Život
EHHH...

Operacija je najmanje rizični dio postupka?

objavljeno prije 20 dana i 22 sata

Najopasnije vrijeme za mnoge kirurške pacijente nije na operacijskom stolu, nego kasnije, dok se oporavljaju u bolnici ili kod kuće, pokazala je kanadska studija. Znanstvenici su… više »

SAZNAJEMO

ADATA predstavlja superizdržljive microSDXC/SDHC UHS-I memorijske kartice

objavljeno prije 21 dan i 1 sat

ADATA Technology predstavlja MicroSDXC/SDHC UHS-I kartice ADATA Premier Pro koje krasi velika robusnost - to su memorijske kartice klase 30 brzine videozapisa (V30) posebno namijenjene… više »

Žene su najčešći korisnici društvenih mreža
FORA

Što privlači ljude na društvenim mrežama

objavljeno prije 21 dan i 15 sati

Što bi bilo zanimljivo i pametno podijeliti na profilima kako bi privukli što više ljudi? Odgovor je zapravo vrlo jedostavan - hrana, piše Independent. Sudeći… više »

SAZNAJEMO

Uštedite na troškovima ispisa, vremenu i potrošnji energije

objavljeno prije 22 dana i 1 sat

Nastavno na uspjeh EcoTank asortimana, Epson je objavio dva nova modela kako bi kompletirao svoj portfelj jednobojnih tintnih pisača (M1170, M2170). Pružajući svu korist laserskog pisača, ali… više »

MOLIM?!

Procijenite vjernost osobe po - prstima

objavljeno prije 22 dana i 13 sati

Vjernost je vrlo tražena osobina, naročito kad ste u potrazi za životnim partnerom, a stručnjaci tvrde da postoji vrlo jednostavan znak- dužina prstiju.  Naime, prema znanstvenicima sa… više »

EH, DA... :)

Muškarci su narcisoidniji od žena

objavljeno prije 22 dana i 15 sati

Muškarci su narcisoidniji od žena, pokazala je analiza američkih znanstvenika nakon što su proučili podatke iz 355 znanstvenih članaka, disertacija i tehničkih priručnika u… više »

NOVOSTI

HONOR predstavio "SHARP TECH" koncept

objavljeno prije 23 dana i 1 sat

HONOR, vodeći brand pametnih telefona pod Huawei Consumer Business Grupom objavio je "HONOR viziju" koja predstavlja inteligentni čipset "Honghu 818" i pametnu pop-up kameru za velike… više »

STVARNO?

Punašnije žene usrećuju muškarce

objavljeno prije 23 dana i 13 sati

Velik broj ljudi će pri odabiru svog partnera glavnu pozornost obratiti na izgled, no mnogi će i reći kako je izgled zapravo najmanje bitna stavka. Ljepota je u očima promatrača, a i sreća.… više »

OTVORITE OČI

Znakovi da vam je veza u problemima

objavljeno prije 23 dana i 15 sati

Ljubav je predivan osjećaj koji vas diže u nebesa i čini sretnom osobom, ispunjenom srećom i veseljem... sve dok ne prestane biti tako... Naime, ljubav nas jednako tako vrlo često čini… više »

WOW!

Otkriveno 9 tisuća godina staro naselje kraj Jeruzalema

objavljeno prije 23 dana i 19 sati

Izraelski arheolozi su nedavno, prije početka izgradnje autoceste otkrili veliko 9000 godina staro neolitičko naselje pet kilometara od Jeruzalema, pišu izraelski mediji pozivajući se… više »

NOVOSTI

ADATA predstavlja SATA SSD formata

objavljeno prije 24 dana i 1 sat

ADATA Technology proizvođač DRAM modula visokih performansi, proizvoda s NAND flashom i dodataka za mobilne uređaje, predstavlja M.2 2280 SATA SSD ADATA Ultimate SU650. Taj je SSD opremljen… više »

Foto: Pexels
OPA :)

Razgovor može poboljšati i seks!

objavljeno prije 24 dana i 13 sati

Nedavno istraživanje pokazalo je da su parovi koji imaju seks jednom tjedno sretniji od onih koji to prakticiraju češće, ali i rjeđe. Ipak, još jedna činjenica utječe na to… više »

EHHH...

Muška navika koja izluđuje žene

objavljeno prije 24 dana i 15 sati

Neovisno je li riječ o avanturi za jednu noć ili potencijalnoj vezi, većina žena se složila da im se nikako ne sviđa kada je muškarac neuredan jer ih to odmah navodi da se zapitaju o… više »

PRESTANITE!

Puši se manje, ali još uvijek previše

objavljeno prije 24 dana i 22 sata

Svjetska zdravstvena organizacija je na predstavljanju svojeg izvješća o potrošnji duhana u čitavom svijetu objavila kako njene preporuke djeluju: sve manji je udio… više »

REZULTATI

Optima Telekom nastavlja rast

objavljeno prije 25 dana i 1 sat

Optima Telekom Grupa je prvu polovicu 2019. godine ostvarila rast operativne dobiti (EBITDA) prije jednokratnih stavki a nakon najmova za 19,2 posto. Nastavlja se i rast EBITDA marže prije… više »