Život
ZNATE LI?

Čemu zapravo služi brada?

objavljeno prije 3 dana

Čemu brada i što je, evolucijski gledano, njena poanta? Djeca, žene i mnogo muškaraca žive sasvim dobro i bez nje. No prošećete li ovih dana ulicom naići ćete na brade… više »

EHHH...

Zašto je brak super, a raskid loš?

objavljeno prije 3 dana i 1 sat

Brak umanjuje opasnost od depresije i tjeskobe kod muškaraca i žena, ali će se te tegobe vjerojatno vratiti kad veza završi jer kraj donosi zbrku i bol Rezultate međunarodnog… više »

COOL

Drevni reljef objasnio propast civilizacije Caral

objavljeno prije 3 dana i 6 sati

Arheolozi su u ponedjeljak u sjevernom Peruu otkrili drevni reljef izgubljene civilizacije Caral, za koji se vjeruje da je star oko 3800 godina. Mural je pronađen na arheološkom… više »

SAJMOVI

Gamescom: Neka igre počnu!

objavljeno prije 3 dana i 12 sati

Onaj tko je oduvijek želio sudjelovati u ilegalnim auto-utrkama, ali se nije mogao za tu priliku obući kako hoće, sada može i to: u novom izdanju igre Need for… više »

HE HE

Jasan znak da vas muškarac želi

objavljeno prije 4 dana

Kod nekih muškaraca teško je prepoznati znakove kad mu se neka žena sviđa, ali znanstvenici tvrde da znaju odgovor - trebate posebnu pažnju obratiti na njihov pogled. Naime,… više »

EH, DA...

5 znakova da je vaša veza isključivo tjelesna

objavljeno prije 4 dana i 1 sat

Što je glavno u vašoj vezi - ljubav ili samo kemija, preciznije seks? Na pitanje koje mnoge muči na početku nove veze nije lako odgovoriti, no postoje neki pokazatelji koji vam… više »

ŽIVOTNA BAJKA

Bajka o divu Olidu

objavljeno prije 4 dana i 3 sata

U paralelnom Svemiru (koji se nalazi iza sedam brda i sedam dolina), nalazi se malo mjesto Landfill City u kojem su živjeli Laggardi. Laggardi su bili vrijedna stvorenja koja su po cijele… više »

NOVOSTI

Europska premijera tri nova AOC gaming monitora na ovogodišnjem gamescomu

objavljeno prije 4 dana i 12 sati

Na ovogodišnjem gamescomu, koji se održava od 20. do 24. kolovoza u Kölnu, AOC, lider na tržištu gaming monitora, predstavit će svoj opsežni portfelj, uključujući nove… više »

EH, DA... :)

Kako se seks mijenja kroz godine

objavljeno prije 5 dana i 1 sat

Seks je jedan od ključnih aspekata veze, a kako se mijenjamo kao osobe tako se i naš seksualni život drastično razlikuje kroz godine. Što očekivati od seksa u tridesetima,… više »

MYTHBUSTERS

Žene nisu bolje u multitaskingu

objavljeno prije 5 dana i 10 sati

Žene su dugo vremena bile okupirane kućnim poslovima i, najvećim dijelom, odgajanjem djece, tako da je sposobnost za multitasking (istodobno obavljanje više zadataka - op. red.) bila… više »

ANALIZA

Mobilne mreže brže od wi-fija

objavljeno prije 5 dana i 12 sati

Brzine preuzimanja na mobilnim mrežama u mnogim su zemljama puno brže od preuzimanja na bežičnim wi-fi mrežama, pokazuje istraživanje tvrtke OpenSignal u kojemu se navodi i da bi mobilni… više »

OZBILJNO?

Kada zapravo počinju problemi u vezi

objavljeno prije 6 dana

Različit tempo života i navike uvelike su promijenili ljubav i veze u odnosu na vrijeme naših roditelja. Sve više parova odlučuje se za terapije kako bi… više »

ISPROBAJTE :)

6 savjeta za bolji san

objavljeno prije 6 dana i 1 sat

Loš san znači i loše zdravlje kao i smanjenu produktivnost, stoga vam donosimo šest jednostavnih savjeta koji će vam pomoći da lakše i brže zaspite. Hrana i… više »

PRIPAZITE

Skriveni simptom Alzheimera

objavljeno prije 6 dana i 6 sati

Gubitak pamćenja jedan je od najpoznatijih simptoma Alzheimerove bolesti koja postepeno uništava neurone i napada dijelove mozga zadužene za naše pamćenje i… više »

NAPOKON

Testira se cjepivo protiv klamidije

objavljeno prije 6 dana i 9 sati

Spolno prenosivom bakterijom klamidijom godišnje se zarazi više od 130 milijuna ljudi. U Hrvatskoj službeno između 600 i 800, s tim da bi stvaran broj mogao biti znatno veći,… više »