Iza ogledala nema prethodne stranice
UPS ;)

Danas je, numerološki, jako zanimljiv dan

objavljeno prije 22 dana i 3 sata

U numerologiji se 11 smatra glavnim brojem, a snaga koju posjeduje je izvanredna. Vibracija ovog broja čini da kanali u kojima vas svemir može podržati budu potpuno otvoreni. Broj 1 u… više »

STVARNO?

Čekamo li izvanzemaljske posjetioce?!

objavljeno prije 26 dana i 7 sati

NASA je već objavila da pokreće svoju prvu studiju o neidentificiranim zračnim fenomenima iliti NLO/UFO-ima, a sad se osniva "odbor za doček", tek toliko da znate... Naime, Sveučilište… više »

UAP?!

UFO/NLO sad žele zvati - UAP... evo i zašto

objavljeno prije 29 dana i 7 sati

NASA sada ima neovisni tim od 16 znanstvenika i astrofizičara koji će proučavati i pokušavati razumjeti više o ovim misterioznim opažanjima na nebu, ili kako ih nazivaju… više »

UPS! ;)

Što trebate imati u setu za preživljavanje

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Nije da morate baš biti prepper (osoba koja je uvijek spremna za preživljavanje i obično kopaju rupe u kojima imaju svega i svačega), ali kad malo pogledamo oko sebe i raznoraznih… više »

STVARNO?

Zašto je praktički nemoguće nešto izbrisati s interneta

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Uobičajena "teorija zavjere" je jedna od najzanimljivijih - države nas špijuniraju, svi nas špijuniraju, firme nas špijuniraju... i tako unedogled. Kad se povede takva… više »

TEORIJE ZAVJERE

Kako prepoznati teoriju zavjere?

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Teorije zavjera sve se češće pojavljuju u javnom prostoru, štoviše, neke od njih su postale "istina koju svi znaju"... a to baš i nije tako. Upravo iz tog razloga… više »

HMMM...

NASA naručila novu studiju o NLO-ima

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

NASA očito ima problema sa shvaćanjem problema NLO-a... naime, agencija je u četvrtak priopćila da su UAP-ovi - također poznati kao neidentificirani leteći objekti ili NLO-i - od interesa za… više »

ZANIMLJIVO

Masonski simboli na jugoslavenskoj novčanici od 100000 dinara iz 1989.

objavljeno prije 6 mjeseci i 20 dana

Opće je poznato je da kovani i papirni novac na sebi nosi razne prikaze i simbole. Najčešće su to simboli pripadnosti određenoj državi, povijesne osobe, opće i nacionalne znamenitosti,… više »

NAPOKON?

Kongresno saslušanje o NLO-ima

objavljeno prije 6 mjeseci i 20 dana

Čekali smo više od 50 godina, no napokon je i to došlo na red - saslušanje pred obavještajnim pododborom Zastupničkog doma održat će se 11 mjeseci nakon… više »

MOLIM?!

NASA traži izvanzemaljce - golim fotkama?!

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

NASA je izgleda prilično dešperatna kad je objavila ovakvu priču, no tko smo mi da se sad bunimo ili moraliziramao... naime, svemircima će poslati slike golih ljudi, ne bi li ih… više »

STVARNO?

Trebamo li tražiti izvanzemaljce? Ne baš, izgleda...

objavljeno prije 7 mjeseci i 15 dana

Znanstvenici u NASA-i stvorili emitiranu poruku nazvanom 'Svjetionik u svemiru' kako bi stupili u kontakt s vanzemaljcima.  Na papiru, ideja je prilično OK - javimo se, objavimo tko smo… više »

DA?!

Ima li Mjesec stvarno tamnu stranu?

objavljeno prije 7 mjeseci i 21 dan

Tamna strana Mjeseca dugo se smatrala zagonetkom jer nije vidljiva sa Zemlje, no nije nam trebalo dugo (naravno, u svemirsko doba) da rješimo i taj problem. O čemu se zapravo radi?… više »

HMM ;)

Što na izmijenjena stanja svijesti kaže CIA?

objavljeno prije 7 mjeseci i 28 dana

Dobro znamo da CIA radi svakakve stvari, većinom ne baš legalne, a bome ni baš pretjerano jasne (barem "noramalnim" ljudima). No, možda su ovdje pretjerali... U dokumentu… više »

COOL

Matematika iza ratova - vrlo zanimljivo

objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana

Teorije zavjere dosta ovise o brojkama, a dobar broj njih je upravo na brojkama i utemeljen. E sad, kad dobijete istu cifru za neke ratove... može se možda povući par nekih paralela koje nisu… više »

BIOETIKA

Teorije zavjera preplavile Hrvatsku?

objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan

U članku "Bioetički aspekti utjecaja teorija zavjere na borbu protiv pandemije COVID-19 u Hrvatskoj" ocjenjuju da pristašama teorija zavjere treba pristupati s dužnim obzirom… više »