Život
SAVJETI

Upute za starije osobe - kako lakše podnijeti vrućine

objavljeno prije 19 dana i 2 sata

Centar za gerontologiju zagrebačkog Zavoda za javno zdravstvo izradio je upute za starije osobe pri izlaganju visokim temperaturama, koje osobito vrijede za oboljele od kroničnih i… više »

NOVOSTI

Honor Note 10 želi se natjecati sa Xiaomi Mi Max 3

objavljeno prije 19 dana i 5 sati

Huawei je predstavio još jedan pametan telefon svog podbrenda - Honor Note 10, najveći model u seriji. Dobio je dizajn u stilu P20 perjanica, dual kamera s umjetnom inteligencijom, i… više »

HE HE

Seksom do zdravlja - bez šale!

objavljeno prije 19 dana i 17 sati

Seks nije samo sjajan način povezivanja s partnerom - također može poboljšati zdravlje vašeg srca. Evo nekoliko iznenađujućih prednosti: Bolji san - loš san je usko… više »

PRIPAZITE :)

Svađe vam mogu uništiti zdravlje

objavljeno prije 19 dana i 18 sati

Svađe su normalan dio svake veze, to će vam reći i oni najsretniji parovi, no za sve postoji granica - ako se previše svađate, zdravlje vam može lako doći u pitanje. Naime, brakovi i… više »

NAJAVE

NVIDIA dolazi na Gamescom 2018 i najavljuje par velikih iznenađenja

objavljeno prije 19 dana i 21 sat

Najveći gaming sajam na svijetu Gamescom 2018 se približava, a NVIDIA je najavila ozbiljno prisustvo ove godine. Zajedno sa svojim PC partnerima, tvrtka će održati GeForce Gaming Celebration… više »

DOKAZANO

Zdrava prehrana štiti od raka

objavljeno prije 20 dana i 2 sata

Zdrava prehrana ima goleme koristi za naš organizam, a možda i najvažnija je upravo otkrivena - može spriječiti pojavu raka. Rezultati istraživanja objavljeni su u stručnom časopisu… više »

RECENZIJA

Honor 10 recenzija

objavljeno prije 20 dana i 3 sata

Honor, nekada uglavnom budžetski podbrend tvrtke Huawei, postao je moćna robna marka koja zadovoljava duh vremena. Najnoviji Honor 10 u izuzetno kratkom vremenu nakon globalnog lansiranja,… više »

SAVJETI :)

3 stvari koje će vam unaprijediti seks

objavljeno prije 20 dana i 17 sati

Seksualne tehnike mogu se lako naučiti, no to ne znači da ćete biti seksi. Ono što je važno i što se broji u seksu su stvari koje ga čine boljim, a zapravo sa samim činom nemaju… više »

PITANJA...

Odgovori koje morate dobiti prije nego što veza postane ozbiljna

objavljeno prije 20 dana i 18 sati

Parovi koji su u vezi već duže vrijeme najčešće znaju mnogo jedan o drugom. No, boja očiju i najdraži filmovi nisu ključne stvari za ozbiljnu vezu. U ozbiljnim je vezama bitno… više »

COOL

McDonald's predstavlja MacCoin - novu svjetsku valutu

objavljeno prije 21 dan i 3 sata

Big Mac slavi 50 godina, a tim povodom McDonald's predstavlja MacCoin, novu svjetsku valutu*. MacCoin dolazi u limitiranom izdanju, inspiriran je kultnim Big Macom, a obožavatelji diljem… više »

FORA :)

9 zanimljivih činjenica o seksu

objavljeno prije 21 dan i 17 sati

Seks je pun tajni i misterija, no jednako tako i mitova bez pokrića koji mogu samo unijeti zbrku u seksualne odnose - pa evo 10 provjerenih činjenica. Analni seks - uživaju li žene u analnom… više »

ZANIMLJIVO :)

Kakve veze traju vječno?

objavljeno prije 21 dan i 18 sati

Prava ljubav je nešto posebno, no samim time iziskuje i velika očekivanja, smatra terapeut John Gottman. "Smatram da je odnos karakteriziran kao "dovoljno dobar" onaj u kojem su… više »

PRIČA IZ ŽIVOTA

Aristokracija - iz prve ruke

objavljeno prije 21 dan i 23 sata

Što ja znam o aristokraciji i bogatašima, pita se naša Lily Laum u svojoj najnovijoj priči iz života... Baš ništa. Samo ono što sam vidjela na tv i… više »

SAZNAJEMO

Što Milenijalci žele od svojih pametnih telefona?

objavljeno prije 22 dana i 4 sata

Milenijalci bez svojih smartphoneova teško mogu živjeti. Oni su odrasli s tehnologijom u rukama pa je normalno da su mobiteli dio njihove svakodnevne rutine. Neprestano su u potrazi za… više »

EH, DA... :)

5 pogrešaka u seksu koje dolaze s godinama

objavljeno prije 22 dana i 17 sati

Kažu da su žene u tridesetima na vrhuncu seksualne moći, osjećaju se seksipilnije i povezanije sa svojim tijelima nego u dvadesetima, što je dovelo do boljeg seksa u cjelini. To… više »