Život
HE HE

Nestašne žene vole ovakve muškarce...

objavljeno prije 14 dana i 12 sati

Nevjera nije strana ženama, štoviše, bez obzira na sve mitove koji kruže, one su sklone prevari jednako kao i muškarci. No, pitanje koje muči muškarce koji bi rado… više »

EH, DA... :)

Na kraju će nam svima trebati - naočale

objavljeno prije 14 dana i 19 sati

Ne postoje vježbe za oči ili posebna prehrana koja će spriječiti pogoršanje vida do kojeg dolazi s godinama. To je prirodan proces i naziva se prezbiopija ili staračka dalekovidnost.… više »

NOVOSTI

Nokia 1 prvi model s Android Go platformom

objavljeno prije 14 dana i 22 sata

Tvrtka HMD Global planira lansirati sljedeće godine Nokia 1 model pametnog telefona pokretan Android Go inačicom operativnog sustava. Nokia 1 očekuje se po cijeni oko 100 USD, a lansiranje… više »

ZNATE LI?

Što donosi sreću u Novoj godini?

objavljeno prije 15 dana i 16 sati

Stara godina dan je kad se svi vesele i zabavljaju, no uz sve to postoje i određeni narodni običaji koji služe prizivanju sreće u Novoj godini. Što se ne radi  Ne posuđuje se… više »

NOVOSTI

Oppo A75, A75S i A83 službeno predstavljeni

objavljeno prije 15 dana i 22 sata

Kineska tvrtka Oppo, četvrti proizvođač pametnih telefona na svijetu, odlučila je završiti 2017. godinu lansiranjem tri nova modela pametnih telefona u srednjem rasponu. To su Oppo… više »

HE HE

Kako se uspavati seksom... ili masturbacijom

objavljeno prije 16 dana i 11 sati

Spavanje je vrlo važno za zdravlje, kako psihičko, tako i fizičko, pa ne čudi da smo loše volje kad nemamo dovoljno sna. Ako spadate u one koji imaju problema sa spavanjem, novo… više »

YEAH!

3 osobine koje svi vole

objavljeno prije 16 dana i 12 sati

Privlačnost ne mora biti samo u tajanstvenosti i lijepom izgledu, sigurno i vi znate neke fizički neugledne ljude koji su pravi magnet u društvu jer imaju ono nešto što… više »

ZAPAMTITE!

Vremenske i klimatske promjene nisu ista stvar!

objavljeno prije 16 dana i 14 sati

Prije svega, gospodo, one su stvarne, one se događaju upravo sad i ako ne stanemo na loptu s nagomilavanjem ljudske gluposti bit će prekasno. Neki se stručnjaci kažu da je već prekasno. Prije… više »

EH, DA... :)

Rekordi i sve mračnija strana turizma i u ovoj godini

objavljeno prije 16 dana i 16 sati

To je bio posljednji projekt dosadašnjeg glavnog tajnika Svjetske turističke organizacije (UNWTO) Taleba Rifaia. Tom Jordancu ovog prosinca istječe i njegov drugi mandat na čelu… više »

NOVOSTI

Samsung pokrenuo proizvodnju druge generacije 10nm DRAM-a

objavljeno prije 16 dana i 22 sata

Tvrtka Samsung Electronics najavila je početak serijske proizvodnje 8 Gigabitnih DDR4 (Double-Data-Rate-4) DRAM memorijskih čipova proizvedenih pomoću 10nm (1y-nm) tehnologije druge… više »

MA DA?

Ovo je razlog zašto se ljudi više seksaju za Božić

objavljeno prije 17 dana i 11 sati

Osim najsretnijeg doba u godini, božićno vrijeme također je najbolje vrijeme  za napraviti bebu. Sveučilišta u Indiani i Portugalu odlučila… više »

FORA!

Zašto prilikom poljupca glavu okrećemo udesno

objavljeno prije 17 dana i 12 sati

Ljudski mozak zanimljiv je organ koji se sastoji od lijeve i desne polutke, a svaka od njih zadužena je za određenu vještinu, poput pisanja ili govorenja. Istraživanja ljudskog… više »

A pazi ovo!

Aplikacija koja spaja parove na temelju DNA

objavljeno prije 17 dana i 14 sati

Aplikacije za pronalaženja partnera danas su sve popularniji način započinjanja potrage za srodnom dušom ili barem malo kasnonoćne zabave. No koliko su pouzdane? Kako možemo znati… više »

ZNATE LI?

Što nasljeđujemo od majki, a što od očeva?

objavljeno prije 17 dana i 16 sati

Postoji mnogo gena koji su odgovorni za jedinstven izgled. Geni se miješaju i nekad je teško odrediti kome dijete točno sliči, no za neke gene se ipak zna potječu li… više »

OPA!

Kanabis bi mogao izliječiti psihozu?

objavljeno prije 17 dana i 20 sati

Psihijatrijski pacijenti liječeni supstancom pronađenom u kanabisu, kanabidiolom, pokazuju smanjenje simptoma psihoze i "poboljšanje" u općem duševnom zdravlju. … više »