Život
EHHH...

Kada se razvodimo?

objavljeno prije 24 dana i 7 sati

Rezultati istraživanja koje je objavljeno u novom broju časopisa Revija za socijalnu politiku pokazuju da su u Hrvatskoj razvodi i dalje rjeđi nego u većini europskih zemalja, uključujući i… više »

EHHH...

Povijest nas uči kako se šire bolesti

objavljeno prije 24 dana i 12 sati

Ni prenosivost zaraze ni stopa smrtnosti virusa koji trenutno potresa svijet nije velika, ali najistaknutija žarišta pokazuju da je njegova opasnost u spoju visoke gustoće broja… više »

ODLIČNO

I A1 pomaže roditeljima i nastavnicima

objavljeno prije 24 dana i 17 sati

A1 Hrvatska će svim korisnicima TV usluge od ponedjeljaka besplatno omogućiti sve kanale namijenjene djeci. Riječ je o ukupno 14 dječjih kanala s raznovrsnim zabavnim i obrazovnim sadržajem,… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
OPA :)

Koliko žene razmišlaju o seksu - dnevno?

objavljeno prije 25 dana i 5 sati

Žene baš ne vole razgovarati o svojim seksualnim maštarijama, barem ne s muškarcima - prijateljice su ipak druga kategorija. Dapače, većina će ih reći kako uopće ni ne… više »

ZAPAMTITE :)

5 pitanja koja NE postavljate ženama na prvom spoju

objavljeno prije 25 dana i 7 sati

Prvi spoj je stresan za oba sudionika, pa nas ponekad ponese nervoza i počnemo pričati... pa, recimo gluposti, ili postavljamo potpuno pogrešna pitanja koje definitivno nisu primjerena… više »

NAJAVE

MMD predstavlja novi Philips 346P1CHR monitor

objavljeno prije 25 dana i 17 sati

MMD, vodeći stručnjak za monitore i licencirani partner za Philips monitore, najavljuje lansiranje 34-inčnog (86,36 cm) Philips 346P1CRH LCD monitora. Sa zakrivljenim WQHD zaslonom s… više »

ZANIMLJIVO :)

Sreća i godine su nerazdvojni

objavljeno prije 26 dana i 5 sati

Vjerojatno ste mislili da ste bili najsretniji kad ste bili mladi, nije točno. Sreća dolazi s godinama, a najsretniji smo kad pređemo 60-tu, pokazalo je istraživanje provedeno na 1500… više »

STVARNO?

Čega se boje muškarci?

objavljeno prije 26 dana i 7 sati

Muškarcima se stalno govori da budu čvršći i ne pokazuju emocije, a to zapravo ostavlja negativne posljedice. Tvrtka Harry's jedna je od onih koji žele razbiti iluziju… više »

COOL

Hrvatski arhiv weba prikuplja mrežne sadržaje o koronavirusu

objavljeno prije 26 dana i 10 sati

Hrvatski arhiv weba (HAW) Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu (NSK), zbirka odabranih sadržaja preuzetih s interneta, ovih dana započinje s prikupljanjem hrvatskih mrežnih… više »

ŠTETA

Odgađa se rusko-europska misija na Mars

objavljeno prije 26 dana i 12 sati

Ambiciozna rusko-europska misija ExoMars kojom je predviđeno slanje robota na Crveni planet odgođena je do 2022. zbog tehničkih problema i epidemije uzrokovane koronavirusom u svijetu,… više »

POHVALNO

Tele2 omogućava besplatni internet za online nastavu

objavljeno prije 26 dana i 13 sati

U izvanrednim okolnostima zbog koronavirusa u Hrvatskoj, Tele2 svim učenicima koji koriste Tele2 mrežu, bez obzira radi li se o korisnicima na bonove, pretplatnicima ili korisnicima pokućnog… više »

I TAMO?

Internet diskriminira žene

objavljeno prije 26 dana i 14 sati

Žene su na internetu diskriminirane te izložene zlostavljanju, upozorava Tim Beners-Lee, izumitelj World Wide Weba (WWW, W3, Web) u tekstu objavljenom u petak kojim poziva vlade i tvrtke na… više »

COOL

Lubanja najmanjeg dinosaura očuvana u jantaru

objavljeno prije 26 dana i 15 sati

Lubanja najmanjeg do sada nepoznatog dinosaura, koji nalikuje ptici, pronađena je očuvana u 99 milijuna godina starom jantaru. Glava bića manjeg od najmanjih današnjih kolibrića… više »

WOW!

AMD EPYC procesori pokreću najbrže superračunalo u Europi

objavljeno prije 26 dana i 17 sati

Fakultet u Stuttgartu je najeminentnija europska akademska institucija, kada je riječ o HPC (High Performance Computing) računarstvu. Također, u pitanju je centralna institucija kada su u… više »

HE HE

Dobar seks - savjeti

objavljeno prije 27 dana i 5 sati

Dobar seks je najbolji začin svake veze - možete vi biti romantični do bola, ali ako nema dobrog seksa, uvijek će nešto ostati nedorečeno.... Pa da vidimo kako do tog "dobrog seksa"… više »