Život
MA DAJ!

Seks na Božić? Ne baš...

objavljeno prije 26 dana i 9 sati

Božić je obično prigoda koja podrazumijeva seks s partnerom, ali isto tako, Nikki Goldstein smatra da se taj čin može pretvoriti u vrstu obaveze, prenosi International Business… više »

PRIPAZITE :)

Blagdanske svađe - kako ih izbjeći

objavljeno prije 26 dana i 10 sati

Blagdanske svađe su, nažalost, česta pojava, jer obaveze i pritisak koji osjećamo ovih dana nisu zanemarivi, štoviše, češće je stres na višim razinama nego u… više »

PRIČA IZ ŽIVOTA

Povratak kući...

objavljeno prije 26 dana i 12 sati

Dom, kuća, napokon, uvijek liječi. Nerado se osvrćem iza sebe, analiziram, slažem utiske, prebirem. Doputovala sam nakon 16h vožnje autobusom, omamljena,… više »

NOVOSTI

Nokia 9 dobiva LG OLED zaslon i Snapdragon 835 mobilnu platformu

objavljeno prije 26 dana i 20 sati

Savezna komisija za komunikacije (FCC) objavila je neke ključne specifikacije za nadolazeći pametni telefon Nokia 9. Biti će predstavljen u Kini, 19. siječnja, kada i osvježeni Nokia 6 model.… više »

OZBILJNO?!

Homoseksualci su bolji u krevetu od heteroseksualaca

objavljeno prije 27 dana i 9 sati

Homoseksualna zajednica tijekom godina prošla je kroz sito i rešeto, no ovaj puta čak je i znanost na njihovoj strani. Istraživanje koje je proučavalo razlike u… više »

ZAPAMTITE :)

Najbolji pokazatelj da se viđate s krivom osobom

objavljeno prije 27 dana i 10 sati

Kad izlazimo s novim partnerom normalno je da osjećamo nervozu, zapravo, nešto se takvo i očekuje. No prema mišljenju stručnjaka, ako istu nervozu osjećamo… više »

NEZGODNO

Neplodnost kod muškaraca povezana je s pretilošću

objavljeno prije 27 dana i 12 sati

Ako žele osnovati obitelj, pretili muškarci trebali bi prvo izgubiti suvišne kilograme, kažu stručnjaci.  Muškarci s prekomjernom tjelesnom težinom proizvode manje… više »

AHA!

Apple priznao: namjerno ugrađujemo baterije koje s vremenom rade sve sporije

objavljeno prije 27 dana i 15 sati

Tako je, Apple je priznao da su baterije u iPhoneima dizajnirane na način da se s vremenom brzina njihova rada smanjuje. No, svima koji su dosad vjerovalu u takvu… više »

ZNATE LI?

Što se još, osim Božića, u prosincu slavi u svijetu

objavljeno prije 27 dana i 16 sati

Sigurni smo da biste svojim prijateljima na drugoj strani svijeta poželjeli zaželjeti sve najbolje, a ovaj će vas članak podsjetiti na točno vrijeme kada to trebate učiniti. Dan Bodhi - 8.… više »

POVRATAK

Sharp brand ponovno u Europi

objavljeno prije 27 dana i 21 sat

Jend-Wu Tai, CEO tvrtke Sharp, potvrdio je povratak na europsko tržište. Očito smatra da imaju dovoljno atraktivne proizvode za osvajanje europskih kupaca, bez obzira na to što… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
WOW!

S bivšim partnerima seksaju se - psihopati?

objavljeno prije 28 dana i 9 sati

Ostati prijatelj s bivšim ili bivšom obično se uzima kao znak zrelosti, no stručnjaci se groze toga i tvrde da je to zapravo mogući znak nečeg puno mračnijeg. Dokazi u studiji… više »

OPA!

Krvna grupa žene mogla bi utjecati na mogućnost začeća

objavljeno prije 28 dana i 10 sati

Žene s krvnom grupom 0 mogle bi imati problema s začećem zbog slabije kvalitete jajašca, dok bi one s krvnom grupom A mogle biti plodnije. Ispitivanje se vršilo na… više »

ZNATE LI?

Usamljenim se psima mozak smanjuje ako im je dosadno

objavljeno prije 28 dana i 14 sati

Ako psa predugo ostavljate u kući samoga ili ne provodite s njime dovoljno vremena u korisnim aktivnostima, njihov se mozak smanjuje. Dokazano je da psi postaju potreseni kroničnom dosadom, a… više »

WOW!

Vojni kompleks star 4 tisuće godina otkriven u Siriji

objavljeno prije 28 dana i 16 sati

Vojni kompleks star 4.000 godina koji obuhvaća utvrde, kule i zidine koje su međusobno komunicirali svjetlosnim znakovima, otkriven je u Siriji zahvaljujući analizi zračnih i satelitskih… više »

IDEJA

Monitor kao idealan last minute božićni poklon

objavljeno prije 28 dana i 18 sati

Borba kroz prometne trgovačke ulice ili prolazak kroz online trgovine tijekom predbožićnog ludila može biti frustrirajuća, pogotovo ako nemate jasnu predodžbu o tome što bi kupili… više »