Život nema prethodne stranice
NOVOSTI

Squoosh by Google – jednostavan urednik slika temeljen na pregledniku

objavljeno prije 10 sati i 17 minuta

Squoosh je online pretvarač slika koji automatski izvornu sliku pretvara u OptiPNG, MozJPG, WebP ili PNG format. Zanimljivo je što prikazuje i komparativni pregled izvorne slike s… više »

BLJAK

5 mirisa koje muškarci ne mogu podnijeti

objavljeno prije 22 sata i 26 minuta

Miris ima snagu da utječe na naše raspoloženje, da ga popravi ili pokvari, a mnoge žene znaju kako probuditi želju muškarca samo parfemom. No, koji mirisi imaju potpuno suprotan… više »

ZNATE LI?

Zašto vam draga krade odjeću?

objavljeno prije 1 dan

Žene se jednostavno obožavaju obući u široke košulje, majice ili veste svojih dečkiju u kojima se osjećaju najudobnije, bar taku kažu. No, da ne ispadne da su žene… više »

COOL

Superzemlja udaljena tek 6 svjetlosnih godina

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Hladan i slabo osvijetljen planet, nazvan 'superzemljom', vjerojatno kruži oko najbliže samostalne zvijezde našem solarnom sustavu, objavili su astronomi. Planet koji je po procjeni… više »

NOVOSTI

HT na svjetskoj izložbi Smart City Expo

objavljeno prije 1 dan i 10 sati

Na najprestižnijem svjetskom kongresu tehnoloških rješenja za „pametne" gradove Smart City Expo, koji se od 13. do 15. studenoga održava u Barceloni, Hrvatski Telekom je u… više »

SAVJETI

7 savjeta za puno bolji seks

objavljeno prije 1 dan i 22 sata

Vagina i njeno područje je kiselo, jer se na taj način brani od infekcija i gljivica, pa ga zapravo uopće ne bi trebalo prati sapunom, iako to mnoge žene čine. Još je gore ako se… više »

MA DA?

Ljubav definitivno ima veze s - majkom

objavljeno prije 2 dana

Majke na djecu prenose i svoje navike kada su ljubavne veze u pitanju, pokazala je studija Sveučilišta Ohio. U studiji su sudjelovala 7.152 ispitanika koje se pratilo 24… više »

NOVOSTI

Samsung osvojio 30 nagrada

objavljeno prije 2 dana i 10 sati

Tehnologija koja je sada prisutna u gotovo svakom aspektu našeg života ima u pozadini neku pokretačku inovaciju. Svakodnevno inovatori stvaraju nove proizvode, metode i ideje. Zapravo,… više »

MA DA?

Znanstvena fantastika donosi bolji seks?

objavljeno prije 3 dana i 1 sat

Znanstvena fanastika obično se gleda s podcjenjivanjem, no kad pročitate ovo... naime, pokazalo se da osobe koje vole gledati određenu vrstu fikcije imaju puno zreliji pogled na ljubav i… više »

ZAPAMTITE!

Najčešće bolesti kod malih mačića

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

U današnje vrijeme postoji mnogo Udruga za zbrinjavanje napuštenih životinja i uz sav njihov trud i dalje su ulice pune onih neželjenih četveronožaca, pogotovo mačaka. Dobri… više »

STRAŠNO!!

Bacamo trećinu hrane u smeće?!

objavljeno prije 3 dana i 11 sati

Sve se više hrane baca svakoga dana, a ako mislite da je to rezervirano za truli Zapad, varate se - u Hrvatskoj se na godinu baci četiristo tisuća tona prehrambenih proizvoda. I dok se… više »

EH, DA...

Muškarcima otkucava biološki sat?

objavljeno prije 4 dana

Ženski biološki sat stalna je tema članaka, ali novija istraživanja pokazuju da ni muškarci nisu imuni na odbrojavanje iz prirode te da ne bi trebali odlagati… više »

EH, DA... :)

Zahtjevna majka - uspješna kćer

objavljeno prije 5 dana i 7 sati

Upute za odgoj djece ne postoje. No, profesorica sa Sveučilišta u Essexu, Ericka G. Rascon-Ramirez, provela je istraživanje koje je pokazalo da dosadne i naporne… više »

NOVOSTI

Huawei bi mogao biti zavidan jer Xiaomi izgleda ulazi u američko mobilno tržište

objavljeno prije 6 dana i 10 sati

Xiaomi je najavio veliki događaj koji će se održati 8. prosinca u New Yorku, ali nisu otkrili što točno za taj dan spremaju. Informacija je u javnost puštena preko Reddit-a,… više »

MA DA?

Kakva je veza kave i seksa?

objavljeno prije 6 dana i 22 sata

Seks je, kažu, najomiljenija razbibriga na svijetu, dok je kava najomiljeniji napitak... pa da vidimo kako su te dvije najomiljenije stvari povezane... Ako mislite da nema poveznice, ima… više »