Život
ZAPAMTITE!

Kada muškarci postaju ljubomorni?

objavljeno prije 3 dana i 6 sati

Muškarci su poznati po svom posesivnom odnosu prema ženama s kojima su u vezi... štoviše, ako imate dragog s kratkim fitiljem, sva je prilika da će prije ili kasnije… više »

FAKE NEWS?

Britanska vlada protiv teorije zavjere o 5G mreži

objavljeno prije 3 dana i 10 sati

Teorija urote po kojoj u širenju novog koronavirusa ulogu imaju i repetitori 5G telekomunikacijske mreže lažna je vijest i potpuno je besmislena, rekli su u subotu britanski… više »

WOW!

Zoom je glavna zvijezda izolacije

objavljeno prije 3 dana i 16 sati

Što je zajedničko britanskom premijeru Borisu Johnsonu, slavljenicima rođendana i tisućama učenika diljem svijeta? Svi se koriste video aplikacijom Zoom dok su fizički razdvojeni usred… više »

CMOK

Znate li se ljubiti? Onako, baš dobro?

objavljeno prije 4 dana i 4 sata

O seksu možete puno toga čuti, vidjeti i pročitati, no nitko ne nudi instrukcije iz ljubljenja. A ako ono ne paše partneru, teško da će izlazak prerasti u pravu vezu. Zato su se… više »

COOL

Tri komplimenta tjedno - recept za dobru vezu

objavljeno prije 4 dana i 6 sati

Kompliment je uvijek dobrodošao, reći će neki, drugi se neće složiti jer oni neiskreni se vrlo brzo provale i ostaje gorak okus u ustima, pa ih očito ne treba dijeliti šakom i… više »

COOL

Facebook predstavio desktop verziju Messengera

objavljeno prije 4 dana i 9 sati

Facebook je predstavio desktop verziju svoje Messenger aplikacije za Mac OS i Microsoft Windows kako bi korisnicima društvene mreže omogućio video chatove na zaslonima svojih računala.… više »

LOŠE...

Širi li se korona virus disanjem?

objavljeno prije 4 dana i 12 sati

Moguće je da se novi koronavirus širi zrakom običnim disanjem i govorom, rekao je u petak vodeći američki stručnjak u borbi protiv Covida-19, u vrijeme kad se američka vlada priprema… više »

NOVOSTI

Schneider Electric pridružio se Tehničkom sporazumu o kibernetičkoj sigurnosti

objavljeno prije 4 dana i 16 sati

Schneider Electric, pridružio se Tehničkom sporazumu o kibernetičkoj sigurnosti, revolucionarnom dogovoru država potpisnica da će raditi na poboljšavanju ekosustava kibernetičke… više »

HE HE

Najbolji seks u doba korone je jutarnji

objavljeno prije 5 dana i 4 sata

Jutarnja rutina svakoga od nas je drugačija i uključuje razne aktivnosti, međutim koliko često u nju uključujete seks? Ako jutarnje aktivnosti u krevetu nisu česti dio vaše rutine,… više »

NE ZABORAVITE

Što fali vezi da bi bila savršena

objavljeno prije 5 dana i 6 sati

Često odvojimo trenutak kako bismo izrazili zahvalnost za naše zdravlje, zdavlje naših bližnjih, zahvalnosst za obitelj, prijatelje, dom... Međutim, kada ste zadnji put… više »

ZABRINJAVAJUĆE

Čak 25 do 50 posto zaraženih nema simptome

objavljeno prije 5 dana i 9 sati

Podaci s Islanda pokazuju da je 50 posto pozitivnih na testiranju na koronavirus bilo bez simptoma, a SAD procjenjuje da je do 25 posto nositelja toga virusa asimptomatsko, pa vodeći američki… više »

OTKRIĆE

Gladna crna rupa možda je svemirska karika koja je nedostajala

objavljeno prije 5 dana i 12 sati

Koristeći podatke svemirskog teleskopa Hubble i dva opservatorija radijacije utvrdili su da je ta crna rupa 50.000 veće mase od Sunca i da je na udaljenosti od 740 milijuna svjetlosnih godina… više »

BROJKE

Što kupuju Hrvati u doba korone

objavljeno prije 5 dana i 13 sati

Prema analizi prodaje košarice prehrambenih i drogerijskih kategorija na temelju panela odabranih trgovačkih lanaca, koju je provela agencija Nielsen, širom svijeta zabilježena… više »

SJAJNO!

Vježbanje kod kuće uz Garmin pametni sat

objavljeno prije 5 dana i 16 sati

Imate neki Garmin sat? Odlično, jer u ovo  naše vrijeme # ostanidoma možete  planirati treninge u zatvorenom prostoru izravno u aplikaciji Garmin Connect. Raspon je… više »

PRIPAZITE

5 laži koje uništavaju veze

objavljeno prije 6 dana i 4 sata

Povjerenje je jedna od najvažnijih stvari u vezi. Kada se naruši, šteko ga je povratiti i može uzrokovati prekid odnosa. Kako se to ne bi dogodilo, ovo su neke od laži koje… više »