Život
COOL

Palm - legendarni brand se vratio

objavljeno prije 4 dana i 12 sati

Palm, nekada vrlo popularni brend predstavio je prije 7 godina svoj posljednji pametni telefon - Palm Pre 3. Pod novim logom i vlasnikom - kineskim TCL, vraća se na tržište. Upravo je… više »

AJOJ :)

Digiseksualci - tko su i što ih pali?

objavljeno prije 5 dana

Digiseksualci su najnovija kategorija ljubitelja čudnog seksa - internet, računala, pametni telefoni i općenito tehnologija uvelike su promijenili način na koji živimo i radimo te se čini da… više »

HE HE

Zašto muškarci kleče pred ženama?

objavljeno prije 5 dana i 1 sat

Klečanje na jednom koljenu prilikom prosidbe smatra se zapravo prilično modernim običajem, jer se pojavilo tek krajem srednjeg vijeka, i to među bogatijim slojevima, dok su srednji i niži… više »

ZAPAMTITE!

4 pasmine kao stvorene za djecu

objavljeno prije 5 dana i 6 sati

Psi nisu samo kućni ljubimci, oni su bez dileme važni članovi naše obitelji. No, prije nabave psa dobro je razmisliti o tome kako se određena pasmina slaže s ukućanima, naročito s… više »

RECENZIJA

Xiaomi Redmi Note 6 Pro recenzija

objavljeno prije 5 dana i 12 sati

Borba u pristupačnijem segmentu pametnih telefona je intenzivnija nego ikad. Razina hardvera postaje sve viša i diferencijacije sustava postupno se smanjuju. Xiaomi je među vodećim… više »

HE HE

Muškarci su plodniji ujesen, pripazite što radite

objavljeno prije 6 dana

Plodnost muškaraca najveća je u proljeće i jesen, pokazalo je istraživanje provedeno na Ichan medicinskoj školi u New Yorku u kojem je sudjelovalo 29.000… više »

MA DA?

Hladniji dani donose - više svađa u vezama

objavljeno prije 6 dana i 1 sat

Sezona grijanja već je počela, što znači da počinje i sezona svađa - tko će imati kontrolu nad termostatom, preciznije - temperaturom u kući. Zašto? Zato što žene uvijek… više »

ULOVI!

Simpa nije cicija, zato ti nudi GLANC opcije za dijeljenje među prijateljima i rodbinom

objavljeno prije 6 dana i 5 sati

U Hrvatskoj su društvo i zajednica visoko na listi prioriteta. Istraživanja pokazuju da je zajednički identitet vrlo važan svim generacijama. Identitet i zajedništvo održavaju… više »

ZNANJE

Predstavljen projekt CIuK - Centar izvrsnosti u kemiji

objavljeno prije 6 dana i 6 sati

U petak 12. listopada 2018. na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu predstavljen je veliki infrastrukturni projekt koji označava prekretnicu u daljnjem radu… više »

ZAPAMTITE!

Kako razviti radne navike kod djece

objavljeno prije 6 dana i 8 sati

Radna navika gubi se kada se planirane aktivnosti izbjegavaju ili ako se od njih lako odustaje jer se čine preteške za dijete ili dijete jednostavno nije zainteresirano. Formirane… više »

PRIPAZITE

Još jedan dokaz povezanosti srca i mozga

objavljeno prije 6 dana i 9 sati

Srce i mozak neraskidivo su vezani, a još jedan dokaz su i problemi koje srce može uzrokovati. Naime, osobe koje pate od poremećaja srčanog ritma poznatog kao atrijska fibrilacija mogu… više »

GAMING

Fortnite za Android je stigao, evo kako ga instalirati na smartphone

objavljeno prije 6 dana i 12 sati

Fortnite je poharao svijet, tu dileme nema, a da će postati još popularniji je još sigurnije jer je upravo izašla inačica za Android pametne telefone. Za razliku od… više »

STVARNO?

Kad ženama dojadi seks u vezi?

objavljeno prije 7 dana

Ženama koje su u dužim vezama nije previše do seksa, za razliku od onih u kraćim vezama. Zanimljivo je da rezultati studije ne pokazuju isto kada su muškarci u pitanju - njihov… više »

sreća
EH, DA... :)

3 stvari koje donose stvarnu sreću

objavljeno prije 7 dana i 1 sat

Sreća nam se ponekad čini neuhvatljivom, a razlog je prilično jednostavan - većina ljudi zapravo nema pojma o tome što ih čini sretnima, čak i ako za srećom žude, tvrdi znanstvenik… više »

WOW!

Podvodni roboti u potrazi za mineralima

objavljeno prije 7 dana i 6 sati

Znanstvenici norveškog sveučilišta Bergen šalju robote na dubinu od 2500 metara u vode između Norveške i Grenlanda kako bi otkrili ima li tamo rijetkih minerala.… više »