Život
seks
HE HE

Je li strast jedini izvor seksa?

objavljeno prije 23 dana i 17 sati

Seks je sjajna i potrebna stvar svima, ali što je pravi razlog i poticaj na seks? Kad malo razmislimo, seks u većini slučajeva asocira strast i požudu. No, to nisu jedini razlozi… više »

KONFERENCIJE

Huawei Web Summit 2021.

objavljeno prije 24 dana i 2 sata

Nedugo nakon predstavljanja najnovijeg telefona, Huawei nova 9, u Beču, Huawei je održao svoju godišnju konferenciju vodećih programera na Web Summit 21. Okupljanju je prisustvovalo… više »

ZNATE LI?

Koja vas strana mozga vodi kroz život?

objavljeno prije 24 dana i 3 sata

Mozak je podijeljen u dvije hemisfere, od kojih svaka ima drugačije uloge i sposobnosti te upravlja različitim skupom radnji. Lijeva i desna strana ovisne su jedna o drugoj. Ipak, prema… više »

NAGRADE

Philips Momentum nagrađen CES 2022 Innovation

objavljeno prije 24 dana i 6 sati

Philips Monitors je imenovan dobitnikom nagrade CES® 2022 Innovation Awards, za proizvod Philips Momentum 559M1RYV, 55 inčni monitor dizajniran za Xbox. Ovogodišnji program dodjele… više »

MMMM

Novi prioriteti na putovanjima su osvježenje i regeneracija

objavljeno prije 24 dana i 23 sata

U 2022. godini putovanja se vraćaju na velika vrata, a Booking.com-ova predviđanja vezana za putovanja* otkrivaju kako će putnici u nadolazećoj godini ponovno oživjeti svoju strast za… više »

HUAWEI

Huawei nova 9 - specifikacije i detalji

objavljeno prije 25 dana i 3 sata

Huawei nova 9 je novi uređaj koji, prije svega, ima izuzetno zanimljih i kvalitetan dizajn kojim se Huawei definitivno izdvaja među gomilom mobitela na tržištu.  Kad se baci… više »

HE HE

Prostata - izvor zadovoljstva vrijedan čuvanja

objavljeno prije 25 dana i 17 sati

Prostata je važan izvor zadovoljstva za muškarce. Internet, blogovi, forumi, puni su savjeta i informacija kako maksimalno iskoristiti prostatu, a nema sumnje i zašto: osjećaj… više »

RECENZIJA

Huawei nova 9 - unboxing

objavljeno prije 26 dana i 6 sati

Huawei nova 9 jedan je od trenutno najtraženijih mobinih telefona na tržištu, što znači da smo se izborili za jednu od prvi recenzija prije službenog eventa - pa da krenemo.… više »

FORA

Kad je najbolje vrijeme da idete... tamo i kralj ide pješke ;)

objavljeno prije 26 dana i 17 sati

S obzirom na to, učestalost je važnija od bilo čega drugog kad je u pitanju velika nužda odraslih osoba. Bez obzira imate li proljev svako jutro ili idete na WC noću, puno ili malo, točno po… više »

NOVOSTI

HONOR 50 u Hrvatskoj od 15.11.

objavljeno prije 26 dana i 21 sat

HONOR je danas u Zagrebu nastavio globalno predstavljanja svog HONOR 50 pametnog telefona. HONOR 50 je opremljen Google servisima (GMS) i prvi je pametni telefon koji posjeduje Qualcomm… više »

LOVA ;)

Virgin Galactic prodao stotinu karata

objavljeno prije 27 dana i 4 sata

Prethodno je tvrtka sveukupno prodala oko 600 rezervacija po cijeni od 200.000 do 250.000 dolara. Nova cijena "dobro je prihvaćena", stoji u priopćenju tvrtke za javnost koja podsjeća da joj… više »

UPS?

Pegasus hakirao mobitele palestinskih aktivista

objavljeno prije 27 dana i 4 sata

Američko ministarstvo trgovine je prošli tjedan stavilo NSO Group na crnu listu zbog optužbi da se njezinom tehnologijom prate novinari, aktivisti za ljudska prava i vladini… više »

SAVJETI, SAVJETI

Dva savjeta za svaku vezu

objavljeno prije 27 dana i 18 sati

Kad gledamo realno, gotovo svi su spremni poslušati o problemima u našim vezama i ponuditi svoja mišljenja. Ali koliko su zapravo dobri njihovi savjeti? Većina… više »

TAIKONAUTICA

Prva Kineskinja uspješno izvela svemirsku šetnju

objavljeno prije 28 dana i 2 sata

Četrdesetjednogodišnja pilotkinja i pukovnica kineskih zračnih vojnih snaga, obavila je svoj dio posla u sklopu misije letjelice Shenzhou-13, lansirane sredinom listopada. Posada,… više »

NARAVNO...

Vijesti o pandemiji vam ubiju raspoloženje u trenu

objavljeno prije 28 dana i 17 sati

Turobno pročešljavanje vijesti o pandemiji, podijeljenih na društvenim mrežama, "jedna od najmanje ugodnih aktivnosti u danu". To i nije iznenađenje, s obzirom na to da takve… više »