Život
HE HE

Što budi muškost i jača plodnost?

objavljeno prije 9 dana i 10 sati

Konzumiranje orašastih plodova značajno poboljšava broj i zdravlje spermija kod mladih muškaraca, pokazalo je novo istraživanje. Rezultati studije "podržavaju korisnost… više »

MA DA?

Nogomet je, vjerovali ili ne, dobar za zdravlje

objavljeno prije 9 dana i 12 sati

Nogomet nije samo naguravanje kožne lopte po travnatom terenu, kako će ga definirati oni koji nisu zaljubljeni u njega, već je jednako koristan za zdravlje kao i, primjerice, trčanje, no uz… više »

SAJMOVI

AOC i ove godine na Gamescomu

objavljeno prije 9 dana i 22 sata

Specijalist za monitore AOC i na ovogodišnjem će Gamescom sajmu predstaviti široki raspon gejming monitora na svojem štandu A046 B047 u dvorani 02.2. Među AOC-ovim gaming… više »

ZNATE LI?

Seks je dobr za srce, evo i zašto

objavljeno prije 10 dana i 10 sati

Seks nije samo sjajan način povezivanja s partnerom - također može poboljšati zdravlje vašeg srca. Evo nekoliko čudesnih učinaka seksa na zdravlje srca: Bolji san - loš… više »

MA DA?

Privlače se - slični, a ne različiti

objavljeno prije 10 dana i 11 sati

Mnogi parovi fizički su slični, to ste vjerojatno već primjetili - nisu baš duplići, ali imaju neke iste stvari - put, boju kose, očiju... a od malih nogu nam govore da se privlače… više »

Ima li razlike među nama? / Pixabay
EH, DA... :)

Zašto su braća i sestre najbolji na svijetu?

objavljeno prije 10 dana i 13 sati

Braća i sestre su nam tlaka u djetinjstvu - veliki nas ne šljive, mali nas gnjave... a obično mi ispadamo krivi za sve! Jeste li se tako osjećali? Jeste sigurno, ako imate brata ili… više »

SAZNAJEMO

Zagrebačka stomatološka ordinacija dobila certifikat izvrsnosti vodećeg švicarskog proizvođača implantata

objavljeno prije 10 dana i 17 sati

Stomatologija je grana zdravstva koja u Hrvatskoj već godinama ima pozitivan predznak i ukorak je sa svjetskim trendovima. U prilog toj tezi ide i informacija da je stomatološka… više »

WOW!

Najstarija boja na Zemlji je - svijetlo ružičasta?

objavljeno prije 10 dana i 18 sati

Istraživači su otkrili pigmente, koje je proizvela prastara mikroskopska cijanobakterija, nakon što su izvadili komade 1,1 milijardi godina starog morskog crnog škriljevca… više »

NAJAVE

Xiaomi Mi Mix 3 već u rujnu s najužim okvirima oko zaslona do sada

objavljeno prije 10 dana i 22 sata

Izgleda da je Xiaomi pod velikim pritiskom od strane Vivo, Oppo i OnePlus konkurentnih brendova, pod kapom BBK Electronics, jer navodno Xiaomi Mi Mix 3 može se pojaviti već u rujnu, samo pet… više »

MMMM

Ljubite se - stalno!

objavljeno prije 11 dana i 10 sati

Ljubljenje oslobađa hormone dopamin i oksitocin, a posebno kada se ljubimo na senzualan način. Evo još šest razloga zašto bismo se trebali ljubiti što… više »

EH, DA... :)

Kako liječite slomljeno srce?

objavljeno prije 11 dana i 11 sati

Liječenje slomljenog srca nije jednostavna stvar, a mnogi od nas bivšu ljubav liječe novom i tako popunjavaju emocionalnu prazninu, umjesto da povuku kočnicu i budu neko vrijeme sami… više »

NOVOSTI

Hrvatski Telekom prvi uvodi 5G mobilnu mrežu

objavljeno prije 11 dana i 15 sati

Hrvatski Telekom prvi je u Hrvatskoj realizirao 5G funkcionalnosti u stvarnim uvjetima i tako napravio važan korak prema dolasku 5G mreže u Hrvatsku, što će omogućiti daljnji… više »

MA DA?

Žene najbolje napaljuje - trčanje?!

objavljeno prije 12 dana i 10 sati

Trčanje ima brojne prednosti: održava vas u kondiciji, pomaže vam u klesanju linije, pomaže u zdravlju krvožilnog sustava, a i opušta od stresa. No izgleda da pomaže u još… više »

ZNATE LI?

Muškarci i lijepe ženske guze - u čemu je privlačnost?

objavljeno prije 12 dana i 11 sati

Veliki broj muškaraca neodoljivo privlače žene koje imaju isturenu stražnjicu jer je to znak da su "seksualno zainteresirane". Prekomjerno zaobljena pozadina, kakvom se recimo… više »

ZDRAVLJE

Najbolje je ići istom liječniku

objavljeno prije 12 dana i 17 sati

Ljudi koji godinama idu istom liječniku mogu živjeti dulje, pokazalo je novo međunarodno istraživanje. "Imali smo devet različitih zemalja na četiri različita kontinenta - u raznim… više »