Život
MA DA?

Zašto uopće nije loše biti solo?

objavljeno prije 10 dana

Samci se obično tretiraju kao jadnici, što su stariji sve gore da budemo precizniji, no zapravo se radi o ljudima koji su taj status sami odabrali i uglavnom - uživaju u njemu. Naime,… više »

NAUČITE

Neverbalna komunikacija kućnih ljubimaca

objavljeno prije 10 dana i 2 sata

Kućni ljubimci naročito su popularni među djecom. Maze ih i vole. Ali neprestano tapšanje i podizanje nije dobro za većinu životinja. Vlasnici bi pažljivo trebali… više »

SJAJNO!

Pametni parking za osobe s invaliditetom u Splitu

objavljeno prije 10 dana i 3 sata

Hrvatski Telekom je s partnerom tvrtkom Mobilisis implementirao rješenje pametni parking za osobe s invaliditetom za Split parking, koje će doprinijeti povećanju… više »

DAN VIDA

Dijelimo isti svijet, zašto ne bismo i dobar vid?

objavljeno prije 10 dana i 6 sati

Obilježavajući Svjetski dan vida posebno želimo naglasiti jaku vezu između brige o vidu za sve i u svim prilikama. Problemi s vidom mogu se javiti bilo kada i bilo kome, bez obzira na godine,… više »

BRAVO

MAKERphone uspio na Kickstarteru za par sati!

objavljeno prije 10 dana i 11 sati

MAKERphone je novi gadget Alberta Gajšaka koji je svojom ručnom konzolom MAKERbuino stigao na stranice gotovo svih svjetskih medija, a kampanja koja je tek krenula… više »

HE HE

Zimski penis nije šala

objavljeno prije 10 dana i 23 sata

Zimski penis zvuči kao neka šala, no kako se već par godina priča o pojmu "zimska vagina", što znači da hladne temperature mogu uzrokovati "sušu" tamo dolje. Sada se… više »

ZAPAMTITE!

Muške karakteristike koje žene obožavaju

objavljeno prije 11 dana

Odanost, iskrenost i nježnost najdraže su kvalitete muškaraca u ženskim očima, pa ne čudi da to muškarci baš i ne znaju.  Koje su ostale... ? Godine - upravo zbog… više »

EH, DA... :)

Djeca inteligenciju ipak nasljeđuju od - majki

objavljeno prije 11 dana i 2 sata

Roditelji se vole šaliti da sve pozitivne osobine njihove djece dolaze baš od njih, bez obzira pričamo li o pameti, dobrom izgledu, sportskim vještinama… više »

DA?

Žene imaju svijetlu budućnost u tehnološkom sektoru

objavljeno prije 11 dana i 4 sata

Booking.com, jedna od vodećih svjetskih tvrtki e-trgovine i lider u digitalnoj tehnologiji, otkrio je prve rezultate globalnog istraživanja čiji je cilj bolje razumijevanje i dalje prisutne… više »

WOW!

Vodeni grad za djecu - nova atrakcija u Termama Tuhelj

objavljeno prije 11 dana i 8 sati

U Termama Tuhelj niknuo je Vodeni grad, nova atrakcija koja će razveseliti i djecu i njihove roditelje. Adrenalinski tobogani namijenjeni djeci od tri do deset godina, šareni veseli,… više »

NOVOSTI

Oppo, prvi smartphone s 10 GB RAM-a ipak otkazan?

objavljeno prije 11 dana i 11 sati

Svi znamo da je RAM jedna od glavnih komponenti brzog rada pametnih telefona. Proizvođači polako povećavaju količinu RAM-a Današnjih 8 GB RAM-a nisu standard, ali uskoro nema sumnje da… više »

EH, DA...

Seksualno uznemiravanje i zdravlje

objavljeno prije 11 dana i 23 sata

Seksualno uznemiravanje i zlostavljanje vrlo je česta pojava u društvima i može naštetiti psihičkom i fizičkom zdravlju, pokazuju dvije studije U prvom, američkom, istraživanju… više »

AHA!

Kako znati da ste u sretnoj vezi

objavljeno prije 12 dana

Razlike osobnosti partnera u vezama i brakovima često uzrokuju nesuglasice i svađe. Bez obzira na to jeste li u svježoj vezi ili vaša ljubav traje već godinama, neke je stvari ipak… više »

STVARNO?

Google+ odlazi u povijest?

objavljeno prije 12 dana i 11 sati

Google+, društvena mreža koja je ostala nedorečeni pokušaj konkuriranja Facebooku će se zatvoriti, a uz to će Google postrožiti mjere razmjene podataka nakon što je… više »

DA?

Suprotnosti se ipak - ne privlače

objavljeno prije 13 dana

Mnogi parovi fizički su slični, što ste vjerojatno već primjetili - štoviše, možda upravo vi spadate u takve? Ne moraju biti prava kopija jedni drugih, ali čest je slučaj… više »