Život
MYTHBUSTERS

Spontani seks je gori od planiranog?

objavljeno prije 16 dana i 17 sati

Filmovi i serije navikli su nas na spontani, divlji seks koji je toliko dobar da ga se pamti godinama, ako ne i desetljećima - a tajna bi trebala biti upravo spontanost. No, izgleda da je to… više »

O, DA!

Treba li se seksati prije vježbanja?

objavljeno prije 16 dana i 18 sati

Tjelovježba je jedna od najvažnijih stvari koje možemo raditi za svoje zdravlje - imamo više energije i koncentracije, tijelo je fit i otpornije na bolesti i još mnogo… više »

COOL

Kultna Nokijina Zmija se vratila - ovaj put na Facebook kameri

objavljeno prije 16 dana i 22 sata

HMD Global, dom Nokia telefona, donosi novu verziju kultne Zmije koja sada dolazi nadograđena proširenom stvarnošću. Filteri za kameru Snake Mask i Snake Real World legendarnu… više »

COOL

Google Pay postao dostupan u Hrvatskoj

objavljeno prije 17 dana i 5 sati

Google je u Hrvatskoj predstavio uslugu Google Pay, jednostavan i siguran način plaćanja u trgovinama i prilikom online kupovine. Hrvatska je prva zemlja u regiji Adriatic u kojoj je Google… više »

SAVJETI :)

Kako se daje - otkaz?

objavljeno prije 17 dana i 5 sati

Otkaz je riječ od koje nas obično prolaze žmarci, bez obzira dobivali ga ili davali... No, ponekad jednostavno znamo da moramo dati otkaz za vlastito dobro, ali jednostavno ne znamo kako… više »

EH, DA... :)

Zašto muškarci pričaju bajke o seksualnim podvizima?

objavljeno prije 17 dana i 17 sati

Prije ili kasnije, u svakoj vezi dođe onaj trenutak kad se postavi pitanje: "A s koliko si ti partnera spavao/la?" Iako je češća situacija da muškarci imaju veći… više »

SAVJETI

Kako zavesti ženu - bez i jedne riječi?

objavljeno prije 17 dana i 18 sati

Pažnje vrijedan muškarac se prije svakog izlaska pripremi i savršeno izvježba za većinu potencijalnih situacija koje ga očekuju tijekom većeri. Definira si cilj. A on je skoro… više »

COOL

Mars najbliži u zadnjih 15 godina

objavljeno prije 17 dana i 22 sata

Mars je u utorak bio najbliže našem planetu nego ikad u proteklih 15 godina, zbog čega se pružao neobično jasan pogled na Crveni planet i njegove crvenkastosmeđe nijanse. Crveni Planet… više »

SAVJETI

Treba ipak znati reći NE

objavljeno prije 17 dana i 23 sata

Jeste li i vi od onih osoba koje uvijek sve preuzimaju pa su pretrpane poslom i obavezama? To ne znači da ste nesmotreni ili ambiciozni, već da imate više empatije, kaže njemački… više »

LOVICA

WhatsApp počinje naplaćivati poruke, evo i kome

objavljeno prije 18 dana i 1 sat

WhatsApp, Facebookova aplikacija za razmjenu poruka počet će naplaćivati tvrtkama slanje marketinških i korisničkih poruka, nakon što se ta društvena mreža suočila s… više »

MA DA?

Manje smo sebični kad nas netko gleda

objavljeno prije 18 dana i 3 sata

Koliko ste puta vidjeli nekoga da daje novac prosjaku i okreće se pritom oko sebe da vidi gleda li ga tko? Vjerojatno više puta, a možda ste i sami to nesvjesno napravili.… više »

NAJAVE

Novi Lenovo smartphone prvi u svijetu sa Snapdragon 855 i 5G modemom?

objavljeno prije 18 dana i 5 sati

Prema riječima potpredsjednika Lenovo grupe Chang Cheng, tvrtka će objaviti prva u svijetu pametan telefon opremljen s Qualcomm Snapdragon 855 čipsetom čiji takt premašuje 3 GHz i… više »

Foto: Pexels
PRIPAZITE :)

Mladi baš i ne koriste kondome

objavljeno prije 18 dana i 17 sati

Prvi seks mora biti ne samo nezaboravan, već i siguran, što u sve većem postotku nije slučaj - više od četvrtine britanskih djevojaka i mladića pri prvom stupanju u intimne… više »

ETO...

Žene su stvarno sklonije depresiji

objavljeno prije 18 dana i 18 sati

Depresija je postala sve češći problem kod ljudi, a posebno kod žena za koje se vjeruje da imaju i do dva puta veći rizik od depresije. Zašto? Za to postoje određeni… više »

ŠTETA

S godinama nam nestaje - smisao za humor

objavljeno prije 18 dana i 23 sata

Stariji ljudi teže shvaćaju viceve, pokazala je studija američkih istraživača i na taj način vjerojatno objasnila sve frustracije koje mlađi imaju sa svojim seniorima. Istraživanje je… više »