Zagreb nema prethodne stranice
NAJAVE

Pub kvizovi u Zagrebu danas

objavljeno prije 11 sati i 9 minuta

Pub kvizovi u gradu.. Mr. Knowledge - Cultni online kviz vol. 20, 20h - online više »

OČEKIVANO

U Zagrebu nema tulumarenja

objavljeno prije 20 sati i 44 minute

Na prijedlog Stožera civilne zaštite Grada Zagreba uvode se nužne epidemiološke mjere za područje Grada Zagreba. Nužne epidemiološke mjere iz ove odluke određuju se u… više »

COOL

Lisinski je plesao pod maskama na suncu

objavljeno prije 14 dana i 23 sata

Maršal, odnosno ravnatelj Lisinskog Dražen Siriščević ukazao se za govornicom na balkonu iznad glavnog ulaza u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog te podigao raspoloženje i… više »

COOL

Fašnik u Divljem srcu grada

objavljeno prije 19 dana i 22 sata

Fašnik će se u Zoološkom vrtu grada Zagreba obilježiti u subotu, 13. veljače, te utorak, 16. veljače. Sva djeca koja na te dane dođu kostimirana, imat će slobodan ulaz.… više »

FAŠNIK

Lisinski pleše po maskama

objavljeno prije 21 dan i 2 sata

Poziv na obvezno nošenje maski Iako je maskiranje u međuvremenu nažalost dobilo novo značenje, mi se uzbudljive tradicije ne odričemo! Uostalom, u pandemijsko vrijeme nema sigurnijeg… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Sveta Tri kralja 2021.

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Sveta Tri kralja 2021. godine zapravo je obično vrlo slično, ne razlikuje se previše od dosadašnjih godina - većina… više »

NARAVNO

Sljemenska žičara NE počinje radu

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Sljemenska žičara, najskuplja i najsumanutija na svijetu i dalje dalje ne može dobiti uporabnu dozvolu, kao što to obično biva kad nešto Milan "dela" i "napravi". Zašto?… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Staru 2020. i Novu 2021. godinu

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Radno vrijeme trgovina na Staru 2020. i Novu 2021. godinu ulazimo kao i obično, u trgovinama i shopping centrima koji pokušavaju zaraditi zadnje kune ove godine, kad su već radili… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Badnjak, Božić i Štefanje 2020.

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Božić 2020. ima malih izmjena u odnosu na dosadašnje, jer je ipak većina radnika nekim čudom mogla ostati doma - Badnjak se radi, no… više »

COOL

HT i FER pokrenuli 5G campus mrežu

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Hrvatski Telekom i Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu danas su pustili u rad prvu 5G campus mrežu u Hrvatskoj, koja znanstvenoj i poslovnoj zajednici te… više »

WOW!

Proširena stvarnost na Adventu

objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana

Turistička zajednica grada Zagreba (TZGZ) u suradnji s tvrtkom Equinox Vision, hrvatskim startupom koji razvija platformu Equinox za laku objavu sadržaja proširene stvarnosti,… više »

BRAVO

Tim Oil Gels najbolji startup Zagreb Connecta 2020.

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Sedma po redu startup konferencija Zagreb Connect i peto finale predakcelerakcijskog programa Startup Factory održani su danas u ZICER-u. Program se odvijao uživo, a gledatelji su ga pratili… više »

HUMANITARNO

Humanitarna akcija Središće Središću

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Usprkos pandemiji korona virusa, želeći očuvati tradiciju, Vijeće Mjesnog odbora Središće i Udruga Moje Središće i ovog prosinca organiziraju humanitarnu akcije "Središće… više »

SVE DAM...

Akcijska prodaja Zagreba

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Grad Zagreb otvara veliku rasprodaju gradske imovine - tako glase prve interpretacije vijesti koja je prošli tjedan odjeknula iz Ćirilometodske ulice. Na sastanku jednog odbora Gradske… više »

COOL

Advent u muzeju/ima

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Živimo uskraćeni za mnoge radosti, između ostalih i adventske, kojime iščekujemo cijelu godinu. Pokušavamo se prilagoditi tako da uz maksimalnu sigurnost ipak doživimo i poneko… više »