Zagreb
MLJAC

Pucanj gričkog topa najavio otvorenje Zagreb Burger Festivala

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Uz pucanj Gričkog topa, točno u podne, Zagreb Burger Festival je otvorio svoju mirisnu zelenu oazu na zagrebačkom Strossmayerovom trgu. Od 2. do 13. rujna obožavatelji burgera moći će probati… više »

FUL KUL

Novi Ful Kul Buvljak 12. rujna

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Nakon ljetne pauze se u subotu 12.09.2020. nastavlja niz Ful Kul Buvljaka, jedanog od največih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, a i šire, koji se održava na platou… više »

COOL

Food Film Festival od 4. rujna u Zagrebu

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Idući tjedan od petka, 4. rujna, svi će Zagrepčani, kao i svi koji se nađu u Zagrebu sve do 13. rujna moći uživati u najljepšem zagrebačkom parku Zrinjevac u posljednjim kino hitovima… više »

HUMANITARNO

Gravelman Zagreb 2020 uz Crvene nosove

objavljeno prije 2 mjeseca

"Gravelman Zagreb 2020." nova je biciklistička utrka humanitarnog karaktera duga 100km, aodržat će se 20.9.2020. sa startom i ciljem na zagrebačkom Bundeku. Projekt je proizašao… više »

MLJAC

Vrijeme je za burgere!

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Mirisali su na ribe i meso, spravljali su ih i u vege điru, mijenjali su boje od crvene do  zelene, osmišljavali su ih najbolji burger Chefovi iz Zagreba, Pule, Fažane, Splita,… više »

PRIČA IZ ŽIVOTA

Pomozite Elmiru i Vesni!

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Elmir Dizdarević i Vesna Voljavec, brat i sestra iz Zagreba, bore se s opakom, neizlječivom i progresivnom bolesti: HUNTINGTONOVA BOLEST. Simptomi i znakovi bolesti se razvijaju podmuklo,… više »

GREEN RIVER

Novo ruho savskog sunčališta sa solarnom plažom

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Zakoračiti u budućnost, zaviriti u prošlost i uživati u sadašnjem trenutku - tako bi se mogao opisati Green River Festival, u potpunosti usklađen s prirodom. Otvorio je svoja… više »

OKOLI

Prošećite Okolo ljepšom stranom Zagreba

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, umjetnički projekt „Okolo" ponovno će, od 20. do 30. kolovoza 2020., oživjeti skrivene ulice, zaboravljene… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Veliku Gospu, 15. kolovoza 2020.

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Veliku Gospu 15. 8. i ove je godine, Covidu unatoč, gotovo isto kao i prije, preciznije, uobičajeno za blagdane u Hrvatskoj.  Radno vrijeme… više »

NAJAVE

Zagreb Food Truck Festival

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Festival koji je u svom prvom izdanju oživio zagrebačko more te oduševio Zagrepčane ponovno se vraća na obalu Jaruna, tik uz Aquarius klub. Zagreb Food Truck Festival u svom prvom… više »

CES'

Uskoro počinje Cest is dBest

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

Cest is d'Best je najstariji i najveći ulični festival u Hrvatskoj koji se u Zagrebu neprekidno održava od 1997., a u posljednjih desetak godina značajno je proširio program te je… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza 2020.

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. 8. 2020. i ove će se godine slaviti kao i vi takvi dani kao i inače - uglavnom radno,… više »

NAGRADE

Grand prix 55. Zagrebačkoga salona Gordani Drinković

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Grand prix 55. Zagrebačkoga salona pripao je Gordani Drinković za rad "Suze okrenute nebu". Dodijeljen joj je na svečanosti kojom je u utorak navečer zatvoren jubilarni salon, ove godine… više »

COOL

Fuliranje Jungle novi festival u Zagrebu

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Vrućina se otela kontroli i svi su u potrazi za hladovinom, a najbolja i najgušća - prava Iris MBM džungla, čeka posjetitelje na zagrebačkom Strossmayerovom trgu, od 15. do 26. srpnja.… više »

GROWING UP

Sajam za djecu i roditelje Growing Up u novom terminu

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Sajam Growing Up kroz zabavu i edukaciju objedinjuje ponudu: • odgojne i obrazovne ustanove • izvanškolski sadržaji • igraonice • oprema za bebe i trudnice… više »