Život nema prethodne stranice
BRAVO

WhatsApp uvodi mjere protiv širenja dezinformacija o COVID-19

objavljeno prije 9 sati i 54 minute

Korisnici WhatsApp će odsada moći proslijediti poruku samo jednom korisniku kako bi se ograničila njihova cirkulacija. "Znamo da brojni korisnici prenose korisne informacije, kao i… više »

HE HE

Treba li zajedno gledati porniće u izolaciji?

objavljeno prije 21 sat i 39 minuta

U izolaciji ljudima svašta pada na pamet jer imaju previše previše vremena, pa ako ste od onih koji se u ovoj nemiloj situaciji osjećaju osobito napaljeno, vjerojatno… više »

ZAPAMTITE!

Čarobna riječ koja omekšava muška srca

objavljeno prije 23 sata i 22 minute

Veze su živi organizmi koji, ponekad, izgledaju kao idu korak naprijed, dva nazad - a sigurni smo da i vi znate da možete biti odgovorni za taku vuci-guraj situaciju. Naime, iako vam se na… više »

POMOĆ

Savjetujte se sa stručnjacima

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar" uveo je osam telefonskih linija na kojima građani mogu dobiti psihološku pomoć ukoliko se nalaze u samoizolaciji… više »

INICIJATIVE

Airbnb osigurao još milijardu dolara ulaganja

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Airbnb je objavio da je osigurao milijardu dolara novih ulaganja za ublažavanje posljedica pandemije koronavirusa. Investicijski fondovi Silver Lake i Sixth Street Partners uložili su u… više »

HMMM...

Je li gledanje pornjave - nevjera?

objavljeno prije 1 dan i 21 sat

Nevjera kroz godine postaje sve zamršenija priča, pa tako nekad jasna crta između seksualne vjernosti i varanja na mnogo je načina postala nejasna. Među najčešćim sivim zonama… više »

OPUŠTENO

Čaša vina na kraju dana - recept protiv stresa izolacije?

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Debata o alkoholu i pandemiji koronavirusa dotiče se zdravlja, ekonomije, sigurnosti radnika i pitanja - može li čaša vina na kraju dana uistinu pomoći ublažiti stres? Policija u… više »

NAVALA

Viber zabilježio 4x više poziva tijekom pandemije

objavljeno prije 2 dana i 2 sata

Rakuten Viber, jedna od najvećih svjetskih komunikacijskih platformi, povećala je kapacitete svojih primarnih usluga i pokrenula brojne inicijative kako bi potaknula zajedništvo i… više »

NOVOSTI

Redmi Bend je jeftinija alternativa Xiaomi Mi Banda 4

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

Nakon što je postao neovisna marka, Redmi ne samo da proizvodi pametne telefone, već je lansirao i IoT uređaje, usmjerivače, a sada je su lansirali prvu pametnu narukvicu pod nazivom… više »

SAVJETI

Predanost je ključ dobre veze i vjernosti

objavljeno prije 2 dana i 21 sat

Postoje stvari koje mogu utjecati na to hoće li osoba varati, odnosno zaustaviti je u takvim namjerama, ako i kada do njih dođe. Konkretno, faktor koji se i u istraživanjima pokazao kao bitan… više »

SPOOKY :)

5 znakova da imate šesto čulo

objavljeno prije 2 dana i 23 sata

Šesto čulo obično spada u razgovore o stvarima s one strane ogledala, no to baš i nije uredu - svi mi ga imamo, no rijetki ga uspiju prepoznati i slušati što im… više »

INICIJATIVE

Europski regulator želi uvesti paneuropsku mobilnu aplikaciju za praćenje virusa

objavljeno prije 3 dana i 2 sata

Europski regulator za zaštitu podataka (EDPS) pozvao je u ponedjeljak da se uvede paneuropsku mobilnu aplikaciju za praćenje širenja koronavirusa umjesto sadašnjih… više »

ZAKLJUČAK

Maske ipak treba nositi?

objavljeno prije 3 dana i 7 sati

Zaštitne maske ne mogu se nabaviti ni za lijek, a cijelo vrijeme se spore dvije struje - jedna tvrdi da sprječavaju ili barem usporavaju širenje zaraze, drugi tvrde da su… više »

ZANIMLJIVO

Ostanite doma uz Biotekine kućne znanstvene radionice

objavljeno prije 3 dana i 7 sati

Pokusi Bioteke koje školarci mogu raditi kod kuće, objavljuju se na YouTubeu. Na internet se preselila i PANDA 4, projektna nastava za darovitu djecu... Pokuse mogu raditi djeca… više »

RECENZIJA

Samsung Galaxy A31 - Infinity-U zaslon i ogromna baterija

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

Samsung Galaxy A31 je vrlo sličan nedugo predstavljenom M21. Čak se podudara i dijagonala Super AMOLED zaslona od 6,4 inča kao i rezolucija 2.400 x 1.080 piksela. Kako je riječ o Infinity… više »