Život
SAZNAJEMO

Uzbudljivije od ljeta je jedino splash ljeto u Termama Tuhelj

objavljeno prije 1 mjesec

Ljeto je službeno počelo i u Termama Tuhelj. Tuhi Land, novu vodenu atrakciju klinci jednostavno obožavaju. Otvoreni i zatvoreni tobogani, prskalice, veliko vjedro pravi su ljetni hit, a… više »

SAZNAJEMO

Inovativni proizvod iz Pampersa za roditelje koji ne pristaju na kompromise

objavljeno prije 1 mjesec

Roditeljima u potrazi za pelenama i maramicama koje su inspirirane prirodom i dolaze iz prirode, a bez kompromisa oko učinkovitosti, nova Pampers Pure kolekcija nudi savršeno… više »

FRKA!

WhatsAppom se širi prevara, pripazite!

objavljeno prije 1 mjesec

Brojni korisnici WhatsAppa u Hrvatskoj ovih su dana od svojih prijatelja ili kontakata dobili poruku zbog koje su im telefoni blokirali, a podaci o kontaktima iskorišteni za daljnje… više »

HE HE

3 vrste zabavnog seksa

objavljeno prije 1 mjesec

Mnogi parovi imaju istu rutinu i iste situacije u krevetu, a onda stvaraju istu energiju. Ali rutina oduzima mnogo uzbuđenje i dinamiku u sesku i ponekad se pretvara u pasivnu… više »

EHH

Loše navike koje ubijaju svaku vezu

objavljeno prije 1 mjesec

Prvih par mjeseci svake veze je genijalno, no kad se parovi počnu osjećati potpuno sigurno, mnogi zaborave činjenicu da se oko partnera i dalje treba truditi. Stoga ne čudi što njihove… više »

COOL

Psi nas namjerno zavode očima

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Kad pas nema više ideju kako doći do željenog cilja, onda čovjeku gleda ravno u oči. I to umiljatim pogledom. S malo podignutim obrvama i malo ukošenom glavom. Vlasnicima… više »

WOW!

Srcoliki Galešnjak naseljen već 7 tisuća godina

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Na Galešnjaku, otočiću u Pašmanskom kanalu poznatom zbog srcolikoga oblika, u dalekoj su prošlosti živjeli ljudi, i to u starijoj fazi mlađega kamenog doba, prije… više »

NOVOSTI

5G se razvija brže od očekivanog

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Brzi rani zamah i entuzijazam za 5G tehnologiju mogao bi do kraja 2024. godine donijeti dodatnih 400 milijuna pretplata na poboljšanu mobilnu širokopojasnu mrežu širom… više »

MMMM

Tri čudne erogene zone koje uvijek pale

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Orgazam je posljedica podražaja erogenih zona, a veliku ulogu u njegovoj realizaciji igra mozak za koji kažemo da je najveća erogena zona u tijelu. U prijevodu to znači da je naše… više »

ZNATE LI?

Kad je vrijeme za beauty sleep?

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Dobro znamo da nam izgled umnogome ovisi o količini sna - sigurno nećete izgledati kao milijun dolara nakon svega par sati sna i burne noći prije toga, jer će se jako dobro vidjeti… više »

COOL

Očevi su zaslužni za veći mozak?

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Studija provedena na gotovo 500 vrsta sisavaca pokazala je da mladunčad o kojoj brinu oba roditelja razvija veći mozak te istodobno i veću inteligenciju.  Općenito govoreći, što… više »

NOVOSTI

XPG SPECTRIX D60G s 5634 MT/s srušio overclockerski rekord

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

XPG Overclocking Lab (XOCL) overclockirao je RGB DDR4 memorijski modul SPECTRIX D60G na frekvenciju 5634 MT/s Novi rezultat postignut je sa čipsetom Intel Core i9 i MSI-jevom matičnom pločom… više »

HE HE

Poznajete li stvarno erogene zone?

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Erogene zone vjerojatno su vam poznate - usne, klitoris, bradavice, vrat, ušne resice... sve su to mjesta na tijelu koja nam jamče užitak, no postoje i oni predjeli za koje bismo rekli… više »

EHHH...

Huawei će izgubiti 30 milijardi dolara?

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Huawei je u problemima, tu nema tajni, a osnivač i direktor kineskog tehnološkog diva kazao je kako će ta kompanija izgubiti 30 milijardi dolara tijekom idućih nekoliko godina nakon… više »

MA DA?

Kako se probuditi svjež i odmoran? Jednostavno!

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Sigurno i vi namještate budilicu na svom mobitelu.... jer, naravno, dani staromodnih budilica, pa i digitalnih alarma pored kreveta su iza nas... ili ipak nisu?!  Iako je… više »