Lifestyle
SAVJETI

Urasli nokat - kako ga spriječiti, a kako liječiti

objavljeno prije 12 dana i 14 sati

Urasli nokat problem je s kojim se bore mnogi, a unatoč raširenom mišljenju, nije nimalo bezopasan kako se na prvi pogled čini. Glavni krivci ove neželjene pojave su… više »

HE HE

15 načina za gubljenje kalorija - koji nisu vježbanje

objavljeno prije 12 dana i 17 sati

Gubljenje viška kilograma nije tako komplicirano - samo trebate spaliti što više kalorija... i da, znamo da ovo zvuči sjajno, ali u stvarnosti nije tako. Stoga, evo male… više »

EVO KAKO...

Stres i debljina su usko povezani

objavljeno prije 13 dana i 9 sati

Kronični stres potiče proizvodnju proteina nazvanog betatrophin, koja inhibira enzim koji je uključen u sagorijevanju masnoće. "On smanjuje sposobnost tijela da razgrađuje masnoće,… više »

WOW!

Jabuke, jagode, luk... usporavaju starenje

objavljeno prije 13 dana i 11 sati

Ključni čimbenik u procesu starenja poznat je kao starenje stanice. Kada stanica uđe u ovu fazu, ona se više ne može dijeliti. Kada se to dogodi, stanica oslobađa upalne… više »

MMMM

Copperhead večer otvorila sezonu gin degustacija u Time restoranu i baru

objavljeno prije 13 dana i 16 sati

Time restoran i bar je otvorio sezonu gin degustacija koje će se odvijati četvrtkom navečer. a prva degustacijska veče bila je u znaku Copperhead gina. Posjetitelji Timea će biti u prilici… više »

SAVJETI

Kako prestati sami sebi podmetati nogu

objavljeno prije 13 dana i 17 sati

Prvi najveći izazov u životu je otkriti tko ste, a drugi najveći izazov je biti sretan s onim što ste. Najveći dio svega toga je vaša odluka da ostanete vjerni svojim snovima i… više »

SAVJETI :)

Ubrzajte rast kose

objavljeno prije 14 dana i 11 sati

Mnogo je 'beauty trikova' za poticanje rasta kose uz pomoć sastojaka iz vaše kuhinje. Neki narodi od davnina upotrebljavaju cimet, kurkumu i druge namirnice, a Japanke… više »

MLJAC

Sok od cikle i mrkve - koža će vam biti zahvalna

objavljeno prije 14 dana i 13 sati

Sok od cikle i mrkve jedan je od najzdravijih sokova, prepun vlakana, vitamina i minerala, što ga zapravo čini pravim eliksirom za kožu. Zašto? Pogledajmo sastojke... … više »

ZNATE LI?

Sreća ima puno veze s godinama

objavljeno prije 14 dana i 15 sati

Mladi ljudi obično misle da su sretni i da će s godinama njihova sreća opadati - što je mit koji nema blage veze s istinom. Naime, sreća dolazi s godinama, a najsretniji smo kad… više »

SAVJETI

Jutarnja tjelovježba je najbolji početak dana

objavljeno prije 14 dana i 17 sati

Jutarnja tjelovježba potiče metabolizam, a za gubljenje težine najbolje su dugotrajne i niskointenzivne vježbe. Ti uvjeti pružaju okruženje koje je idealno za potrošnju masnoće koja je… više »

COOL

Sok od borovnica za bistar mozak

objavljeno prije 15 dana i 8 sati

Sok od borovnice poboljšava snagu mozga kod starijih ljudi. Fitokemikalije flavonoidi koje se nalaze u voću pomažu povećanju protoka krvi u mozgu,… više »

SAVJETI

Smanjite bore oko očiju

objavljeno prije 15 dana i 13 sati

Koža oko očiju je jako tanka, a s obzirom da se s godinama smanjuje proizvodnja kolagena automatski se smanjuje i elastičnost kože, pa se upravo prve bore javljaju na području oko očiju.… više »

MLJAC

Jesenski vrganj - kralj stola

objavljeno prije 15 dana i 15 sati

Jesenski vrganj s potpunim pravom možemo nazvati Njegovo veličanstvo vrganj, jer u carstvu gljiva on je primjerak koji zaslužuje posebnu pažnju.  Narodni nazivi za ovu gljivu su… više »

Ima li razlike među nama? / Pixabay
ZNATE LI?

Koliko je djeci potrebno fizičke aktivnosti

objavljeno prije 15 dana i 17 sati

Prema novim smjernicama pedijatara djeca u predškolskoj dobi trebaju minimalno tri sata dnevno tjelesne aktivnosti.  "Za djecu do tri godine ta tjelesna aktivnost znači plesanje… više »

ZAPAMTITE!

Hormoni i što treba znati o njima

objavljeno prije 17 dana i 13 sati

Hormoni se najčešće spominju u kontekstu promjena kroz koje prolazi žena - bilo da je riječ o prvoj mjesečnici, o trudnoći ili o menopauzi. No, prema novijim istraživanjima, hormoni na… više »