Život
NEVJEROJATNO!

Uređaj sličan silikonskom pištolju može printati kožu

objavljeno prije 18 dana i 8 sati

Uređaj koji izgledom i načinom rada podsjeća na silikonski pištolj, 3D printanjem može isprintati kožu, a stručnjaci se nadaju da će se uskoro moći koristiti i za liječenje dubokih… više »

POSLOVANJE

Ako je HTC već bio na rubu poslovanja, gdje je sada?

objavljeno prije 18 dana i 12 sati

Da HTC ne posluje najbolje, odavno znamo. Svako financijsko izvješće izgleda sve lošije. HTC-ovi prihodi u veljači bili su najniži u 13 godina. U rujnu prošle godine… više »

EH, DA... :)

Kada je seks najbolji?

objavljeno prije 19 dana

Dobar seks najčešće povezujemo s mladošću i snažnom potencijom, kao i ženskim libidom, no izgleda da smo se preračunali - do najboljeg seksa u životu trebamo se prilično… više »

HMMM...

Ima li života poslije smrti? Izgleda da... ne

objavljeno prije 19 dana i 1 sat

Jedno od pitanja koje oduvijek muči čovječanstvo jest - ima li života poslije smrti? Na temelju tog pitanja nastale su, po nekima, sve religije u pokušaju da se ljudima podari nada da… više »

ZNATE LI?

Zašto žene žale nakon seksa za jednu noć - a kada ne

objavljeno prije 20 dana

Seks za jednu noć frajerima je san, ženama često noćna mora, no i jedni i drugi nakon njega ponekad osjećaju grižnju savjesti. No, kad to žene ne osjećaju? Manja je vjerojatnost da… više »

SJAJNO!

STEM Gamesi 2018. počinju

objavljeno prije 20 dana i 4 sata

Poreč će od sutra, 8. svibnja do 13. svibnja 2018. godine biti dom prvih STEM Gamesa - međunarodnoga natjecanja koje okuplja više od tisuću najboljih europskih studenata iz STEM… više »

Nevjerojatno!

Kako bi svijet izgledao da se Zemlja vrti u suprotnom smjeru?

objavljeno prije 20 dana i 6 sati

Milijardama godina Zemlja se vrti u istom smjeru kao i Sunce. No što bi se dogodilo da se odjednom počne vrtjeti u suprotnom smjeru? Na to pitanje odgovorila je kompjuterska simulacija… više »

NOVOSTI

Novi Samsung Galaxy A6 i A6 + (2018) bezobrazno su skupi

objavljeno prije 20 dana i 12 sati

Samsung je obogatio ovogodišnju A seriju s još dva modela pametnih telefona: Galaxy A6 i A6 +. Srednje su klase, ali pomaknute na nižu razinu. Samsung Galaxy A6 i A6 + dolaze s… više »

ZANIMLJIVO :)

Što žene rade prije razgovora za posao?

objavljeno prije 20 dana i 12 sati

Razgovor za posao prilično je stresan za svakoga, no postoji jedna stvar koju radi velik broj žena, a ne biste to baš očekivali od njih... Naime, kao što znamo, osim što… više »

SAVJETI :)

Kako znalački oralno zadovoljiti ženu

objavljeno prije 21 dan

Knjiga koju svaki muškarac mora pročitati. Knjiga kojom postajete car oralnog zadovoljavanja žena... Autor knjige Ian Kerner ponudio nam je radikalnu novu filozofiju o… više »

ZNATE LI?

7 znakova da ste pronašli pravog partnera

objavljeno prije 21 dan i 1 sat

Za ljubav i onaj odnos koji je, kako bi neki rekli, vječan i nepromjenjiv zapravo nema jednostavnih formula i rješenja, no zato postoje znakovi koji pokazuju da je netko stvoren za… više »

ZATO! :)

Zašto trebamo biti spontani?

objavljeno prije 21 dan i 6 sati

Savjeti za uspjeh uvijek kreću od iste točke - pomno isplanirajte svoj dan večer prije, ujutro provjerite listu i promijenite ono što treba i tako ćete biti uspješniji nego do… više »

EHHH...

Ubrzava se starenje svjetske populacije

objavljeno prije 21 dan i 6 sati

Starenje svjetske populacije rapidno se ubrzava pa bi 2050. godine stariji od 65 godina mogli činiti 17 posto stanovništva, u usporedbi s 8,5 posto danas, pokazuju podaci američkog… više »

NAJAVE

LG Q Note mogao bi bit opasan konkurent Galaxy Note 9

objavljeno prije 21 dan i 12 sati

LG ove godine planira objavit osim G7 ThinQ modela i još jedan premium pametan telefon najviše razine LG Q Note, koji bi mogao bit opasan konkurent Samsung Galaxy Note 9. LG Q… više »

ZAPAMTITE :)

Kako prepoznati ženu kojoj fali seksa

objavljeno prije 22 dana

Muškarci bi dali sve da mogu prepoznati kojim ženama nedostaje seksa, kako bi se mogli pokušati ubaciti na očito ispražnjeno mjesto partnera pod plahtama... ali, naravno, kako… više »