Život
ZNATE LI?

Gdje je najugodnije sjediti u avionu?

objavljeno prije 4 dana i 16 sati

Zračne turbulencije jamačno nisu ugodne, posebno ne onima sa strahom od letenja ili osjetljivim želucem. Ali ne trese se svaki dio zrakoplova jednako kada uleti u zračni vrtlog. Gdje je… više »

WOW!

Upoznajte Xiaomi Black Shark

objavljeno prije 4 dana i 21 sat

Nakon što je Xiaomi postao djelomični vlasnik Tianjin Jinxing Investment Co., Ltd., tvrtke specijalizirane za OCR rešenja, nastala je nova marka pametnih telefona Black Shark -… više »

ZAPAMTITE!

5 razloga zašto vas draga više ne voli

objavljeno prije 5 dana i 9 sati

Postoje tihi znakovi koji su uvod u odljubljivanje. Svima nam se teško pomiriti s tim, ali kada ste ženi raspršili njezine iluzije o princu na bijelom konju - ljubavi je kraj. A… više »

ZNATE LI? :)

Što se NE radi kad ste zaljubljeni

objavljeno prije 5 dana i 10 sati

Zaljubljenost je divan osjećaj, a kada nas pogodi često radimo stvari koje inače u životu ne bismo nikada radili... što baš i nije pretjerano pametno, tvrde stručnjaci. Naime,… više »

HEH?!

Kada gubimo smisao za humor?

objavljeno prije 5 dana i 12 sati

Smisao za humor jedna je od karakteristika koje su uvijek pri samom vrhu poželjnih osobina budućeg partnera, no nigdje ne piše da će on ili ona takvi biti zauvijek.… više »

nanobot stanica rak tumor
OTKRIĆE

Zašto su neki karcinomi zloćudniji od drugih?

objavljeno prije 5 dana i 14 sati

Veliko znanstveno istraživanje pokazalo je zašto su neki karcinomi smrtonosniji od drugih unatoč tome što se čine identičnima, prenosi BBC i to otkriće otvorit će put… više »

ZNATE LI?

Tko najviše visi pred televizorom?

objavljeno prije 5 dana i 15 sati

Televizija je bila izum koji je promijenio svijet, definitivno, i to na načine na koje današnje generacije ne mogu niti zamisliti, no kako sada imamo ovisnike o pametnim telefonima ili… više »

COOL

FriendlyPix je Googleova uslugu u stilu Instagrama - možete je isprobati

objavljeno prije 5 dana i 16 sati

Google ima novu pilot uslugu FriendlyPix koja je u suštini potpuno funkcionalna kopija Instagrama. Možete dijeliti fotografije, pratiti ljude i komentirati postove drugih ljudi.… više »

NOVOSTI

Mozilla se hvali razvojem Firefox Reality web preglednika za VR i AR uređaje

objavljeno prije 5 dana i 21 sat

Mozilla Firefox Reality web preglednik će iskoristiti nove standarde kako bi korisnicima omogućio uživanje u igrama i iskustvima bez potrebe za instaliranjem aplikacija prilagođenih za VR i… više »

EDUKACIJA

Što je to zapravo orgazam?

objavljeno prije 6 dana i 9 sati

Orgazam je mnogima i dalje, nažalost, teška misterija, pa evo malo objašnjenja, korak po korak, tako da i oni najzbunjeniji shvate.... Tijekom orgazma, muškarcima se… više »

STVARNO?

Kako odgovoriti na preljub partnera?

objavljeno prije 6 dana i 10 sati

Preljub, nevjera, prevara, šaranje... razne riječi za jednu te istu stvar - seksualni odnos s osobom koja nije vaš partner u trenutnoj vezi ili braku. Odgovor na ovakvo… više »

ZNATE LI?

Postoje 4 vrste srama

objavljeno prije 6 dana i 12 sati

Sram utječe na naš karakter, odluke koje donosimo, stvari kojima se bavimo. U malim ga, ali uvijek prisutnim količinama osjećajmo cijeli dan. „Ljudi osjećaju sram iz mnogo… više »

ETO...

Zamislite, psi znaju lagati!

objavljeno prije 6 dana i 14 sati

Jeste li ikada čuli onu izreku: „Lažeš k'o pas"? Mislili ste da je ona nepravedna prema krznenim stvorenjima koja vas gledaju milim pogledima? E, pa, malo ćete se razočarati u… više »

SAZNAJEMO

Imate prezbiopiju? Probajte Varilux #1 progresive u svijetu

objavljeno prije 6 dana i 20 sati

Prezbiopija ili dobna dalekovidnost je prirodan proces koji se dešava već s navršenih četrdeset godina starosti. U početku obično toga nismo još ni svjesni, osim na kraju… više »

NOVOSTI

Facebook olakšava promjenu postavki privatnosti

objavljeno prije 6 dana i 21 sat

Facebook je odlučio primijeniti različite mjere kako bi se ponuditi svojim korisnicima lakši nadzor nad postavkama privatnosti. Među prvima je potpuno preuređen izbornik za… više »