Zagreb
RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti, 25. 6. 2019.

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti 25. 6. 2019. neće se pretjerano razlikovati od prethodnih godina, jer će većina trgovačkih lanaca raditi jednako kao… više »

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Dan antifašističke borbe 22. 6. 2019.

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan antifašističke borbe 22. 6. 2019.  nema zapravo prejerane razlike od standardne prakse hrvatske maloprodaje - najveći broj… više »

SAZNAJEMO

Novi stanar Zoološkog vrta grada Zagreba hrani se na struju

objavljeno prije 9 mjeseci i 24 dana

Hrani se na struju, stanište joj je travnjak, a za svoj je dom izabrala zelenu površinu kod spomenika Napuljskog ribara i nastambe zmija. Riječ je o robotskoj kosilici Husqvarna… više »

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo, 20. lipnja 2019.

objavljeno prije 9 mjeseci i 24 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo 20. 6. 2019. u većini se trgovina može shvatiti kao radno vrijeme tijekom normalne nedjelje....  Radno vrijeme trgovina na… više »

AHA!

Istražite Zagreb na novi način

objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan

Znate li gdje u Zagrebu pronaći Emira? Možda vam pomogne kad kažemo da je riječ o konju bana Jelačića. Gdje su Vještičje stube, gdje je bila prva prava zagrebačka pivovara, a koja… više »

DOĐITE

Ful Kul Buvljak u subotu u Boogaloou

objavljeno prije 10 mjeseci i 3 dana

Nakon vrlo uspješna prva tri u nizu i novoj sezoni Ful Kul Buvljaka slijedi novi koji će se održati u subotu 15. lipnja u zagrebačkom popularnom klubu Boogaloo, tj. platou ispred… više »

KVIZOVI

Još jedna KOZica prije velikog finala

objavljeno prije 10 mjeseci i 3 dana

Kucnuo je čas za posljednju KOZu u sklopu velikog pubkvizaškog kupa koji smo pokrenuli u suradni s Laško pivom. U nedjelju, 16. lipnja, s početkom… više »

DOĐITE!

Proglas 18. Povorke ponosa LGBTIQ osoba i obitelji

objavljeno prije 10 mjeseci i 5 dana

"Prije 18 godina, mi lezbijke, gejevi, biseksualne, transrodne, interspolne i kvir osobe, s našim saveznicama i podržavateljicama, hrabro smo i ponosno krenuli_e u borbu za slobodu,… više »

PRIPAZITE

Privremena regulacija prometa zbog rallyja u Zagrebu

objavljeno prije 10 mjeseci i 6 dana

Rally utrka "Zagreb Open - 45. lNA Delta rally", zatvorit će brojne zagrebačke ceste tijekom petka i subote, objavili su iz Grada Zagreba. Promet će biti privremeno zatvoren na… više »

UDOMI ME!

Ljubav se ne kupuje!

objavljeno prije 10 mjeseci i 7 dana

Ljubav se ne kupuje, poznato je oduvijek, a najiskrenija i bezuvjetna ljubav često je ona koju dobivamo od naših dlakavih četveronožnih prijatelja. Bez obzira jeste li ju već… više »

PRIDE

Osamnaesta Povorka ponosa LGBTIQ osoba i obitelji, 08.06.

objavljeno prije 10 mjeseci i 8 dana

U Zagrebu će se sljedeću subotu, 8. lipnja, održati najdugovječniji politički prosvjed za ljudska prava u Hrvatskoj, XVIII (osamnaesta), punoljetna Povorka ponosa LGBTIQ osoba… više »

COOL

Švedski doček ljeta u Maksimiru

objavljeno prije 10 mjeseci i 9 dana

U subotu, 15. lipnja 2019., na livadi kod Vidikovca u Parku Maksimir veleposlanstvo Švedske i Švedski Poslovni Klub, u suradnji s partnerima projekta - Mali plac, Mali… više »

VOZITE SE!

Danas je Svjetski dan bicikla

objavljeno prije 10 mjeseci i 10 dana

Danas se obilježava Svjetski dan bicikla! Generalna skupština UN-a na zasjedanju u travnju 2018. proglasila je 3. lipnja Svjetskim danom bicikla s ciljem posvećivanja pozornosti… više »

SAJMOVI

Sajam za djecu i roditelje GROWING UP 6.-8. 9. 2019.

objavljeno prije 10 mjeseci i 10 dana

Početak školske i vrtićke godine Zagrebački velesajam obilježava Sajmom radosti bez granica za djecu i roditelje - GROWING UP od 6. do 8. rujna 2019. GROWING UP je… više »

MA DA?

Kino Europa nastavlja s radom?

objavljeno prije 10 mjeseci i 13 dana

Nakon sto je sinoć prikazana, kako se mislilo, zadnja projekcija prije vraćanja ključeva Kina Europa u ruke grada, danas poslijepodne obrat. Rješenjem Trgovačkog suda u Zagrebu… više »