Život
RECENZIJA

Nokia 7.1 recenzija

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Nekoliko generacija odraslo je s mobitelima tvrtke Nokia koja je 14 uzastopnih godina bila globalni prvak u prodaji dok zbog pogrešne politike upravljanja nije došlo do kolapsa.… više »

HE HE

Muškarcima je bolje s konkretnim ženama...

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Izgled je obično glavna stvar kad se bira partner, ali ipak ima dobar broj onih kojima to ni izbliza nije na prvom mjestu. No, kad govorimo o onima koji na to obraćaju pozornost,… više »

OPREZ

Simptomi menopauze utječu na bolesti

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Žene koje godina pate od simptoma menopauze poput valova vrućine ili noćnog znojenja imaju nešto veći rizik od razvoja raka dojke u odnosu na žene koje nikad nisu imale te simptome,… više »

NOVOSTI

Oppo 10x hibridna tehnologija optičkog zuma

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Kineski Oppo je pokazao snagu svog R&D odjela i prvi na svijetu predstavio sustav kamera za pametne telefone s 10x optičkim zumiranjem. Ova hibridna tehnologija donekle je slična 5X… više »

ŠTO MISLITE?

Boje li se muškarci pametnih žena?

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Koliko ste puta u životu čuli izjavu da se muškarci boje pametnih žena? Istraživanje varšavske Visoke škole ekonomije koju vodi Adam Karbovski potvrdilo je ovaj… više »

STVARNO?

Saturn je bio bez prstenova

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Saturn nije uvijek imao svoje prstenove, oni su nastali prije najviše 100 milijuna godina, utvrdili su znanstvenici NASA-e. Jedna od posljednjih stvari koje je učinila NASA-ina sonda… više »

AJOJ :)

Koliko volimo društvene mreže?

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Facebook i Instagram najpopularnije su društvene mreže u Hrvatskoj, tvrde stručnjaci Arbone koji kažu da je čak 1.9 milijuna Hrvata na Fejsu, a preko 1.1 milijuna prati Instagram. Sve… više »

SAJMOVI

Hrvatske D-Marin marine na najvećem međunarodnom sajmu nautike Boot Düsseldorf

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

D-Marin grupa sudjelovat će na vodećem međunarodnom sajmu nautike, brodica i vodenih sportova Boot Düsseldorf, koji se ove godine održava od 19. do 27. siječnja u Düsseldorfu. Riječ… više »

NOVOSTI

Redmi Note 7 Pro - poznate specifikacije i cijena

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Redmi Note 7 je u samom startu impresionirao mnoge potrošače. Jedna od razloga je potpuno novi atraktivniji dizajn, kojim su metal i plastika napušteni u korist stakla, a… više »

STVARNO?

Nevinost se obično gubi - prerano

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Gubitak nevinosti vrlo je važan segment seksualnog života jer ga može nepovratno pokvariti, a podaci govore upravo tome u prilog. Naime, istraživanje koje je nedavno provedeno u Velikoj… više »

NAJAVE

Google Pixel 3 – u još dvije izvedenice pristiže u skorašnje vrijeme

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Google je svojim plasiranjem Pixel 3 i Pixel 3 XL modela pametnih telefona, podijelio je uvelike javnost na slobodni smo reći dva tabora. Dakako oni koji hvale i oni koji uvelike kude… više »

TRŽIŠTE

HONOR ostvario velik rast unatoč padu globalne industrije

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

HONOR, vodeći e-brand pametnih telefona, učvrstio je svoj vodeći položaj u industriji snažnim rastom u 2018. godini, unatoč globalnoj gospodarskoj krizi. Prema podacima IDC-ai, u prva tri… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
MA DA?

Vještine u krevetu ovise o - krvnoj grupi?

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Vještine seksa ovise o raznim stvarima, a prvo će nam pasti na pamet iskustvo, no zanimljivo je da se u cijelu priču mogu uključiti i - krvne grupe?! Recimo, neki se u krevetu potrude… više »

RAZGOVORI

Slušanje je ključ dobre veze

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Dobra veza počiva na više stupova, a jedan od najčvršćih i najvažnijih jest ono što se zove umijeće slušanja.  Ako vam baš to ne ide od ruke, evo… više »

SAZNAJEMO

Od rijada do ryokana: autentični i alternativni smještaji privlače znatiželjne putnike

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Jeste li ikada sanjali o boravku u kolibi kako biste mogli promatrati životinje u njihovu prirodnom okruženju? Ili pak o odmoru u idiličnoj seoskoj kući kako biste se ponovno povezali s… više »