Život
HE HE

Poznajete li stvarno erogene zone?

objavljeno prije 7 dana

Erogene zone vjerojatno su vam poznate - usne, klitoris, bradavice, vrat, ušne resice... sve su to mjesta na tijelu koja nam jamče užitak, no postoje i oni predjeli za koje bismo rekli… više »

EHHH...

Huawei će izgubiti 30 milijardi dolara?

objavljeno prije 7 dana i 11 sati

Huawei je u problemima, tu nema tajni, a osnivač i direktor kineskog tehnološkog diva kazao je kako će ta kompanija izgubiti 30 milijardi dolara tijekom idućih nekoliko godina nakon… više »

MA DA?

Kako se probuditi svjež i odmoran? Jednostavno!

objavljeno prije 7 dana i 22 sata

Sigurno i vi namještate budilicu na svom mobitelu.... jer, naravno, dani staromodnih budilica, pa i digitalnih alarma pored kreveta su iza nas... ili ipak nisu?!  Iako je… više »

STVARNO?

Gdje leži privlačnost zauzetih muškaraca?

objavljeno prije 8 dana

Oženjeni ili muškarci u ozbiljnim vezama stvarno imaju ono nešto što ih često ženama čini privlačnijima od slobodnih. Jedna od posljednjih studija koja se bavila… više »

ZAPAMTITE!

Važnost povrća i voća u prehrani

objavljeno prije 8 dana i 10 sati

Voće i povrće je među ključnim namirnica za zdravlje, a ako ne vjerujete u to, podaci će vam predočiti neumoljivu istinu - tko ih ne jede, ugrožava svoj život. Prema novim podacima, svaku… više »

NOVOSTI

Sony ima novi FE 200-600mm F5.6-6.3 GOSS super-telefoto zoom objektiv

objavljeno prije 8 dana i 11 sati

Tvrtka Sony najavila je još jedan novi objektiv kojim je proširila svoju liniju objektiva punog formata, FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS super-telefoto zoom objektiv (model… više »

OZBILJNO?

Koliko seksa ima prosječna udana žena?

objavljeno prije 8 dana i 22 sata

Svaki brak priča je za sebe, a odnosi između partnera ne mogu se uspoređivati... no, jedno recentno istraživanje provedeno na uzorku od 300 parova otkrilo je zanimljive podatke. Uz brojne… više »

EHHH...

Inteligencija često stoji na putu dobre veze

objavljeno prije 9 dana

Inteligentnim ljudima nije jednostavno održati vezu, u što ste se vjerojatno i sami uvjerili - bilo kroz vlastiti primjer, bilo primjerom nekog od onih nerdy frendova koji uvijek imaju… više »

BRAVO

Peru ograničava pristup u Machu Picchu

objavljeno prije 9 dana i 3 sata

Peruanske vlasti namjeravaju ograničiti pristup turistima dvama hramovima i jednoj piramidi na Machu Picchu kako se spriječilo daljnje uništavanje tih povijesnih… više »

NAJAVE

Huawei u listopadu lansira svoj Ark OS, ali ne na Mate 30 modelu

objavljeno prije 9 dana i 4 sata

Čitava ova priča oko Amerikanaca i Huaweia ostavila je duboki trag. Ne samo na prodaju aktualnih modela Huawei pametnih telefona (posebice samog vrha ponude), već i na one koji će tek biti… više »

Bi li roditelj trebao spavati u istom krevetu s djetetom? / Pixabay
STVARNO?

Baby blues pogađa i očeve

objavljeno prije 9 dana i 6 sati

Većina ljudi u stanju je lako prepoznati znakove postporođajne depresije majke, ali ne i u očeva u kojih se ti znaci često krivo tumače ili jednostavno zanemaruju, navodi se u britanskoj… više »

IDEMO?

ISS se otvara za turiste

objavljeno prije 9 dana i 7 sati

NASA je u petak objavila da će od 2020. omogućiti turistima da posjete Međunarodnu svemirsku postaju (ISS), čime se ukida dugogodišnja zabrana privatnih letova na ISS. Privatni… više »

NOVOSTI

ADATA Technology predstavlja svoj USB flash pogon UV350

objavljeno prije 9 dana i 10 sati

ADATA UV350 krasi diskretan i elegantan izgled bez poklopca. Rupica na vrhu olakšava njegovo pričvršćivanje na privjeske za ključeve ili vrpcu radi izvrsne prenosivosti. Pogon… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
HE HE

Kad su napaljeni muškarci, a kad žene?

objavljeno prije 9 dana i 22 sata

Čini vam se da imate puno manje seksa nego što želite? Možda je problem samo u sinkronizaciji - doslovno. Prema istraživanju koje je provela tvrtka za… više »

RASPEKMEZIT ĆEMO SE

Što je zajedničko dugim vezama?

objavljeno prije 10 dana

Dugotrajne veze, one prave i čvrste, obično izazivaju zavist i ljubomoru kod osoba koje ih ne mogu nikako ostvariti, pa je pravo pitanje - kako to uspijeva? Može li se introvertna osobnost… više »