Život
STVARNO?

Šetnja u kolicima i nije baš zdrava...

objavljeno prije 2 dana i 2 sata

Vožnja u kolicima smatra se sjajnom idejom, jer će dijete biti "na zraku"... no izgleda da ni to više ne vrijedi, jer je britanska studija pokazala da su dojenčad i ostala djeca koje… više »

 Ovo nikako nemojte googlati / ISTOCK/GETTY IMAGES
PROSVJED

Googleovi radnici protiv cenzurirane tražilice za Kinu

objavljeno prije 2 dana i 4 sata

Više od tisuću zaposlenih u američkoj tvrtki Google potpisalo je prosvjedno pismo zbog plana uprave tvrtke o izradi pretraživača koji bi bio u skladu s kineskim pravilima o cenzuri. U… više »

Kakve su osobe sklone preljubu?

objavljeno prije 2 dana i 18 sati

Preljub ima razne uzroke, no kad se bavite time preko 20 godina i razgovarali ste s tisućama ljudi, možete napraviti i neku klasifikaciju prepoznajući trendove. Upravo je to… više »

ZAPAMTITE!

Bezglutenski proizvodi nisu za djecu

objavljeno prije 2 dana i 22 sata

Premda su police supermarketa pune bezglutenskih proizvoda, djeca bi ih trebala konzumirati samo ako pate od intolerancije na gluten, preciznije od autoimune bolesti celijakije, ističu… više »

ČESTITAMO

Nokia 7 Plus osvojio nagradu EISA consumer smartphone 2018-2019

objavljeno prije 3 dana i 5 sati

HMD Global, dom Nokia telefona, objavio je kako je Nokia 7 Plus odabran za Consumer Smartphone godine od strane Europske udruge za sliku i zvuk (European Imaging and Sound Association -… više »

LIBIDO

Hrana za libido

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

Kažu da ljubav ide kroz želudac, a očito ide i dobar seks, barem ako poslušamo ljude koji se u razumiju. Naime, svi su parovi, svjesno ili ne, stalno u potrazi za načinima… više »

ZNATE LI?

Evo zašto se trebate manje svađati

objavljeno prije 3 dana i 18 sati

Svađe, istini za volju, jesu sastavni dio svakog braka i veze, no kad se partneri često svađaju to može vrlo negativno utjecati na zdravlje, kažu rezultati novog istraživanja na… više »

PRIČA IZ ŽIVOTA

Snaga psihe - postala sam mentalno jaka, puna samopouzdanja

objavljeno prije 3 dana i 20 sati

Da, jaka sam, neosvojiva tvrđava, stabilna, čvrsta, nepokolebljiva. Ne baš kao nekada, ali neslomljiva, prepuna ožiljaka, mudrija, s ciljem ispred. Samoća svakog koraka je učinila… više »

ZANIMLJIVO

Generacija Z najviše žali za propuštenim prilikama za putovanja

objavljeno prije 4 dana i 1 sat

Bilo da je riječ o putovanju u daleku zemlju koje su trebali rezervirati ili onaj izlet autom na koji su trebali otići, istraživanje Booking.com-a otkriva da zapanjujućih 84% putnika iz… više »

MYTHBUSTERS

5 mitova o baterijama pametnih telefona

objavljeno prije 4 dana i 3 sata

Baterija mobitela nerijetko je izvor frustracija jer ostane bez struje u kritičnim trenucima, a jedan od glavnih razloga su mitovi o tome što je dobro ili loše za životni vijek… više »

NAGRADE

Honor 10 dobio nagradu ‘EISA Lifestyle Smartphone 2018 – 2019’

objavljeno prije 4 dana i 5 sati

Honor, mladenački, trendovski i inovativan smartphone e-brand, danas je od udruge European Imaging and Sound Association (EISA) dobio nagradu 'EISA Lifestyle Smartphone 2018 - 2019' za… više »

ZNATE LI?

Zašto žene češće boli glava?

objavljeno prije 4 dana i 5 sati

Koliko ste puta čuli ono famozno "boli me glava" od svoje drage i lagano izgubili živce vjerujući da se pretvara jer nije moguće da se to toliko često događa? E, pa u najvećem ste broju… više »

MA DA?

Žene trebaju izbjegavati ovo prije seksa...

objavljeno prije 4 dana i 17 sati

Žene prije seksa obično imaju pripreme, neke opsežnije, neke skromnije, no zapravo nikako ne bi smjele mokriti jer time povećavaju rizik od nastanka urinarnih infekcija, tvrdi američki urolog… više »

A VI?

Provjeravate li partnerov mobitel?

objavljeno prije 4 dana i 18 sati

Mnogo ljudi ne odolijeva porivu da doznaju krije li se išta u životu njihovih partnera. Istraživanje iz 2014., koje je proveo Avast, pokazalo je da jedna od četiri žene i jedan od… više »

COOL

Pošaljite mail budućem sebi

objavljeno prije 4 dana i 21 sat

Ovo je jedan od onih eksperimenata koji vas za koju godinu može oduševiti. Ili možda silno preplašiti. Ideja koja se krije iza platforme FutureMe.org jednostavna je. Potrebno je… više »