Zagreb nema prethodne stranice
LEGENDA

Dario Juričan traži počasni doktorat od Borasa

objavljeno prije 2 sata i 42 minute

Redatelj Dario Juričan na svojem je facebook profilu upitao u srijedu rektora Sveučilišta u Zagrebu Damira Borasa kada će dobiti svoj počasni doktorat, s obzirom na… više »

NAJAVE

Pub kvizovi u Zagrebu danas

objavljeno prije 15 sati i 23 minute

Boogie klub (20.30h, free, 2-5 članova tima) Long Time No See Pub kviz Culto Coffee & Cocktail Bar (20h, 10 kn po igraču, 1-4 člana tima)145. Cultni kviz (ekipni pub kviz) Bourbon caffe… više »

DOĐITE

Veliki prosvjed protiv Bandića u subotu 1. veljače

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Udruge Zelena akcija, Pravo na grad i Siget pozvale se u utorak Zagrepčane na veliki prosvjed protiv politike gradonačelnika Milana Bandića, koji će se pod nazivom "Dosta je!" održati u… više »

KVIZOVI

Drugi KRiP u Metropolisu 9. veljače

objavljeno prije 2 dana i 5 sati

U nedjelju, 9. veljače, s početkom u 19:30 sati u superkul Metropolisu (Avenija Dubrovnik 10) zaigrat ćemo drugo po redu izdanje općeg KRiP-a, našeg kviza… više »

DANI KOMUNIKACIJA

Na Dane komunikacija stižu najutjecajniji oglašivači svijeta

objavljeno prije 5 dana i 9 sati

Najutjecajniji direktor marketinga na svijetu 2017., 2018. i 2019. prema Forbesu i stručnjak koji stoji iza jedne od najvećih promjena u marketinškoj industriji u posljednjem… više »

SAJMOVI

Billy Abbott s The Whisky Exchangea na 6. Whisky Fairu

objavljeno prije 7 dana i 2 sata

Svi whisky fanovi početak veljače rezervirali su za uživanje u vrhunskoj ponudi whiskyja na zagrebačkom Whisky Fairu koji će se održati u petak i subotu, 7. i 8. veljače 2020, u Plaza Event… više »

ZBRKA

Odvoz otpada pojeftinjuje

objavljeno prije 7 dana i 9 sati

Cijena fiksnog dijela odvoza otpada u Zagrebu bi se od 1. travnja trebala smanjiti sa 68,57 kuna na 48 kuna, doznaje se u ponedjeljak u zagrebačkoj Gradskoj upravi. Riječ je o prijedlogu… više »

KVIZOVI

Filmsko-televizijski KRiP #1

objavljeno prije 9 dana i 4 sata

Prvi vikend u veljači rezerviran je za premijeru našeg prvog tematskog kviza. U nedjelju, 2. veljače, s početkom u 19:30 sati u superkul prostoru prigodnog filmskog… više »

DOĐITE

Novi prosvjed protiv Bandića

objavljeno prije 12 dana i 5 sati

Inicijativa "Zagreb te zove" i udruge "Siget", "Zelena akcija" i "Pravo na grad" najavile su novi prosvjed protiv zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića pod nazivom "Dosta je!" koji će se… više »

DOĐITE

Ful Kul Buvljak 18. siječnja u Boogaloou

objavljeno prije 21 dan i 7 sati

Nakon prošlog, vrlo uspješnog Novogodišnjeg Ful Kul Buvljaka, na kojem je bilo popunjeno do posljednjeg mjesta za izlagače, a nastupila je i poznata zagrebačka… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Sveta Tri kralja 2020.

objavljeno prije 23 dana i 12 sati

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Sveta Tri kralja 2020. godine zapravo se ne razlikuje previše od dosadašnjih godina - većina radi prema nedjeljnom… više »

DOĐITE

Radionice u Tehničkom muzeju Nikola Tesla

objavljeno prije 27 dana i 9 sati

Tehnički muzej Nikola Tesla u Zagrebu najavljuje pop in radionice 'Upoznajmo naš postav!' koje će se održavati od 2. do 10. siječnja. Cilj ovih edukativnih POP-IN radionica… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Staru 2019. i Novu 2020. godinu

objavljeno prije 29 dana i 12 sati

Radno vrijeme trgovina na Staru 2019. i Novu 2020. godinu u najvećem broju trgovina i shopping centara ne razlikuje se od onoga od prošle godine. DIONADiona radno vrijeme Stara… više »

NAJAVE

Fuliranje Gourmingle završava dočekom Nove

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Preostalo je svega još nekoliko dana do zatvaranja Fuliranja i gourminglanja. Zabava na Strossmayerovom trgu utihnut će 1. siječnja 2020., no do tada očekuje nas sjajan glazbeni… više »

LOOL

Dario Juričan objavio intro za Kumeka

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

UDRUŽENI ADVENTSKI PODUHVAT... Ljeto na Zrinjevcu, 19.7.2019. Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, Uskokova redovna mušterija, u slobodno vrijeme rezač etiketa, dolazi na otvaranje… više »