Život
NOVOSTI

Twitter Blue donosi značajke Poništi i Zbirke

objavljeno prije 1 mjesec

Jane Manchun Wong, poznata po istraživanju aplikacija društvenih mreža, otkrila je nove značajke o "Twitter Blue", plaćenoj usluzi. Svi korisnici Twittera koji će platiti od 2,99 USD… više »

SAVJETI :)

Sve što trebate znati o tantričkom seksu

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Tantrički seks je vrsta spolnog odnosa u kojem se pokušava uspostaviti posebna razina intimnosti. Svrha ovog odnosa je da su oboje sudionika prisutni u trenutku i uživaju u svakoj… više »

COOL

Instagram priprema mogućnost objava putem web platformi

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Instagram je započeo interno testiranje objavljivanja i dijeljenja sadržaja izravno iz stolnih računala i tableta. Značajka će podržati uređivanje, obrezivanje, primjenu filtara, dodavanje… više »

Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa
MA DA?

Kad je sigurno najbolji seks?

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Tek toliko da znate - broj seksualnih iskustava je vjerojatno najveća laž na svijetu - sigurni smo da ga žena smanjuju, dok muškarci (očito) napuhuju, neki čak i do… više »

COOL

MeDryDive – zaroni na suhom!

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Prirodne i kulturne ljepote Hrvatske na glasu su u cijelom svijetu, a kako bismo turiste diljem svijeta upoznali i s hrvatskim podmorjem, zaronili smo u prošlost Mediterana uz pomoć… više »

JUHUU

7 super prijedloga putovanja za ljubitelje Eurosonga

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

U posljednjih 18 mjeseci morali smo se odvojiti od ljudi, mjesta i zanimacija koje volimo, pa su se tako, zbog ograničenja putovanja, mnogi planovi otkazali i brojna događanja odgodili.… više »

NOVOSTI

Microsoft objavio obiteljsku verziju Teamsa

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Microsoft je u lipnju prošle godine započeo testiranje inačice Teamsa, kao središnjeg mjesta za druženje s prijateljima i obitelji. Sada je napokon sve otvoreno za javnost i… više »

EH, DA... :)

Loša slika o vlastitom tijelu narušava seks

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Kada ste zadnji put vidjeli prizor starijih osoba kako se ludo zabavljaju? Ne možete se sjetiti, zar ne? Zašto se u medijima konstantno izbjegavaju upravo takve scene - starije osobe… više »

ZNATE LI?

Danas je Svjetski dan pčela

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Pčele su ključne za proizvodnju hrane, a osim toga od njih dobivamo najbolji mogući proizvod na svijetu - med. Odličan, zdrav i nevjerojatno dobar za zdravlje, uz to još i djeluje… više »

NOVOSTI

WhatsApp naučio kako odabrati naljepnic

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Programeri WhatsAppa nastavljaju proširivati funkcionalni popis značajki. Prema WABetaInfo, tvrtka trenutno uvodi funkciju koja omogućuje automatsko traženje naljepnica iz službenog… više »

NOVOSTI

Bogati bonusi i promocije Prve Sportske Kladionice (PSK)

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Najvažnije prednosti PSK kladionice odnose se na iznimno pregledan sadržaj i statistiku za sve sportove i lige, na mogućnost praćenja rezultata uživo te na jednostavnu provjeru rezultata i… više »

UPS!

Zašto ljudi postaju ekstremisti

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Osobe s ekstremističkim stavovima ne mogu se samo prepoznati po političkim, vjerskim i društvenim uvjerenjima, novo istraživanje je pokazalo da se mogu i znanstveno istražiti,… više »

NOVOSTI

POCO lansirao POCO M3 Pro 5G

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

POCO Global, popularni tehnološki brend među mladim tehnofilima diljem svijeta, danas je lansirao POCO M3 Pro 5G. Opremljen vodećim MediaTek Dimensity 700 5G* procesorom, ovaj novi i… više »

NOVOSTI

Corsair iCUE 5000D / 5000X

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Corsair se pohvalio s dva kućišta, iCUE 5000D RGB Hydro X Edition i iCUE 5000X RGB SIGNATURE , posebno izrađena s vodenim hlađenjem podijeljenog tipa. Ovo je kućište unaprijed… više »

NOVOSTI

Asus ZenDrive U8M

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Asus je predstavio vanjski optički disk koji radi s CD i DVD medijima. Ima USB-C konektor koji prenosi podatke i napajanje. Disk čita DVD-ROM, DVD + R, DVD-R, DVD + R (SL, M-DISC), DVD + RW,… više »