Život
5 RAZLOGA

Zašto odabrati Mac računalo?

objavljeno prije 15 dana i 13 sati

Na Appleovoj službenoj web stranica osvanulo je 5 glavnih prednosti Maca kojima žele privući iPhone korisnike. Prva prednost je sinkronizacija podataka. Sve dok je korisnik prijavljen na… više »

LOOL

Mozak i muda su vrlo slični

objavljeno prije 16 dana i 1 sat

Muške priče i vicevi o gornjoj i donjoj glavi zvuče malo bezobrazno ponekad, no kad se sve skupa pogleda, izgleda da tu nema samo viceva, već i istinitosti. "Mozak i testisi imaju… više »

COOL

Lignje i dugoživci idu na ISS

objavljeno prije 16 dana i 4 sata

Sićušna stvorenja će se, zajedno s ostalom opremom za eksperimente, na ISS lansirati na raketi Falcon 9 tvrtke SpaceX, a svrha njihova putovanja do orbitalne ispostave je pomoći… više »

NA SREĆU?

OnePlus Nord CE 5G neće dobiti MediaTek platformu

objavljeno prije 16 dana i 13 sati

Prije ovih službenih vijesti bilo je glasina da će OnePlus Nord CE 5G dobiti vrlo moćnu platformu MediaTek Dimensity 1200, a po ovoj cijeni ispod 400 dolara to bi bila neobična ponuda.… više »

NOVOSTI

Predstavljene Oppo Enco Free2 slušalice

objavljeno prije 17 dana i 13 sati

OPPO je lansirao Enconfree 2 bežične slušalice poluotvorenog  dizajna s dodirnim kontrolama za glasnoću i certifikatom IP54, kako bi mogle izdržati malu količinu prskanja… više »

COOL

NASA najavila dvije misije na Veneru

objavljeno prije 18 dana i 12 sati

Američka svemirska agencija NASA najavila je dvije nove misije na Veneru pod nazivom 'DaVinci+' i 'Veritas', čija je svrha njezino proučavanje, što će biti prvi posjeti Zemljinom… više »

NOVOSTI

Acer novi trio Chromebooka

objavljeno prije 18 dana i 13 sati

Acer je najavio tri Chromebooka, od kojih se ističe Chromebook 317 s 17,3-inčnim zaslonom. Specifikacija Acer Chromebooka 317  su  sljedeće:… više »

STVARNO?

Google vas uči računati?

objavljeno prije 19 dana i 13 sati

Google tražilica donosi moćnije interaktivno pretraživanje oslanjajući se na daljnju tehnologiju umjetne inteligencije. Prema Googleu, čak i s pametnim objektivom Google Lens, na slikama… više »

MA DA?

Selfieji nisu baš najzdraviji

objavljeno prije 20 dana i 1 sat

Selfieji se lupaju svakoga dana, barem većina ljudi - nema mjesta na kojem se ne žele slikati, no, izgleda da je to vrlo loše po vaše zdravlje. Stalno slikanje selfieja povećava… više »

WOW!

Ljudski mozak je pravo čudo

objavljeno prije 20 dana i 11 sati

Mozak je apsolutno čudo evolucije, nema zbora - to što on može to je nevjerojatno i sigurni smo da ne koristimo sve njegove potencijale. Koliko je ovaj organ čudesan, pokazalo je i… više »

RECENZIJA

MeanIT Smart Watch M10 pametni sat s elektronskim toplomjerom

objavljeno prije 20 dana i 13 sati

Pametni satovi i narukvice evoluirali su od svojih početaka do danas, a granice u osnovnim funkcijama su sve zamućenije bez obzira na cjenovni rang. Praćenje zdravlja i podrška fitness… više »

LOOL

Inteligentne žene imaju nešto zajedničko

objavljeno prije 21 dan i 1 sat

Inteligencija je nekome dobra, a nekima je loša, no svi koji je imaju neke stvari rade na malo drugi način... a jedan od njih je vrlo zanimljiv. Znanstvenici sa Sveučilišta… više »

KINGSTON

Kingston Technology predstavlja Kingston FURY

objavljeno prije 21 dan i 5 sati

Kingston Technology Europe Co LLP, podružnica u okviru Kingston Technology Company, Inc., danas je objavio ime svojeg novog gaming branda visokih performansi za… više »

NOVOSTI

Twitter ponovno nudi oznake potvrđenog računa

objavljeno prije 21 dan i 13 sati

Twitter je ponovno otvorio za korisnike mogućnost dobivanja oznake autentičnosti (plave kvačice) računa što znači da je osoba, robna marka ili organizacija koja stoji iza računa… više »

MMMM ;)

Znate li kad je vrijeme za seks?

objavljeno prije 22 dana i 1 sat

Volite seks? Dobro vam je kad je odličan i zabavan? Naravno da jest, jer nitko ne voli loš seks, ali eto i takav se dogodi s vremena na vrijeme. Loše je kada se zareda, a… više »