Život
NAJAVE

HGSPOT Utrine ponovno otvara vrata

objavljeno prije 10 dana i 2 sata

HGSPOT Utrine su kultno mjesto koje već godinama predstavlja tehnološke novitete bez zaostataka u odnosu na svjetske trendove. Ne propustite veliko otvorenje novo preuređene HGSPOT… više »

WOW!

Indija planira lansirati svoju svemirsku stanicu

objavljeno prije 10 dana i 5 sati

Indija planira lansirati svoju svemirsku stanicu, nakon što 2022. godine uspješno završi svoju prvu misiju u svemiru s ljudskom posadom, objavila je u četvrtak indijska… više »

NOVOSTI

Za LUMIX S seriju stižu novi telekonverteri za telefoto zoom objektive

objavljeno prije 10 dana i 10 sati

Panasonic je predstavio nove telekonvertere za telefoto zum objektive iz serije LUMIX S - 1.4x telekonverter DMW-STC14 i 2x telekonverter DMW-STC20. DMW-STC14 objektiv ima 7 leća uključujući… više »

ZNATE LI?

Što žene baš ne vole u seksu?

objavljeno prije 10 dana i 22 sata

Da vidimo što ženama najviše smeta u seksu... naime, to su podaci koje bi trebao znati svaki muškarac koji drži do sebe, iskusan ili ne baš... Glupa pitanja o… više »

HE HE

Pročitajte muški govor tijela i shvatite što želi

objavljeno prije 10 dana i 23 sata

Govor tijela puno je jasniji i otvoreniji od "normalnog" govora, samo treba znati protumačiti signale koje muškarac šalje... Stoga, ako ne želite biti među onim ženama koje se… više »

WCA

Samsung – omiljeni brend pametnih telefona među ženama u Hrvatskoj

objavljeno prije 11 dana i 2 sata

Još jedna potvrda vodeće pozicije proizvođača pametnih telefona za tvrtku Samsung stigla je u obliku nagrade Woman's Choice Award, koja se po prvi put dodjeljuje u Hrvatskoj. Riječ je… više »

NAGRADE

Otvorene prijave za Sony World Photography Awards

objavljeno prije 11 dana i 10 sati

Prijave za 13. izdanje međunarodno priznatog natjecanja Sony World Photography Awards službeno su otvorene i besplatne za sve sudionike na www.worldphoto.org . Natjecanje 2020. godine… više »

MA DA?

Muškraci se zaljubljuju brže od žena

objavljeno prije 11 dana i 22 sata

Obično se misli da su žene te koje se u odnosu brže vežu, a samim time i zaljubljuju. One su te koje malo polude, opsjedaju svoje partnere i postaju posesivne, barem tako muškarci… više »

EHHH...

Zašto uvijek biramo iste partnere?

objavljeno prije 11 dana i 23 sata

Odabir partnera naizgled je težak proces, no kad se malo bolje pogleda, nije toliko kompliciran - uvijek biramo partnera sličnog prethodnom, čak i ako nas je taj povrijedio, tvrde… više »

IDEMO!

Savršeni odmori za vas i vašeg ljubimca

objavljeno prije 12 dana i 1 sat

Budući da se Međunarodni dan mačaka slavi 8. kolovoza, a Međunarodni dan pasa 26. kolovoza, zašto ih zajedno s ljubimcem ne biste proslavili na putovanju? Oba se dana slave zbog… više »

COOL

Testiraj električni bicikl, otkrij tajne Zagreba uz Purgericu i odvezi #strujnikrug

objavljeno prije 12 dana i 10 sati

Znate li gdje u Zagrebu pronaći Emira? Možda vam pomogne kad kažemo da je riječ o konju bana Jelačića. Gdje su Vještičje stube, gdje je bila prva prava zagrebačka pivovara, a koja… više »

Brinite pametno! / Pexels
LOOL

Kako znati da ste stvarno pametni?

objavljeno prije 12 dana i 23 sata

Pametni ljudi duhoviti su i znatiželjni, otvoreni su prema novim idejama, lako se prilagođavaju novonastalim situacijama, a ne daju se lako smesti. No imaju i jednu zanimljivu zajedničku… više »

EH, DA... :)

Čak 30 posto građana bez glavnog izvora prihoda izdržalo bi tek mjesec dana

objavljeno prije 13 dana i 1 sat

Usprkos pozitivnim ekonomskim pokazateljima, istraživanje agencije Improve o ekonomskoj klimi u Hrvatskoj, provedeno u ožujku ove godine, pokazalo je da većina građana pesimistično gleda u… više »

A VAMA?

Što nam je važno kod hrane?

objavljeno prije 13 dana i 8 sati

Europljani su dobro obaviješteni o opasnostima po zdravlje koje vrebaju iz tanjura, no pri odluci o kupnji važniji kriteriji su im cijena i podrijetlo proizvoda, a hrvatski… više »

OPA :)

3 savjeta za dobar brak

objavljeno prije 13 dana i 22 sata

Najbolji način da spriječite da se problemi ne dogode vašem braku je da se prema njemu ponašate jednako pažljivo kako biste se ophodili i prema svom poslu. … više »