Život
STVARNO?!

Stephen Hawking zna što se događalo prije Velikog praska

objavljeno prije 14 dana i 4 sata

Već i vrapci na grani znaju da je svemir nastao Velikim praskom prije 13.8 milijardi godina, no još uvijek ne znamo što se s njime događalo prije toga. No izgleda… više »

WOW!

Otkrivene najstarije tetovaže na svijetu

objavljeno prije 14 dana i 7 sati

Tetovaže su oduvijek bile zanimljive, dovoljno je pogledati primitivna plemena širom svijeta i zaključiti da se očito oduvijek crtalo po tijelu, a sada smo uspjeli pronaći najstarije… više »

NOVOSTI

Game Ready driver za Final Fantasy XV Windows Edition je spreman

objavljeno prije 14 dana i 8 sati

NVIDIA ima novu inačicu Game Ready drivera za Final Fantasy XV Windows Edition. Uz to, driver također unaprjeđuje performanse do 7 posto u igri PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) i… više »

SAVJETI :)

Prvi seks i zaštita

objavljeno prije 14 dana i 20 sati

Prvi seks nosi sa sobom gomilu dilema, pitanja i mitova, no jednako tako i odgovornosti oba partnera da sve prođe na najbolji mogući način, uključujući i možda najvažniju stvar - sigurnost i… više »

HMMM...

Kakvog partnera žene zapravo traže?

objavljeno prije 14 dana i 21 sat

Muškarci bi dali sve da znaju kakvog partnera želi žena koja im se sviđa, a vjerovali ili ne, to i nije tako teško saznati - dovoljno je upoznati njenog oca! Naime, američki… više »

GOES-S

NASA lansirala meteorološki satelit nove generacije

objavljeno prije 15 dana i 3 sata

NASA je u četvrtak predvečer lansirala novi meteorološki satelit nove generacije koji će slati snimke oluja iznad američkog kontinenta visoke razlučivosti i omogućiti puno kvalitetniju… više »

EH, DA...

Žene koje su rodile ubrzano stare

objavljeno prije 15 dana i 4 sata

Rođenje djeteta, kao što dobro znamo, rezultira značajnim fizičkim i psihičkim promjenama kod žena, a podaci o rezultatima DNK analize, nedavno prikupljeni kod 2000 američkih žena u… više »

ZANIMLJIVO

5 zanimljivosti o Italiji

objavljeno prije 15 dana i 4 sata

Italija nam je susjedna zemlja, više ili manje prijateljska na službenoj razini, no u svakodnevnom životu sigurno jedna od onih u koje najčešće putujemo, pa nije zgorega znati… više »

ISTRAŽIVANJE

Koliko smo ovisni o pametnim telefonima?

objavljeno prije 15 dana i 6 sati

Pametni telefoni toliko su se uvukli u našu svakodnevnicu da više gotovo i ne možemo zamisliti život bez njih, a većina je nesvjesna činjenice da ih koristimo tek desetak… više »

HMMM...

Vero - ozbiljna konkurencija Facebooku?

objavljeno prije 15 dana i 7 sati

Vero je nova društvena mreža koju su neki entuzijasti prozvali ubojicom Facebooka, no kako znamo da smo u proteklih deset godina to čuli previše puta, a nije se… više »

OPA!

Analni seks - što trebate znati

objavljeno prije 15 dana i 20 sati

Analni seks izvor je mnogih mitova i još više strahova, baš kao i svako zabranjeno voće. No, ova nova seksualna revolucija sveprisutne pornografije ipak tjera sve… više »

ZNATE LI?

5 karakteristika jakih žena koje ne plaše muškarce

objavljeno prije 15 dana i 21 sat

Muškarci se boje jakih žena... još jedan od mitova kojima se plaši i jedan i drugi spol - muški ženama koje su svojeglave i ne daju se "pokoriti", ženski… više »

ZAPAMTITE :)

7 znakova da ćete biti uspješni

objavljeno prije 15 dana i 23 sata

Uspjeh je subjektivna kategorija, s time će se svi složiti nakon kraćeg razmišljanja, no ipak se svi vodimo više manje istim kriterijima - položaj, novac i moć karakteristike su… više »

OTKRIĆA

Astronomi otkrili prve zvijezde

objavljeno prije 16 dana

Zvijezde fasciniraju ljude oduvijek, jer noćno nebo je stvarno fascinantan, ali ujedno i zastrašujuć pogled u bezdan svemira koji nas okružuje... pa nije čudo da gledamo u njega i… više »

NOVOSTI

BlackBerry Ghost izgleda jako dobro

objavljeno prije 16 dana i 7 sati

Insider Evan Blass objavio je na Twitteru prvu sliku novog pametnog telefona BlackBerry Ghost, koji će uskoro biti pušten u prodaju u Indiji. Najnoviji BlackBerry pametan telefon pod… više »