Život
EH, DA... :)

Marihuana ne ubija, za razliku od duhana i alkohola

objavljeno prije 13 dana i 6 sati

Marihuana je ilegalna... alkohol i duhan su, s druge strane, legali za svaku osobu stariju od 18 godina (osim u nekim državama SAD i arapskim zemljama koje zabranjuju alkohol), no legalne… više »

NAPOKON?

AppStore izbacuje aplikacije koje daju podatke o lokaciji

objavljeno prije 13 dana i 12 sati

App Store ima smjernice prema kojima aplikacije ne smiju dijeliti podatke o lokaciji korisnika bez izričite privole korisnika, ili u neodobrene svrhe.  Autorima spornih aplikacija iz… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
SAVJETI :)

4 načina razbijanja monotonije u krevetu

objavljeno prije 14 dana

U dugogodišnjim vezama i brakovima seks se zna pretvoriti u rutinu, a nekad ga i nestane. Kako biste probudili želju, osjetil se ponovno privlačnima i svoga partnera vidjeli u novom… više »

MA DA?

Ženama su frendice bolje društvo od muževa?

objavljeno prije 14 dana i 1 sat

Vjenčanje se često naziva najsretnijim danom u životu jer ste konačno pronašli osobu s kojom želite provesti ostatak svog života. Međutim, nakon vjenčanja ne smijete zaboraviti na… više »

SUZE

Zašto i muškarci trebaju plakati

objavljeno prije 14 dana i 5 sati

Muškarci ne plaču - koliko ste to puta čuli od najranijeg doba? Dobro je biti jak i hvatati se u koštac s problemima, no i suze su korisne ponekad. One su sastavni dio… više »

WOW!

NASA šalje mini helikopter na Mars

objavljeno prije 14 dana i 6 sati

NASA je objavila je da 2020. namjerava prvi put poslati mini helikopter na Mars, što bi moglo pomoći u produbljivanju znanja o Crvenom planetu. Ta letjelica jedva veća od loptice za… više »

NOVOSTI

Gmail, Google karte, fotografije i tipkovnica dobivaju mnoge inovacije

objavljeno prije 14 dana i 11 sati

Gmail je već osvanuo s novim značajnim funkcionalnim promjenama koje kao rezultat donose bolju produktivnost. Međutim, Google u bliskoj budućnosti donosi još neke novitete za bolju… više »

INFORMIRAJTE SE :)

Novi trendovi u seksu koje trebate znati

objavljeno prije 15 dana

Seks se mijenja, baš kao i ostatak života u ovom ubrzanom i povezanom svijetu prepunom informacija, pa ne čudi da je istraživanje seksualnih navika sprovedeno 2010. godine… više »

JESTE LI TA?

10 osobina karizmatičnih žena

objavljeno prije 15 dana i 1 sat

Karizma je jedna od stvari koju je jako teško naučiti, s tim se rađa - način na koji žena hoda, priča, drži do sebe, način na koji zrači iznutra, ona iskra koju posjeduje... sve to se… više »

Koja je tajna uspješnog braka? / ISTOCK/GETTY IMAGES
ZNATE LI?

Dobre i loše strane braka

objavljeno prije 15 dana i 3 sata

Brak ima svoje dobre i loše strane, to će vam reći svatko tko je već stao pred matičara/svećenika i vezao se, no neke stvari neće niti primjetiti, a prilično su važne za kvalitetu… više »

STVARNO?

Koliko zapravo prijatelja imate? Manje nego što mislite...

objavljeno prije 15 dana i 6 sati

Prijatelji su rijetke biljke, ma koliko neki od nas mislili da ih imamo na bacanje kad pogledamo na svoje profile na društvenim mrežama. Ipak, nedavno istraživanje objavljeno u… više »

ZNATE LI?

Kako prehlade ugrožavaju zdravlje srca

objavljeno prije 15 dana i 6 sati

Prehladu mnogi stručnjaci s razlogom je nazivaju misterioznom bolesti. Simptomi su često nespecifični i mogu se povezati s različitim zdravstvenim stanjima, a čak i virus gripe može… više »

ZANIMLJIVO

Microsoft briše granice između Windows, Android i iOS sustava

objavljeno prije 15 dana i 11 sati

Microsoft je izgubio bitku za mobilno tržište, ali ne ostavlja planove da dobije uporište na drugim platformama. Na konferenciji Microsoft Build 2018, predstavili su nekoliko… više »

STVARNO?

Poze u seksu koje se baš i ne vole...

objavljeno prije 16 dana

Poze u seksu pridonose kako užitku i atmosferi, tako i razbijanju monotonije u ovoj (barem deklarativno) najdražoj razbibrizi ljudi širom svijeta. No, postoje neke koje baš i… više »

OPA!

Gdje su muškarci najtradicionalniji?

objavljeno prije 16 dana i 3 sata

Nedavna studija istražila je kakva očekivanja heteroseksualni parovi imaju o „ulogama i dužnostima" spolova. Otkrilo se da britanski muškarci imaju malo tradicionalniji pogled na… više »