Život
EH, DA...

Kad oslabe oči, oslabi i mozak

objavljeno prije 12 dana i 18 sati

Slabljenje vida može biti povezano sa slabljenjem kognitivnih funkcija kod starijih osoba, pokazalo je američko istraživanje. Rezultati istraživanja pokazuju da mjere poput novih naočala ili… više »

ZANIMLJIVO :)

Zašto je sjajno putovati - sam?

objavljeno prije 12 dana i 22 sata

Putovanja su sve jednostavnija i dostupnija, pa ako imate ograničeno vrijeme i novac za putovanje - zašto ga u potpunosti ne prilagodititi vlastitim sklonostima i željama? Donosimo vam… više »

TAKO JE TO

Monogamija je ljudski izum

objavljeno prije 13 dana i 10 sati

Kasno je, alkohola u krvi podosta, žena preko puta u baru privlačna. Večer završi seksom. Samo po sebi nikakav problem, no Max je oženjen. Njegova supruga ne zna za Maxove brojne… više »

MA DA?

5 razloga za strastveno navijanje

objavljeno prije 13 dana i 12 sati

Navijanje vam možda i nije prvi izbor zabave, no pokazalo se da je biti strastveni navijač dobro za vaše mentalno zdravlje, a uz to se možete izvrsno zabaviti. Međutim, nisu se… više »

EH, DA... :)

Zašto žene slabije podnose alkohol?

objavljeno prije 13 dana i 13 sati

Muškarci su uvijek naglašeni kao dominantni konzumenti alkoholnih pića, no marketing se u zadnje vrijeme okomio i na žensku populaciju vjerujući kako tu ima još jako puno… više »

DA BAR...

Put u svemir uskoro će biti široko dostupan?

objavljeno prije 13 dana i 15 sati

Putovanje u svemir trebalo bi za petnaestak godina postati ostvarivo i onima koji nisu iznimno bogati, rekao u je razgovoru za Hinu talijanski astronaut Paolo Nespoli, uvjeren da će svemirski… više »

SAZNAJEMO

Odmor kakav trebate, za svaki novčanik

objavljeno prije 13 dana i 19 sati

Razmišljate o provođenju slobodnog vremena u pravom doticaju s prirodom? Daleko od hotelskih soba ili standardnih apartmana? Onda je kampiranje pravi izbor! Znaju to iskusni ljubitelji… više »

SMART

Pametne naočale Moverio iz Epsona

objavljeno prije 13 dana i 22 sata

Tvrtka Epson cijeloj Europi predstavlja novu inačicu pametnih naočala Moverio, model BT-35E. Epson je konstruirao nove pametne naočale temeljem informacija prikupljenih od samih korisnika, te… više »

MYTHBUSTERS

Muška G-točka nije više tabu?

objavljeno prije 14 dana i 10 sati

G-točka kod muškaraca izaziva zbrku i zbunjenost, kako kod ženskog roda tako i kod muškog roda, a dobro je sakrivena od pogleda. Većina se ljudi iznenadi kada saznaju da je… više »

IZBJEGAVATI

3 najgora tipa muškaraca za brak

objavljeno prije 14 dana i 11 sati

Brak više nije ono što je nekad bio za dosta ljudi, no tiha većina i dalje ga smatra važnim životnim postignućem - uglavnom žene, da budemo iskreni. Zbog braka nerijetko se… više »

otac i sin
ZAPAMTITE!

Mobitele dalje od sebe, igrajte se djecom

objavljeno prije 14 dana i 13 sati

Djeca bez odgovarajuće potpore ili pažnje roditelja odrastaju frustrirana i hiperaktivna, pokazala je studija koju objavljuje časopis Paediatric Research. Oni se dure, cvile i imaju… više »

Philips Momentum monitor: Idealan partner igraćih konzola

objavljeno prije 14 dana i 15 sati

Pravo uranjajuće iskustvo igranja video igara teško je postići. U potrazi za najboljim iskustvom igranja, ljubitelji igranja na igraćim konzolama danas se često odlučuju na igranje na… više »

RECENZIJA

Xiaomi Mi Mix 2S recenzija

objavljeno prije 14 dana i 20 sati

Sjećate li se ekstravagantnog Xiaomi Mi Mix pametnog telefona kojim je pokrenut smjer dizajna s uskim okvirima oko zaslona? Na testu imamo treću iteraciju - Mi Mix 2S, koji još uvijek… više »

WTF?!

Nevjera je zapravo znanstveno objašnjiva?

objavljeno prije 15 dana i 10 sati

Nevjeru obično povezujemo s karakterom osobe koja to rai, kunući se da nama tako nešto ne bi ni u ludilu palo na pamet, ali izgleda da to nije slučaj, barem tako tvrdi Kenneth… više »

ZNATE LI?

Što žene žele?

objavljeno prije 15 dana i 11 sati

Što žene žele? Nema muškarca na ovome svijetu koji se to nije pitao barem jednom, a dobar dio ih svakodnevno postavlja to pitanje u nevjerici... a odgovor je zapravo toliko… više »