Život nema prethodne stranice
ZNATE LI?

Koja je razlika između Xiaomi i Redmi ?

objavljeno prije 20 sati i 34 minute

Xiaomi i Redmi, dvije robne marke pokrivaju različite cjenovne kategorije i potrebe potrošača. Porastom cijena komponenti, troškova razvoja mobilnih telefona, otvaranja… više »

WOW!

Mega-munje sve su veće

objavljeno prije 1 dan i 10 sati

Rekordna munja proparala je nebo iznad južnog Brazila i bila je tolika da bi skoro pa pokrila zračnu udaljenost između Zagreba i Berlina, objavio je WMO na svojim stranicama. WMO je… više »

GLASINE

Stiže li jeftiniji Xbox Series X u kolovozu?

objavljeno prije 1 dan i 20 sati

Glasine da Microsoft planira objaviti jeftiniju i manje moćnu konzolu Xbox Series X, traju već neko vrijeme. Sada djelomično glasine potvrđuje Tom Verren iz Vergea. Warren objavljuje da je… više »

UPS!

Širi se nova korona

objavljeno prije 2 dana i 16 sati

Istraživanje provedeno u laboratoriju sugerira da bi se ta mutacija mogla lakše prenositi među ljudima u stvarnom svijetu u odnosu na raniju varijantu no to još nije dokazano.… više »

NAJAVE

Momentum gaming monitori iz Philipsa

objavljeno prije 2 dana i 20 sati

MMD, vodeći specijalist na području monitora i brend licencirani partner tvrtke Philips Monitors lansirao je dva nova Momentum monitora, od kojih jedan uključuje i suradnju s renomiranim… više »

ODGODA

Perseverance na Mars ide 22. srpnja

objavljeno prije 3 dana i 13 sati

Problem je otkriven za vrijeme stavljanja svemirske letjelice u zaštitni omotač, koja ide na vrh rakete Atlas 5, objavila je američka svemirska agencija NASA. "Gotovo spremni za… više »

DA?!

Facebook prepoznaje fake news?

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

Facebook je više nego ikad usmjeren na povezivanje ljudi s relevantnim i točnim izvorima informacija i prikazivanje što manje dezinformacija, osobito u vezi Covida-19. Dosad su… više »

ZAPAMTITE!

Rad od kuće - postavite pravila

objavljeno prije 3 dana i 18 sati

Po njemačkoj profesorici psihologije Conny Antoni, rad od kuće pospješuje ravnotežu radnog života i smanjuje stres koji proizlazi iz prenapučenih tramvaja ili gužve na cesti. No… više »

TECH

Kakve slušalice želite

objavljeno prije 3 dana i 20 sati

Tvrtka za istraživanje tržišta Counterpoint Research je objavila izvještaj o ukusima kupovine u Velikoj Britaniji, i vjerojatno bi rezultati bili slični u ostalim zemljama bolje… više »

SJAJAN!

Predstavljen Cat® S42 – esencijalni radni telefon

objavljeno prije 4 dana i 14 sati

Bullitt Group, globalni nositelj licence za Cat® telefone, predstavio je danas u Londonu Cat S42, otporan i pouzdan pametni telefon spreman za ekstremne uvjete. Uređaj je dostupan za… više »

SNAGA

MediaTek i TSMC udružili snage

objavljeno prije 4 dana i 20 sati

Prema izvješću Economic Dailyja, kako bi se zadovoljilepotrebe kupaca, TSMC je dobio od Media Teka dodatne narudžbe za čipove koji pokrivaju modele od 12nm pa sve do najnovijih 5nm.… više »

VJEČNO PITANJE

Ima li života u svemiru?

objavljeno prije 5 dana i 14 sati

Nedavno je Live Science objavio novu teoriju o postojanju drugih oblika života u svemiru. Naime, najnoviji proračuni znanstvenika procjenjuju da unutar Mliječne… više »

ZNANSTVENI RAD

Zamor suosjećanja i sindrom profesionalnog sagorijevanja kod medicinskih sestara

objavljeno prije 5 dana i 17 sati

SAŽETAK Svakodnevno smo svjedoci teškog rada i položaja medicinskih sestara koje zbog raznih stresora, preopterećenosti poslom, nepovoljnih kolegijalnih odnosa itd. dovode do psihičkih… više »

NOVOSTI

Raspored igara dostupnih na PlayStation Plusu

objavljeno prije 5 dana i 20 sati

Nevjerojatno, ali prošlo je 10 godina otkad je PlayStation Plus prvi put predstavljen 29. lipnja 2010. i istinski se želimo zahvaliti svima na podršci PS Plusu u proteklom… više »

KICKSTARTER

CircuitMess STEM Box u trećem Kickstarteru

objavljeno prije 6 dana i 17 sati

CircuitMess STEM Box pruža jedinstveno iskustvo koje će vas naučiti vještine budućnosti: Umjetna inteligencija, autonomna vožnja, sinteza zvuka, prepoznavanje glasa,… više »