Život nema prethodne stranice
 Ovo nikako nemojte googlati / ISTOCK/GETTY IMAGES
BCG

Google i Amazon najinovativnije tvrtke, Apple tek treći

objavljeno prije 5 sati i 49 minuta

Apple prvi puta nakon 2005. godine nije na prvom mjestu najinovativnijih tvrtki na svijetu - pao je na treće mjesto, a na vrh je zasjeo Google ispred Amazona. Tehnološke tvrtke,… više »

ZNATE LI?

Čega se muškarci srame?

objavljeno prije 17 sati i 36 minuta

Žene nisu jedine koje imaju komplekse vezane uz tijelo i izgled. Nova istraživanja pokazuju i da su brojni muškarci nezadovoljni svojom pojavom. Američki fakultet Chapman analizirao je… više »

STVARNO?

Treba li se čuvati prije braka? Kažu da - da!

objavljeno prije 19 sati i 18 minuta

Ljudi koji su imali manje partnera prije ulaska u brak puno su sretniji od onih koji su ih imali više, pokazala je nova studija koju su proveli znanstvenici sa Inistituta za obitelj… više »

Olakšajete si simptome na pametan način/Pixabay
UŽAS

Zdravstveno stanje nacije - katastrofa

objavljeno prije 22 sata i 3 minute

Hrvatska je zemlja bolesti, to je najblaži izraz koji možemo upotrijebiti nakon što je provedeno ovo istraživanje. Najčešća ovisnost u Hrvatskoj je alkoholizam, kod nas ima oko… više »

SULUDO?

Mobilna industrija cilja - kućne ljubimce?!

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Među brojim gadgetima koju su nedavno predstavljene na Svjetskom kongresu mobilne telefonije u Barceloni bili su i monitori koji se mogu pričvrstiti na ogrlice pasa ili mačaka. Uređaj… više »

FORA

Zašto su solo žene sretnije od solo muškaraca?

objavljeno prije 1 dan i 17 sati

Samci su sve češća kategorija, a dok se na muškarce najčešće gleda kao na frajere koji se ne daju vezati i žive po svom, žene se sažaljivo komentira kako, eto, jadna nije… više »

ZANIMLJIVO :)

Afinitete prema vezama nasljeđujemo od majki?

objavljeno prije 1 dan i 19 sati

Isti ćaća... koliko je samo dječaka čulo ovu rečenicu? No, neke stvari ne nasljeđujemo od oca već od majke, a prema najnovijem istraživanju majke na djecu prenose i svoje navike kada su… više »

STRAŠNO!!

Facebook priznao golem propust

objavljeno prije 1 dan i 22 sata

Facebook u četvrtak je priznao još jedan propust u zaštiti privatnosti korisnika jer je lozinke milijuna korisnika držala u nezaštićenom formatu. Lozinke su bile… više »

WOW!

NASA objavila fotku meteora koji nitko nije vidio

objavljeno prije 1 dan i 22 sata

NASA je u petak objavila satelitske snimke velikog meteora koji se 18. prosinca pojavio iznad Beringova mora i koji nitko nije izravno vidio. Na tim snimkama načinjenim nekoliko minuta nakon… više »

Djeca moraju naučiti da svaki problem ima rješenje (Pexels)
ZNATE LI?

Zašto djecu trebamo tretirati kao male ljude?

objavljeno prije 2 dana i 4 sata

Svi roditelji  zapravo bi se trebali pridržavati savjeta i ništa ne raditi umjesto svog djeteta jer mu to, vjerujte, nije nikakva pomoć. Na nama roditeljima je od djeteta… više »

NAJAVE

EMUI 9.0 nadogradnja za HONOR 8X

objavljeno prije 2 dana i 5 sati

EMUI 9.0, nova verzija korisničkog sučelja Honor, dostupan je od sredine ožujka korisnicima Honora 8X. HOTA ažuriranja će se izvršavati do 11. travnja. Temeljen na Androidu 9.0 Pie,… više »

MA DA :)

Kad je vrijeme da se sredimo i postanemo ozbiljni ljudi?

objavljeno prije 2 dana i 6 sati

Ozbiljan čovjek ima obitelj, stan, auto... i tridesetak godina? Tako je bilo pred par desetaka godina, no danas se sve promijenilo i pomaklo dalje - gotovo cijelo desetljeće! Naime, prema… više »

HMMM...

Vole li žene uopće seks?

objavljeno prije 2 dana i 17 sati

Muškarci obično optužuju žene da im seks baš i nije nešto, a izgleda da su u pravu, no iz prilično nezgodnog razloga na koji sigurno ne misle kada tako nešto kažu.… više »

ZAPAMTITE!

5 znakova da ste upoznali pravog

objavljeno prije 2 dana i 19 sati

Ljubav utječe na ljudsko tijelo na razne načine, a jedan od njih je i ona dobro poznata kemije, pa je zgodno znati kakve se kemijske reakcije odvijaju kada volimo u usporedbi s učinkom… više »

ZNATE LI?

S kim najradije surađujemo?

objavljeno prije 3 dana

Finci i Hrvati najviše su okruženi raznolikošću na radnom mjestu, dok Hrvati najčešće surađuju sa starijim osobama i majkama male djece, nešto manje sa strancima i… više »