Iza ogledala
MA DA?

YouTube kreće u rat protiv teorija zavjere

objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci

Teorije zavjere jedva su dočekale Internet kao idealan medij za svoju promociju, a kad se pojavio YouTube, praktički su eksplodirale - svaki wannabe teoretičar zavjera dobio je besplatnu… više »

UPS!

7 dužnosnika koji su priznali postojanje izvanzemaljaca

objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci

Izvanzemaljci i dalje službeno ne postoje, bez obzira na sve snimke, fotografije i svjedočenja ljudi, no izgleda da se zavjesa s ove tajne polako podiže... Naime, ovo više nisu teorije… više »

MA DAJ!

Ulazak u crnu rupu značio bi da nas čeka beskonačan broj budućnosti

objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci

Astrofizičari kažu da, ako uđemo u crnu rupu, s nama je gotovo. Njezina će nas gravitacija brzinom svjetlosti uvući u singularitet - iznimno mali prostor velike… više »

ŠTO MISLITE?

Ima li života poslije smrti?

objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci

Ponovno rođenje  Smatrate li da je smrt konačni pad zavjese na kraju predstave ili mislite da ima života poslije smrti? Kada je u pitanju ponovno rađanje, ili nastavak života nakon smrti… više »

Raspelo
MA DA!

Kako je Isus zaista izgledao

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Ako u Google pretraživač utipkamo Isusovo ime, iskočit će nam slike visokog muškarca bijele boje kože, duge plave kose i brade. No je li Isus zaista tako izgledao?  … više »

MALI ZELENI

Do kraja stoljeća stupit ćemo u kontakt s izvanzemaljicima

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Do kraja stoljeća, ljudi će stupiti u kontakt s vanzemaljcima, tvrdi teoretičar fizike Michio Kaku.Njegov zaključak može biti ili zanimljiv ili komičan, no zasad ga ne može podržati… više »

Primjer pareidolije
Hmmm

Koliko su ova čuda zaista čudesna

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Tražite riječ kojom biste u što kraćem roku razbjesnili veliki broj ljudi? Pokušajte s čudo. Svaki puta kad se dogodi nešto čudesno, možete biti sigurni da iza toga… više »

OPA!

Otkriven prvi fizički dokaz postojanja proroka Izaije

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Pronađen je prvi fizički dokaz postojanja proroka Izaije, biblijske figure važne u kršćanstvu, judaizmu i islamu, osobe koja je kralju Ezekiji… više »

OPA!

Željezno oruđe i oružje iz brončanog doba potječe od izvanzemaljaca?

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Kako su ljudi u brončanom dobu uspjeli iskovati oružje prije nego što su naučili kako taliti željezo? Izgleda da su imali malu pomoć izvanzemaljaca jer mnogi od… više »

MA DA?

Koliko vjerujemo u izvanzemaljce? Prilično, izgleda...

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Izvanzemaljci su tema koja ne prestaje intrigirati široke mase, a količina informacija, vijesti i videa postavljenih na YouTube uvećava se svakoga trenutka, pa je pitanje koliko… više »

DA?

Bizarna teorija zavjere o Stephenu Hawkingu

objavljeno prije 3 godine

Nekoliko tjedana nakon 76.rođendana Stephena Hawkinga, ponovno je osvanula teorija zavjere o renomiranom fizičaru. Ona navodi da je… više »

WOW!

5 čudesnih pronalazaka koji su misteriozno nestali

objavljeno prije 3 godine

Misterije obično okružuju razne artefakte iz prošlosti koji su pronađeni na čudan način, na potpuno neočekivanim mjestima i imali su značajke daleko ispred svog vremena. Teorije… više »

Treba li išta više reći?

Evo kako bi svijet izgledao da je Zemlja ravna ploča

objavljeno prije 3 godine

Vjerovanje da je Zemlja ravna ploča jedna je od teorija modernog doba koju je najlakše pobiti. No unatoč tome, nevjerojatan je broj pojedinaca u svijetu koji… više »

MJESEČEVE FAZE

Mjesečeve mijene u 2018. godini

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Mjesečeve mijene zanimljive su iz više razloga, pa kao i svake godine, donosimo vam pouzdanu tablicu točnih početaka svake mjesečeve mijene. Ona je važna za sve poklonike mjesečeve… više »

UPS?

Bitcoin je stvorila - NSA?

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Bitcoin je glavna tema zadnjih mjesec dana, a popularnost ove kriptovalute zasjenjuju tek snažne fluktuacije u vrijednosti, koje redovno dobivaju publicitet na naslovnicama vodećih svjetskih… više »