Život nema prethodne stranice
A DAJ!

5 činjenica o klitorisu koje muškarci trebaju znati

objavljeno prije 5 sati i 32 minute

Klitoris je jedan od dijelova ljudskog tijela koji muškarcima zadaje prilično muke, štoviše, sramotno velik broj njih ne zna gdje se nalazi, a kamoli čemu služi... Uz to,… više »

ZANIMLJIVO

Čemu služi brada i zašto je puštamo?

objavljeno prije 7 sati i 8 minuta

Brada je u zadnje vrijeme ponovno u modi - više ne trebate biti glatko obrijani svakoga dana, pa se po cesti mogu vidjeti čupave, jadnjikave, guste i hipsterske brade. OK, to je cool,… više »

MA DA?

Godinu dana u svemiru promijenilo mu DNK

objavljeno prije 10 sati i 38 minuta

Scott Kelly, američki astronaut koji je proveo godinu dana u svemiru ima različit DNK nakon povratka, potvrdila je NASA. Scott i njegov brat blizanac Mark Kelly, također astronaut, bili su… više »

DOĐITE

Otvoren Međunarodni sajam turizma PLACE2GO

objavljeno prije 16 sati i 38 minuta

„S više od 20 posto udjela u BDP i 150 tisuća zaposlenika turizam je važan pokretač hrvatskog gospodarstva, a prema svim pokazateljima ova će turistička godina biti još… više »

NOVOSTI

Huawei P20 Lite otkriven ranije nego što se očekivalo

objavljeno prije 17 sati i 23 minute

Službeno lansiranje Huawei P20 Lite modela očekuje se 27. ožujka 2018. u Parizu, ali otvorene su već predbilježbe kod nekih trgovaca u Češkoj i Poljskoj, pokazan je na stranicama… više »

OPA!

Kontracepcijska pilula za - muškarce!

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Kontracepcija je uvijek malo nezgodna tema - muškarci je izbjegavaju i prave se ludi, žene obično ne žele seks bez nje, a baš im se i ne da uvijek piti pilule jer imaju neke… više »

ZAPAMTITE!

15 savjeta za dobar san

objavljeno prije 1 dan i 7 sati

Dobar san nužan je preduvjet dobrog zdravlja i raspoloženja, jer svi znamo iz vlastitog iskustva kako to izgleda kad smo nenaspavani - mozak ne radi, tijelo ne sluša, živci su tanki, a… više »

FORA!

Jeste li najmlađe dijete u obitelji? Blago vama!

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Ovo je pitanje o kojemu su se sva braća i sestre barem jednom posvađali: imaju li roditelji omiljeno dijete? Postoji i takozvani sindrom srednjeg djeteta. Rijedak je, ali dovodi osobe do… više »

16. 3.

Hrvatski dan osviještenosti o debljini

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Hrvatski sabor je u travnju 2017. godine donio odluku o proglašenju "Hrvatskog dana osviještenosti o debljini" koji će se svake godine obilježavati 16. ožujka, a na koji posebnu… više »

RADI SE

Stvaramo STEM generaciju!

objavljeno prije 1 dan i 11 sati

Pomažući u pripremi Hrvatske za novi val tehnoloških promjena, Hrvatski Telekom značajno pridonosi popularizaciji STEM znanja i vještina te primjeni suvremenih tehnologija u… više »

Nevjerojatno!

Zašto je novorođenčad koja sliči ocu zdravija

objavljeno prije 1 dan i 14 sati

Novorođenčad koja sliči ocu nakon godinu dana zdravija je godinu dana kasnije - zato jer očevi s njima provode više vremena. Prema istraživanju koje je došlo… više »

WOW!

Mlijekom platipusa protiv superbakterija?

objavljeno prije 1 dan i 14 sati

Mlijeko platipusa ili čudnovatog kljunaša, vodenog sisavca koji živi na području Australije i Tasmanije možda sadrži jedinstven sastojak koji bi se u dogledno vrijeme mogao iskoristiti… više »

90 minuta je dovoljno / Pixabay
ZAPAMTITE!

Televizija loše utječe na spremnost za školu

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Već i vrapci na granama znaju da djeci, a onoj maloj posebno, treba ograničiti vrijeme koje provode pred televizorom i više ih voditi na svjež zrak. No, osim što je sjedenje… više »

BLAGO NJIMA

Najsretnija zemlja na svijetu je Finska

objavljeno prije 1 dan i 17 sati

Finska je ove godine proglašena za najsretniju zemlju na svijetu prema godišnjem istraživanju objavljenom u srijedu po kojemu je Burundi na dnu popisa. UN-ovo godišnje… više »

NOVOSTI

iPhone SE 2 (2018) - predstavljanje u svibnju ili lipnju?

objavljeno prije 1 dan i 17 sati

Nakon nekoliko glasina koje ukazuju da Apple ove godine sprema plasirati na tržište iPhone SE 2 (2018), sada su na neki način potvrđene iz dosta pouzdanog izvora - tvrtke Wistron, koja… više »