Život
Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
WOW!

7 koristi od dobrog seksa

objavljeno prije 6 dana i 10 sati

Seks je, vjerojatno vas ne treba posebno podsjećati, ona zabavna igra pod plahtama (na stolu, u kuhinji, na plaži...) koja vam donosi veselje i užitak, no uz to ima i cijeli niz zdravstvenih… više »

HMMM... :)

9 osobina savršenog muškarca

objavljeno prije 6 dana i 11 sati

Dobar muškarac obično nije baš tako laka lovina - nema ih, reći će neke, dok bismo mi ipak predložili drugačiji pristup. Naime, možda ga ne tražite na pravom mjestu ili se… više »

MA DA?

Jedino što trijezni je - vrijeme!

objavljeno prije 6 dana i 13 sati

Pijanstvo i mamurluk obično pokušavamo izliječiti golemim količinama kave, no, bez obzira na to jeste li popili čašicu, dvije ili ste pretjerali prošli večer, kava… više »

PRIPAZITE

Smijemo li ostaviti psa u autu? NE!

objavljeno prije 6 dana i 18 sati

Pet minuta u vrućem automobilu dovoljno je da pas doživi toplinski udar, upozorila je udruga za zaštitu životinja Four Paws. A već za 15 minuta psi od toga mogu i uginuti, dodaje… više »

BRAVO

Hrvatski znanstvenici sudjelovali u fascinantnom otkriću

objavljeno prije 6 dana i 18 sati

Znanstvenici iz svih krajeva svijeta, među kojima je bila i skupina hrvatskih znanstvenika, prvi put otkrili su izvor kozmičkog neutrina visoke energije. Doznaje se to od voditelja… više »

RECENZIJA

Samsung Galaxy A6 Plus (2018) recenzija

objavljeno prije 6 dana i 22 sata

Samsung Galaxy A6 i A6 Plus (2018) novo su oružje kojim kompanija želi promijeniti gubitak značenja u segmentu srednje klase pametnih telefona u odnosu na konkurentske proizvođača iz Kine. Na… više »

Pornografija razara brakove / Pixabay
OPA!

Novi trendovi u seksu koje ne smijete propustiti

objavljeno prije 7 dana i 10 sati

Seks se podosta promijenio u zadnje vrijeme, barem prema van - novi vjetrovi su zapuhali i nekad čudne stvari postale su mainstream... pa da vidimo što nas čeka: Brak je out - brak… više »

ZNATE LI?

Kakvi su muškarci najbolji za brak?

objavljeno prije 7 dana i 11 sati

Inteligencija partnera izravno utječe na sposobnost veze da preživi i podupre potomstvo, što definitivno ima svoju težinu u odabiru partnera iz evolucijske perspektive. Drugi… više »

Foto: Pexels
ZNATE LI?

Kakav je to dobar ured za rad?

objavljeno prije 7 dana i 17 sati

Rad u otvorenim uredima česta je praksa već godinama, ali koliko je produktivan? I dok mnoge tvrtke sve svoje nade polažu u otvorene urede, uskoro bi se mogli predomisliti. Nedavno… više »

POZIVAMO...

Pet razloga zbog čega posjetiti Požeško-slavonsku županiju

objavljeno prije 7 dana i 18 sati

Da ćete u Slavoniji odlično jesti i piti to već znate! Ako se pitate što biste tamo mogli raditi, evo nekoliko prijedloga kako provesti aktivan ljetni odmor u Požeško-slavonskoj… više »

OPA!

Šest najčešćih seksualnih maštarija

objavljeno prije 8 dana i 10 sati

Seksualne maštarije imaju svi, da se ne lažemo - ako nam kažete da vi nemate, smatrat ćemo da muljate jer to, jednostavno, nije ni moguće ni normalno. Sad kad smo to riješili,… više »

MYTHBUSTERS

Dobre i loše strane braka koje se ne spominju

objavljeno prije 8 dana i 11 sati

Parovi manje puše, jedu manje brze hrane i piju manje alkohola, a i manje gledaju televiziju, ali se više debljaju! Nova studija objavljena u PLOS One pratila je… više »

MA DA?

Kako tvitamo ujutro, a kako navečer?

objavljeno prije 8 dana i 13 sati

Korisnici društvene mreže Twitter ujutro pišu smirene i analitičke objave, dok su navečer emotivni i impulzivni, pokazala je velika analiza tvitova. Taj su obrazac otkrili… više »

NOVOSTI

Philips predstavlja novi zakrivljeni 27-inčni monitor E9 linije

objavljeno prije 8 dana i 18 sati

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brand licencirani partner Philips monitorsa lansira najnoviji dodatak E9 liniji monitora - 278E9 model. Novi 27 inčni Philips monitor dolazi u modernom… više »

WOW!

Možemo li ipak živjeti - zauvijek?

objavljeno prije 8 dana i 18 sati

Je li dosegnut maksimum životnog vijeka čovjeka? Možda još nije, kažu rezultati studije provedene na talijanskim stogodišnjacima. U znanosti dugo traju prijepori o tome je li… više »