Zagreb
RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Veliku Gospu, 15. kolovoza 2022.

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Veliku Gospu, 15. kolovoza 2022. neće se, naravno, nešto značajno promijeniti u odnosu na godine do sada... korone (kakti) nema,… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza 2022.

objavljeno prije 4 mjeseca

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza 2022. i ove će godine nastaviti svoju stalnu priču - jest, trebao bi biti neradni dan, ali… više »

BRAVO

Zagreb štedi energente

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Te mjere odgovor su na nepovoljnu situaciju s energentima i preporuke za mjere štednje Europske komisije, izjavila je glasnogovornica Grada Zagreba Dinka Živalj.… više »

COOL

Počinje Pedalafest!

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

U četvrtak 23. lipnja počinje Pedalafest, festival koji slavi kulturu urbanog bicikliranja, a održava se do 25. lipnja u Centru mladih Ribnjak i Art Parku u Zagrebu, u organizaciji Sindikata… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo, 16. lipnja 2022.

objavljeno prije 5 mjeseci i 20 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo 16. 6. 2022. vratilo se u svoje stare sheme - radi se gotovo svugdje, za razliko što je nekad bilo na početku pandemije...… više »

FESTIVALI

Pizza Festival na Kegliću

objavljeno prije 5 mjeseci i 23 dana

Nakon višegodišnjih uspješnica, Fuliranja i Zagreb Burger Festivala, u organizaciji kreativne agencije Kokoš ili jaje stiže novi gastro doživljaj na zagrebački Trg… više »

SAVJETI

Kako ćete se riješiti moljaca

objavljeno prije 6 mjeseci i 3 dana

Gnjave vas moljci? Jedu vam odjeću, grickaju sve one lijepe stvari koje ste spremili u ormar za bolje dane (ili kad skinete napokon kile)? E pa, ne biste ih smjeli ostaviti da rade što… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti 30. svibnja 2022.

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti 30. svibnja 2022. uhodana je priča za sve praznike koji nisu crkveni, da se ne lažemo - radi gotovo sve, samo u… više »

GROZOTA

Danas je Hod za život... koji nije ni hod ni život

objavljeno prije 6 mjeseci i 23 dana

Ako danas morate ići po gradu ili, nedajbože, malo kasnije ići na plac (Dolac, prvenstveno), neće vam biti lako - danas je dan kad po cesti hodaju oni koji nasilno žele biti u pravu i tvrde… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na 1. svibnja, Međunarodni praznik rada

objavljeno prije 7 mjeseci i 6 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na 1. svibnja, Međunarodni praznik rada i ove se godine, uz tek poneku časnu iznimku, ostaje radni dan gotovo svima... bez obzira na to kako se on… više »

ZDRAVLJE

ADRESAR: Liječnici, poliklinike, stomatološke ordinacije

objavljeno prije 7 mjeseci i 7 dana

Zdravlje je uvijek najvažnije, htjeli mi to ili ne, tako da važnost zdravlja nije potrebno previše naglašavati. Naravno, svi znamo koliko je važna prevencija. No, ipak se događa… više »

BOLNICE

Popis zagrebačkih bolnica

objavljeno prije 7 mjeseci i 7 dana

Popis adresa i telefona bolnica u Zagrebu KBC REBROKišpatićeva 12, tel. 2388 888, www.kbc-zagreb.hr DJEČJA BOLNICA SREBRNJAKSrebrnjak 100, tel. 2430 783www.bolnica-srebrnjak.hr… više »

JANE'S WALK

Jane's Walk Zagreb besplatne šetnje za građane

objavljeno prije 7 mjeseci i 8 dana

Centar za kulturu Trešnjevka i projekt Mapiranje Trešnjevke već tradicionalno u svibnju za građane organizira čitav niz šetnji širom grada, a u… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2022.

objavljeno prije 7 mjeseci i 19 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2022. je napokon dao malo više mira radnicima u trgovini, pa pripazite da ne bi poljubili vrata u pogrešnom… više »

BRAVO

Oral-B razveselio djecu iz Dječjeg doma Zagreb

objavljeno prije 8 mjeseci i 6 dana

Svjetski dan oralnog zdravlja i Međunarodni dan sreće spoj je koji može značiti samo puno osmijeha. Tako je i bilo na projekciji animiranog filma Crvena panda koju je za djecu iz Dječjeg doma… više »