Život
STVARNO?

Loša navika koja vodi u nevjeru

objavljeno prije 21 dan i 21 sat

Izbjegavanje konflikta jedna je od najčešćih, no istovremeno i najgorih mogućih navika koje imamo u vezi. Mnogi od nas držat će u sebi sve svoje osjećaje, a to postaje posebno… više »

EH, DA... :)

5 stvari koje muškarce čine ljubomornima

objavljeno prije 21 dan i 23 sata

Koliko god muškarac bio samopouzdan, neki klasični potezi žena u njemu će probuditi posesivnu stranu. Dopisivanje s drugim muškarcima - izmjena poruka preko mobitela ili na… više »

LOŠE...

Zašto toliko ljudi umire na Everestu?

objavljeno prije 22 dana i 2 sata

Kada se planinari žele uspeti na Mount Everest, najviši svjetski vrh s 8848 metara, moraju proći kroz "zonu smrti", visinu iznad 8000 metara na kojoj tijelo postupno počinje umirati,… više »

DOĐITE

Ljetovanje sa splash potpisom

objavljeno prije 22 dana i 6 sati

U Termama Tuhelj ljeto je već odavno počelo, a kupanje je moguće i uz niže temperature. Otvoreni i zatvoreni tobogani, prskalice, veliko vjedro za novu vodenu zabavu - i sve to u grijanom… više »

POSLOVANJE

Peter Menky iz Panasonica postao novi direktor poslovanja za regiju Mađarska i Adriatik

objavljeno prije 22 dana i 10 sati

Panasonic je proširio ovlasti trenutačnog češkog menadžmenta od početka svoje nove fiskalne godine. Direktor poslovanja Panasonicova odjela marketinga za Europu, Češku… više »

SAVJETI

Kako brže preboljeti bivšeg/bivšu

objavljeno prije 22 dana i 23 sata

Prekid veze nikada nije jednostavna stvar, ma koliko vi to možda kulturno i fino izveli - jednostavno, nema teorije da si naredimo da bol koju osjećamo nestane. Ipak, nije sve tako crno… više »

GADGETI

Xiaomi Mi Band 4 - poznati novi detalji

objavljeno prije 23 dana i 9 sati

Nova generacija Xiaomi Mi Band 4 "fitnes trackera" dobit će zaslon u boji s podrškom za dodirne kontrole, kaljeno staklo s oleofobnim premazom, mikrofon za rad s ugrađenim glasovnim… više »

PRIPAZITE

Emocionalni preljub je smrt za vezu

objavljeno prije 23 dana i 22 sata

Prevara, nepoštenje, tajnovitost, afera - sve su to riječi koje opisuju potencijale smrtne udarce za vezu. Iako je svima jasno da seksualna prevara prava prijetnja… više »

SAVJETI

Par savjeta za dobar izgled muškarca

objavljeno prije 23 dana i 23 sata

Koliko god slobodni bili, ta sloboda ne treba ići na štetu drugome. Da bismo se držali osnovnih kodeksa pristojnosti potrebno je znati i koju garderobu je prikladno obući u kojoj… više »

AHA!

Muška plodnost ugrožena steroidima i lijekovima protiv ćelavosti

objavljeno prije 24 dana i 3 sata

Znanstvenici su otkrili evolutivni paradoks u čijem su središtu muškarci koji umanjuju mogućnost ostvarenja potomstva nastojeći izgledati što privlačnije. Riječ je o… više »

SAZNAJEMO

ASUS predstavlja VivoBook S14 i S15

objavljeno prije 24 dana i 9 sati

ASUS je predstavio VivoBook S14 (S431 / S432) i VivoBook S15 (S531 / S532), dva ultraprijenosnika koja raspolažu inovativnim ASUS ScreenPadom 2.0, sekundarnim ekranom osjetljivim na dodir… više »

ZANIMLJIVO :)

Bliskost u vezi i seks nisu kompatibilni?!

objavljeno prije 24 dana i 22 sata

Seksualna privlačnost nerijetko postaje sve manja, iako se partneri slažu apsolutno u svemu i onda se čude u čemu je problem... Povremena odvojenost preduvjet je za povezanost. To je bitan… više »

STVARNO?

Tko je sretniji roditelj - tata ili mama?

objavljeno prije 24 dana i 23 sata

Očevi osjećaju više dobrobiti roditeljstva nego majke, tvrdi se u studiji koja se bavila analizom tri prethodno provedena istraživanja. Prva dva istraživanja uspoređivala su roditelje… više »

NOVOSTI

LG predstavio novu liniju OLED TV-a

objavljeno prije 25 dana i 2 sata

Od danas je na hrvatskom tržištu dostupna nova generacija vrhunskih televizora tvrtke LG Electronics (LG), vodećeg proizvođača TV-a s OLED tehnologijom koja se temelji na… više »

SAJMOVI

30 godina inovacije tvrtke Asus na Computexu 2019

objavljeno prije 25 dana i 10 sati

Asusov predsjednik Jonney Shih je na Computexu 2019 događaju predstavio nekolicinu uređaja, koji će se proizvesti u limitiranim serijama, kako bi obilježili tvrtkin 30. jubilej. Također je… više »