Život nema prethodne stranice
ZAPAMTITE :)

5 znakova da ste pronašli pravog partnera

objavljeno prije 10 sati i 52 minute

Je li on/a pravi/a? Vjerojatno se većina vas to zapitala barem jednom u životu, prevrćući se po krevetu i vagajući pluseve i minuseve partnera. Naravno, ako mislite da ste jedini s tim… više »

MA DA?

Najčešći uzrok svađa su - kućanski poslovi?

objavljeno prije 12 sati i 34 minute

Svađe su normalan dio svake veze, sve do trenutka u kojem postaju "normalna", svakodnevna stvar... jer tada više ništa nije ni normalno ni svakodnevno. No, kad… više »

SKINITE KILE

Pretilost povećava vjerojatnost za razvoj astme

objavljeno prije 16 sati i 6 minuta

Masno tkivo otkriveno u plućima pretilih osoba moglo bi pojasniti zbog čega je kod njih zabilježena veća vjerojatnost za razvoj astme te im je nerijetko otežano disanje, tvrde australski… više »

OPREZ

Tehnološki giganti i vladine agencije pripremaju se za izbore u SAD

objavljeno prije 23 sata i 4 minute

Predstavnici američkih tehnoloških tvrtki, uključujući Facebook, Google, Microsoft i Twitter, sastale su se s američkim obavještajnim agencijama kako bi razgovarali o… više »

HE HE

Zašto žene prestaju glumiti orgazme?

objavljeno prije 1 dan i 10 sati

Glumljeni orgazmi događaju se i dalje, iako su istraživanja pokazala da negativno utječu na seksualno zadovoljstvo. Naime, ako se ponašamo kao da su nam dodiri i tehnike našeg… više »

ZAPAMTITE :)

3 bračna savjeta koje trebate zanemariti

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Prije i nakon svadbe dobit ćete jedno tisuću savjeta o braku, a iako su ti savjeti obično dobronamjerni, neke je ipak bolje zanemariti. Da bi stvari bile jasnije, donosimo vam tri savjeta za… više »

ZDRAVLJE

Prevencija pretilosti se isplati

objavljeno prije 1 dan i 17 sati

Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije, u Hrvatskoj raste udio populacije s debljinom (indeks tjelesne mase >30). U Hrvatskoj 66% muškaraca i 53% žena ima prekomjernu… više »

Facebook
STVARNO?

Facebook mora ukloniti klevetnički sadržaj bilo gdje u svijetu?

objavljeno prije 1 dan i 22 sata

Društvenim mrežama poput Facebooka može se narediti da se oštrije postave prema uklanjanju klevetničkih sadržaja, odlučio je u četvrtak najviši sud EU-a u slučaju jedne… više »

PRIPAZITE :)

Pogreška na početku veze

objavljeno prije 2 dana i 10 sati

Vjerojatno ste i vi čuli kako bismo najprije trebali biti prijatelji s našim partnerima i da se iz prijateljstava rađaju najbolji odnosi, ali onda počnemo izlaziti i zaboravimo da ne… više »

SLIJEDITE IH

Tri osobine uspješnih žena

objavljeno prije 2 dana i 12 sati

Žene su obično nešto povučenije i tiše, pa kad naletite na neku koja nije takva, obično je zapamtite bez imalo muke - naime, radiada pogledate uspješne ljude oko vas, one… više »

OPREZ

Loša prehrana i zdravlje djece

objavljeno prije 2 dana i 15 sati

Loša prehrana nosi posljedice, a najgore je kad se to događa djeci - istraživanje je pokazalo da skoro dvije trećine djece starih od 6 mjeseci do 2 dvije godine ne jede optimalno… više »

COOL

Prvi izlazak u svemir dviju žena

objavljeno prije 2 dana i 18 sati

Američke astronautkinje Christina Koch i Jessica Meir zajedno su petak izašle iz Međunarodne svemirske postaje (ISS) kako bi obavile jedan popravak, što je u šest… više »

PROBLEMI

Broadcom na udaru Europske komisije

objavljeno prije 2 dana i 22 sata

Europska komisija zatražila je u srijedu od američkog proizvođača čipova Broadcoma da prekine praksu kojom narušava ravnopravno tržišno natjecanje jer bi se mogao… više »

SAVJETI :)

5 savjeta za genijalan seks

objavljeno prije 3 dana i 10 sati

Nekad vam je seks bio vrhunski, a danas je tek njegova sjena. I dalje volite svog partnera, volite i seks, no stvari jednostavno nisu iste. "Postoji mnoštvo emocionalnih prepreka do… više »

PRIPAZITE

Kako prepoznati da vam je partner kontrol frik

objavljeno prije 3 dana i 12 sati

Ne znate ni sami kako, no stalno vam se događa da partneru govorite - "oprosti"... prvo za velike stvari, no s vremenom to postaje norma i za male, svakodnevne stvari. Ako mislite da je to… više »