Život
Kosa, krevet, spavanje
EH, DA...

5 znakova da spavate premalo

objavljeno prije 23 dana i 10 sati

Zdrav san osnova je dobrog zdravlja, pokretač svakog fiziološkog sustava u tijelu koji između ostalog utječe na obnavljanje tkiva, rast mišića i sintetiziranje hormona. U… više »

POKUŠAJTE

Ostavite mobitel po strani - barem tijekom blagdana!

objavljeno prije 23 dana i 16 sati

U jedan budistički hram u Bangkoku skoro svake sekunde ulaze grupe turista. Na brzinu vade svoje mobilne telefone, naprave selfie ispred kipa Bude i odu brže nego što su došli.… više »

STVARNO?

Roboti će uzeti sve poslove - osim ova tri

objavljeno prije 23 dana i 17 sati

Roboti i umjetna inteligencija krenuli su putem odavno opisanim u znanstveno-fantastičnim romanima - rade sve više poslova umjesto ljudi, uče zapanjujuće brzo i postaju prava prijetnja… više »

NOVOSTI

Predstavljen Huawei Honor 9 Lite

objavljeno prije 23 dana i 20 sati

Huawei je lansirao Honor 9 Lite, svoj najisplativiji model modernog dizajna i prihvatljivih cijena. Honor 9 Lite nudi kućište debljine 7,6 mm u kombinaciji metala i obostranog 2.5D… više »

HE HE

7 poza za blagdanski seks

objavljeno prije 24 dana i 9 sati

Blagdani su idealno vrijeme za malo pojačanu akciju u krevetu - puni stolovi napunit će vam želudac, atmosfera i alkohol opustiti, pa jedino što nedostaje je dobar blagdanski seks.… više »

SAVJETI :)

Kako spasiti vezu tijekom blagdana

objavljeno prije 24 dana i 10 sati

Zbog predblagdanskog ludila prosinac je pun stresnih situacija zbog čega mnogi u vezama razmišljaju o prekidu.  Točnije, jedan od pet parova razmišljao je o prekidu u prvoj… više »

ZNATE LI?

Zanimljivosti o Božiću koje možda niste znali

objavljeno prije 24 dana i 17 sati

Božić je blagdan koji uzimamo prilično zdravo za gotovo - rodio se mali Isusek u štalici, došli neki pastiri, pa kraljevi, dali poklone i priča krenula... no je li to stvarno… više »

EH, DA...

Prvi kineski car želio je biti besmrtan

objavljeno prije 24 dana i 17 sati

Qin Shihuang, prvi kineski car poznat po svojoj okrutnosti naredio je svojim službenicima da mu pronađu eliksir besmrtnosti, otkriva dvije tisuće godina star tekst otkriven za… više »

COOL!

Zasloni koji se sami popravljaju?

objavljeno prije 24 dana i 20 sati

Skupina japanskih istraživača tvrdi da je razvila novu vrstu stakla koje ima svojstvo samo-oporavka od pukotina i lomova. Staklo je napravljeno od polimera pod nazivom polieter tiouree… više »

SAVJETI :)

Pauza od Facebooka - najbolja stvar ovih blagdana

objavljeno prije 25 dana i 10 sati

Pauza od Facebooka najbolja je moguća stvar za povećanje zadovoljstva životom i blagostanje, tvrde znanstvenici, a to se posebno odnosi na ekipu koja na Facebooku puno više… više »

NAJAVE

Pazite da se psi ne dočepaju čokolade

objavljeno prije 25 dana i 13 sati

Vrijeme Božića pojačano je rizično za trovanje čokoladom za obiteljske pse. Veterinari tvrde kako je u ovo doba godine četiri puta veća vjerojatnost da se psi razbole zbog jedenja… više »

HE HE

Traženje božićnih poklona - da ili ne?

objavljeno prije 25 dana i 14 sati

Božićni pokloni vesele i velike i male, no ako mislite da svi vole iznenađenja, prevarili biste se - gotovo 40 posto odraslih pokušava pronaći poklone prije nego što… više »

ZNATE LI?

Zašto se bor kiti baš na Badnjak?

objavljeno prije 25 dana i 17 sati

Badnjak je, lampice na sve strane, baš kao i miris kolača, kuhanog vina i lagana glazba, a cijela obitelj kiti božićnu jelku. Znate li zašto? Legendi i mitova je više,… više »

Je li prerano za božićne dekoracije? / Pixabay
ZNATE LI?

Badnjak - dan prije Božića

objavljeno prije 25 dana i 18 sati

Badnjak je dan neposredne pripreme za Božić. U kršćanskom kalendaru Badnjak je dan koji prethodi blagdanu Božića, rođenja Isusa Krista. Kulminacija je to intenzivne priprave… više »

NOVOSTI

Xiaomi Mi Max 3 dobiva 7-inčni zaslon

objavljeno prije 25 dana i 20 sati

Kineski izvori podijelili su neke informacije za sljedeću generaciju Xiaomi Mi Max 3 modela. Prema izvoru, Xiaomi Mi Max 3 dobiva zaslon dijagonale od čak 7 inča. Samo prije koju godinu ove… više »