Život nema prethodne stranice
SAVJETI

Predanost i pažnja ključ su dobre veze

objavljeno prije 27 minuta i 31 sekundu

Veza, bila ona kratka ili duga, zahtijeva redovito održavanje, a postoji jedan vrlo jednostavan recept - potrebna je predanost i pažnja. Dugoročni, predani odnosi mogu biti teški za… više »

STVARNO?

Muškarci su skloniji sabotiranju konkurencije

objavljeno prije 2 sata i 24 minute

Muškarci će prije sabotirati svoje profesionalne konkurente nego žene, pokazala je studija Tehnološkog instituta u Karlsruheu. Nije to zbog toga što su muškarci u… više »

OPREZNO

Treba li router biti upaljen cijeli dan?

objavljeno prije 10 sati i 59 minuta

Kada razmišljate o stvarima koje u vašem domaćinstvu troše mnogo struje, vjerojatno vam na umu nije skromni router za spajanje na internet. Ali ako ga ostavite uključenog… više »

SAVJETI :)

Kako vratiti seks u vezu?

objavljeno prije 22 sata i 42 minute

Veza u kojoj nema seksa zvuči kao noćna mora, no vjerovali ili ne, to je stvarno postala gotovo pa normalna stvar - nedavna anketa koju je provela tvrtka BodyLogicMD pokazala je da… više »

ZANIMLJIVO :)

Koliko nam sna zapravo treba?

objavljeno prije 1 dan

Manjak sna može utjecati ne samo na vaše raspoloženje nego i tjelesnu težinu, metabolizam i moždane funkcijue Količina sna bi svaki dan trebala biti ista, no stvarna količina… više »

EHHH...

Kako napraviti bolje baterije?

objavljeno prije 1 dan i 6 sati

Kad je profesor Akira Yoshino, ovogodišnji dobitnik Nobelove nagrade za kemiju, ranih osamdesetih razvijao novu baterijsku tehnologiju u svojem laboratoriju nije ni slutio da će to… više »

NOVOSTI

Scan4Chem - aplikacija za zdravije proizvode

objavljeno prije 1 dan i 10 sati

Zelena akcija predstavila je u petak aplikaciju 'Scan4Chem' koja bi trebala omogućiti trenutno informiranje o štetnim kemikalijama u proizvodima čime žele potaknuti građane da… više »

ŠMRC...

Prva ljubav stvarno se pamti zauvijek

objavljeno prije 2 dana

Prva ljubav je vječna, pamti se zauvijek... koliko ste to puta čuli u životu? I da, istina je - kad se prvi put zaljubite, osjećaji su izuzetno intenzivni i sasvim novi. Prema… više »

O, BOŽE...

Kako i koliko se ozljeđujemo - mobitelima?

objavljeno prije 2 dana i 2 sata

Nemojte pisati poruke dok hodate, 'lajkati' fotografije pasa, ili gledati video sadržaje - ozljede povezane s korištenjem mobilnih telefona su u porastu, posebno kod mladih, pokazala… više »

BROJKE

Živimo tri godine kraće od prosjeka EU-a

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

Očekivani životni vijek u Hrvatskoj sve je dulji, ali i dalje zaostaje za prosjekom EU-a za oko tri godine, pokazuje izvješće o stanju zdravlja u EU-u u 2019. godini, koje pokazuje da… više »

ZNATE LI?

TOR, Psiphon, Signal i Co.: kako se na Internetu kretati anonimno

objavljeno prije 2 dana i 10 sati

Kako na Internetu postajem vidljiv drugim korisnicima? Načelno je svako kretanje po Internetu vidljivo svima koji imaju pristup serverima preko kojih se to odvija, slično kao što svaki… više »

FORA

Dio tijela koji žene mrze, a muškarci obožavaju

objavljeno prije 2 dana i 22 sata

Suprotno općem (ženskom) mišljenju, jedan dio tijela koji žene skrivaju zbog nesigurnosti upravo je ono što se jako sviđa muškarcima. Jedna poznata inozemna web stranica… više »

SAVJETI

Kako spriječiti krizu u braku

objavljeno prije 3 dana

Na početku svake veze parovi žele svaki slobodan trenutak provesti zajedno. Zaljubljivanje je faza u kojoj nam se vrlo teško rastati od partnera, makar i na kratko. Međutim, kada prođe… više »

UŽIVANJE

Recept za savršene wellbeing blagdane

objavljeno prije 3 dana i 1 sat

Krenite s uživancijom od jutra. Dugo spavanje i razbuđivanje u velikom krevetu u lijepo dizajniranom prostoru neutralnih boja s mirisom ruža i orhideja garantira dan za pamćenje. Jutro… više »

PRIČA IZ ŽIVOTA

Prekretnica, okrenula sam se sebi

objavljeno prije 3 dana i 2 sata

Draga moja imaš pravo, promijenila sam se, i to drastično za kratko vrijeme. Jednostavno sam se odlučila igrati sa svojim mozgom i maštom. Naredim si i ispunjavam… više »