Život
MYTHBUSTERS

Tri najveća mita o muškarcima

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Muškarci su mitomani i nemaju ništa protiv toga da o njima kruže neprovjerene činjenice, jer se nadaju da će na taj način uloviti više žena. Stoga, nije na odmet znati… više »

UFF!

Dva asteroida noćas prolijeću kraj Zemlje

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Dva relativno velika asteroida projurit će pored Zemlje 14. rujna, no ne trebamo se brinuti jer su svi proračuni njihove orbite isključili bilo kakvu prijetnju našem planetu. "Već neko… više »

WOW!

Otkriven egzoplanet s vodom u atmosferi

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Astronomi su po prvi put zavirili u atmosferu egzoplaneta, planeta izvan našeg Sunčevog sustava i otkrili kako vodene pare, tako i temperature koje mogu potencijalno podržavati život.… više »

IBC 2019

S LUMIX S1H prenesite podatke u formatu RAW na Atomos Ninja V

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Panasonic najavljuje nastavak uspješne suradnje na razvoju s tvrtkom Atomos Limited. Te dvije tvrtke zajedno razvijaju prijenos podataka u formatu RAW preko HDMI-ja s fotoaparata LUMIX… više »

HE HE

Petak 13. - ima li razloga za strah?

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Petak 13. spada u one dane kad jednostavno sve što nam se loše dogodi pripisujemo baš tom danu. No, znate li kako je petak 13. uopće postao tako loš dan? Tek… više »

ZNATE LI?

Teme razgovora sretnih parova su...

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Recept za sretnu vezu nije jednostavno napisati jer se razlikuje od para do para, no jedna stvar je ključna - zdrava komunikacija između partnera. Ako vaša baš i nije… više »

Foto: Pexels
PRIPAZITE :)

Kako raskrinkati manipulatora?

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Manipulacija dolazi u različitim oblicima, od onih benignih poput nasrtljivog trgovca, do puno opasnijih, a to su manipulacije u braku i ljubavnim vezama. Neka manipulatorska ponašanja… više »

SAZNAJEMO

Utjecaj omega-3 kiselina na prevenciju kardiovaskularnih bolesti

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Ulje račića krila pokazuje se kao potencijalno sjajno rješenje za problem masne jetre - ozbiljno stanje koje se u Europi pojavljuje kod 23,1% ljudi, a procjene su da iste brojke… više »

NOVOSTI

LG predstavlja prve OLED televizore koji podrzavaju tehnologiju NVIDIA G-SYNC za gaming iskustvo

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

LG Electronics (LG) udružio je snage s kompanijom NVIDIA kako bi ostvario snove gamera tako što je dodao kompatibilnost s tehnologijom NVIDIA G-SYNC® za svoje OLED televizore za… više »

PUSICE

Evo zašto je poljubac ljekovit

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Poljubac je utjelovljenje prisnosti već stoljećima, ali i gesta koja ima mnogo značenja, od prijateljskog do erotskog, od bratskog do izdajničkog.  Znanstvenici se slažu da je poljubac… više »

Kad su stvari van naše kontrole... /Foto: Pexels
NAPOKON

Izrazite osjećaje i osjećajte se bolje

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Slobodno izražavati osjećaje tuge ili ljutnje manje je štetno nego zadržavati ih u sebi, ustvrdili su američki znanstvenici, u sklopu istraživanja koje je pokazalo zašto se… više »

APPLE

iPhone 11 i 11 Pro predstavljeni u Cuppertinu

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Apple je na velikom godišnjem sajmu u svom sjedištu u Cupertinu u Kaliforniji predstavio svoj nove pametne telefone iPhone 11, opremljen duplom kamerom, velikom i super… više »

HAKOM

I dalje su potrebna znatna ulaganja u širokopojasnu infrastrukturu

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Potrebna su veća ulaganja operatora u pristupnu širokopojasnu infrastrukturu u nepokretnoj mreži, osobito ulaganja u mreže sljedeće generacije (NGA), razvidno je nakon obrade podataka… više »

SAMO HRABRO!

Kako podržati druge žene?

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

U muškom svijetu žene bi se trebale više držati zajedno, jer veće su šanse da će žene koje podržavaju druge žene uspjeti. I to nije mit! Stoga, evo osam savjeta kako to… više »

SAZNAJEMO

Optima Telekom nudi jedinstvenu promociju malim poduzetnicima

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Optima Telekom je lansirao promotivnu ponudu za sve male poduzetnike i obrtnike čije poslovanje uključuje i čekaonice. Ova jedinstvena promotivna ponuda nudi popuste na redovne cijene paketa… više »