Život nema prethodne stranice
HE HE

Jasan znak da vas muškarac želi

objavljeno prije 5 sati i 29 minuta

Kod nekih muškaraca teško je prepoznati znakove kad mu se neka žena sviđa, ali znanstvenici tvrde da znaju odgovor - trebate posebnu pažnju obratiti na njihov pogled. Naime,… više »

EH, DA...

5 znakova da je vaša veza isključivo tjelesna

objavljeno prije 7 sati i 11 minuta

Što je glavno u vašoj vezi - ljubav ili samo kemija, preciznije seks? Na pitanje koje mnoge muči na početku nove veze nije lako odgovoriti, no postoje neki pokazatelji koji vam… više »

ŽIVOTNA BAJKA

Bajka o divu Olidu

objavljeno prije 9 sati i 11 minuta

U paralelnom Svemiru (koji se nalazi iza sedam brda i sedam dolina), nalazi se malo mjesto Landfill City u kojem su živjeli Laggardi. Laggardi su bili vrijedna stvorenja koja su po cijele… više »

NOVOSTI

Europska premijera tri nova AOC gaming monitora na ovogodišnjem gamescomu

objavljeno prije 17 sati i 42 minute

Na ovogodišnjem gamescomu, koji se održava od 20. do 24. kolovoza u Kölnu, AOC, lider na tržištu gaming monitora, predstavit će svoj opsežni portfelj, uključujući nove… više »

EH, DA... :)

Kako se seks mijenja kroz godine

objavljeno prije 1 dan i 7 sati

Seks je jedan od ključnih aspekata veze, a kako se mijenjamo kao osobe tako se i naš seksualni život drastično razlikuje kroz godine. Što očekivati od seksa u tridesetima,… više »

MYTHBUSTERS

Žene nisu bolje u multitaskingu

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Žene su dugo vremena bile okupirane kućnim poslovima i, najvećim dijelom, odgajanjem djece, tako da je sposobnost za multitasking (istodobno obavljanje više zadataka - op. red.) bila… više »

ANALIZA

Mobilne mreže brže od wi-fija

objavljeno prije 1 dan i 17 sati

Brzine preuzimanja na mobilnim mrežama u mnogim su zemljama puno brže od preuzimanja na bežičnim wi-fi mrežama, pokazuje istraživanje tvrtke OpenSignal u kojemu se navodi i da bi mobilni… više »

OZBILJNO?

Kada zapravo počinju problemi u vezi

objavljeno prije 2 dana i 5 sati

Različit tempo života i navike uvelike su promijenili ljubav i veze u odnosu na vrijeme naših roditelja. Sve više parova odlučuje se za terapije kako bi… više »

ISPROBAJTE :)

6 savjeta za bolji san

objavljeno prije 2 dana i 7 sati

Loš san znači i loše zdravlje kao i smanjenu produktivnost, stoga vam donosimo šest jednostavnih savjeta koji će vam pomoći da lakše i brže zaspite. Hrana i… više »

PRIPAZITE

Skriveni simptom Alzheimera

objavljeno prije 2 dana i 12 sati

Gubitak pamćenja jedan je od najpoznatijih simptoma Alzheimerove bolesti koja postepeno uništava neurone i napada dijelove mozga zadužene za naše pamćenje i… više »

NAPOKON

Testira se cjepivo protiv klamidije

objavljeno prije 2 dana i 15 sati

Spolno prenosivom bakterijom klamidijom godišnje se zarazi više od 130 milijuna ljudi. U Hrvatskoj službeno između 600 i 800, s tim da bi stvaran broj mogao biti znatno veći,… više »

NAGRADE

Canon dobio 5 EISA nagrada za 2019.

objavljeno prije 2 dana i 17 sati

Canon Europe još je jednom prepoznat kao vodeća tvrtka u branši - udruženje European Imaging and Sound Association (Europsko udruženje za slikovne tehnologije i zvuk, EISA)… više »

EH, DA... :)

Oproštajni seks - da ili ne?

objavljeno prije 3 dana i 5 sati

Oproštajni seks neće spasiti vezu, a ako se dogodi vjerojatno će trajati samo nekoliko tjedana. Zašto onda imamo toliku želju da nam kraj veze bude… više »

PRIPAZITE

Laži koje uništavaju vezu

objavljeno prije 3 dana i 7 sati

Povjerenje je vjerojatno najvažnija stvar u vezi - kada se naruši, teško ga je povratiti i može uzrokovati prekid odnosa. Kako se to ne bi dogodilo, ovo su neke od laži koje… više »

PROBLEMI

Europska središnja banka ugasila hakiranu stranicu

objavljeno prije 3 dana i 10 sati

Europska središnja banka (ECB) ugasila je u četvrtak jednu od svojih internetskih stranica nakon hakerskog napada i otkrivanja zlonamjernog softvera koji je ugrađen u njihov server… više »