Život
MYTHBUSTERS

Muškarci zapravo žele ovakve žene...

objavljeno prije 17 dana i 11 sati

Muškarcima je kod žena najbitniji izgled - ili je barem tako predstavljeno u javnosti i na društvenim medijima, no ako mislite da je to istina, prevarile ste se. Naime,… više »

NAGRADE

Otvorene nominacije za nagrade Technology Playmaker Awards

objavljeno prije 17 dana i 16 sati

Booking.com, jedna od najvećih online tvrtki za putovanja, pokreće prijave za nagrade Technology Playmaker Awards za 2020. godinu, s ciljem promoviranja istaknutih žena u tehnološkom… više »

MA DA?

Roditelji iz kamenog doba imali su - flašice za bebe

objavljeno prije 17 dana i 18 sati

Novo istraživanje ukazuje na to da su male glinene posude s izbočinom poput bradavice, koje datiraju iz razdoblja neolitika u osnovi bile poput modernih šalica s rupicama iz kojih su… više »

NOVOSTI

Canon CJ15ex4.3B – 4K prijenosni zum objektiv za TV produkciju

objavljeno prije 17 dana i 21 sat

Canon Europe predstavlja proširenje svojih vodećih 4K objektiva za televizijsku produkciju za kamere s 2/3-inčnim senzorom u vidu modela CJ15ex4.3B. Nudeći izvanredne optičke… više »

lubrikant ulje seks
OPA :)

Vazelin kao lubrikant - da ili ne

objavljeno prije 18 dana i 9 sati

Vazelin je naftni ili parafinski gel koji ima široku upotrebu u kozmetici i dobro je imati u kupaonskom ormariću ili toaletnoj torbici. Najčešće ga koristimo za njegu i… više »

MA DA?

5 razloga zašto su žene sretnije kad su same

objavljeno prije 18 dana i 11 sati

Žene koje su same definitivno su sretnije od onih u vezama, pokazalo je zanimljivo istraživanje čiji su rezutati iznenadili stručnjake. Naime, društvo i dalje takve žene sažaljeva i,… više »

NOVOSTI

Motorola Solutions proširuje hrvatsku digitalnu radijsku mrežu za javnu sigurnost

objavljeno prije 18 dana i 16 sati

Partneri Motorola Solutionsa, KING ICT i MICRO-LINK izabrani su na posljednjem natječaju Ministarstva unutarnjih poslova RH za proširenje pokrivenosti cjelokupne MUPnet TETRA radijske… više »

BRAVO

Hrvatska razvija sjajne medicinske robote

objavljeno prije 18 dana i 21 sat

Hrvatska je tijekom posljednjih desetak godina uložila 42 milijuna kuna u medicinsku robotiku i razvila uspješan robotizirani sustav za neurokirurgiju, priopćila je u srijedu Hrvatska… više »

HE HE

Žene su jače od muškaraca

objavljeno prije 19 dana i 9 sati

Žene žive dulje od muškaraca, to je svima poznato, a nedavno su danski znanstvenici ustanovili da je ženski spol otporniji i jači od muškog i kada je posrijedi preživljavanje u… više »

EHHH...

Usamljenost povećava rizik od ovih bolesti

objavljeno prije 19 dana i 11 sati

Društvena izolacija značajno povećava rizik od preuranjene smrti nakon srčanog ili moždanog udara, dok usamljenost utječe manje na rizik od obolijevanja od neke kardiovaskularne… više »

WHO

Nismo spremni za globalnu pandemiju

objavljeno prije 19 dana i 16 sati

Svijet je nepripremljen za globalnu pandemiju koja bi u manje od 36 sati mogla ubiti do 80 milijuna ljudi i smanjiti globalni BDP za pet posto, objavila je u ponedjeljak Svjetska zdravstvena… više »

OPA :)

YouTube plaća milijune kazni

objavljeno prije 19 dana i 21 sat

YouTube mora platiti kaznu od 170 milijuna dolara jer je nezakonito prikupljao osobne podatke djece bez dopuštenja roditelja, objavila je u srijedu američka savezna uprava za trgovinu… više »

EH, DA... :)

Partner koji vas ne sluša je loš za zdravlje

objavljeno prije 20 dana i 9 sati

Život s partnerom koji ne sluša što govorite može ostaviti kratkih živaca, ima i dodatnih negativnih učinaka. Osobe čiji partneri ne obraćaju pažnju bore se s… više »

UPS!

3 zamke u braku koje treba izbjeći

objavljeno prije 20 dana i 11 sati

Brak je kao institucija definitivno u krizi - prema podacima Državnog zavoda za statistiku na 100 sklopljenih brakova ima 34,4 razvoda, a brak prosječno traje 14,7 godina. U 2017. godini… više »

PAZITE LI?

Sutra je Svjetski dan srca

objavljeno prije 20 dana i 14 sati

Nepušenje, tjelesna aktivnost i zdrava prehrana bit će ključne poruke javnozdravstvene akcije koja će se u nedjelju od 9 do 13 sati održati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, najavljeno… više »