Život
ŽAO NAM JE, ALI...

Stalno objavljivanje selfieja je - psihički poremećaj

objavljeno prije 28 dana i 19 sati

Selfitis - vjerojatno vam je jasno o čemu se radi: potrebi za stalnim objavljivanjem svojih fotografija na društvenim mrežama. E pa, ako niste znali, to je službeno uvršteno na… više »

COOL!

Glasine i dalje okružuju legendarni Microsoft Surface Phone

objavljeno prije 28 dana i 21 sat

Surface Phone je jedna najvećih misterija u kratkoj povijesti pametnih telefona. Trebao je biti uređaj kojim se Microsoft vraća u mobilnu arenu s hardverskim proizvodom, nakon što su… više »

PRIPAZITE :)

Vibratori donose veselje - ali i probleme

objavljeno prije 29 dana i 9 sati

Žene se sve češće žale ginekolozima da im je vagina manje osjetljiva te da ih partneri ne mogu zadovoljiti, a razlog iz kojeg se to događa mnogima se neće baš… više »

EH, DA...

Zanimanja koja se najviše - razvode

objavljeno prije 29 dana i 10 sati

Brak je institucija koju će neki uporno zazivati i braniti, drugi tvrditi da je zastarjela, a treći se neće ni mučiti s izjašnjavanjem - no jedino što je sigurno jest činjenica… više »

ZNATE LI?

Zašto je s dječjim igračkama manje uvije više

objavljeno prije 29 dana i 14 sati

Blagdani su vrijeme darivanja, a kad su u pitanju oni najmlađi, i njima i nama teško je odoljeti još toj jednoj igrači koji prije pet minuta možda nismo namjeravali kupiti. No,… više »

WOW!

Stratolaunch isproban na pisti

objavljeno prije 29 dana i 14 sati

Najveći zrakoplov na svijetu, Stratolaunch, testiran je na pisti zračne luke Mojave u Kaliforniji, a videozapis na kojem je snimljen na Twiteru je objavio šef tvrtke Stratolaunch i… više »

Zanimljivo!

Poznate oklade o klimatskim promjenama

objavljeno prije 29 dana i 17 sati

Svi skeptici koji i dalje vjeruju da ljudska ruka ničime nije izazvala sve češće i sve strašnije klimatske promjene, bit će iznenađeni kad 2017. (zajedno s 2015.) bude… više »

PRIJAVITE SE!

Zimska škola Innovation Academy

objavljeno prije 29 dana i 20 sati

Innovation Academy projekt je namijenjen učenicima srednjoškolske dobi čiji je cilj upotpuniti njihovo obrazovanje znanjem i vještinama koji će im biti potrebni u budućnosti.… više »

ODLIČNO!

Hrvatski Telekom se uključio u veliki međunarodni projekt za žene „Women STEM Awards“

objavljeno prije 29 dana i 21 sat

Hrvatska se na inicijativu Hrvatskog Telekoma uključila u veliki međunarodni projekt „Women STEM Awards" čiji je cilj potaknuti mlade žene na početak karijere u STEM (Science,… više »

HMM...

Tinejdžeri manipulatori traže i više seksa

objavljeno prije 1 mjesec

Tinejdžeri koji se služe nedopustivim ponašanjem u vlastitu korist, bit će seksualno akivniji od ostale djece. Istraživanje na Sveučilištu Windsor u Kandadi… više »

Foto: Pexels
HE HE

Sezona beba je stigla, radite li štogod po tom pitanju?

objavljeno prije 1 mjesec

Rođendani krajem kolovoza i početkom rujna prilično su česti, kladimo se i u vašem okruženju - a znate li zašto? Postoji znanstveno objašnjenje, vjerovali ili ne -… više »

COOL!

Predstavljena prva aplikacija za odgovorno konzumiranje alkohola - RAZMISLI

objavljeno prije 1 mjesec

Zagrebačka pivovara osmislila je prvu hrvatsku mobilnu aplikaciju za odgovorno konzumiranje alkohola - RAZMISLI kako bi na jednostavan način i uz pomoć moderne tehnologije ukazala vozačima na… više »

Savjeti

Kako rastegnuti i prilagoditi nove cipele

objavljeno prije 1 mjesec

Uskoro će Božić. Zasigurno ste se počastili nekom novom krpicom ili cipelama koje ste dugo mjerkali u onom izlogu kraj kojeg svakodnevno prolazite. Kad već… više »

ZNATE LI?

Batman efekt - igranje uloga korisno je za djecu

objavljeno prije 1 mjesec

Vjerojatno najteža stvar na svijetu je nagovoriti dijete da sluša i koncentrira se na ono na što treba. No ako vam je poznat ovaj trik, kojega su preporučila i… više »

GROZNO...

Samoubojstvo u moderno doba

objavljeno prije 1 mjesec

Crne statistike nikad nije zabavno čitati i puno govore o nama kao društvu i civilizaciji. Svako vrijeme ima svoje demone i svoje žrtve, pa tako ni naše… više »