Život
SAVJETI

Kako dekolte održati svježim?

objavljeno prije 26 dana i 15 sati

Koža na vratu i dekolteu jednako je osjetljiva kao i koža lica, ali mnoge žene obično ne obraćaju toliko pozornosti na taj dio kože. Ne hidratiziramo ga dovoljno kao kožu lica, a… više »

NOVOSTI

Xiaomi u suradnji s tvrtkom Europhone otvorio 2 Mi Zone u središtu Zagreba

objavljeno prije 26 dana i 19 sati

Xiaomi, četvrti vodeći proizvođač mobitela i potrošačke elektronike i tvrtka Europhone, franšizni partner Hrvatskog telekoma danas su premijerno otvorili Mi Zone na dvjema… više »

SAZNAJEMO

Majčinstvo bez kompromisa

objavljeno prije 26 dana i 23 sata

Dolaskom bebe u dom budući roditelji dobivaju novu ulogu koju slijedi niz novih svakodnevnih odluka koje se tiču novog člana obitelji. Bilo da se radi o odabiru hrane bez aditiva,… više »

NOVOSTI

ADATA predstavlja pregršt novih proizvoda na Computexu

objavljeno prije 27 dana i 2 sata

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND Flash proizvoda i dodataka za mobilne uređaje, sa zadovoljstvom najavljuje da će na sajmu Computex Taipei 2019 (od… više »

MA DA?

Seks je najzabavniji... kada?

objavljeno prije 27 dana i 14 sati

Mitovi i seks idu ruku pod ruku, zajedno s predrasudama i stereotipima kao što je, recimo, da je seks u adolescentskoj dobi lud i zabavan, a u srednjim godinama dosadan i… više »

MA DA?

Prekidom do vitke linije?

objavljeno prije 27 dana i 15 sati

Emocije upravljaju našim ponašanjem, to je valjda svima jasno, a znanstvenici tvrde da se one negativne mogu iskoristiti - za skidanje viška kilograma! Naime, prosječan… više »

COOL

Viber stickeri Sea Stara!

objavljeno prije 27 dana i 21 sat

Četiri dana prije početka moćnog trećeg izdanja festivala stigli su Viber stikeri Sea Stara. Preko milijardu Viber korisnika iz svih djelova svijeta od danas mogu razmjenjivati potpuno novi… više »

ZNALI SMO :)

Nejednakost je jedan od glavnih uzročnika kriminala

objavljeno prije 28 dana

Nejednakost je bolji pretkazatelj problema u mentalnom zdravlju nego opće bogatstvo neke zemlje, tvrde psiholozi referirajući se tako na staru izreku da novac ne može kupiti sreću. Drugim… više »

SAZNAJEMO

Havajski astaksantin – vaš novi saveznik za zdravlje i ljepotu

objavljeno prije 28 dana i 1 sat

Pravilna, raznolika i cjelovita prehrana nužna je za održavanje dobrog stanja organizma a saveznici na putu do više vitalnosti mogu biti i odgovarajući prirodni dodaci prehrani.… više »

NOVOSTI

HONOR u Londonu predstavio HONOR 20 seriju

objavljeno prije 28 dana i 2 sata

Globalni brand pametnih telefona HONOR jučer je u Londonu službeno predstavio svoju prvu seriju pametnih telefona: HONOR 20 LITE, HONOR 20 i HONOR 20 PRO. Ova zbirka remek djela potvrđuje… više »

MA DA?

Dobar san - vitka linija

objavljeno prije 28 dana i 15 sati

Dobar san ima vrlo snažan utjecaj na težinu, vjerovali vi to ili ne, tako da znate da se ne radi samo o odmoru.... "Važno je biti dobro naspavan. Dobar san pomaže vašem mozgu da… više »

BORBA

Huawei umiruje korisnike

objavljeno prije 29 dana i 2 sata

Huawei se obratio korisnicima, postojećim i budućim. „Huawei je dao značajan doprinos razvoju i rastu Androida širom svijeta. Kao jedan od ključnih globalnih partnera Androida,… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
HE HE

Je li seks stvarno tjelovježba?

objavljeno prije 29 dana i 14 sati

Landmarkova studija provedena davnih 60-ih pokazala je da se tijekom seksualnog odnosa povisuje krvni tlak, kapacitet pluća i broj otkucaja scra - isto što se događa i kod… više »

DA?!

Što žene primjećuju na muškarcima na prvom spoju?

objavljeno prije 29 dana i 15 sati

Prvi spoj nije baš trenutak u kojem će se žena zaljubiti, no zato će sigurno pozorno promotriti i muškarca kako bi procijenila želi li s njim izaći i na drugi... pa da vidimo… više »

LUDO

Dinosauri su izumrli, ali stjenice nisu

objavljeno prije 29 dana i 18 sati

Stjenice su puno starije od ljudi, pokazala je studija koja je započela kao istraživanje krajnje bizarnog načina razmnožavanja ove vrste insekata, piše BBC. Istraživanje uzoraka DNK-a… više »