Zagreb
SJAJNO!

Predstavljanje kalendara Prijatelji

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Kraj izuzetno dinamične godine, obilježilo je Sklonište za životinje Prijatelji iz Čakovca, kalendarom za sljedeću, te njegovim predstavljanjem u Zagrebu u četvrtak, na adresi… više »

PRIKLJUČITE SE!

Tomfa iz Kawasaki 3p i Helping Animals napravili kampanju Stop petardama

objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan

Stiže vrijeme veselja koje je nekome zapravo noćna mora... Volonteri projekta Helping Animals u kojem je i Tomislav Vukelić - Tomfa iz benda Kawasaki 3p su došli na ideju kako… više »

INICIJATIVA

Bicikl je rješenje za prometne probleme

objavljeno prije 10 mjeseci i 3 dana

Danas završava kampanja Biciklom na posao i Advent 2018, međutim iz Sindikata biciklista pozivaju građane da i dalje koriste bicikl, javni prijevoz ili pješače kako ne bi bili… više »

NAPOKON!

I Zagreb propisao trajnu sterilizaciju pasa i mačaka!

objavljeno prije 10 mjeseci i 5 dana

Propisivanjem trajne sterilizacije u danas izglasanoj Odluci o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca, Grad Zagreb pridružio se više od 130 dobrih primjera gradova i općina koji su… više »

HUMANITARNO

Zagreb Advent Run okupio oko 2500 sudionika

objavljeno prije 10 mjeseci i 6 dana

Oko 2500 sudionika s plavim kapica Djeda Božićnjaka protrčalo je u nedjelju čarobno ukrašenim centrom Zagreba u sklopu kostimirane utrke humanitarnog karaktera Zagreb Advent Run.… više »

EHHH...

Zatvara se rotor Remetinec, slijedi li kaos?

objavljeno prije 10 mjeseci i 6 dana

Rotor Remetinec zatvara se danas, 16. prosinca u 9 ujutro zbog početka druge faze radova, te će 19 autobusnih linija koje uobičajeno prometuju rotorom do kraja siječnja 2020. godine, biti… više »

KAOS

Posebna regulacija prometa zbog adventske utrke

objavljeno prije 10 mjeseci i 6 dana

Posebna regulacija prometa zbog hodačkog i trkačkog događanja Zagreb Advent Run u nedjelju 16. prosinca uzrokovat će probleme u prometu najužeg gradskog središta, javljaju… više »

DOĐITE

Zagreb Advent Run – kostimirani sudionici iz 29 zemalja svijeta trče protiv dijabetesa

objavljeno prije 10 mjeseci i 8 dana

Mnoštvo trkača kostimiranih u vilenjake, sobove, Djedove Božićnjake i druge likove iz mašte i ove će godine protrčati najatraktivnijim adventskim lokacijama u sklopu jedinstvene… više »

HUMANITARNO

Humanitarna akcija Norin prvi korak - 2018

objavljeno prije 10 mjeseci i 10 dana

Centar za kulturu Trešnjevka i Kazalište La La Land uključili su se u humanitarnu akciju NORIN PRVI KORAK - 2018  za  pomoć… više »

AJOJ :)

Privremena regulacija prometa zbog zatvaranja rotora

objavljeno prije 10 mjeseci i 10 dana

Promet zagrebačkim rotorom Remetinec u potpunosti će se obustaviti od nedjelje, 16. prosinca, u 9 sati zbog početka druge faze radova te će 19 autobusnih linija koje uobičajeno prometuju… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija mjeseca za prosinac 2018.

objavljeno prije 10 mjeseci i 12 dana

HR-DAZG-97. Odvjetnička pisarnica Želimir Mažuranić 4.Osobna korespondencija (Šestine, Zagreb - Božićna i novogodišnja čestitka dr. Želimiru Mažuraniću) više »

WOW!

Golišavi modeli u kampanji za udrugu S-PAS

objavljeno prije 10 mjeseci i 15 dana

U prodaju je službeno pušten „ženski kalendar" PASSiON u kojemu su modeli golišavi muškarci, a dio prihoda donirat će se Udruzi S-PAS iz Zagreba, koja udomljuje i… više »

AKCIJA

Sindikat biciklista poziva građane da i ovog Adventa ostave automobile kod kuće!

objavljeno prije 10 mjeseci i 16 dana

Zagrebački Advent nadmašio je sva očekivanja i ove godine! No, ponovno slušamo o prometnim gužvama i čepovima, unatoč povoljnom vremenu za bicikliranje i besplatnom javnom… više »

CUGA

Predstavljeno 29. Božićno pivo

objavljeno prije 10 mjeseci i 17 dana

Na zagrebačkom Strossmayerovom šetalištu u sklopu idiličnog, blagdanskog okruženja Adventa na Strossu službeno je predstavljena nova, 29. po redu etiketa Božićnog piva. Velika… više »

COOL

Here Be Dragons predstavlja live street art izvedbu na Fuliranju

objavljeno prije 10 mjeseci i 20 dana

Mnogi od vas su na prošlogodišnjem Fuliranju posjetili naš Here Be Dragons "Začarani grad" u sklopu kojega je izložen željezni tron iz serije "Igra prijestolja" pod… više »