana i 23 sata

Loš zadah vrlo je nezgodna stvar koja nas može prilično deprimirati, no zato je tu znanost da nam pomogne - najčešći uzrok neugodnog zadaha previše je bakterija u usnoj… više »

SAVJETI

Flavonoidi čuvaju zdravlje

objavljeno prije 6 dana i 1 sat

Konzumiranje namirnica bogatih flavonoidima, kojima najviše obiluju voće i povrće zagasitih, tamnih i jarkih boja, štiti od raka i bolesti srca, osobito kada su posrijedi… više »

ISPROBAJTE :)

5 vrsta vježbanja protiv pretilosti

objavljeno prije 6 dana i 16 sati

Donosimo vam pet vrsta vježbanja koje su najučinkovitije u pomaganju ljudima koji su skloni pretilosti i koji žele izbjeći debljanje. Prema studiji objavljenoj u časopisu PLOS Genetics,… više »

EHHH...

Zašto treba izbjegavati flaširanu vodu

objavljeno prije 6 dana i 21 sat

Voda je ključna za preživljavanje, a stalno nas gnjave s obaveznim dnevnim unosom.. pa onda nema ništa lakše nego uzeti bočicu sa sobom - i otrovati se pritom? Naime, svakoga… više »

KRENITE

5 biljaka koje poboljšavaju raspoloženje

objavljeno prije 6 dana i 23 sata

Okolina ima veliki utjecaj na naše raspoloženje, pa je vrlo važno okružiti se stvarima koje potiču dobro raspoloženje. Ovih 5 biljaka i začina će očistiti zrak oko vas i usrećiti vas.… više »

SAVJETI

Kako dovesti sreću u svoj dom

objavljeno prije 7 dana i 1 sat

Znate li da u svom domu možda imate stvari koje loše utječu na vašu auru i koje privlače negativnu energiju, a upravo se zbog tih stvari ne osjećate dobro u svom domu?… više »

ZAPAMTITE!

3 savjeta za učinkovito mršavljenje

objavljeno prije 7 dana i 19 sati

Godine nisu problem kada je u pitanju gubitak kilograma, tvrdi  Liječnica integrativne medicine Amy Shah. "Svaki tjedan u svojoj praksi i zajednici razgovaram s bezbroj žena i… više »

LOŠE...

Zdrave hrane nema dovoljno za sve

objavljeno prije 7 dana i 21 sat

Svijet ne proizvodi dovoljno voća i povrća kako bi svi ljudi vodili zdrav način života, potvrdila je nova studija. Studija je objavljena u časopisu PLOS One, a vodio ju je Univerzitet u… više »

STVARNO?

Piletina nije zdravija od crvenog mesa

objavljeno prije 7 dana i 23 sata

Kolesterol izaziva kontroverze već neko vrijeme, a svi savjeti na tu temu počinju s odricanjem od crvenog mesa i prelaskom na piletinu... koji, tvrde znanstvenici, nisu točni.  Prema… više »

SAVJETI

Koliko voća je nezdravo?

objavljeno prije 8 dana i 1 sat

Voće je zdravo, tu dileme nema, i treba ga jesti svakodnevno... no pravo pitanje je - koliko? Time se pozabavio njemački liječnik Carsten Lekutat i podsjetio na osnove. Voće sadrži… više »

STVARNO?

Muškarcima pretilost više škodi

objavljeno prije 8 dana i 16 sati

Posljedice pretilosti opasnije su za muškarce nego za žene jer debljina upućuje na postojanje nekih bolesti koje nerijetko završavaju preuranjenom smrću, pokazalo… više »

SAVJETI

Uz pravilnu upotrebu guma do sigurne vožnje

objavljeno prije 8 dana i 18 sati

Gume su sastavni dio svakoga vozila i njegov su jedini kontakt s podlogom. Pravilnim izborom i upotrebom guma pobrinut ćemo se za svoju sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu.… više »

ZAPAMTITE!

7 loših navika koje trebate hitno mijenjati

objavljeno prije 8 dana i 19 sati

Svatko od nas ima neke svoje male rituale i navike zbog kojih mislimo da se osjećamo bolje, ali su zapravo štetne. Neke više, druge manje, no kad se sve stavi na hrpu,… više »

ZANIMLJIVO :)

5 faktora visoke inteligencije

objavljeno prije 8 dana i 21 sat

Visoka inteligencija obično se pripisuje genima, pa tražimo bistriće po obiteljskim stablima roditelja, no izgleda da teško griješimo... Naime, istraživanja su pokazala da… više »

COOL

Leteći automobil iz Japana

objavljeno prije 8 dana i 22 sata

Prototip letećeg automobila bez putnika lebdio je oko minute na tri metara iznad tla u postrojenju tvrtke u japanskom predgrađu Abiko u Japanu.  Dizajniran za autonomnu dostavu, rani… više »