Zagreb
DOĐITE

Mapiranje Trešnjevke u obrtu Ferrum

objavljeno prije 8 mjeseci i 19 dana

Centar za kulturu Trešnjevka organizira, u četvrtak, 5. travnja novu proljetnu šetnju / posjet obrtničkoj radionici za restauriranje metala „Ferrum". Sastanak sudionika je… više »

RADIONICE

Čarobni prsti - Cool school radionice u CeKaTeu

objavljeno prije 8 mjeseci i 20 dana

Centar za kulturu Trešnjevka organizira kreativne radionice za djecu u vrijeme trajanja proljetnih školskih praznika. Brojne zanimljive radionice edukativnog i zabavnog… više »

HUMANITARNO

"Ne daj se, Ines" - humanitarni glazbeno-scenski program za fotografkinju Ines Kotarac

objavljeno prije 8 mjeseci i 22 dana

"Ne daj se, Ines!" humanitarni je glazbeno-scenski program čiji je cilj prikupljanje sredstava za prijeko potrebno liječenje fotografkinje Ines Kotarac, koja se već dvije godine bori s… više »

TRIBINA 18

Uključiti mlade u procese odlučivanja

objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana

Na tribini ''Pun kufer'', koja je održana 20. ožujka u 18. gimnaziji u Zagrebu, stotinjak srednjoškolaca, studenata, njihovih nastavnika i roditelja raspravljalo je o tome zašto… više »

TRIBINA

Udomi odgovorno, a ako kupuješ kupi odgovorno

objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana

Prema procjeni Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo na ulici se godišnje nađe čak oko 15.000 pasa, dok se udomi približno njih 4.000, skloništa su… više »

DOĐITE

Tribina 18 - Pun mi je kufer!

objavljeno prije 9 mjeseci

Tribina 18 projekt je poticanja mladih na uključivanje u procese parlamentarne demokracije putem javnih tribina s unaprijed definiranom aktualnom tematikom vezanom uz mlade namijenjena… više »

TULUUM

Vikend sv. Patricka u Medvedgradu

objavljeno prije 9 mjeseci i 5 dana

"Kod nas se ne radi o bučnom tulumu kako biste možda pretpostavili, nego o proslavi na onaj način kako se to čini u samoj Irskoj. Već osam godina poštujemo sam praznik zaobilazeći… više »

NAJAVE

Festival svjetla Zagreb 2018.

objavljeno prije 9 mjeseci i 8 dana

Kulturno-umjetnički projekt "Festival svjetla Zagreb 2018." održat će se od 15. do 18. ožujka na 19 lokacija povijesne gradske jezgre s atraktivnim audiovizualnim instalacijama i… više »

ETO...

U Zagrebu se droge troše naveliko

objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana

Europski centar za praćenje droga i ovisnosti o drogama (EMCDDA) objavio je ovaj tjedan rezultate dosad najopsežnije analize otpadnih voda na prisutnost opojnih droga koja je prije godinu… više »

DOĐITE

Mapiranje Trešnjevke / Posjet stadionu NK Zagreb

objavljeno prije 9 mjeseci i 11 dana

Centar za kulturu Trešnjevka organizira u subotu, 10. ožujka šetnju pod nazivom Posjet stadionu NK Zagreb. Time, ujedno, počinje proljetna sezona edukativnih i zabavnih… više »

SJAJNO!

Novi ciklus radionica za djecu “Nauči kako učiti!”

objavljeno prije 9 mjeseci i 17 dana

Centar za kulturu Trešnjevka organizira ciklus radionica za djecu o učenju Početak: 6.3.2018. Vrijeme: utorkom od 19.00 do 20.00 sati Trajanje: 12 termina / 3 mjeseca u Centru za… više »

HUMANITARNO

Uskrs na dar - pomozite potrebitima

objavljeno prije 9 mjeseci i 17 dana

Uskrs je sve bliže, a potrebitih u našem gradu uvijek ima, na žalost. Srećom, tu su divne cure iz udruge FB Humanitarci Zagreb koje, kao i uvijek, organiziraju humanitarnu akciju… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za ožujak 2018.

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

Trgovine i poduzeća 1987. na Trgu Republike, danas Trg bana Josipa Jelačića HR-DAZG-1309 Kranjc Mihajlo, privr. svež. 4. Skupština općine Centar je, preko Društva arhitekata… više »

DOĐITE

Mali Food Hub #2 u Travel&Technology HUBu u subotu

objavljeno prije 9 mjeseci i 24 dana

Drugo izdanje Malog Food Huba održat će se u subotu, 24.veljače od 10 do 14 sati u Travel&Technology HUB-u Gacka16, a ovoga puta u fokusu će biti Velika razmjena sjemena ZMAG /… više »

KATASTROFA

Grad Zagreb u biciklistički promet ulaže - prosipanjem boje

objavljeno prije 9 mjeseci i 26 dana

Grad Zagreb objavio je detaljno Izvješće o biciklističkom podsustavu unutar prometnog sustava Grada Zagreba za 2017. na 38 stranica. U Sindikatu biciklista su, međutim, nezadovoljni te… više »