Život
PRIPAZITE :)

Najčešće muške pogreške u - kuhinji!

objavljeno prije 6 dana i 12 sati

Mada je u današnje vrijeme, a ponajviše u modernim sredinama čak i normalnije da se muškarci kao takvi bolje i kvalitetnije snalaze u kuhinji, posebice s pripremom hrane.… više »

HMMM

Kako dob rađanja utječe na - unuke?

objavljeno prije 6 dana i 14 sati

Žene same odlučuju hoće li imati djecu ili ne - nekima je to obaveza, druge smatraju da im je to opterećenje pa se posvećuju, primjerice, kućnim ljubimcima i sve je to sasvim OK, naravno. No,… više »

ISPROBAJTE

9 stvari koje vas čine privlačnijim

objavljeno prije 6 dana i 15 sati

Privlačnost je jedna od onih kategorija na koje možemo utjecati na razne načine, pa evo devet savjeta za bolji dojam u očima onih koji vas zanimaju... Družite se - s prijateljima. Ili s bilo… više »

ODLIČNO!

Adolescenti danas stupaju u spolne odnose rijeđe nego prije 10 godina

objavljeno prije 6 dana i 17 sati

Adolescenti se danas seksaju manje nego prije desetak godina, čime je smanjena stopa tinejdžerskih trudnoća i slučajeva osoba zaraženih spolno… više »

EH, DA... :)

Kada se obavezno treba skinuti s Fejsa?

objavljeno prije 6 dana i 19 sati

Internet je vjerojatno najbolja stvar koja se dogodila čovječanstvu, a društvene mreže su sjajne, no ipak ih treba izbjegavati barem pola sata prije odlaska na spavanje,… više »

OPA!

Bitcoin dolazi u Facebook?

objavljeno prije 6 dana i 21 sat

Kritike posljednjih mjeseci upućene Facebooku očigledno su shvaćene ozbiljno. Osim što je Mark Zuckerberg obećao 2018. posvetiti decentralizaciji i poboljšanju uvjeta… više »

A pazi ovo!

Drugi siječnja, dan najvećeg broja začeća

objavljeno prije 7 dana i 9 sati

Znate li da se u nekim državama, poput SAD-a i Rusije, obilježava službeni "dan začeća"?  On se u Rusiji slavi 12 rujna, kada millijuni parova aktivno rade na stvaranju potomka, a država… više »

ZAPAMTITE!

Što se ne radi prije seksa?

objavljeno prije 7 dana i 10 sati

Žene prije seksa nikako ne bi smjele mokriti jer time povećavaju rizik od nastanka urinarnih infekcija, tvrdi američki urolog David Kaufman. S druge strane, poželjno je da mokre nakon spolnog… više »

WOW!

Želite postati milijunaš? Trebat ćete promijeniti 200 navika!

objavljeno prije 7 dana i 14 sati

Tko želi biti milijunaš? Da postavite ovakvo pitanje u školi, vjerojatno bi ama baš sva djeca digla ruke, u srednjoj bi se našlo par filozofa koji bi spominjali… više »

MA DA?

Psovanje upućuje na - iskrenost?

objavljeno prije 7 dana i 19 sati

Previše psujete i iako znate da bi trebali pripaziti na svoj jezik, jednostavno si ne možete pomoći? 'Problem' je, tvrde znanstvenici, u tome što ste iskrena osoba. Istraživanje… više »

AIRBNB

Zagreb će 2018. biti jedan od najtraženijih gradova

objavljeno prije 7 dana i 20 sati

Zagreb je napravio velik iskorak na turističkoj karti svijeta zadnjih godina, što samo potvrđuje nova objava popularnog Airbnba - među 20 destinacija s najvećom potražnjom… više »

NOVOSTI

Samsung Galaxy A8 (2018) - stigao je!

objavljeno prije 7 dana i 21 sat

Samsung Galaxy A8 (2018) stigao je u prednarudžbu za hrvatske kupce, na vašem stolu može biti 19.1. Novi Samsung dobro izgleda, ima super zaslon i radi super selfie s Live Focus… više »

STVARNO?

5 vrsta orgazama koje žene mogu doživjeti

objavljeno prije 8 dana i 9 sati

Orgazam je nekima i dalje misterija (ako su muškarci) ili nepoznanica (ako su žene koje se druže s pogrešnim muškarcima), no pravi znalci će reći da poznaju svih 5 vrsta… više »

HE HE

Zašto muškarce toliko privlače ženske grudi?

objavljeno prije 8 dana i 10 sati

Ženske grudi nedvojbeno su izuzetno utjecajan dio ženskog tijela, jer gotovo u pravilu dobar dekolte hipnotizira većinu muškaraca u bližoj okolini, a one u neposrednoj blizini čini… više »

BRAVO

CircuitMess uspješno se predstavio na sajmu CES uz snažnu potporu HT-a

objavljeno prije 8 dana i 14 sati

Na najvećem svjetskom sajmu potrošačke elektronike CES koji se održao u Las Vegasu, predstavio se i hrvatski startup CircuitMess sa svojom igraćom konzolom MAKERbuino. Odlazak u Las… više »