Život
PRIKLJUČITE SE!

Ispisom umjetničkih fotografija Epson i zagrebački ZOO podržavaju očuvanje ugroženih životinjskih vrsta

objavljeno prije 23 dana i 9 sati

Fotografije za novu izložbu Damira Hoyke koja je danas otvorena u muzeju Mimara u Zagrebu otisnute su na Epsonovim pisačima velikog formata. Izložba umjetničkih fotografija… više »

DxOMark

Galaxy Note9 i Google Pixel 3 imaju najbolju selfi kameru

objavljeno prije 23 dana i 15 sati

Rezultati testiranja kamera pametnih telefona DxOMark stručnjaka za neke su vrlo važni i neprikosnoveni, drugi ih uzimaju kao dobar vodič jer u stvarnom životu se kvaliteta može razlikovati,… više »

HE HE

Poboljšajte pamćenje - u krevetu

objavljeno prije 24 dana i 3 sata

Seks ima pozitivan učinak na zdravlje, to nije nikakva tajna, no osim toga što jača imunitet jer se tijekom orgazma u mozgu otpuštaju endorfin i oksitocin, isti oni hormoni… više »

DA?

Žene glasom privlače muškarce

objavljeno prije 24 dana i 4 sata

Glas je jedan od glavnih aduta u zavođenju, uz pogled, stav i pokrete, a zanimljivo je da se i žene i muškarci trude prilagoditi ove stvari kad započnu flert. Pojednostavljeno, svatko… više »

NOVOSTI

Nadogradnja branda HONOR dodatno će ubrzati poslovni rast

objavljeno prije 24 dana i 7 sati

HONOR, vodeći e-brand pametnih telefona, na globalnom predstavljanju Honora View20 u Parizu službeno je predstavio nadogradnju branda HONOR. Nadogradnja otkriva novi logo, novi slogan… više »

EH, DA...

Što majčinstvo radi zdravlju?

objavljeno prije 24 dana i 13 sati

Muškarci danas ipak puno više sudjeluju u odgoju djece i suprugama pomažu u kućanstvu, no sve ono što spada u domaćinstvo i emocionalno zdravlje djece… više »

NOVOSTI

Meizu predstavio smartphone budućnosti

objavljeno prije 24 dana i 15 sati

Meizu je pretekao Vivo, i prvi pokazao svijetu pametni telefon bez bilo kakvih priključaka i tipki na kućištu. Nema rešetki zvučnika, USB priključka za punjenje i utora za SIM… više »

seks
SAVJETI :)

Savjeti za uspješan seks bez obaveza

objavljeno prije 25 dana i 3 sata

Seks bez obaveza postaje sve učestaliji oblik odnosa. Ovakva kombinacija među partnerima nije toliko lako izvediva koliko zvuči, upravo zato jer je seks bez obaveza rijetko, u… više »

ZNATE LI?

Kada brak postaje ono pravo?

objavljeno prije 25 dana i 4 sata

Brakovi nisu najsretniji na početku, ali ako preživite prvih 20 godina, stvari kreću na bolje, tvrde američki znanstvenici. Analizirali su podatke preko 2000 osoba koje su u braku te su… više »

NOVOSTI

Sony Xperia XZ4 prikazana na fotografijama

objavljeno prije 25 dana i 8 sati

Dolaskom na tržište Xperia XZ3 modela, Sony je ulio nadu svojim poklonicima - dobili su što su tražili, a protivnici su ostali nemalo iznenađeni mogućnostima koje pruža Sony… više »

NOVOSTI

Honor View20 predstavljen u Parizu

objavljeno prije 25 dana i 15 sati

HONOR, vodeći e-brand pametnih telefona, predstavio je svoj najnoviji pametni telefon HONOR View20 za korisnike diljem svijeta. Na predstavljanju u Parizu, HONOR je istaknuo pet značajki… više »

Kosa, krevet, spavanje
STVARNO?

Znate li koji je najbolji položaj za spavanje?

objavljeno prije 26 dana i 3 sata

Spavanje je jedan od ključnih dijelova života za zdravlje, pa je logično da nije svejedno u kojem položaju spavate. Nakon analize rezultata istraživanja, znanstvenici su došli do… više »

DA?

Koliko godina ima savršena žena?

objavljeno prije 26 dana i 4 sata

Kako muškarci zamišljaju idealnu pripadnicu suprotnog spola? Žene to zapravo i ne bi baš trebalo pretjerano zanimati, no ako vas škaklja ta informacija, evo… više »

MMMM

Ajurvedska detoksikacija za ravnotežu tijela i uma

objavljeno prije 26 dana i 11 sati

Pogrešna identifikacija intelekta s "ja" i "moje", zloupotreba ljudskih osjetila za užitke, želje, pohlepu i sebičnost, nemogućnost prilagođavanja sezonskim promjenama u prirodi. Prema… više »

HAKERAJ

Došlo je do najvećeg curenja osobnih podataka u posljednjih nekoliko godina

objavljeno prije 26 dana i 15 sati

Hakeri su došli u posjed baze podataka od 773 milijuna e-mail adresa i 21 milijun lozinki širom svijeta, odnosno gotovo 2,7 milijardi kombinacija e-pošte i zaporki.… više »