Život
SAZNAJEMO

Idealni božićni pokloni za gejmere dolaze iz AOC-a

objavljeno prije 10 dana i 4 sata

Specijalist za monitore AOC nudi jednu od najboljih ideja za božićni poklon: vrhunske gejming monitore. S početkom sezone blagdana, AAA gejming blockbusteri ispunili su virtualne i fizičke… više »

WOW!

Kina krenula na tamnu stranu Mjeseca

objavljeno prije 10 dana i 11 sati

Kina je lansirala lunarnu sondu kojoj je glavni cilj sletjeti na udaljenu stranu mjeseca odnosno dio koji se ne vidi sa Zemlje. Najnovija misija trebala bi obaviti eksperimente i istraživanja… više »

EU

WIFI4EU – objavljeni rezultati: 224 hrvatska grada i općine dobilo vrijednosne kupone

objavljeno prije 10 dana i 12 sati

Europska komisija jučer je objavila službene rezultate, odnosno dobitnike vrijednosnih kupona nakon prvog Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava namijenjenih inicijativi… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
HE HE

Trajanje seksa stvarno je različito

objavljeno prije 11 dana

Seks i njegovo trajanje vječna je tema kako muških, tako i ženskih razgovora, naravno s različitim predznakom - muškarci pričaju bajke o "vikendu u krevetu", dok žene… više »

EHHH...

Kako svađe utječu na zdravlje

objavljeno prije 11 dana i 2 sata

Svađe su normalna stvar u svakoj vezi - ako očekujete da ih nema, živite u oblacima... ipak, treba se svađati na konstruktivan način, jer je dokazano da način na koji se svađamo… više »

SAVJETI

Kako uloviti lažljivca

objavljeno prije 11 dana i 7 sati

Lažljivce nije baš uvijek lako prepoznati - da biste ga uspješno identificirali lašca, za početak vam treba znanje o tome kako se ta osoba ponaša kada govori… više »

DOĐITE

Besplatan "Sat kodiranja" u nedjelju

objavljeno prije 11 dana i 8 sati

Digitalna akademija, Algebrin program namijenjen učenicima osnovnih škola, uključuje se i ove godine u globalni projekt "Sata kodiranja" (Hour of Code) besplatnim radionicama za djecu,… više »

ISPROBAJTE :)

Skijaške avanture u Nassfeldu

objavljeno prije 11 dana i 11 sati

Alpski šarm, snježna idila, prekrasna priroda, kilometri skijaških staza tik uz hotele, obiteljska ponuda sa savršenom animacijom i zabavom, sjajan wellness, grijani… više »

HAKOM

Pozitivni pokazatelji tržišta elektroničkih komunikacija u trećem tromjesečju 2018

objavljeno prije 11 dana i 12 sati

Hrvatsko tržište širokopojasnog pristupa u nepokretnoj mreži na kraju trećeg tromjesečja 2018. ostvarilo je daljnji rast broja priključaka i prometa. Broj priključaka… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
EHHH...

Koliko traje seks? Hmmm :)

objavljeno prije 12 dana

Duljina trajanja seksa brojka je nemjerljivo važnija od, primjerice, dužine penisa - tko će se buniti ako vam nije baš obilan, ali radi desetinama minuta (namjerno smo ovo stavili kao… više »

O, DA!

Kada je vrijeme za novu vezu?

objavljeno prije 12 dana i 2 sata

Mislite da će vam novi partner ili partnerica iscijeliti slomljeno srce? Možda, ali ipak je najgore što možemo učinit nakon prekida - uskočiti u novu ljubavnu vezu, upozoravaju… više »

NOVOSTI

Nokia 8.1: glavni naglasak na kamerama

objavljeno prije 12 dana i 8 sati

Iako je mnogima u fokusu Nokia 9 s PureView kamerom s pet leća, ali znamo da će mnogi poželjeti upravo predstavljen Nokia 8.1 model opremljen ZEISS optikom i dizajnirana s minimalnim… više »

NAJAVE

Samsung Galaxy S10 dolazi u 4 inačice

objavljeno prije 12 dana i 12 sati

Samsung je završio istraživanje i razvoj za Galaxy S10 modele i sada su u procesu izrade i pokazivanja prototipova odabranim partnerima. Prema korejskim medijima, službeno… više »

MA DA?

Nevjerne žene prepoznaju se po - prstima?

objavljeno prije 13 dana

Žene sa dugačkim kažiprstom na lijevoj ruci i kraćim prstenjakom sklonije su preljubu, tako barem tvrde autori studije sa Sveučilišta Oxford. Razlog je, po njima, činjenica da su takve… više »

EH, DA... :)

Kakvo tijelo zapravo vole muškarci i zašto?

objavljeno prije 13 dana i 2 sata

Žene s figurom pješčanog sata privlačnije su muškarcima jer njihovo tijelo signalizira veću plodnost, mit je koji se širi od pradavnih vremena, još od prvih… više »