Život
OPA :)

Znakovi da ste pronašli ljubav života

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Ljubav života događa se, kažu, samo jednom - odmah znate da je to ono pravo i krećete se u zajedničkom smjeru do kraja... barem tako ide priča. Naravno, pronaći ljubav života sve je samo ne… više »

NOVOSTI

Pixma TS - nova linija pisača iz Canona

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Canon Europe predstavlja četiri nova kompaktna pisača - Canon PIXMA TS8350, Canon PIXMA TS6350, Canon PIXMA TS5350 i Canon PIXMA TS3350 - posebno namijenjena upotrebi u modernom, povezanom… više »

BRAVO

Luksemburg uvodi programiranje od prvog razreda

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Luksemburg je jedna od najmanjih, ali najbogatijih zemalja u Europi, pa ne čudi da su odlučili promijeniti neke stvari u sustavu obrazovanja na najbolji mogući način - uveli su satove… više »

MA DA?

Tko će najprije prevariti partnera?

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Možete li uočiti znakove preljuba? Primjerice, možda je partner/ica prerano ušao u brak i nije bio spreman ili je netko jako proračunat i dobro prikriva svoje tragove?  Ako… više »

LOOL

Kako se žene spremaju za spoj?

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Žene se za spoj pripremaju puno duže od muškaraca - oni i tako samo prođu britvicom po licu (eventualno), nabace malo parfema i čistu košulju. No, ako mislite da vas partnerica… više »

ZANIMLJIVO

Google mijenja algoritam prikazivanja vijesti

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Google mijenja algoritam kojim se prikazuju vijesti - na vrhu će se uskoro prikazivati originalni članci, a ne kao do sada popularne vijesti s puno klikova.  "U današnjem ubrzanom… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
OPA :)

3 stvari koje će napaliti ženu

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Ženska seksualnost kompliciranija je nego kod muškaraca, pa tako čudotvornog lijeka kao što je Viagra i dalje - nema. Zapravo, postoje tri stvari koje garantirano napaljuju… više »

EHHH...

Usamljenost nas tjera na neoprezno ponašanje

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Usamljenost nije dobra - OK je biti solo, štoviše, takve su žene sretnije nego ostale, no kad to poprimi drastične razmjere, počinjemo očajavati i raditi ne baš… više »

OPASNO?

Ploveća nuklearka stigla na cilj

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Prvi plutajući nuklearni reaktor u svijetu, koji je Rusija izgradila usprkos upozorenjima aktivista za zaštitu okoliša, stigao je u subotu na odredište u… više »

DEV DAYS

Pogreške i neuspjesi sastavni su dio puta prema uspjehu

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Na šestom izdanju sada već tradicionalne Dev Days konferencije koju organizira kompanija Infobip, pod glavnim motom „Tomorrow's Tech - Today's Business" pred gotovo petsto… više »

EH, DA... :)

3 najčešće vrste nevjere

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Nevjera je čest problem u mnogim vezama, zapravo, puno češća nego što biste pomislili,  a posljedice su očekivanje - kad jedan partner otkrije da ga drugi vara, pojavljuju… više »

Foto: Pexels
BROJKE

Koliko nam stvarno vremena treba da prebolimo bivšeg?

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Prekid veze trauma je za obje strane - i partnera koji je otišao i onoga koji je ostavljen, no koliko nam zapravo vremena treba da bismo ga/nju preboljeli i krenuli dalje? Odgovor ne… više »

PITANJE

Koliko brzo se zapravo širi svemir?

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Znanstvenici već desetljećima znaju da se svemir širi no istraživanja provedena u proteklih nekoliko godina dovela su u pitanje izračune brzine rasta te izazvala preispitivanje teorija… više »

PRIJAVITE SE!

Treći krug dodjele bespovratnih sredstava iz WiFi4EU inicijative

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Treći poziv na prijavu za dodjelu vaučera iz inicijative WiFi4EU najavljen je za 19. rujna 2019. u 13 sati. U ovom pozivu dodijelit će se 26,7 milijuna eura, a taj će iznos europskim… više »

Seksi rublje je uvijek dobar poticaj
MA DA?

Nesebičnost donosi nagradu - seks!

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Altruizam iliti nesebičnost ima mnogo pozitivnih strana, a među njima je i jedna nagrada za koju ne biste nikad pomislili da će doći - naime, kanadsko istraživanje pokazalo je da altruistični… više »