Život
NOVOSTI

Nokia 7 Plus: HMD Global distribuira nadogradnju na Android 9.0

objavljeno prije 14 dana i 17 sati

Ponosni vlasnici Nokia 7 Plus uređaja, možete zadovoljno trljati ruke. Sada je i vaš model na elitnom popisu onih koji su dobili devetu cjelovitu verzija popularnog operacijskog… više »

MA DA?

Slomljeno srce liječi se - aplikacijom?

objavljeno prije 15 dana i 6 sati

Australka Zoe Foster Blake lansirala je aplikaciju koja će vam pomoći preboljeti prekid veze i riješiti se bivšeg. "Zašto bi prekid diktirao vaš život -… više »

NOVOSTI

Honor 8X stiže u Europu

objavljeno prije 15 dana i 17 sati

Honor, vodeći e-brand pametnih telefona, najavljuje dolazak Honora 8X u Europu. Pametni telefon kombinira napredne vodeće tehnologije s estetskom formom. Inspiriran minimalističkim dizajnom i… više »

NAPAD

Facebooku hakirano 50 milijuna korisnika

objavljeno prije 18 dana i 14 sati

Facebook je u petak objavio da je hakirano gotovo 50 milijuna profila na toj društvenoj mreži, prenose svjetske agencije. U kompaniji kažu da su napadači iskoristili slabosti opcije… više »

Male tajne velikih majstora seksa

objavljeno prije 19 dana i 5 sati

Nastaviti odnos nakon orgazma muškarcima nije tako jednostavno jer postoji faza oporavka tijela. Naravno, možete je preskočiti i ponovno postići uzbuđenje, ali tijelu je… više »

Foto: Pexels
MA DA?

Slomljeno srce liječi se - odmah?

objavljeno prije 19 dana i 6 sati

Slomljeno srce dogodilo se gotovo svima - rijetki su sretnici kojima kroz život to baš nitko nije napravio... ostatak populacije dobro zna koliko boli slomljeno srce i koliko ga je… više »

Alkohol
DOBRO

Mladi Europljani piju sve manje

objavljeno prije 19 dana i 9 sati

Konzumacija alkohola, rano započinjanje pijenja i pijanstvo se općenito smanjuju, međutim 28% mladih i dalje pije u ranoj dobi. Stoga je ključno nastaviti ulagati napore u prevenciju… više »

Brinite pametno! / Pexels
STVARNO?

Zašto neki odustaju od života?

objavljeno prije 19 dana i 13 sati

Želja za životom obično je jača od svega drugoga, no nakon neke snažne traume nerijetko ljudi jednostavno - odustanu od života. "Psihogena smrt je stvarnost", rekao je John Leach, viši… više »

NOVOSTI

AOC svojim gaming monitorima oduševio tisuće gamera na Gamescom sajmu

objavljeno prije 19 dana i 17 sati

S više od 370 000 posjetitelja, ovogodišnji Gamescom je najbolji dokaz da je gaming postao sastavni dio društva. Broj gamera u svijetu se rapidno povećava, pa se predviđa… više »

UPS

Što kad pukne kondom?

objavljeno prije 20 dana i 5 sati

Prava se panika javlja ako kondom pukne usred seksualnog odnosa: što onda? Odgovor donosi časopis Tonic u intervjuu s liječnicom i profesoricom Christianne Brennan.… više »

HE HE

4 stvari koje muškarci skrivaju

objavljeno prije 20 dana i 6 sati

Muškarci smatraju da njihova snaga nije u nedostatku straha nego u njihovoj sposobnosti kontroliranja strahova i skrivanja istih od okoline. Trebali biste znati da muškarci… više »

RECENZIJA

Isprobali smo WIWE EKG za osobnu upotrebu

objavljeno prije 20 dana i 17 sati

Naše srce neumorno pumpa krv i kucka bilo što da radimo danju ili noću. Iako mislimo da će to uvijek biti tako, nedovoljno kretanja, premalo sna, neadekvatan tip prehrane,… više »

ŠKOLICA

Što je to orgazam... zapravo?

objavljeno prije 21 dan i 5 sati

Orgazam je... ono kad vam je super na kraju seksa? Da, ali ne samo to, jer zapravo se u vašem tijelu zbiva svašta - tijekom orgazma muškarcima se stežu prostata i… više »

ZNAKOVI

Kako znati da je volite više nego ona vas

objavljeno prije 21 dan i 6 sati

Za ljubav je potrebno dvoje, to stoji, no "količina ljubavi" nije uvijek jednaka. Vrlo se često netko od dvoje prije i bolje zaljubi od onog drugoga. I kako ta vaša veza raste,… više »

SAZNAJEMO

Kako provesti obiteljski dan iz snova?

objavljeno prije 21 dan i 9 sati

Roditelji sa svojom djecom provode u prosjeku 100 minuta dnevno! Poražavajućoj statistici ne ide u prilog ni to što je većina zajedničkog vremena pasivna, jer razni ekrani dodatno… više »