Život
NOVOSTI

Nova Magenta 1 Business ponuda digitalizira mala i srednja poduzeća te unaprjeđuje poslovanje

objavljeno prije 21 dan i 12 sati

Kao najpouzdaniji partner malih i srednjih poduzeća koji kontinuirano radi na inovativnim ponudama za bolju i bržu digitalizaciju, Hrvatski Telekom predstavio je novu poboljšanu… više »

PIKICE

Novo cjepivo za bebe od sljedeće godine

objavljeno prije 21 dan i 13 sati

Od iduće godine u obvezni kalendar cijepljenja u Hrvatskoj ulazi cijepljenje djece protiv bakterije pneumokoka, pa Hrvatsko pedijatrijsko društvo, uoči natječaja za odabir cjepiva,… više »

WOW!

Roboti i AI preuzimaju pola radnih mjesta do 2025.

objavljeno prije 21 dan i 16 sati

Roboti će najkasnije do 2025. obavljati 52 posto postojećih poslova, gotovo dvostruko više nego danas, pokazalo je istraživanje Svjetskog ekonomskog foruma (WEF). Istraživanje se… više »

MA DA?

Prvu ljubav treba ostaviti u prošlosti

objavljeno prije 22 dana i 4 sata

Prva ljubav se pamti zauvijek, govorili su nam svi nakon prvog slomljenog srca u životu, a pokazalo je da je to stvarno istina - znanstvenici tvrde da je neizbrisiva iz sjećanja i… više »

ZNATE LI?

Kakvi se muškarci zapravo traže?

objavljeno prije 22 dana i 6 sati

Žene imaju neke, ponekad neobjašnjive, kriterije za odabir životnog partnera koji će nerijetko iznenaditi i njihove najbolje prijateljice, a znanstvenici vjeruju da su proniknuli… više »

EHHH...

Neimaština vas može ubiti

objavljeno prije 22 dana i 8 sati

Kako je u legendarnom stripu Alan Ford rekao Bob Rock - Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi... ili da citiramo staru narodnu Dabogda imao pa nemao... sve… više »

COOL

Gameri u Hrvatskoj dobili poligon kakav zaslužuju– GameBar

objavljeno prije 22 dana i 10 sati

Gaming industrija se u posljednjih 30 godina sve više širi, a njeni razmjeri broje se u stotinama milijuna gledatelja. Ukupna vrijednost gaming industrije, prema izvješću… više »

ZANIMLJIVO

Koliko se pakiramo za putovanje i koliko veze imaju društvene mreže

objavljeno prije 22 dana i 13 sati

Društvene mreže obilježile su digitalno doba u kojem živimo pa tako ne iznenađuje da one značajno utječu na izbor naših odredišta, ali i na način na koji putujemo, od… više »

NOVOSTI

Vrući 5G pametni telefoni

objavljeno prije 22 dana i 16 sati

Proizvođačima telekomunikacijske opreme, pametnih telefona, čipova i operatorima, sljedećih nekoliko mjeseci, pa čak i godina, ostaje utrka u 5G mrežama, iako, u stvari ni 4G nije dostupan… više »

AUCH!

Ljubavne svađe stvarno bole?

objavljeno prije 23 dana i 4 sata

Svađa je normalna stvar u svakom braku - ako ne vjerujete, pitajte ljude s malo dužim stažem od vas... No, uz to ih možete pitati kako se osjećaju nakon svađe, no nemojte se začuditi kad vam… više »

ZNATE LI?

Način svađanja u braku otkriva rok trajanja?

objavljeno prije 23 dana i 6 sati

Brak je zajednica dvoje nepredvidljivih ljudi, ma što mi mislili o tome - a to je pitanje dovoljno puta zaintrigiralo znanstvenike koji pokušavaju odgonetnuti što brak… više »

NOVOSTI

Honor Play - strateško partnerstvo s najboljim mobilnim igrama PUBG MOBILE i Asphalt 9: Legends

objavljeno prije 23 dana i 10 sati

Honor, mladi, inovativan e-brand pametnih telefona koji postavlja trendove, uspostavio je strateško partnerstvo s vodećim proizvođačima igara u mobilnoj industriji, tvrtkama PUBG Corp… više »

RECENZIJA

Xiaomi Mi A2 recenzija

objavljeno prije 23 dana i 16 sati

Xiaomi pametni telefoni uživaju neprekidnu pažnju potrošača. Mnogima su optimalno rješenje u pogledu cijene i performansi. Na primjer, Xiaomi Mi A1 našao se među top… više »

EHHH...

5 savjeta za upoznavanje roditelja

objavljeno prije 24 dana i 4 sata

Upoznavanje roditelja korak je u vezi nakon kojega, kako nam se čini, nema povratka (ima, naravno, ali uvijek se tako razmišlja na prvu) Logično je da nam je stalo do toga što… više »

Razlike među spolovima zaista postoje / Pixabay
NARAVNO!

Razlika u godinama i šanse za razvod su povezani

objavljeno prije 24 dana i 6 sati

Razlike u godinama definitivno imaju veze s vezama - što su veće, veze su nestabilnije, barem tako tvrde znanstvenici koji su proveli istraživanje na Sveučilištu Emory u Atlanti… više »