Lifestyle
SAVJETI :)

Kako na brzaka srediti liniju do mora

objavljeno prije 6 dana i 8 sati

Koliko god puta sebi obećali da ćemo početi vježbati već po povratku s ljetovanja i u novu sezonu kupanja ući elegantno, isklesanog tijela na… više »

INTERVJU

Razgovor u povodu – Modna marka tandema Medvešek i Marić

objavljeno prije 6 dana i 9 sati

Suvremena likovna umjetnost nudi niz načina izražavanja i zanimljivog i uspješnog. Jedan od tih načina je i iskorak likovnih umjetnika u modu. Razgovaramo s akademskim slikarom Damirom… više »

SAVJETI

Pripremite kožu za sunčanje

objavljeno prije 6 dana i 10 sati

Sunčanje je jedna od omiljenih zabava na plaži, no iako o štetnosti sunčevih zraka već svi sve itekako dobro znamo, često volimo te informacije zanemariti. Prije nego se… više »

Zbunjenost, razmišljanje
O, DA!

Kako sami sebi upropaštavamo život

objavljeno prije 7 dana i 2 sata

Ostvarivanje sreće više ima veze s našim unutarnjim stanjima - što mislimo o sebi i osjećamo. Prenosimo dijelove njihove knjige koje je objavio… više »

SAVJETI

Varate na dijeti? Nemojte...

objavljeno prije 7 dana i 8 sati

Cheat day postala je vrlo popularna tehnika na dijeti, a odnosi se na dan kad možemo jesti što god poželimo, iako smo na dijeti. Dok neki tvrde da im je nezamislivo biti na režimu… više »

SAVJETI

5 namirnica za bolji smoothie

objavljeno prije 7 dana i 10 sati

Kako biste od svog smoothieja napravili pravu bombu zdravlja dodajte ove namirnice. Avokado - osim što potpuno transfomira vaš smoothie i pretvara ga u… više »

IZAĐITE!

Priroda produžava život

objavljeno prije 8 dana i 1 sat

Boravak u prirodi, čak i u gradskome parku dva sata tjedno značajno poboljšava zdravlje i blagotvorno djeluje na naš um i tijelo, rezultati su opsežnog istraživanja… više »

Požurite! / Pixabay
AHA!

Koliko koraka dnevno nam treba?

objavljeno prije 8 dana i 4 sata

Priča o 10 tisuća koraka dnevno postoji već godinama, a u propagandu su se uključile i razne aplikacije za brojanje koraka... no, izgleda da to jednostavno nije dovoljno. Naime, evolucijski… više »

MLJAC

Pavle PIKaso roštiljao na najluđim lokacijama

objavljeno prije 8 dana i 6 sati

Prva asocijacija na roštilj većini je klasično druženje s ekipom u prirodi, na vikendici ili u dvorištu ali roštilj fešte mogu biti i puno luđe. Jeste li ikad… više »

SAVJETI

Kako prirodno uravnotežiti hormone

objavljeno prije 8 dana i 8 sati

Većini na samu pomisao hormonskog zdravlja na pamet padaju tablete, što nikako nije dobro jer postoje i druga učinkovita sredstva koja mogu pomoći, a potpuno su prirodna. Uravnoteženo… više »

ZAPAMTITE!

Očuvajte svježinu hrane pametnim spremanjem

objavljeno prije 8 dana i 10 sati

Savjet o tome kako se hrana ispravno čuva svježom nekoć se prenosio s koljena na koljeno. Današnja generacija, odrasla na grickalicama, kao da je zaboravila kako upiti tako važne… više »

SAVJETI

Kako se zaštititi od napasnih komaraca

objavljeno prije 9 dana i 3 sata

S toplim danima stiže i ljetna pošast - komarci, pa evo naramak savjeta kako izbjeći da navale baš na vas. Kako bismo se što bolje zaštitili od komaraca, potrebno… više »

SAVJETI

Tri zamjene za kravlje mlijeko

objavljeno prije 9 dana i 8 sati

Mlijeko nam je glavni napitak kad smo mali, no u kasnijim godinama nerijetko se prestaje piti ovaj zdrav napitak, a glavni razlog su intolerancija na laktozu ili alergija na proteine u… više »

HE HE

Doručak od kojeg postajete pametniji

objavljeno prije 9 dana i 10 sati

Sladoled vole svi, no cijeli život ga izgleda jedemo u pogrešno doba dana, barem ako je vjerovati znanstvenicima. Name, istraživanje je provedeno u Japanu, a pokazalo je da su ljudi… više »

Eterično ulje
SAVJETI

Kako riješiti problem celulita eteričnim uljima

objavljeno prije 10 dana i 3 sata

Celulit je uobičajeni problem većine žena, a iako nije riječ o zdravstevnom problemu, nego estetskom, celulit ipak ukazuje na disbalans u organizmu i zove na promjene. Svi već… više »