Zagreb nema prethodne stranice
DANAS

Gdje van – popis evenata, festivala i sličnog

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Božićni Escape, Escape Art - Escape Room Zagreb Advent u prolazu, Hotel Jagerhorn Baš Naš Advent, Trg Bana Josipa Jelačića Mali Placv, 16:00, Branimir Mingle Mall Pop Up - Drop… više »

NAJAVE

Pub kvizovi u Zagrebu danas

objavljeno prije 1 dan i 10 sati

Pub kvizovi u gradu Sportski kviz, 19:00, Bikers Beer Factory Harry Potter Triquizzard Tournament, 19:30, Metropolis D Kviz općeg znanja, 20:00, Caffe Bar D Trnje više »

TIHA MISA

12. Tiha misa je sutra

objavljeno prije 5 dana i 22 sata

Nakon godinu dana, ponovno stojimo na trgu u skupnoj performativnoj akciji "Tiha misa", započetu u 12. mjesecu 2022. godine. Ove subote postavljamo 12 natpisa umjetnica i umjetnika, kao… više »

COOL

Prvi adventski vodič kojeg stvara umjetna inteligencija

objavljeno prije 8 dana i 22 sata

Tko se sjeća snijega u prosincu? Jel to nešto za pojesti? Ove godine najavljena je još jedna iznadprosječno topla i suha zima. Nema ni kvartovskih adventskih lokacija, a nema… više »

ADVENT

Slatki Zrinjevac na Adventu

objavljeno prije 17 dana i 3 sata

Najslađi zagrebački park Zrinjevac, kojim šeću generacije Zagrepčana, kao i brojni posjetitelji, uskoro odijeva svoje novo, adventsko ruho. Od 29. studenoga do 7. siječnja,… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme za Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

objavljeno prije 19 dana i 7 sati

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje tom prazniku/neradnom danu ove je godine tek treći put… više »

COOL

Baš Naš advent na novoj lokaciji donosi posebnu zimsku čaroliju

objavljeno prije 20 dana i 2 sata

Najuzbudljivije doba godine se polako, ali sigurno vraća! Mnoštvo lampica, ukrasa i blagdanskih mirisa koji će se širiti gradom stvarajući najljepši ugođaj adventskog… više »

AKCIJA

Baku i djeda svako dijete treba

objavljeno prije 29 dana i 4 sata

Kada je Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo (HURR) prošle godine organizirala radionicu o pravima baki i djedova u pokretanju postupka za viđanje unuka (neovisno o… više »

I OPET ONI KLEČE...

Jedanaesti put održana TIHA MISA Arijane Lekić Fridrih kao reakcija na klečatelje

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Skupnu akciju "Tiha misa" održavamo na Trgu već skoro godinu dana. I dalje čekamo odgovor vladajućih na naše upite zašto je stotinjak muškaraca dopušteno svake… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za blagdan Svih Svetih - Dan mrtvih 2023.

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Svih svetih - Dan mrtvih 2023. , dan kad neki rade, neki ne, neki kraće, neki duže... uglavnom, nije lako poloviti sve te ideje koje… više »

ZANIMLJIVO

Otvara se ARCA

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Otvorenje izložbe održat će se 12. listopada 2023. s početkom u 10:00 sati gdje će biti predstavljeno više od 200 inovacija i novih tehnologija iz gotovo svih područja ljudskog rada.… više »

PRIPAZITE

31. Zagrebački maraton počinje

objavljeno prije 2 mjeseca

U nedjelju, 8. listopada, na Trgu bana Josipa Jelačića, s početkom u 9:00 sati startaju maraton i polumaraton, a  utrka Garmin 10K starta s početkom u 8:45 sati, a ove godine staza u… više »

COOL

Otvoren JJ Sound, mjesto na kojem sve dobro zvuči

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Zagreb je bogatiji za novo mjesto u kojem će na svoje doći ljubitelji dobrog viskija, još bolje atmosfere, uživanja u raznim večernjim programima i opuštanja u sjajnim… više »

COOL

PLACe market se ovaj petak vraća na Dolac

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Projekt će trajati svaki sunčani petak u rujnu i listopadu koliko to vrijeme bude dozvoljavalo. Nacionalni projekt revitalizacije tržnica koji je tijekom travnja i svibnja oživio… više »

TIHA MISA

Održana Deseta Tiha misa Arijane Lekić Fridrih

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

U subotu 02.09.2023. održat će se deseta po redu „TIHA MISA". „Tiha misa" je skupna intervencija u javnom prostoru umjetnice Arijane Lekić- Fridrih kao reakcija na nedavno… više »