Život
Je li PMS stvaran?
STVARNO?

PMS traži više kalorija nego inače - čak 300

objavljeno prije 15 dana

PMS obično više utječe na muškarce nego na žene - one su navikle da nisu baš neke volje, a njihove "jače" polovice svaki puta se šokiraju kako je draga postala… više »

HAKOM & FER

Osobe s invaliditetom u digitalnom društvu

objavljeno prije 15 dana i 2 sata

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) i Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (FER) održali su drugi skup na temu ˝Osobe s invaliditetom u… više »

NOVOSTI

Amadria Park Hotel Capital otvoren u srcu Zagreba

objavljeno prije 15 dana i 6 sati

U vrijeme najljepšeg europskog Adventa, grupacija Amadria Park koja upravlja hotelima u Opatiji i Šibeniku, u centru Zagreba danas je otvorila luksuzni i svoj prvi city hotel… više »

BRAVO

Ružičasti listopad u 28 škola

objavljeno prije 15 dana i 6 sati

Tijekom mjeseca listopada školska dvorišta poslužila su kao mjesto snimanja zajedničke fotografije. Simbolično je time obilježen Ružičasti listopad na 25 lokacija u svim… više »

RECENZIJA

Samsung Galaxy A7 (2018) recenzija

objavljeno prije 15 dana i 9 sati

Samsung je, opasno izazvan od kineskih proizvođača pametnih telefona, odlučio promijeniti strategiju poslovanja u srednjem segmentu. Ove su jeseni revidirali A seriju tako da dalje slijede… više »

STVARNO?

Muškarcima je bolje s punašnim curama

objavljeno prije 15 dana i 21 sat

Mnogi će pri odabiru svog partnera glavnu pozornost obratiti na izgled, no mnogi će i reći kako je izgled zapravo najmanje bitna stavka. Ljepota je u očima promatrača, a i sreća. Posljednje… više »

MA DA?

Kakva je veza zamjenica i ljubavnih odnosa? Velika, izgleda

objavljeno prije 15 dana i 23 sata

Ljubavni parovi s dugogodišnjim stažom obično se počnu doživljavati kao cjelina, a prema rezultatima najnovijeg istraživanja "mi" je upravo onaj pokazatelj da je veza sretna. Naime,… više »

Ima li razlike među nama? / Pixabay
ZAPAMTITE!

Najčešće pogreške u odgoju djece

objavljeno prije 16 dana i 5 sati

Dječji osjećaji su roditeljima uvijek problematični zato što roditelji velik dio svog života pokušavaju kontrolirati svoje emocije i onda se trude svim snagama zaštititi… više »

MMMM

Iskušajte svu snagu i moć dodira

objavljeno prije 16 dana i 7 sati

Osim što nas opušta i oslobađa od stresa, najveća zdravstvena prednost masaža je to što osnažuju imunitet, zbog čega naše tijelo bolje odolijeva virusima i… više »

NAJAVE

Samsung Galaxy A8s - debi u prosincu, na tržištu u 2019.

objavljeno prije 16 dana i 9 sati

Samsung je, sa predstavljanjem Galaxy Flex prototipa zaslona, najavio i dolazak Galaxy A8s mobilnog uređaja koji će biti prvi opremljen Infinity-O zaslonom. Karakterizira ga vrlo mali provrt… više »

STVARNO?

Gdje ćete najlakše naći partnericu za seks?

objavljeno prije 16 dana i 21 sat

Žene se ne žale previše na nedostatak seksa, barem u našim krajevima - to je samo uobičajena tema na kavicama s frendicama, no ima i mjesta na svijetu koja su malo otvorenija i… više »

SJAJNO!

Kako se najlakše i najbolje uspavati? Glazbom!

objavljeno prije 16 dana i 22 sata

Muči vas nesanica? Nema problema, osim što možete popiti čašu toplog mlijeka, preporučujemo vam - klasičnu glazbu. Naime, online istraživanje britanskih sveučilišta… više »

BRAVO

InSight na Marsu

objavljeno prije 17 dana i 2 sata

InSight, NASA-ina bespilotna letjelica  sigurno je sletjela na Mars kako bi započela svoju dvogodišnju misiju kao prvi ljudski objekt dizajniran da istraži duboku… više »

NOVOSTI

Nokia 7.1 stigao je i u Hrvatsku

objavljeno prije 17 dana i 3 sata

HMD Global, dom Nokia telefona, objavio je kako je telefon Nokia 7.1 od danas dostupan u Hrvatskoj po cijeni od 2.999kn za inačicu 4GB/64GB, u maloprodajnoj mreži te kod operatera.… više »

ERASMUS +

Kako putovati besplatno: konferencije i učenje jezika

objavljeno prije 17 dana i 5 sati

Svi smo mi ćuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno ? Da li je ovaj mit istinit ? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca? Naš mega tim istraživača besplatnog… više »