Zagreb
RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Badnjak, Božić i Štefanje 2017.

objavljeno prije 9 mjeseci i 26 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za božićne blagdane 2017. - Badnjak, Božić i sv. Stjepana donosi možda i najveću razliku u dosadašnjoj praksi, no nažalost samo… više »

DOĐITE!

Badnjak na Fuliranju

objavljeno prije 9 mjeseci i 28 dana

Kažu da će biti lijep i sunčan dan, radostan i kao stvoren za odličnu zabavu na Fuliranju, uz čudesne gastrolije naših kreativnih chefova. Iz Arena Shopping Centra će se u 11… više »

COOL!

Željezni tron iz Game of Thrones stigao na Fuliranje

objavljeno prije 10 mjeseci

Fuliranje vas poziva u Začarani grad Here Be Dragons na uzbudljivu izložbu čuvenog trona iz kultne HBO serije Game of Thrones. Svoje mjesto na tronu moći ćete zauzeti od 22.… više »

DOĐITE!

Predbožićna trešnjevačkotrnjanska dijagonala

objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan

CeKaTe i projekt Mapiranje Trešnjevke pozivaju sve na zadnju ovogodišnju istraživačku šetnju, 22. prosinca s početkom u 19 sati na Zapadnom kolodvoru… više »

DOĐITE!

Advent na župnom dvoru

objavljeno prije 10 mjeseci i 7 dana

U organizaciji župljana Župe sv. Ivana Nepomuka Stupnik - Lučko, dana 23. i 24. prosinca 2017. na prostoru župnog dvora, s početkom u 18 sati, održati će se Advent na župnom dvoru Advent… više »

DOĐITE!

Kvizana – novi pub kviz u omiljenoj zagrebačkoj pivnici

objavljeno prije 10 mjeseci i 15 dana

U ponedjeljak 11. prosinca od 19 sati u Pivani će se održati nulto, božićno izdanje pub kviza pod nazivom Kvizana za koje će pitanja sastavljati jedno od najpoznatijih kvizaških lica,… više »

PRIJAVITE SE!

Postani psu brat - amatersko natjecanje u funkcionalnom fitnessu

objavljeno prije 10 mjeseci i 15 dana

Ako nikada niste sudjelovali u nekom CF/funkcionalnom fitness natjecanju onda je ovo event za vas!  Napomena za one napredne (koji npr. rade snatch sa vlastitom kilažom, mogu striktne… više »

DOĐITE!

Sveti Nikola na Knežiji

objavljeno prije 10 mjeseci i 16 dana

Centar za kulturu Trešnjevka u suradnji sa Vijećem mjesnog odbora Knežija organizira, 9. prosinca s početkom u 18 sati manifestaciju „Sveti Nikola" na Knežiji. Ove godine Sveti… više »

ODLIČNO JE!

Predstavljeno 28. izdanje Božićnog piva

objavljeno prije 10 mjeseci i 17 dana

Na najromantičnijem dijelu zagrebačkog Gornjeg grada, u idiličnom blagdanskom okruženju Adventa na Strossu, predstavljeno je najveselije i najšarenije izdanje Božićnog piva do sada.… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za mjesec prosinac 2017.

objavljeno prije 10 mjeseci i 17 dana

Arhivalija mjeseca za prosinac je račun dimnjačara Janka Klarna iz daleke 1886. godine. Sukladno Obrtnom zakonu iz 1884. godine čl.168., Poglavarstvo poveljnog trgovišta Samobor bilo… više »

LOVICA

Advent u Zagrebu i ove godine dovodi turiste

objavljeno prije 10 mjeseci i 19 dana

Advent u Zagrebu jedna je od najvažnijih turističko-kulturnih manifestacija za zagrebački i hrvatski turizam, koja bogatim programom želi stvoriti što ljepši predblagdanski… više »

EH, DA...

Advent u Zagrebu - posebna regulacija prometa

objavljeno prije 10 mjeseci i 20 dana

Za vrijeme trajanja Adventa u Zagrebu, od 1. prosinca do 7. siječnja 2018., na području grada Zagreba, odnosno u 1. zoni, vikendima će javni gradski prijevoz biti besplatan i to od petkak u… više »

AKCIJA

Napunite i vi Čarobnu škrinjicu božićnih želja Zagrebačkih humanitaraca!

objavljeno prije 10 mjeseci i 23 dana

Zagrebački humanitarci i ove godine marljivo pune Čarobnu škrinjicu božićnih želja, a vjerujemo da biste i vi mogli pomoći ponekim poklonom, pa pročitajte što kažu: sva djeca… više »

DOĐITE!

Započnimo Advent u zagrebu - Grad Svetog Nikole

objavljeno prije 10 mjeseci i 24 dana

Posebna i bajkovita priča sprema se ove godine u našem dragom Zagrebu. Po prvi puta dogodit će se čudo i dovesti ravno u Muzej Mimara jedan čarobni grad prepun mašte, djece i… više »

DOĐITE!

Sigetski advent - inicijativa za spas zelenih površina

objavljeno prije 10 mjeseci i 25 dana

S obzirom na događanja vezana za zelene površine u naselju Siget zadnjih pola godine, a u vezi kojih je Udruga građana Siget poduzela sve moguće poteze prema gradskim i državnim… više »