Život nema prethodne stranice
AJOJ :)

5 znakova da ste na pragu menopauze

objavljeno prije 1 sat i 57 minuta

Menopauza se događa u prosjeku oko 51. godine. "Simptomi kao što su neredovite mjesečnice i valunzi mogu početi godinama prije nego što prestanete ovulirati", objasnila je… više »

NOVOSTI

Lenovo Yoga 5G laptop spreman za mreže nove generacije

objavljeno prije 10 sati i 29 minuta

Uparen s digitalnom olovkom i sustavom Windows 10, Yoga 5G dizajniran je tako da upotpuni produktivnost. Lenovo Yoga 5G uvijek povezana prijenosna računala napokon su evoluirala od konceptnih… više »

HMMM...

Zašto se muškarci povlače u vezama?

objavljeno prije 22 sata i 13 minuta

Svakodnevne obaveze, bez obzira uključuju li one djecu, posao, fakultet, održavanje kućanstva ili nešto peto, često utječu na vezu tako da se partneri izgube i zanemare sebe, svoje… više »

STVARNO?

Uspjeh muškarca ovisi o - ženi

objavljeno prije 23 sata i 57 minuta

Odabir pravog životnog partnera može pomoći u uspjehu, tvrde znanstvenici, a tako kažu i neki uspješni muškarci - na primjer, Barack Obama svoj politički uspjeh pripisuje… više »

DAN PRIVATNOSTI

Hrvatima su internetska privatnost i sigurnost najvažnije teme

objavljeno prije 1 dan i 4 sata

Povodom Međunarodnog dana privatnosti, 28. siječnja, nastavlja se rasprava o važnosti pružanja vrhunske sigurnosti korisničkih podataka. Rakuten Viber, vodeća komunikacijska platforma u CEE… više »

NEZGODNO

Neurodermatitis se može pojaviti i u odrasloj dobi

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Neurodermatitis se obično razvije kod male djece, ali to ne znači da se ne može pojaviti i kod odraslih kasnije u životu. Oko 15% ljudi razvije neurodermatitis u nekom trenutku tijekom… više »

WOW!

Progovorila 3 tisuće godina stara mumija

objavljeno prije 1 dan i 10 sati

Pomoću posebnog 3D pisača znanstvenici su uspjeli ''uskrsnuti'' čak 3000 godina star glas egipatskog svećenika za vrijeme vladavine faraona Ramzesa XI. (1099. - 1069. pr. Kr.). Na… više »

STVARNO?

Kada počinju problemi u vezi?

objavljeno prije 1 dan i 22 sata

Drugačiji tempo života i navike uvelike su promijenili ljubav i veze u odnosu na vrijeme naših roditelja. Sve više parova odlučuje se za terapije kako bi… više »

WOW!

Kako vino djeluje na mozak?

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Znanost nam govori o prednostima ispijanja vina te koje blagodati donosi za naš mozak i općenito zdravlje. A ono što je dobro za naš mozak, dobro je i za našu… više »

COOL

Astronauti na ISS-u ispekli kolačiće

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Keksi s čokoladom postali su prva hrana ispečena u svemiru u okviru jedinstvenog pokusa, prenio je tijekom vikenda BBC. Astronauti na Međunarodnoj svemirskoj stanici (ISS) ispekli su… više »

COOL

Exabajti pred našim očima

objavljeno prije 2 dana i 10 sati

Ovih dana je njemačka novinska agencija dpa javila da je na njemačkim mobilnim mrežama tijekom protekle godine protok podataka bio veći nego ikada. Operater Telefonica je… više »

ZANIMLJIVO :)

Je li flert prijevara?

objavljeno prije 2 dana i 22 sata

Je li prijevara samo fizički kontakt s drugom osobom, osjećaji ili je već i osmijeh upućen drugoj osobi neki oblik prijevare? Svatko to doživljava na svoj način i u vezi je važno odmah… više »

SAVJETI

Ključan faktor stabilnosti braka

objavljeno prije 2 dana i 23 sata

Samo jedna stvar garantira stabilnu i uspješnu vezu, trvdi psiholog Peter Pearson, voditelj kalifornijskog Instituta za parove koji je cijelu karijeru posvetio rješavanju… više »

OPREZNO

Koronavirus - treba li paničariti?

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

To je virus koji znanstvenici nikad nisu vidjeli. Ne znaju točno odakle je došao, ali već je proputovao 9500 kilometara otkako je koncem prosinca otkriven u Kini. Unatoč karantenama,… više »

COOL

Softveri protiv plagijatora

objavljeno prije 3 dana i 10 sati

Javnim visokim učilištima u Hrvatskoj dostupna su dva softvera za provjeru autentičnosti radova, priopćio je Sveučilišni računski centar (Srce). Kako javljaju, na prijedlog… više »