Život
EH, DA... :)

Kad su vam najveće šanse da budete prevareni?

objavljeno prije 13 dana i 17 sati

Nevjera je uvijek teška za partnera koji je izvukao deblji kraj, pa nije ni čudo da se u slučaju sumnje u vjernost partnera dokazi traže vrlo pažljivo i trebaju biti konkretni. Čisto… više »

EH, DA... :)

6 promjena koje 40-te donose ženama

objavljeno prije 13 dana i 18 sati

Četrdesete su godine u kojima sigurno počinjemo razmišljati o, primjerice, dioptrijskim naočalama jer su nam ruke postale prekratke ili preduge, a osim toga u ženskom tijelu počinju se… više »

GROZNO :)

Koliko smo stvarno digitalno ovisni?

objavljeno prije 13 dana i 21 sat

Britanija je u proteklom desetljeću razvila kulture "digitalne ovisnosti" pa većina ljudi mora stalno biti povezana s internetom, objavila je nacionalna agencija za telekom u godišnjem… više »

WOW!

Određeni astronauti za prve komercijalne letove u svemir

objavljeno prije 14 dana

NASA je odredila astronaute koji će prvi letjeti u svemir na komercijalnim raketama i kapsulama, počevši od iduće godine. Devetoro astronauta letjet će na sustavima koje su razvili… više »

ZNATE LI?

Koliko zapravo treba trajati godišnji odmor?

objavljeno prije 14 dana i 1 sat

Godišnji odmor je pravo koje vam nitko ne bi smio oduzeti, ma kakav grozan šef bio... istina, ima onih koji ne mogu otići do mora, no svejedno se trebaju odmoriti - a pitanje… više »

HOPE

Plavi dijamanti možda su najdublja Zemljina tajna

objavljeno prije 14 dana i 2 sata

Dijamant Hope (Nada), rijedak plavi dijamant i jedan od najpoznatijih svjetskih dragulja, imao je zamršenu povijest, prolazio je kroz ruke vladara i bankara, nasljednika i lopova prije… više »

RECENZIJA

Amazfit Stratos ili Xiaomi Smartwach Amazfit Pace 2 Stratos – recenzija

objavljeno prije 14 dana i 5 sati

Tvrtka Huami Technologies, proizvođač partner Xiaomijeve linije pametnih satova i narukvica, danas prodaje više od milijun nosivih uređaja na globalnoj razini i ne mogu se nazvati… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
ZNATE LI?

Što čini muškarce boljim ljubavnicima?

objavljeno prije 14 dana i 17 sati

Mnogo faktora utječe na to kakav je muškarac ljubavnik i hoće li seks biti dobar ili loš, no istraživanja su pokazala da jedna vrlina ukazuje na to da bi muškarac mogao… više »

EH, DA... :)

Inteligentne žene privlače muškarce - u teoriji

objavljeno prije 14 dana i 18 sati

Inteligentne žene muškarci smatraju izuzetno privlačnim, no svejedno im nije baš jednostavno naći partnera, jer ako ćemo vjerovati istraživanju provedenom na sveučilištu… više »

KONKURENCIJA

Huawei pretekao Apple

objavljeno prije 15 dana i 4 sata

Huawei je po prodaji pametnih mobitela u svijetu u drugom ovogodišnjem tromjesečju prestigao američki Apple, postavši drugi najveći svjetski proizvođač pametnih telefona.… više »

BROJKE

Kad se gubi nevinost - u prosjeku?

objavljeno prije 15 dana i 17 sati

Prvi seks je nešto što treba biti sjajno, doživljaj koji ćemo pamtiti cijeli život - no kada se on zapravo u stvarnosti događa? Prosječna dob kad gubimo nevinost navodno je 17.4… više »

ZNATE LI?

Kako pravi gospodin impresionira damu? Ovako!

objavljeno prije 15 dana i 18 sati

Što gospodin, kavalir, džentlmen zapravo jest? Što on simbolizira kao takav, što predstavlja? Što muškarca čini gospodinom? Uljudnost, poniznost, odlučnost,… više »

NARAVNO!

Ograničava se broj turista na Uskršnjem otoku

objavljeno prije 15 dana i 21 sat

Uskršnji otok i njegovi slavne kipovi moai postaju nedostupniji i morat ćete se dobro namučiti da ih posjetite jer Čile je ograničio pristup zbog prevelikog broja turista. To je… više »

DOĐITE

Neodoljivi okusi zlatne Slavonije

objavljeno prije 16 dana

Restoran Omanovac i hotel Pakrac u Pakracu, Čiča Mata u Velikoj, Stari fenjeri, Zlatni lug, Grgin dol i Vila Stanišić u Požegi, restoran Klas u Pleternici, pravi su mali gurmanski… više »

ZAPAMTITE!

5 aplikacija koje će vam pojesti bateriju pametnog telefona

objavljeno prije 16 dana i 4 sata

Baterija pametnog telefona najbolji nam je prijatelj - održava nas u kontaktu s ljudima, daje nam tu stalnu dozu povezanosti koja je već prešla u opsesiju (ili ovisnost), no nerijetko… više »