Iza ogledala
WOW!

5 čudesnih pronalazaka koji su misteriozno nestali

objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

Misterije obično okružuju razne artefakte iz prošlosti koji su pronađeni na čudan način, na potpuno neočekivanim mjestima i imali su značajke daleko ispred svog vremena. Teorije… više »

Treba li išta više reći?

Evo kako bi svijet izgledao da je Zemlja ravna ploča

objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

Vjerovanje da je Zemlja ravna ploča jedna je od teorija modernog doba koju je najlakše pobiti. No unatoč tome, nevjerojatan je broj pojedinaca u svijetu koji… više »

MJESEČEVE FAZE

Mjesečeve mijene u 2018. godini

objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

Mjesečeve mijene zanimljive su iz više razloga, pa kao i svake godine, donosimo vam pouzdanu tablicu točnih početaka svake mjesečeve mijene. Ona je važna za sve poklonike mjesečeve… više »

UPS?

Bitcoin je stvorila - NSA?

objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

Bitcoin je glavna tema zadnjih mjesec dana, a popularnost ove kriptovalute zasjenjuju tek snažne fluktuacije u vrijednosti, koje redovno dobivaju publicitet na naslovnicama vodećih svjetskih… više »

EH, DA...

Jeti ipak ne postoji?

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Jeti je jedno od mitoloških bića koje jednostavno ne možemo uloviti niti dokazati njegovo postojanje, ma koliko se trudili. Iako postoji cijeli niz svjedočanstava o susretima s… više »

NIBIRU

Smak svijeta je, naravno, danas!

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Smak svijeta najavljuje se svako malo, a teorije zavjere koje proklamira David Meade, samoprozvani kršćanski mistik već su dva puta zakazale ove godine - i 23. rujna i 21. listopada od… više »

ZANIMLJIVO!

5 najsočnijih detalja iz dosjea o ubojstvu Kennedyja

objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci

Tajni dokumenti američke vlade o ubojstvu najomiljenijeg američkog predsjednika Johna Fitzgeralda Kennedyja ugledali su napokon svjetlo dana po naredbi Donalda Trumpa, no teorije zavjere… više »

WOW!

10 najčudnijih teorija zavjere iz Biblije

objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci

Teorije zavjere ispunjavaju medijski prostor od samih početaka, jer uvijek možemo pronaći neku zanimljivu temu koja nije do kraja objašnjena i ponuditi svoje viđenje, svoju priču koja… više »

WOW!

5 misterioznih predmeta pronađenih u pećinama

objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci

Misterije se nalaze na raznim mjestima, a pećine širom svijeta idealna su mjesta za potragu ako želite pronaći nešto čudno, neočekivano, izvan vremena i prostora... S tom je… više »

WOW!

5 misterioznih anomalija skrivenih pod ledom

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

Misterije nas okružuju na mjestima gdje ih nikad ne bismo očekivali, odmah iza ugla, no puno ih je više u zabačenim zakutcima zemaljske kugle koji su prepuni raznih čudnih anomalija.… više »

WOW!

5 misterioznih stvari pronađenih u - smeću

objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci

Misterije pokreću svijet, reći će neki i automatski biti proglašeni pobornicima teorija zavjere, a nerijetko i luđacima... No, kad vidite ovih 5 stvari pronađenih u smeću, zapitat ćete… više »

WOW!

5 misterioznih karata blaga napisanih u šiframa

objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci

Karte zakopanih blaga pojavljuju se ne samo u Piratima s Kariba, već i u stvarnom životu - naivaca koji su ih kupili ima napretek, no rijetki su stvarno i uspjeli pronaći nešto na… više »

PRATITE

Pomrčina Sunca - astrologija i znanost

objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci

Potpuna pomrčina Sunca oduvijek je izazivala pozornost ljudi koji su je u davna vremena nazivali Crno Sunce kojem su, očekivano, pripisivali raznorazne (uglavnom negativne) moći. Takav nas… više »

COOL

8 zemalja u koje treba pobjeći ako započne Treći svjetski rat

objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci

Treći svjetski rat možda nikada nije bio bliži, jer uz sve terorističke ideje širom svijeta i prilično nezgodan način komunikacije i odlučivanja Donalda Trumpa, ne bi bilo pretjerano… više »

TEORIJE ZAVJERE

Je li kolovoz naš posljednji mjesec na Zemlji?

objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci

Ako vjerujete u teorije zavjere, ne planirajte ništa za rujan. Zapravo, ne planirajte ništa do kraja godine. Zašto? Jer, ako je vjerovati u tvrdnje teoretičara zavjera,… više »