Zagreb
COOL

Dodjela nagrada za strašne žene godine ~ Fierce Women WoW

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Portal Voxfeminae.net i društveno poduzeće Fierce Women po prvi put organiziraju dodjelu nagrada za strašne žene godine. Proslava stvaralaštva i postignuća žena održat će… više »

DOĐITE

Ful Kul Buvljak u subotu 29. veljače u Boogaloou

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Nastavlja se uspješni niz Ful Kul Buvljaka koji će se ponovo održati u subotu 29. 02.2020., naravno u zagrebačkom popularnom Boogaloo Clubu.  Ful Kul Buvljak definitivno je jedan… više »

UKLJUČITE SE

Međunarodni dan zimskog bicikliranja na posao 14.2.2020.

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

U petak 14. veljače, osim Valentinova, obilježava se i Međunarodni dan zimskog bicikliranja na posao! Radi se o inicijativi prijateljskog natjecanja među gradovima, državama i organizacijama,… više »

TULUM

Više od 1500 ljubitelja whiskyja na 6. Whisky Fairu Zagreb

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Završilo je 6. izdanje Whisky Faira Zagreb koje je u zagrebačkom Plaza Event Centru okupilo više od 1500 zaljubljenika u whisky i onih koji su to postali nakon što su… više »

IDEMO!

Arhitekti i urbanisti protiv Bandićevog GUP-a

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Hrvatska komora arhitekata, udruge arhitekata i urbanista, Društvo povjesničara umjetnosti Hrvatske i zagrebački Arhitektonski fakultet uputili su u utorak otvoreno pismo… više »

KVIZOVI

Glazbeni KRiP #1: Posudite nam svoje uši

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

Svima kojima su najdraži načini opuštanja slušanje glazbe i igranje dobrih kvizova, čujte i počujte: vrijeme je za premijeru našega glazbenog kviza! U nedjelju, 16.… više »

SJAJNO!

Besplatan ZET u Noći muzeja za posebne vožnje

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Tijekom održavanja Noći muzeja u petak, 31. siječnja, u Zagrebu će biti organiziran besplatan prijevoz u izvanrednim autobusnim linijama i u turističkom tramvaju, objavili su u srijedu… više »

LEGENDA

Dario Juričan traži počasni doktorat od Borasa

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Redatelj Dario Juričan na svojem je facebook profilu upitao u srijedu rektora Sveučilišta u Zagrebu Damira Borasa kada će dobiti svoj počasni doktorat, s obzirom na… više »

DOĐITE

Veliki prosvjed protiv Bandića u subotu 1. veljače

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Udruge Zelena akcija, Pravo na grad i Siget pozvale se u utorak Zagrepčane na veliki prosvjed protiv politike gradonačelnika Milana Bandića, koji će se pod nazivom "Dosta je!" održati u… više »

KVIZOVI

Drugi KRiP u Metropolisu 9. veljače

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

U nedjelju, 9. veljače, s početkom u 19:30 sati u superkul Metropolisu (Avenija Dubrovnik 10) zaigrat ćemo drugo po redu izdanje općeg KRiP-a, našeg kviza… više »

DANI KOMUNIKACIJA

Na Dane komunikacija stižu najutjecajniji oglašivači svijeta

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Najutjecajniji direktor marketinga na svijetu 2017., 2018. i 2019. prema Forbesu i stručnjak koji stoji iza jedne od najvećih promjena u marketinškoj industriji u posljednjem… više »

SAJMOVI

Billy Abbott s The Whisky Exchangea na 6. Whisky Fairu

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Svi whisky fanovi početak veljače rezervirali su za uživanje u vrhunskoj ponudi whiskyja na zagrebačkom Whisky Fairu koji će se održati u petak i subotu, 7. i 8. veljače 2020, u Plaza Event… više »

ZBRKA

Odvoz otpada pojeftinjuje

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Cijena fiksnog dijela odvoza otpada u Zagrebu bi se od 1. travnja trebala smanjiti sa 68,57 kuna na 48 kuna, doznaje se u ponedjeljak u zagrebačkoj Gradskoj upravi. Riječ je o prijedlogu… više »

KVIZOVI

Filmsko-televizijski KRiP #1

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Prvi vikend u veljači rezerviran je za premijeru našeg prvog tematskog kviza. U nedjelju, 2. veljače, s početkom u 19:30 sati u superkul prostoru prigodnog filmskog… više »

DOĐITE

Novi prosvjed protiv Bandića

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Inicijativa "Zagreb te zove" i udruge "Siget", "Zelena akcija" i "Pravo na grad" najavile su novi prosvjed protiv zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića pod nazivom "Dosta je!" koji će se… više »