Život
COOL!

Nokia pokreće repliku E71 mobitela

objavljeno prije 17 dana i 23 sata

Tvrtka HMD Global planira plasirati na tržište još jednu repliku modela uređaja iz zlatnog doba brenda - Nokia E71. Izvorna Nokia E71 u svoje doba bila je jedan od najbržih… više »

HE HE

Koliko stvarno traje seks, a koliko bismo željeli

objavljeno prije 18 dana i 10 sati

Trajanje seksa obično je prenapuhano kad razgovaramo s prijateljima, jer brojke koje se tada ispaljuju bez zadrške stvarno nemaju veze s istinom, a nedavna globalna anketa o… više »

Kosa, krevet, spavanje
SAVJETI

Zašto trebamo spavati na lijevoj strani

objavljeno prije 18 dana i 12 sati

Položaj u kojem spavate utječe na vaše opće zdravlje, znate li to? Posljednja istraživanja pokazala su da spavanje na lijevoj strani može doprinijeti zdravlju mnogih organa, a portal… više »

Lako za nokte
SAVJETI

Kako nokte održati zdravima

objavljeno prije 18 dana i 14 sati

Naši nokti svakodnevno svašta trpe, no možemo im pomoći da postanu zdraviji, ljepši i lakši za održavanje. Evo i kako: 1. Nosite rukavice kad čistite Iako ih možda… više »

ZANIMLJIVO

Usamljenost se može riješiti - aplikacijama?

objavljeno prije 18 dana i 19 sati

Usamljenost je postala prava epidemija, naročito u Velikoj Britaniji, pa ne čudi da se provode mnoga istraživanja na tu temu, a jedno je u zadnje vrijeme privuklo veliku pažnju javnosti -… više »

2015 - asteroid u obliku lubanje
UPS?

Golemi asteroid u obliku lubanje leti prema Zemlji

objavljeno prije 18 dana i 22 sata

Zove se 2015 jer je te godine prvi puta preletio kraj Zemlje, asteroid su prvi puta zamijetili jer se jako približio našem planetu. Usto, njegov je oblik vrlo… više »

RECENZIJE

Nokia 6 - očima korisnika

objavljeno prije 18 dana i 23 sata

Tvrtka HMD je u prvom mjesecu ove godine izbacila nove uređaje Nokia, po prvi put bazirane na Androidu, a ne na Windowsima. Prvi modeli su bili Nokia 3, Nokia 5 i Nokia 6, no kasnije su… više »

ZAPAMTITE :)

Što žene vole čuti tijekom seksa

objavljeno prije 19 dana i 10 sati

Neke su riječi učinkovitije od drugih, a važno je znati zbog kojih će to riječi doista početi gubiti kontrolu. "Riječi koje joj pomažu da se osjećaju poželjnima, željenima i seksi obično su… više »

EH, DA...

Četiri glavna razloga svađa u vezi

objavljeno prije 19 dana i 12 sati

Svađe u braku i vezi nisu posljedica samih tema oko kojih se s partnerom svađate, nego nedostatka komunikacije, tvrdi stručnjakinja za veze i bračna savjetnica Rachel Sussman "Ako ne znate… više »

NO COMMENT

Selfitis - je ozbiljna stvar

objavljeno prije 19 dana i 17 sati

Ako osjećate potrebu da fotogrtafirate puno selfija, zapravo patite od ozbiljnog "psihološkog kompleksa", pokazala su istraživanja. Zove se "selfitis" ilitiga opsesivna… više »

WatsApp
NA ZNANJE!

Od nove godine WhatsApp aplikacija prestat će raditi na nekim telefonima

objavljeno prije 19 dana i 20 sati

Pametni telefoni i BlackBerry uređaji koji koriste operativni sustav Windows Phone 8.0 (ili stariji), BlackBerry OS ili BlackBerry 10 prestat će raditi od 1.siječnja 2018. "Kada… više »

SJAJNO!

Osmišljen uređaj koji bi mogao zamijeniti štapove za slijepe

objavljeno prije 19 dana i 20 sati

Brian Mwenda, inženjer elektrotehnike iz Kenije razvio je pomagalo koje slijepim osobama omogućuje lakše u snalaženju u prostoru. Mwenda je dugo promatrao svoje slijepe… više »

Facebook
ODLIČNO

Facebook će vam otkriti pokušaj provale u vaš račun

objavljeno prije 19 dana i 21 sat

Facebook vodi evidenciju svih mailova koje je "nedavno" poslao korisnicima, a koji se mogu pronaći u postavkama aplikacije. Korisnici će uskoro moći vidjeti jesu li zaista… više »

Mjesec
Hmmm

Trump ima velike planove za NASU - no hoće li ih baš NASA realizirati?

objavljeno prije 19 dana i 22 sata

Donaldu Trumpu svijet više nije dovoljan. Za SAD, odsad je samo "svemir granica", a svojem je Kongresu šapnuo da otisci američkih stopala na dalekim svjetovima više nisu… više »

2017

Sedam tredova na tržištu pametnih telefona u ovoj godini

objavljeno prije 19 dana i 23 sata

Ova godina bila je vrlo dinamična u svijetu pametnih telefona. Konkurencija je postala brutalnija, tvrtke agresivnije u pokušaju da ukradu tržišni udio svojih konkurenata. Mnogi… više »