Život
Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
ZANIMLJIVO :)

Kako postajete privlačni?

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Ljude procjenjujemo u sekundi, pa je onda jednako odlučujemo jesu li nam privlačni ili ne.. pa i one opako dobre. Znači, prva stvar koja nam je privlačna na nekom čovjeku njegov je vanjski… više »

COOL

Mayflower 400 sprema se preploviti Atlantik

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Trimaran dug 15 metara i težak 9 tona može donositi samostalne odluke i potpuno autonomno ploviti, a prekriven je solarnim panelima i na svom putu može proučavati… više »

BRAVO

Crew Dragon vratio astronaute s ISS-a

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Kapsula Crew Dragon odvojila se od ISS-a u 2.35 sati po srednjoeuropskom vremenu. Povratak na Zemlju trajao je oko 6 i pol sati. Četvero astronauta sletjelo je u Meksički zaljev u nedjelju u… više »

NAJAVE

AMD najavio Radeon Softweare Adrenalin 21.4.1.

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Radeon Softweare Adrenalin 21.4.1. izdanje svog softverskog paketa donosi ultra-reaktivno igranje i napredne značajke za otključavanje punog potencijala AMD gaming iskustva. Donosi nekoliko… više »

HO HO ;)

Kućni ljubimci mogu vas učiniti privlačnim

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Solo ste i želite partnera? Pa, to nije čudno, a ako nemate baš sreće, mogli bismo imati savjet za vas koji bi mogao biti ključan - nabavite kućnog ljubimca. Naravno, najčešće… više »

CSS

Kina lansirala modul za buduću stanicu

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Modul nazvan "Tianhe" (Nebeski sklad), lansiran je najvećom kineskom raketom Dugi marš 5B u 11:23 po mjesnom vremenu iz lansirnog svemirskog centra Wenchang na tropskom otoku… više »

UPS!

Muškarci će jednostavno nestati

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Muškarci mogu biti ovakvi i onakvi, no problem je u tome što ih u nekoj budućnosti više jednostavno neće biti! Mislite da je to nemoguće? Da će doći neki zli svemirci i… više »

COOL

Huawei dijeli 20 FreeBuds 4i slušalica u plesnom izazovu na TikToku

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Huawei je u suradnji s hrvatskom TikTok zvijezdom i YouTubericom Nikom Pavičić pokrenuo plesni izazov u kojem je moguće osvojiti vrijedne nagrade. Najoriginalnijih 20 sudionika koji snime… više »

LOOL

Smijete li se do suza?

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Smijeh ide sa srećom, dok se nesrećom i boli idu suze... ili to baš nije tako jednostavno? Izgleda da nije, jer iako nije sasvim objašnjeno u znanstvenom svijetu, čovjek se… više »

NOVOSTI

SmartThings za Samsungove uređaje

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Samsungova SmartThings Find mreža trenutno obuhvaća više od 70 milijuna pomoćnih uređaja, a usluga se nastavlja razvijati te donosi poboljšane značajke privatnosti i ažuriranja… više »

MA DA?

Neke žene nemaju G točku?

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

G točka - mokri snovi muškaraca, muka žena koje jednostavno ne mogu naučiti svog dragoga gdje je ? No, nije to tako jednostavno... predmet brojnih istraživanja još od 1950.… više »

NOVOSTI

Trgovina Google Play: brža instalacija apk i vrijeme otvaranja softvera

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Google je nedavno uveo promjene u Trgovina Play za neke korisnike i potrebe testiranja. Radi se o novom načinu instaliranja apk instalacijskih paketa nazvan Android App Bundle. Ovaj novi… više »

LOOL

Što se NE poklanja ženama

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Koji god poklon kupujete, obratite pažnju na to što inače ta osoba voli ili koristi. Samim time će vam biti lakše i kupiti poklon. Ipak, neke poklone za nju bi trebalo… više »

COOL

Deep Time eksperiment je gotov

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Skupina francuskih volontera izašla je iz špilje nakon četrdesetodnevne studije koja istražuje granice ljudske prilagodljivosti izolaciji što je posebno vrijedno… više »

COOL

Ingenuity izveo i treći let

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Po podacima NASA-e helikopter se vinuo do visine od oko pet metara, potom je izveo bočni manevar od 50 metara, u zraku je proveo 80 sekunda, a zatim se vratio na početnu poziciju.… više »