Život
DA ILI NE?

Možete li se odmoriti kad radite od kuće?

objavljeno prije 11 dana i 10 sati

Rad od kuće zatvorio je svijet, tako da je pandemija neke stvari promijenila - tek ćemo vidjeti je li to i za stalno.  Naime, tijekom pandemije koronavirusa postao je svakodnevica za… više »

COOL

Vikinška obitelj spojena u muzeju

objavljeno prije 11 dana i 11 sati

Jedan od Vikinga umro je u Engleskoj u 11. stoljeću od posljedica ozljeda glave u svojim dvadesetim godinama. Pokopan je masovnoj grobnici u Oxfordu. Drugi je umro u Danskoj u pedesetim… više »

NOVOSTI

Intel Alder Lake dolazi posebno optimiziran za nove Windowse

objavljeno prije 11 dana i 14 sati

Prema vijestima iz Moore's Law is Dead, procesor Intel Alder Lake bit će u prodaji sredinom listopada i biti optimiziran za sljedeću generaciju Windowsa, koja se očekuje 24. lipnja. Alder… više »

MMMM ;)

5 tajnih igračaka zabave...

objavljeno prije 12 dana i 2 sata

Kada pričamo o masturbaciji, nema prostora za osjećaj srama. Osjećaji zadovoljstva i sreće koje osjećamo nakon masturbacije vrijedni su svega. Iako su vaši prsti ponekad vaši… više »

HUAWEI

Huawei predstavio monitore

objavljeno prije 12 dana i 3 sata

Huawei Consumer Business Grupa (BG) predstavila je monitor HUAWEI MateView, prvi samostojeći monitor ove kompanije. Noseći nadimak "Mate", ovaj posve novi monitor utjelovljuje Huaweijev duh… više »

EH, DA... :)

Kako dobiti izbore? Može i ovako...

objavljeno prije 12 dana i 5 sati

Vrh političke oligarhije (oligarhija=vlast manjine u društvu koja nema izborni legitimitet) koji stoji u pozadini („u sjeni") i vlada svim političkim, gospodarskim,… više »

NOGOMEET

Što misle hrvatski navijači?

objavljeno prije 12 dana i 8 sati

Novo istraživanje vezano za zajednička obilježja među nogometnim navijačima iz Europe otkrilo je da čak i najzagriženiji ljubitelji nogometa iz Hrvatske ne bi propustili svoj sljedeći odmor,… više »

NOVOSTI

Pametni laserski projektor

objavljeno prije 12 dana i 14 sati

Tehnologija laserske projekcije je odavno prisutna i dokazana, nudeći daleko jače boje, veću osvijetljenost i dulji rok trajanja u odnosu na tehnologije koje se koriste u klasičnim i LED… više »

HI-TECH

Novi Huawei MatePad Pro

objavljeno prije 13 dana i 3 sata

Huawei Consumer Business Group (BG) je predstavio HUAWEI MatePad Pro, novi Huawei tablet kojeg pokreće HarmonyOS 2. Izrađen za novu generaciju pametnih uređaja, HarmonyOS 2 omogućio je… više »

HMM ;)

Dolaze li nemiri nakon pandemije?

objavljeno prije 13 dana i 10 sati

Pandemija polako jenjava, nismo sigurni hoće li stati ove godine, no u nekoj bliskoj budućnosti sigurno dolazi kraj... a što onda? Zarazne bolesti su kroz prošlost ne samo… više »

NOVOSTI

Suradnja Epic Games i AMD-a na novom Unreal Engine 5

objavljeno prije 13 dana i 14 sati

Unreal Engine je 3D razvojno okruženje za video igre, koje je prvi put objavio Epic Games 1998. Izvorno dizajniran za legendarnu pucačinu iz prvog lica "Unreal", Unreal Engine pokrenuo je… više »

KLADIONICE

Popularnost kladionica u Hrvatskoj

objavljeno prije 14 dana i 8 sati

Hrvatska je u svijetu na 125.mjestu prema broju stanovništva. Ako govorimo o klađenju, ali i količini novca koja je utrošena na ovakvu vrstu zabave, Hrvati pak, zauzimaju… više »

MA DA?

Kako izliječiti slomljeno srce

objavljeno prije 14 dana i 12 sati

Slomljeno srce nije samo eufemizam - nakon što prekinemo s nekim, mnogi ljudi doslovno se osjećaju kao da im je srce puklo... i to boli, stvarno boli. Rijetko što je tako bolno… više »

NOVOSTI

Sony planira prilagoditi svoju seriju PS igara za iOS i Android

objavljeno prije 14 dana i 13 sati

Ova se informacija prvi put pojavila još u travnju kada je Sony raspisao natječaj za šefa PlayStation mobilnog odjela. Sada je na internom sastanku, šef SIE, Jim Ryan,… više »

PUTOVANJA

Održiva putovanja u 2021. godini

objavljeno prije 15 dana i 10 sati

Iz novog istraživanja koje je objavio Booking.com, a koji sadrži uvide prikupljene od više od 29.000 putnika iz 30 zemalja, proizlazi da je pandemija bila prekretnica koja je putnike… više »