Život
NAJAVE

Samsung Galaxy A8s: Infinity-O zaslon je ovdje

objavljeno prije 7 dana i 13 sati

Huaweiju ipak nije uspjelo preduhitriti Samsung i prvi koji će ponuditi pametan telefon s inovativnim tehničkim i dizajnerskim rješenjem u obliku rupice na zaslonu za smještaj… više »

MA DA?

Plačete tijekom seksa? To je sasvim OK...

objavljeno prije 8 dana

Jeste li ikada pustili suzu tijekom seksa? Ako niste, niti ne možete zamisliti o čemu govorimo, ako jeste, vjerojatno vam je jasno da se to dogodilo iz nekog razloga koji sa samim seksom… više »

saRNA

Cjepiva ćemo raditi po - mjeri

objavljeno prije 8 dana i 5 sati

Globalna udruga osnovana kako bi se znanstvenicima omogućilo da se što uspješnije suoče s epidemijama raznih bolesti, investirat će 8,4 milijarde dolara u razvoj sustava… više »

COOL

HAKOM organizirao prvi hrvatski ˝5G dan˝

objavljeno prije 8 dana i 6 sati

Sa ciljem isticanja prednosti uvođenja nove 5G tehnologije i približavanja mogućnosti koje 5G donosi krajnjim korisnicima i gospodarstvu, ali i prepoznavanja potreba svih kategorija… više »

SAZNAJEMO

Online kupovina božićnih poklona je ovogodišnji hit!

objavljeno prije 8 dana i 9 sati

Pred nama je najveselije i najljepše vrijeme u godini - Božić. Iz kuhinje dopiru mirisi kolača i bakinih keksa, na ulicama sve vrvi nasmijanim licima, šire se arome kuhanog vina… više »

NAJAVE

Snapdragon 855: srce vodećih Android smartfona u 2019.

objavljeno prije 8 dana i 13 sati

Qualcomm je objavio Snapdragon 855 mobilnu platformu s najnaprednijim značajkama iako zapravo ne sadrži NPU jedinicu, a 5G modem je zasebni čip koji se isporučuju samo na zahtjev proizvođača… više »

SAZNAJEMO

Kada vas sustignu blagdanski troškovi, brzi krediti su tu

objavljeno prije 8 dana i 13 sati

Blagdanske reklame i sniženja vas navode da vjerujete kako je tada najbolje vrijeme za obavljanje shoppinga. U nekim slučajevima to je točno. Kada naiđete na ponude koje se uistinu ne… više »

Foto: Pexels
ZNATE LI?

Kad je pravo vrijeme za novu vezu?

objavljeno prije 9 dana

Veza u kojoj ste bili i koja je završila zaslužuje vrijeme tugovanja pa čak ako ste vi ona strana koja je odlučila prekinuti odnos jer se treba suočiti s propalim snovima i… više »

EH, ROMANTIKA...

Zaljubljenost traje samo...

objavljeno prije 9 dana i 2 sata

Zaljubljenost je osjećaj koji svojom ljepotom i intenzitetom odskače od drugih, pa ne čudi da ujedno ima i snažan utjecaj na zdravlje. No, što se zapravo događa u našem tijelu… više »

NAPOKON!

Google Translate ispravlja rodnu neravnopravnost

objavljeno prije 9 dana i 4 sata

Google je objavio da ulaže napore u ispravljanje rodne neravnopravnosti u prevoditeljskim aplikacijama nakon kritika da je Google Translate programiran na automatsko prevođenje u muški… više »

PRIPAZITE

Evo zašto treba oprezno s antibioticima

objavljeno prije 9 dana i 7 sati

Od posljedica zaraze superbakterijama otpornim na brojne poznate antibiotike svake godine umre oko 33.000 Europljana, podaci su Europskoga centra za prevenciju i kontrolu bolesti… više »

SJAJNO!

Božićni pokloni stigli na ISS

objavljeno prije 9 dana i 9 sati

Svemirski brod  s više od 2500 kilograma tereta među kojem je i božićna zakuska pristao je uz Međunarodnu svemirsku stanicu (ISS). Astronauti su uz pomoć robotske ruke prihvatili… više »

RECENZIJA

Xiaomi Huami Amazfit Bip smartwatch - recenzija

objavljeno prije 9 dana i 12 sati

Xiaomi je drugi na globalnoj ljestvici po broju prodanih nosivih gadgeta nastalih u suradnji s "Hua Mi Technology" tvrtkom. Iz njihove ponude, nakon Xiaomi Amazfit Stratos ili Pace 2 Stratos,… više »

ZNATE LI?

Ljubite li se i vi žmirećki?

objavljeno prije 10 dana

Jeste li se pokušali poljubiti otvorenih očiju? Možda vam pitanje zvuči čudno, ali obratite pažnju pri sljedećem poljupcu - svi spontano zatvaramo oči kada se ljubimo. Vjerovali ili… više »

ZANIMLJIVO

Zašto ljudi ostaju u lošim vezama?

objavljeno prije 10 dana i 2 sata

Loša veza nije kraj svijeta, ako to shvatite na vrijeme, izvučete se i naučite lekciju... ipak, puno je više onih koji unatoč tome vjeruju da nije lako… više »