Život
Foto: Pexels
MYTHBUSTERS

Mitovi i istine o seksu u one dane

objavljeno prije 3 dana i 21 sat

Ponovno stiže ono razdoblje u mjesecu i ne samo da se moramo nositi s grčevima, promjenama raspoloženja ili povećanim apetitom, već i seksualni život pati jer "tko će se nositi sa… više »

ZAPAMTITE!

Slušanje je jedan od ključeva sjajne veze

objavljeno prije 3 dana i 23 sata

Umijeće slušanja ključno je za kvalitetne odnose. Ako ste slabi u ovom području, donosimo vam tehnike koji će vam zasigurno pomoći da naučite slušati i istinski čujete… više »

SAZNAJEMO

Uzbudljivije od ljeta je jedino splash ljeto u Termama Tuhelj

objavljeno prije 4 dana i 7 sati

Ljeto je službeno počelo i u Termama Tuhelj. Tuhi Land, novu vodenu atrakciju klinci jednostavno obožavaju. Otvoreni i zatvoreni tobogani, prskalice, veliko vjedro pravi su ljetni hit, a… više »

SAZNAJEMO

Inovativni proizvod iz Pampersa za roditelje koji ne pristaju na kompromise

objavljeno prije 4 dana i 9 sati

Roditeljima u potrazi za pelenama i maramicama koje su inspirirane prirodom i dolaze iz prirode, a bez kompromisa oko učinkovitosti, nova Pampers Pure kolekcija nudi savršeno… više »

FRKA!

WhatsAppom se širi prevara, pripazite!

objavljeno prije 4 dana i 10 sati

Brojni korisnici WhatsAppa u Hrvatskoj ovih su dana od svojih prijatelja ili kontakata dobili poruku zbog koje su im telefoni blokirali, a podaci o kontaktima iskorišteni za daljnje… više »

HE HE

3 vrste zabavnog seksa

objavljeno prije 4 dana i 22 sata

Mnogi parovi imaju istu rutinu i iste situacije u krevetu, a onda stvaraju istu energiju. Ali rutina oduzima mnogo uzbuđenje i dinamiku u sesku i ponekad se pretvara u pasivnu… više »

EHH

Loše navike koje ubijaju svaku vezu

objavljeno prije 4 dana i 23 sata

Prvih par mjeseci svake veze je genijalno, no kad se parovi počnu osjećati potpuno sigurno, mnogi zaborave činjenicu da se oko partnera i dalje treba truditi. Stoga ne čudi što njihove… više »

COOL

Psi nas namjerno zavode očima

objavljeno prije 5 dana i 3 sata

Kad pas nema više ideju kako doći do željenog cilja, onda čovjeku gleda ravno u oči. I to umiljatim pogledom. S malo podignutim obrvama i malo ukošenom glavom. Vlasnicima… više »

WOW!

Srcoliki Galešnjak naseljen već 7 tisuća godina

objavljeno prije 5 dana i 5 sati

Na Galešnjaku, otočiću u Pašmanskom kanalu poznatom zbog srcolikoga oblika, u dalekoj su prošlosti živjeli ljudi, i to u starijoj fazi mlađega kamenog doba, prije… više »

NOVOSTI

5G se razvija brže od očekivanog

objavljeno prije 5 dana i 9 sati

Brzi rani zamah i entuzijazam za 5G tehnologiju mogao bi do kraja 2024. godine donijeti dodatnih 400 milijuna pretplata na poboljšanu mobilnu širokopojasnu mrežu širom… više »

MMMM

Tri čudne erogene zone koje uvijek pale

objavljeno prije 5 dana i 22 sata

Orgazam je posljedica podražaja erogenih zona, a veliku ulogu u njegovoj realizaciji igra mozak za koji kažemo da je najveća erogena zona u tijelu. U prijevodu to znači da je naše… više »

ZNATE LI?

Kad je vrijeme za beauty sleep?

objavljeno prije 5 dana i 23 sata

Dobro znamo da nam izgled umnogome ovisi o količini sna - sigurno nećete izgledati kao milijun dolara nakon svega par sati sna i burne noći prije toga, jer će se jako dobro vidjeti… više »

COOL

Očevi su zaslužni za veći mozak?

objavljeno prije 6 dana i 2 sata

Studija provedena na gotovo 500 vrsta sisavaca pokazala je da mladunčad o kojoj brinu oba roditelja razvija veći mozak te istodobno i veću inteligenciju.  Općenito govoreći, što… više »

NOVOSTI

XPG SPECTRIX D60G s 5634 MT/s srušio overclockerski rekord

objavljeno prije 6 dana i 9 sati

XPG Overclocking Lab (XOCL) overclockirao je RGB DDR4 memorijski modul SPECTRIX D60G na frekvenciju 5634 MT/s Novi rezultat postignut je sa čipsetom Intel Core i9 i MSI-jevom matičnom pločom… više »

HE HE

Poznajete li stvarno erogene zone?

objavljeno prije 6 dana i 23 sata

Erogene zone vjerojatno su vam poznate - usne, klitoris, bradavice, vrat, ušne resice... sve su to mjesta na tijelu koja nam jamče užitak, no postoje i oni predjeli za koje bismo rekli… više »