Život
WOW!

Islandsko putovanje u središte Zemlje

objavljeno prije 5 dana i 13 sati

Ovdje, na sjeveroistoku Islanda, skupina međunarodnih istraživača priprema se bušiti dva kilometra u srce vulkana. Svrha ovog 'žilvernovskog' projekta gradnja je prvog podzemnog… više »

EHHH...

Kina se ne može otvoriti

objavljeno prije 6 dana i 5 sati

U izvješću koje je Kineski centar za kontrolu i prevenciju bolesti objavio u China CDC Weekly, matematičari su izjavili da Kina ne može sebi priuštiti ukidanje ograničenja… više »

EHHH...

Kakav je seks u doba korone

objavljeno prije 7 dana i 2 sata

Seks je divlji, miran, lud, zabavan... a nekad je i čudan, i to ne zato što ste vi čudni nego zato što je svijed poludio od korone... Svaki nas dan bombardiraju maskama,… više »

HIK!

Što Hrvati vole piti najviše?

objavljeno prije 7 dana i 8 sati

Hrvati i piće idu jedno s drugim, ruku pod ruku, a rezultati su pokazali da 56 posto anketiranih pije jaka alkoholna pića, a preostalih 44 posto kaže da ih ne konzumira. Kada… više »

GORAN JOVIĆ

5 najboljih Huawei fotoaplikacija

objavljeno prije 7 dana i 14 sati

Huawei nova 9 pametni telefon najnoviji je uređaj iz Huawei nova serije pametnih telefona, a opremljen je najnovijom tehnologijom kamere te velikim brojem aplikacija za uređivanje… više »

UPS! ;)

Neugodne situacije tijekom seksa i kako se nositi s njima

objavljeno prije 8 dana i 2 sata

Postoje učestale i normalne situacije koje se mogu dogoditi tijekom seksa, no kako je seksualno zdravlje i dalje tabu tema, o njima se ne priča dovoljno. Ako ste i sami doživjeli neugodnu… više »

Je li prerano za božićne dekoracije? / Pixabay
AJOJ :)

Ubija vas božićna glazba? Tek počinje...

objavljeno prije 8 dana i 10 sati

Pokazalo se da 17 posto kupaca u SAD-u ne voli božićnu glazbu. To je istraživanje pokazalo i da 25 posto maloprodajnog osoblja u SAD-u i Velikoj Britaniji takva glazba čini nervoznima, dok 16… više »

ZAPAMTITE!

Kako najbolje snimati mobitelom?

objavljeno prije 8 dana i 14 sati

Prije pojave modernih pametnih telefona, za odlične fotografije bilo je potrebno utrošiti puno vremena na pripremu te u istraživanje kako koristiti skupe kamere, njihove nezgrapne… više »

EHHH...

Radikalizacija vodi u obiteljsko nasilje

objavljeno prije 9 dana i 2 sata

Studija, koja je proučavala 3045 osoba koje su bile klasificirane kao podložne radikalizaciji (V2R), otkrila je da je nešto više od trećine njih povezano sa slučajevima… više »

WOW!

NASA lansira prvu misiju u obrani Zemlje od asteroida

objavljeno prije 9 dana i 11 sati

Premda zvuči kao scenarij za holivudski film znanstvene fantastike, NASA-in DART (Test dvostrukog preusmjeravanja asteroida) poletio je 23. studenoga u 22.20 po mjesnom vremenu na SpaceX-ovoj… više »

GORAN JOVIĆ

nova 9 pametni telefon kreiran za vrhunske fotografije

objavljeno prije 9 dana i 12 sati

Goran Jović nagrađivani je fotograf i avanturist koji kroz svoja putovanja rado otkriva svijet oko sebe fotoaparatom. Kao fotograf navikao je na torbe pune fotografske opreme, no neke od… više »

MLADE MAME

Vodič kroz postporođajne promjene najvažnijih mišića u tijelu

objavljeno prije 10 dana i 2 sata

Trudnoća često donosi brojne fizičke tegobe, ali i razne promjene u tijelu kojih trudnice nisu ni svjesne. Neke od tih promjena odnose se na mišiće zdjeličnog dna koji su iznimno važni… više »

SAVJETI :)

Sačuvajte svoj novac i pazite na njega

objavljeno prije 10 dana i 5 sati

U cilju sigurnog korištenja kartica i svih njihovih pogodnosti nužno je educirati i informirati se o najčešćim vrstama prijevara putem kojih kriminalci nastoje prikupiti i… više »

SAVJETI :)

Kako poboljšati komunikaciju na Viberu

objavljeno prije 10 dana i 8 sati

Već više od dvadeset godina slanje poruka jedan je od ključnih načina na koji komuniciramo jedni s drugima. Međutim, vrlo često riječima jednostavno ne možemo izraziti sve ono… više »

TEHNOLOGIJA

HONOR novi industrijski park za pametnu proizvodnju

objavljeno prije 10 dana i 13 sati

HONOR, vodeći globalni proizvođač pametnih uređaja, predstavlja svoj novi industrijski park za pametnu proizvodnju, prvu tvornicu koju je sam financirao. Park će se baviti certificiranjem… više »