Zagreb nema prethodne stranice
EHHH...

30. Zagrebački maraton - gdje je sve zatvoreno...

objavljeno prije 19 sati i 24 minute

U sklopu „30. Zagrebačkog maratona", predviđene su četiri  utrke i to maraton na 42 kilometara, polumaraton na 21 kilometar, utrka na 10 kilometara te „utrka -… više »

NAJAVE

Pub kvizovi u Zagrebu danas

objavljeno prije 1 dan i 1 sat

Pub kvizovi u gradu Doctor Who pub kviz, 19h - Cherry Tree Tik Tak kviz subotom, 20h - Caffe bar Tik Tak više »

PROMET

Zabrana prometa u centru grada

objavljeno prije 9 dana i 21 sat

U Zagrebu je danas, povodom Dana bez automobila, za motorni promet zatvoren uži centar grada. Od 8 do 20 sati automobilima je zabranjena vožnja na relaciji: Trg bana J. Jelačića -… više »

ŠOKANTNO!

Poplave na Tuškancu - što se tamo događa?

objavljeno prije 16 dana i 10 sati

Tuškanac je lijep kvart, šuma, ptičice... ali, kad počne padati kiša, nije više tako lijepo niti zgodno živjeti ovdje. Naime, već peti puta u 8 dana, a još… više »

DA ZNATE...

Novi sustav naplate smeća u Zagrebu

objavljeno prije 29 dana i 18 sati

Odvoz smeća jedan je od glavnih problema Zagreba, a čelnici grada pokušali su objasniti sustav naplate od 1. listopada, kako bi se stanovnici glavnog grada uspjeli pripremiti. Dakle,… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Veliku Gospu, 15. kolovoza 2022.

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Veliku Gospu, 15. kolovoza 2022. neće se, naravno, nešto značajno promijeniti u odnosu na godine do sada... korone (kakti) nema,… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza 2022.

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza 2022. i ove će godine nastaviti svoju stalnu priču - jest, trebao bi biti neradni dan, ali… više »

BRAVO

Zagreb štedi energente

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Te mjere odgovor su na nepovoljnu situaciju s energentima i preporuke za mjere štednje Europske komisije, izjavila je glasnogovornica Grada Zagreba Dinka Živalj.… više »

COOL

Počinje Pedalafest!

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

U četvrtak 23. lipnja počinje Pedalafest, festival koji slavi kulturu urbanog bicikliranja, a održava se do 25. lipnja u Centru mladih Ribnjak i Art Parku u Zagrebu, u organizaciji Sindikata… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo, 16. lipnja 2022.

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo 16. 6. 2022. vratilo se u svoje stare sheme - radi se gotovo svugdje, za razliko što je nekad bilo na početku pandemije...… više »

FESTIVALI

Pizza Festival na Kegliću

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Nakon višegodišnjih uspješnica, Fuliranja i Zagreb Burger Festivala, u organizaciji kreativne agencije Kokoš ili jaje stiže novi gastro doživljaj na zagrebački Trg… više »

SAVJETI

Kako ćete se riješiti moljaca

objavljeno prije 4 mjeseca

Gnjave vas moljci? Jedu vam odjeću, grickaju sve one lijepe stvari koje ste spremili u ormar za bolje dane (ili kad skinete napokon kile)? E pa, ne biste ih smjeli ostaviti da rade što… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti 30. svibnja 2022.

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti 30. svibnja 2022. uhodana je priča za sve praznike koji nisu crkveni, da se ne lažemo - radi gotovo sve, samo u… više »

GROZOTA

Danas je Hod za život... koji nije ni hod ni život

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Ako danas morate ići po gradu ili, nedajbože, malo kasnije ići na plac (Dolac, prvenstveno), neće vam biti lako - danas je dan kad po cesti hodaju oni koji nasilno žele biti u pravu i tvrde… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na 1. svibnja, Međunarodni praznik rada

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na 1. svibnja, Međunarodni praznik rada i ove se godine, uz tek poneku časnu iznimku, ostaje radni dan gotovo svima... bez obzira na to kako se on… više »