Život
NOVOSTI

Samsung Exynos 9820 SoC- novi predstavnik vrhunske linije

objavljeno prije 28 dana i 13 sati

Samsung Exynos 9820 napravljen je u 8 nm LPP (Low Power Plus) FinFET procesu, za razliku HiSilicon Kirin 980 ili Apple A12 Bionic koji su stvoreni u 7nm procesu izrade. Prvi pametni telefoni… više »

SAVJETI :)

5 stvari koje se ne rade u spavaćoj sobi

objavljeno prije 29 dana i 1 sat

Spavaća soba treba biti vaša intimna prostorija, a ne sve drugo što vam padne na pamet - prostor gdje ćete učiti, planirati obaveze ili odlagati stvari koje nemaju gdje stajati… više »

EH, DA... :)

3 razloga zašto inteligentne žene imaju problema s vezama

objavljeno prije 29 dana i 3 sata

Inteligentne žene dokazano imaju teškoće s vezama - nije lako pronaći muškarca koji je vrijedan njihove ljubavi i poštovanja. Naime, takvu ženu njene intelektualne… više »

AKCIJA

Simpa uvodi Deezer i HBO GO po promo cijenama

objavljeno prije 29 dana i 13 sati

Simpa od danas svojim korisnicima omogućava uživanje u najboljoj glazbi, online serijama i filmskom sadržaju putem aplikacija Deezer i HBO GO i to po promotivnim cijenama i uz dodatne… više »

Opustite se i uživajte / Pixabay
HMMM...

Je li poljubac s drugim - nevjera?

objavljeno prije 1 mjesec

Nevjera je definitivno loša stvar, no postaje još gora kad su kriteriji kod partnera različiti, što je zorno pokazalo istraživanje organizacije Relate na preko 5 tisuća… više »

NOVOSTI

Squoosh by Google – jednostavan urednik slika temeljen na pregledniku

objavljeno prije 1 mjesec

Squoosh je online pretvarač slika koji automatski izvornu sliku pretvara u OptiPNG, MozJPG, WebP ili PNG format. Zanimljivo je što prikazuje i komparativni pregled izvorne slike s… više »

BLJAK

5 mirisa koje muškarci ne mogu podnijeti

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Miris ima snagu da utječe na naše raspoloženje, da ga popravi ili pokvari, a mnoge žene znaju kako probuditi želju muškarca samo parfemom. No, koji mirisi imaju potpuno suprotan… više »

ZNATE LI?

Zašto vam draga krade odjeću?

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Žene se jednostavno obožavaju obući u široke košulje, majice ili veste svojih dečkiju u kojima se osjećaju najudobnije, bar taku kažu. No, da ne ispadne da su žene… više »

COOL

Superzemlja udaljena tek 6 svjetlosnih godina

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Hladan i slabo osvijetljen planet, nazvan 'superzemljom', vjerojatno kruži oko najbliže samostalne zvijezde našem solarnom sustavu, objavili su astronomi. Planet koji je po procjeni… više »

NOVOSTI

HT na svjetskoj izložbi Smart City Expo

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Na najprestižnijem svjetskom kongresu tehnoloških rješenja za „pametne" gradove Smart City Expo, koji se od 13. do 15. studenoga održava u Barceloni, Hrvatski Telekom je u… više »

SAVJETI

7 savjeta za puno bolji seks

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Vagina i njeno područje je kiselo, jer se na taj način brani od infekcija i gljivica, pa ga zapravo uopće ne bi trebalo prati sapunom, iako to mnoge žene čine. Još je gore ako se… više »

MA DA?

Ljubav definitivno ima veze s - majkom

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Majke na djecu prenose i svoje navike kada su ljubavne veze u pitanju, pokazala je studija Sveučilišta Ohio. U studiji su sudjelovala 7.152 ispitanika koje se pratilo 24… više »

NOVOSTI

Samsung osvojio 30 nagrada

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Tehnologija koja je sada prisutna u gotovo svakom aspektu našeg života ima u pozadini neku pokretačku inovaciju. Svakodnevno inovatori stvaraju nove proizvode, metode i ideje. Zapravo,… više »

MA DA?

Znanstvena fantastika donosi bolji seks?

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Znanstvena fanastika obično se gleda s podcjenjivanjem, no kad pročitate ovo... naime, pokazalo se da osobe koje vole gledati određenu vrstu fikcije imaju puno zreliji pogled na ljubav i… više »

ZAPAMTITE!

Najčešće bolesti kod malih mačića

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

U današnje vrijeme postoji mnogo Udruga za zbrinjavanje napuštenih životinja i uz sav njihov trud i dalje su ulice pune onih neželjenih četveronožaca, pogotovo mačaka. Dobri… više »