Život nema prethodne stranice
OPASNO?

Ploveća nuklearka stigla na cilj

objavljeno prije 1 sat i 26 minuta

Prvi plutajući nuklearni reaktor u svijetu, koji je Rusija izgradila usprkos upozorenjima aktivista za zaštitu okoliša, stigao je u subotu na odredište u… više »

DEV DAYS

Pogreške i neuspjesi sastavni su dio puta prema uspjehu

objavljeno prije 6 sati i 43 minute

Na šestom izdanju sada već tradicionalne Dev Days konferencije koju organizira kompanija Infobip, pod glavnim motom „Tomorrow's Tech - Today's Business" pred gotovo petsto… više »

EH, DA... :)

3 najčešće vrste nevjere

objavljeno prije 18 sati i 45 minuta

Nevjera je čest problem u mnogim vezama, zapravo, puno češća nego što biste pomislili,  a posljedice su očekivanje - kad jedan partner otkrije da ga drugi vara, pojavljuju… više »

Foto: Pexels
BROJKE

Koliko nam stvarno vremena treba da prebolimo bivšeg?

objavljeno prije 20 sati i 26 minuta

Prekid veze trauma je za obje strane - i partnera koji je otišao i onoga koji je ostavljen, no koliko nam zapravo vremena treba da bismo ga/nju preboljeli i krenuli dalje? Odgovor ne… više »

PITANJE

Koliko brzo se zapravo širi svemir?

objavljeno prije 23 sata i 13 minuta

Znanstvenici već desetljećima znaju da se svemir širi no istraživanja provedena u proteklih nekoliko godina dovela su u pitanje izračune brzine rasta te izazvala preispitivanje teorija… više »

PRIJAVITE SE!

Treći krug dodjele bespovratnih sredstava iz WiFi4EU inicijative

objavljeno prije 1 dan i 6 sati

Treći poziv na prijavu za dodjelu vaučera iz inicijative WiFi4EU najavljen je za 19. rujna 2019. u 13 sati. U ovom pozivu dodijelit će se 26,7 milijuna eura, a taj će iznos europskim… više »

Seksi rublje je uvijek dobar poticaj
MA DA?

Nesebičnost donosi nagradu - seks!

objavljeno prije 1 dan i 18 sati

Altruizam iliti nesebičnost ima mnogo pozitivnih strana, a među njima je i jedna nagrada za koju ne biste nikad pomislili da će doći - naime, kanadsko istraživanje pokazalo je da altruistični… više »

MYTHBUSTERS

Tri najveća mita o muškarcima

objavljeno prije 1 dan i 20 sati

Muškarci su mitomani i nemaju ništa protiv toga da o njima kruže neprovjerene činjenice, jer se nadaju da će na taj način uloviti više žena. Stoga, nije na odmet znati… više »

UFF!

Dva asteroida noćas prolijeću kraj Zemlje

objavljeno prije 2 dana

Dva relativno velika asteroida projurit će pored Zemlje 14. rujna, no ne trebamo se brinuti jer su svi proračuni njihove orbite isključili bilo kakvu prijetnju našem planetu. "Već neko… više »

WOW!

Otkriven egzoplanet s vodom u atmosferi

objavljeno prije 2 dana i 4 sata

Astronomi su po prvi put zavirili u atmosferu egzoplaneta, planeta izvan našeg Sunčevog sustava i otkrili kako vodene pare, tako i temperature koje mogu potencijalno podržavati život.… više »

IBC 2019

S LUMIX S1H prenesite podatke u formatu RAW na Atomos Ninja V

objavljeno prije 2 dana i 6 sati

Panasonic najavljuje nastavak uspješne suradnje na razvoju s tvrtkom Atomos Limited. Te dvije tvrtke zajedno razvijaju prijenos podataka u formatu RAW preko HDMI-ja s fotoaparata LUMIX… više »

HE HE

Petak 13. - ima li razloga za strah?

objavljeno prije 2 dana i 7 sati

Petak 13. spada u one dane kad jednostavno sve što nam se loše dogodi pripisujemo baš tom danu. No, znate li kako je petak 13. uopće postao tako loš dan? Tek… više »

ZNATE LI?

Teme razgovora sretnih parova su...

objavljeno prije 2 dana i 18 sati

Recept za sretnu vezu nije jednostavno napisati jer se razlikuje od para do para, no jedna stvar je ključna - zdrava komunikacija između partnera. Ako vaša baš i nije… više »

Foto: Pexels
PRIPAZITE :)

Kako raskrinkati manipulatora?

objavljeno prije 2 dana i 20 sati

Manipulacija dolazi u različitim oblicima, od onih benignih poput nasrtljivog trgovca, do puno opasnijih, a to su manipulacije u braku i ljubavnim vezama. Neka manipulatorska ponašanja… više »

SAZNAJEMO

Utjecaj omega-3 kiselina na prevenciju kardiovaskularnih bolesti

objavljeno prije 3 dana

Ulje račića krila pokazuje se kao potencijalno sjajno rješenje za problem masne jetre - ozbiljno stanje koje se u Europi pojavljuje kod 23,1% ljudi, a procjene su da iste brojke… više »