Život
ZAPAMTITE :)

5 stvari koje ženu čine lijepom

objavljeno prije 17 dana i 7 sati

Najljepša žena u društvu ne mora biti ni fizički najzgodnija niti imati najbolju i najskuplju odjeću - zapravo, obično nije tako. Koliko ste puta doživjele da neka naizgled… više »

DUMOVEC

Sedam savjeta za brigu o kućnim ljubimcima tijekom pandemije virusa COVID-19

objavljeno prije 17 dana i 16 sati

Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba tijekom pandemije virusa COVID-19 radi uobičajeno. Jedino se na taj način, pojašnjavaju u Skloništu, mogu odgovarajuće… više »

NAPOKON

Internetski giganti protiv dezinformacija

objavljeno prije 17 dana i 18 sati

Microsoft, Facebook, Alphabet's Google i Twitter zajedno rade na tome da se suzbiju dezinformacije koje se objavljuju na njihovim društvenim mrežama i drugim platformama u vezi… više »

EHHH...

Loša navika koja ubija i najbolju vezu

objavljeno prije 18 dana i 5 sati

Fleksibilnost i spremnost na kompromis iznimno su važni za uspješnost svake veze, posebice kada stignu teška vremena. Uz pomoć otvorene obostrane komunikacije izgladit će se svi… više »

SAVJETI

Postanite privlačniji drugim ljudima

objavljeno prije 18 dana i 7 sati

Privlačnost je zanimljiva stvar - kada ste zadovoljni sobom to se osjeti na van, što znači da ćete i osobama u svojoj okolini biti puno privlačniji, odnosno uživat će u vašem… više »

KREĆE SE

HAKOM do kraja godine dodjeljuje frekvencije za 5G

objavljeno prije 18 dana i 18 sati

HAKOM će slijedom preporuka Europske komisije za 5G definirati kriterije za dobavljače opreme koji žele raditi na hrvatskom tržištu te do kraja godine provesti dodjelu frekvencija za… više »

PRIPAZITE

Vagina i oralni seks

objavljeno prije 19 dana i 5 sati

Kod većine parova primanje ili pružanje oralnog seksa je dio seksualnog života, ali bez obzira što je dio užitka nema puno informacija o tome koliko je siguran za zdravlje. "Oralni… više »

EHHH...

Kada se razvodimo?

objavljeno prije 19 dana i 7 sati

Rezultati istraživanja koje je objavljeno u novom broju časopisa Revija za socijalnu politiku pokazuju da su u Hrvatskoj razvodi i dalje rjeđi nego u većini europskih zemalja, uključujući i… više »

EHHH...

Povijest nas uči kako se šire bolesti

objavljeno prije 19 dana i 12 sati

Ni prenosivost zaraze ni stopa smrtnosti virusa koji trenutno potresa svijet nije velika, ali najistaknutija žarišta pokazuju da je njegova opasnost u spoju visoke gustoće broja… više »

ODLIČNO

I A1 pomaže roditeljima i nastavnicima

objavljeno prije 19 dana i 17 sati

A1 Hrvatska će svim korisnicima TV usluge od ponedjeljaka besplatno omogućiti sve kanale namijenjene djeci. Riječ je o ukupno 14 dječjih kanala s raznovrsnim zabavnim i obrazovnim sadržajem,… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
OPA :)

Koliko žene razmišlaju o seksu - dnevno?

objavljeno prije 20 dana i 5 sati

Žene baš ne vole razgovarati o svojim seksualnim maštarijama, barem ne s muškarcima - prijateljice su ipak druga kategorija. Dapače, većina će ih reći kako uopće ni ne… više »

ZAPAMTITE :)

5 pitanja koja NE postavljate ženama na prvom spoju

objavljeno prije 20 dana i 7 sati

Prvi spoj je stresan za oba sudionika, pa nas ponekad ponese nervoza i počnemo pričati... pa, recimo gluposti, ili postavljamo potpuno pogrešna pitanja koje definitivno nisu primjerena… više »

NAJAVE

MMD predstavlja novi Philips 346P1CHR monitor

objavljeno prije 20 dana i 18 sati

MMD, vodeći stručnjak za monitore i licencirani partner za Philips monitore, najavljuje lansiranje 34-inčnog (86,36 cm) Philips 346P1CRH LCD monitora. Sa zakrivljenim WQHD zaslonom s… više »

ZANIMLJIVO :)

Sreća i godine su nerazdvojni

objavljeno prije 21 dan i 6 sati

Vjerojatno ste mislili da ste bili najsretniji kad ste bili mladi, nije točno. Sreća dolazi s godinama, a najsretniji smo kad pređemo 60-tu, pokazalo je istraživanje provedeno na 1500… više »

STVARNO?

Čega se boje muškarci?

objavljeno prije 21 dan i 7 sati

Muškarcima se stalno govori da budu čvršći i ne pokazuju emocije, a to zapravo ostavlja negativne posljedice. Tvrtka Harry's jedna je od onih koji žele razbiti iluziju… više »