Zagreb
19. PUT

U Zagrebu počeo 19. Festival jednakih mogućnosti

objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci

Festival jednakih mogućnosti (F=M) je tradicionalna međunarodna manifestacija urbane kulture čiji program izvode osobe s invaliditetom, s drugim glazbeno-scenskim i likovnim umjetnicima.… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Dan antifašističke borbe 22. 6. 2021.

objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan antifašističke borbe 22. 6. 2021.  u principu nema neke velike razlike nego do sada, uglavnom je standardna praksa  - najveći… više »

COOL

Ponovno Ful Kul Buvljak

objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci

U subotu 26.06.2021. se Ful Kul Buvljak, jedanod največih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, a i šire i okuplja mnoštvo zanimljivih izlagača i posjetitelja, nakon… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo, 3. lipnja 2021.

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo 3. 6. 2021. poprilično se razlikuje nego prije godnu dana kada nitko nije radio - u većini se trgovina može shvatiti kao radno… više »

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti 30. svibnja 2021.

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti 30. svibnja 2021. u većini se trgovina radi kao i inače, jer su već uhodani... ali i dalje radi više manje svi,… više »

NOMADI

Zagreb zove digitalne nomade

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Projekte "Zagreb Digital Nomad Week 2021 & Digital Nomad Ambassador Project" TZGZ organizira u suradnji sa "Saltwater Nomads" (op.a. agencija-specijalist za organizaciju boravka… više »

ZANIMLJIVO

Nikola Topol na gostovanju na Z1

objavljeno prije 3 godine

U emisiji ZOOM ZAGREB televizije Z1 SDP-ov kandidat za gradonačelnika Svete Nedelje Nikola Topol, među ostalim, dotaknuo se pitanja transparentnosti sjednica Gradskog vijeća. Naime, građani… više »

FLORAART

Mali vremepolov dugovječnog Floraarta

objavljeno prije 3 godine

Malo je koja manifestacija na ovim prostorima doživjela tako impresivan staž i status kao Floraart. Jedino se prošle, pandemijske 2020. dogodila "rupa" u čak 54 godine dugom… više »

TRIBINE

Tribina: Uroš Đurić i Aleksandar Zograf

objavljeno prije 3 godine

Iako ga šira publika prepoznaje po ulozi Anđela u filmu beogradskog redatelja Srđana Dragojevića "Mi nismo anđeli", Uroš Đurić je aktivan u različitim medijima, a… više »

OZBILJNO

Nismo tražile - za ravnopravnost, protiv uznemiravanja

objavljeno prije 3 godine

Kao prva obrazovna institucija u regiji koja je na vlastitom terenu otvorila prostor za bavljenje slučajevima seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja, u jeku svjedočanstva iznijetih kroz… više »

?!

"Masovno cijepljenje" počinje u srijedu

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Kad je nešto masovno, onda to privlači pažnju, pa je tako stigla i vijest da će se u Zagrebu krenti masovnim cijepljenjem... s 30 tisuća prvih doza?! Da bi situacija bila još… više »

SJAJNO!

Uključite Mjesto za mene

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Hrabri telefon u partnerstvu sa Centrom iLab organizira besplatne grupne radionice za braću i sestre djece s teškoćama u razvoju - „Mjesto za mene"! Grupne radionice namijenjene… više »

COOL

Dođite u ZOO na oslikavanje pisanica

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

U utorak 16. ožujka u 11 sati pozivamo vas u Zoološki vrt grada Zagreba gdje će se oslikavati velika uskršnja jaja. Jaja će oslikavati: · Boris Bare… više »

OČEKIVANO

U Zagrebu nema tulumarenja

objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca

Na prijedlog Stožera civilne zaštite Grada Zagreba uvode se nužne epidemiološke mjere za područje Grada Zagreba. Nužne epidemiološke mjere iz ove odluke određuju se u… više »

COOL

Lisinski je plesao pod maskama na suncu

objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca

Maršal, odnosno ravnatelj Lisinskog Dražen Siriščević ukazao se za govornicom na balkonu iznad glavnog ulaza u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog te podigao raspoloženje i… više »