Život

3 tajne erogene zone za fantastičan seks

objavljeno prije 16 dana i 20 sati

Erogene zone zapravo su mali prekidači strateški raspoređeni na tijelu pomoću kojih možemo partnera nagovoriti na seks, napraviti ga boljim i dovesti ga do fantastičnog orgazma... ako… više »

HMMM...

Najveća pogreška koju činimo u vezi

objavljeno prije 16 dana i 21 sat

Veze su kompliciran odnos koji nam često puta zadaje glavobolje. Od samog početka suočeni smo s pitanjima poput onih o tome tko bi trebao platiti račun,… više »

EH, DA...

Smartphone ili prijatelji? Odgovor je jeziv...

objavljeno prije 16 dana i 23 sata

Pametni telefoni vjerojatno su jedina stvar za koju će prosječan čovjek reći da je tehnološki napredak kakav je bio očekivan pred dvadesetak godina. Tada je mobilna telefonija bila u… više »

Djeca moraju naučiti da svaki problem ima rješenje (Pexels)
ZAPAMTITE :)

Kako odgojiti dječaka da postane pravi muškarac - koji poštuje žene?

objavljeno prije 17 dana i 1 sat

Pravi muškarac, kavalir i gentleman uvijek će pokazivati svojim ponašanjem koliko cijeni i poštuje ljepši spol - no kako takvi muškarci nastaju? Odgajanje… više »

3T

Hrvatska – globalni turistički investicijski hit. Prati li to IT?

objavljeno prije 17 dana i 1 sat

Prema analitičkom izvješću Global tourism locations of the future 2017/2018, kojeg je izradio fDi Division, analitički odjel Financial Timesa, Hrvatska je sedma na svijetu po… više »

New York
LOVAA

Deset najbogatijih gradova na svijetu

objavljeno prije 17 dana i 2 sata

Jeste li se ikada zapitali koji su najbogatiji gradovi na svijetu? Ako ste možda pretpostavljali da se oni nalaze u Americi, samo ste donekle u pravu. Ne… više »

WOOW!

Kreirano najveće rodoslovno stablo na svijetu

objavljeno prije 17 dana i 4 sata

Kreirano je najveće obiteljsko stablo na svijetu koje povezuje nevjerojatnih 13 milijuna ljudi (za usporedbu, u Hrvatskoj živi 4.1 milijun ljudi) Za istraživanje su se koristili podaci… više »

MWC 2018

Asus predstavio seriju Zenfone 5 pametnih telefona

objavljeno prije 17 dana i 8 sati

Prošlogodišnju seriju Zenfone 4 zamijenila je Zenfone 5. S jedne strane, logično, s druge Asus je već objavio ZenFone 5, ali 2014. godine. U seriji su tri modela Asus Zenfone 5,… više »

Foto: Pexels
JESTE LI?

Seks onih dana u mjesecu...

objavljeno prije 17 dana i 20 sati

Seks u dane menstruacije mnogima je i dalje tabu tema, no ne treba zanemariti činjenicu da mnoge žene osjećaju povećano seksualno uzbuđenje tijekom menstruacije uslijed fluktuacije… više »

STVARNO?

Psihopati su drugačiji širom svijeta?

objavljeno prije 17 dana i 21 sat

Psihopat je riječ koju ponekad koristimo prilično olako opisujući neku osobu koje se, zapravo, potajno bojimo, no izgleda da bismo trebali pripaziti kad tako opisujemo nekoga tko ne živi u… više »

WOW!

LSD reorganizira i iscjeljuje mozak?!

objavljeno prije 18 dana i 1 sat

LSD i psilobicin zabranjene su droge, no ne tako davnih šezdesetih njima se eksperimentiralo kako bi se proširilo granice spoznaje, i to na strogo znanstven način, a izgleda da… više »

OPA!

Može li anestezija izazvati probleme sa sjećanjem?

objavljeno prije 18 dana i 3 sata

Osobe srednjih godina koje se podvrgavaju operativnom zahvatu pod potpunom anestezijom, mogle bi imati problema s pamćenjem. Prije nekoliko dana u časopisu Anaesthesia objavljena je studija… više »

MWC 2018

TP-Link pokazao Neffos N1 smartphone

objavljeno prije 18 dana i 8 sati

Tvrtka TP-Link je u Barceloni pokazala svoj pametan telefon Neffos N1 s dual kamerom na stražnjoj strani kao glavnim adutom. Kamere su 12 MP matrice. Jedna ima RGB Sony IMX386 senzor s f /… više »

STVARNO?

U životu ćemo se zaljubiti - dva puta, to je to

objavljeno prije 18 dana i 21 sat

Zaljubljenost je divan osjećaj koji se preporučuje svakome, no treba znati da se ipak razlikuje od ljubavi - fizička je privlačnost važna, naravno, no ljubav je ipak više od toga. Svi… više »

MA DA?

Nogomet je zapravo čudesan lijek?!

objavljeno prije 18 dana i 23 sata

Muškarci i nogomet - ovo je najčešće toksična kombinacija za žene kojima izbijaju plikovi po licu kad im dragi kaže da ide "s dečkima na nogač...". Naravno, nije problem u… više »