Život
EHHH...

5 savjeta za upoznavanje roditelja

objavljeno prije 26 dana i 23 sata

Upoznavanje roditelja korak je u vezi nakon kojega, kako nam se čini, nema povratka (ima, naravno, ali uvijek se tako razmišlja na prvu) Logično je da nam je stalo do toga što… više »

Razlike među spolovima zaista postoje / Pixabay
NARAVNO!

Razlika u godinama i šanse za razvod su povezani

objavljeno prije 27 dana i 1 sat

Razlike u godinama definitivno imaju veze s vezama - što su veće, veze su nestabilnije, barem tako tvrde znanstvenici koji su proveli istraživanje na Sveučilištu Emory u Atlanti… više »

EH, DA...

Žene su sve nesretnije, evo i zašto

objavljeno prije 27 dana i 3 sata

Sve smo više ovisni o pametnim telefonima, a društvene mreže poput Instagrama, Facebooka, Snapchata i ostalih uzele su danak… više »

LOVICA

Prijavi se za treći HACK IT DAYZ

objavljeno prije 27 dana i 5 sati

Budućnost kreiramo sada, a ti imaš 24 sata da ju promijeniš. Hrvatski Telekom, u suradnji s ostalim partnerima otvara prijave za treći HACK IT DAYZ 24. i 25. studenoga u… više »

NEMA VIŠE STAGNACIJE

Samsung mijenja poslovnu politiku u mobilnom segmentu

objavljeno prije 27 dana i 11 sati

U proteklih više od 10 godina, Samsungovi pametni telefoni postigli su veliki uspjeh. Međutim, Kineski proizvođači vrše snažan pritisak i južnokorejska korporacija je odlučila… više »

EHHH...

5 znakova da je vrijeme da se riješite nekih prijatelja

objavljeno prije 27 dana i 23 sata

Prijateljstvo je najbolja stvar na svijetu poslije ljubavi, no ponekad smo toliko dugo prijatelji s nekim da njihove potrebe postaju jednako bitne kao naše, a ponekad se nađemo u… više »

MYTHBUSTERS

Mitovi vezani za prvi dan jeseni

objavljeno prije 28 dana i 1 sat

Prvi dan jeseni je stigao i sada, unatoč vremenu ,možemo reći da je ljeto službeno završilo. Dani postaju kraći, temperature se polako spuštaju i trebat će nam sve toplija… više »

NOVOSTI

Samsung Galaxy J4 + i J6 + dva su nova pristupačna telefona

objavljeno prije 28 dana i 10 sati

U segmentu pristupačnih telefona Samsung je predstavio dva nova proizvoda: Galaxy J4 + i Galaxy J6 +. koje pokreće operacijski sustav Android 8.1 Oreo. Imaju identične dijagonale zaslona i… više »

MYTHBUSTERS

Žene su nevjerne baš kao i muškarci

objavljeno prije 28 dana i 23 sata

Muškarci su promiskuitetniji od žena - koliko ste puta čuli ovu tvrdnju ili neku od varijacija? Vjerojatno popriličan broj puta, a ako vam je počela ići na živci, nije ni čudno -… više »

NIJE LJUBAV :)

Dvije ključne karakteristike za sjajnu vezu

objavljeno prije 29 dana i 1 sat

Zaljubljenost i ljubav dvije su stvari koje obično smatramo preduvjetima dobrog braka, no izgleda da to ipak nije dovoljno, tvrde stručnjaci. Naime, američki psiholozi John i Julie Gottman… više »

POŽURITE!

iPhone Xs i iPhone Xs Max u ponudi Hrvatskog Telekoma

objavljeno prije 29 dana i 6 sati

Hrvatski Telekom svojim korisnicima od danas nudi najnoviju generaciju iPhone uređaja. Nove modele, iPhone Xs i iPhone Xs Max, korisnici mogu od danas kupiti u pretprodaji putem webshopa… više »

NOVOSTI

Meizu 16x, X8, M8 i M8 Lite noviteti za svačiji ukus i džep

objavljeno prije 29 dana i 11 sati

Meizu 16x, X8, M8 i M8 Lite pokretani su FlymeOS temeljenim na Android 8.1 Oreo. Meizu 16X: zaslon bez izreza Mnogima će se svidjeti da je Meizu za ovaj model odlučio kupcima ponuditi… više »

ZAPAMTITE :)

Što pravi muškarac ne radi u krevetu

objavljeno prije 29 dana i 23 sata

Muškarci su savršeni u krevetu, apsolutni su carevi i zna se naravno da svo to savršeno dolazi iz njihovih glava... ali ne baš u stvarnosti. Iz muške… više »

IZBJEGNITE IH :)

5 najčešćih muških pogrešaka na prvom spoju

objavljeno prije 1 mjesec

Muškarci vole prve spojeve, naročito zbog toga što se mogu poovno "izmisliti" i predstaviti u boljem svjetlu nego prvi put... no, kad smo već kod toga, vrijedi se prisjetiti… više »

NAJAVE

Idea Knockout 2018. vodi na CES

objavljeno prije 1 mjesec

Hrvatski Telekom kao tehnološki lider u regiji snažno podržava razvoj startup zajednice na našem podneblju. Kao partner organizatora, tech mjesečnika Bug sudjelovat će i na… više »