Život nema prethodne stranice
ZANIMLJIVO :)

Dakle, seks je zapravo - fluidan?

objavljeno prije 9 sati i 42 minute

Žene vole porniće, to je općepoznata stvar, no što je zapravo ono što ih pali - muškarci ili žene?! Ako gledamo s aspekta heteroseksualnih žena, na kraju cijele priče… više »

ZANIMLJIVO

Što sve psi mogu nanjušiti?

objavljeno prije 12 sati i 1 minutu

Znamo da psi njuškaju sve oko sebe, pa tako i ljude, a novo je istraživanje pokazalo da mogu najušiti neke lude stvari.... Psi istražuju i doživljavaju svijet oko sebe putem… više »

MRAVI

Koliko je mrava na svijetu? Bilijarde, kažu...

objavljeno prije 15 sati i 1 minutu

Znanstvenici su do sada napravili najtemeljitiju procjenu globalne populacije mrava - insekata koji su se naselili gotovo posvuda na planetu - a procijenjena ukupna brojka je nevjerojatnih 20… više »

WOW!

Huawei lansirao Mate 50 Pro

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Tijekom jučerašnjeg velikog eventa u svečanom ambijentu Belexpocentra u Beogradu, Huawei je regionalno lansirao veliki izbor novih proizvoda, uključujući Mate 50 Pro, vrhunski pametni… više »

SAVJETI :)

Na što treba paziti tijekom oluja

objavljeno prije 1 dan i 21 sat

Postoje mjere koje možete poduzeti kako munje ne bi nanijele ozbiljnu štetu vama, vašem domu i uređajima koje posjedujete. Isključite iz struje sve elektronske uređaje -… više »

UPS?

Imate li noćne more u srednjim godinama? Pripazite...

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

Loši snovi mogli češće pojavljivati nekoliko godina ili čak desetljeća prije nego što se pojave problemi s razmišljanjem i pamćenjem. Prethodna studija na ljudima… više »

PENZIJA

Gdje bi bilo dobro ostariti?

objavljeno prije 2 dana i 15 sati

Norveška je, prilično očekivano, zemlja najbolja je za umirovljenike. Ljestvicom su obuhvaćene 44 države diljem svijeta, a ocjenjivali su se čimbenici kao što su zdravlje,… više »

ČUVAJTE SRCE!

Svjetski dan srca uz Huawei zdravstvene asistente

objavljeno prije 2 dana i 17 sati

Svake godine 29. rujna globalno se obilježava Svjetski dan srca kako bi se skrenula pozornost na kardiovaskularne bolesti, njihovo liječenje te utjecaj na društvo. Prema statistikama… više »

COOL

HT lansira T Phone i T Phone Pro

objavljeno prije 2 dana i 21 sat

Širenje 5G povezivosti ima transformacijski utjecaj na mnoge aspekte modernog života. 5G pruža više od super velikih brzina jer pokrivenost i propusnost koju pruža vode nas… više »

HMMM...

Bolan seksualni odnos - može li se dogoditi svakome?

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

Dispareunija je drugo ime za bolan seksualni odnos. Čak i ako niste čuli za ovo stanje, velika je vjerojatnost da ste ga iskusili barem jednom. O čemu se radi? Bol tijekom spolnog odnosa ili… više »

INTELIGENCIJA

Pada li nam IQ s godinama? Paaa, kako da vam kažemo...

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

Metafact je pet stručnjaka za inteligenciju, bihevioralne znanosti i psihologiju pitao opada li IQ s godinama.  Pa, evo što oni kažu... Što je IQ i kako se mjeri?… više »

SJAJNO!

Huawei flagship uređaji koji ne zaobilaze niti jednu listu želja tehnoloških zaljubljenika

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

Za uvod u savršeni jesenski ugođaj donosimo novosti o flagship uređajima koji zasigurno neće izostati niti sa jedne liste želja tehnoloških zaljubljenika, ali i onih manje… više »

OPA!

Kako znate da ste psihopat? Neće vam se svidjeti...

objavljeno prije 4 dana i 9 sati

Eminemovu pjesmu "Lose Yourself" je jedan od prvih hitova ovog rappera, no ipak imamo loše vijesti za vas...  Naime, kako tvrdi jedno istraživanje provedeno na Sveučilištu… više »

HUAWEI

Povijest Mate serije pametnih telefona

objavljeno prije 4 dana i 19 sati

Od prvog izdanja 2013. godine pa do danas, Huawei Mate serija pametnih telefona oduševljava korisnike zahvaljujući svojim performansama i kamerama koje se iz godine u godinu… više »

ZNATE LI?

Posegnite za odgovornošću - kontracepcijom

objavljeno prije 5 dana i 9 sati

Nedavno istraživanje brenda LELO otkrilo je da 79% od 4000 ispitanika prakticira siguran seks, a 44% bira kondome kao svoju preferiranu metodu kontracepcije. Postoji velika razlika između… više »