Zagreb
JANE'S WALK

Mapiranje Trešnjevke - tragom potoka Štefanovca

objavljeno prije 9 mjeseci i 11 dana

Centar za kulturu Trešnjevka i projekt Mapiranje Trešnjevke organiziraju sutra, 17. svibnja četvrtu od devet Jane's Walk šetnji pod nazivom „Tragom potoka… više »

DOĐITE

Margrit Coates, šaptačica životinjama u Zagrebu

objavljeno prije 9 mjeseci i 11 dana

Margrit Coates,  vodeća  svjetska stručnjakinja za holistički pristup terapeutskom radu sa životinjama iz Velike Britanije ponovno dolazi u Zagreb. Margrit je… više »

IZLOŽBE

Mineral EXPO u Zagreb od 18. do 20. svibnja

objavljeno prije 9 mjeseci i 14 dana

20. Međunarodni sajam MINERAL EXPO u Zagrebu, održat će se u petak, subotu i nedjelju18, 19. i 20. svibnja 2018. u Domu sportova, od 10 do 20 sati. Cijena jednodnevne ulaznice je 20… više »

DOĐITE

Zeleni ponedjeljak na 7. VegeSajmu

objavljeno prije 9 mjeseci i 16 dana

Jeste li znali da, kada se odreknemo samo jednog mesnog hamburgera, uštedimo istu količinu vode kao što bismo uštedjeli da se prestanemo tuširati u razdoblju od… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija mjeseca za svibanj 2018.

objavljeno prije 9 mjeseci i 16 dana

Arhivski fond: HR-DAZG-1233, Fotokemika d.d. (1947. - 1995.), serija Stampata, sign. 35 (  Katalog crno bijelih fotografija na efkebrom, emaks i edop papiru)  izdvojene su 3… više »

DOĐITE

Hrvatska tattoo konvencija u SC-u od 18. do 20. svibnja

objavljeno prije 9 mjeseci i 17 dana

Po peti puta u samom centru Zagreba u atriju kina Studentskog centra na adresi Savska cesta 25, kao i prethodna četiri puta, održati će se Hrvatska Tattoo Konvencija 2018., sajam tetoviranja… više »

PARTYYY

Gastro Music Fest by Kala na Zrinjevcu

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

Idući tjedan u centru Zagreba započinje prekrasan proljetni festival, Gastro Music Fest by Kala koji planira u najljepši zagrebački park Zrinjevac donijeti atmosferu… više »

DOĐITE

Jubilarni 40. SFeraKon od 11. do 13. svibnja

objavljeno prije 9 mjeseci i 20 dana

SFeraKon, najstarija i najuglednija znanstveno-fantastična konvencija u ovom dijelu Europe, ove će godine proslaviti 40. rođendan bogatim programom koji od 11. do 13. svibnja na Fakultetu… više »

COOL

Mark Hamill čestitao May the 4th udruzi Star Wars fanova u Hrvatskoj

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Povodom obilježavanja Star Wars dana, popularnog May the Fourtha, hrvatska Udruga ljubitelja Zvjezdanih ratova primila je čestitku od ni više ni manje nego @HamillHimself-a, Marka… više »

PROJEKTI

Počinje Projekt Ilica: Q'Art

objavljeno prije 9 mjeseci i 23 dana

Pomalo uspavana Ilica, nagrđena napuštenim dvorištima i uličnim prostorima, od 18. do 25. svibnja opet će disati punim plućima i dvorištima. Projekt Ilica: Q'Art otvara… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na 1. svibnja 2018., Međunarodni praznik rada

objavljeno prije 9 mjeseci i 26 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na 1. svibnja, Međunarodni praznik rada 2018. godine. Radno vrijeme trgovina: Diona - nedjeljno radno vrijeme Interspar - do 20 ili 21 sat,… više »

ANALIZA

Sanacija najvećeg hrvatskog klizišta ili - klijentelizam?

objavljeno prije 10 mjeseci i 3 dana

Ne nazire se kraj eskalaciji spora između Grada Zagreba i građana zagrebačke sjeverozapadne četvrti Podsused koji su prije dva mjeseca otkrili da bi uskoro u blizini njihovih kuća mogao… više »

PRIPAZITE

Privremena regulacija prometa u Zagrebu zbog Tour of Croatia 2018.

objavljeno prije 10 mjeseci i 5 dana

Privremena regulacija prometa u Zagrebu - dana 22. travnja 2018. godine u vremenu od 15:30 sati do 17:00 sati za promet se privremeno zatvara: Slavonska avenija od čvora Ivanje Reke… više »

NAJAVE

Zakoračite u čaroban svijet ZmaJurjeva

objavljeno prije 10 mjeseci i 8 dana

Park Ribnjak ovoga će vikenda treći put zaredom otputovati u srednji vijek kroz maštoviti svijet ZmaJurjeva, kojim će i ove godine šetati brojni vitezovi i njihove djeve, a… više »

DOĐITE

Peti rođendan Pet shopa Šapa

objavljeno prije 10 mjeseci i 9 dana

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo i Udruga za pomoć i unaprjeđenje života životinja Merida, u subotu, 21.4.2018. godine će prikupljati donacije građana i prodavati svoje… više »