Zagreb
DOĐITE

Bonsai EXPO ovoga vikenda u Zagrebu

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Bonsai expo - međunarodna izložba bonsaija održava se po prvi puta u Zagrebu, a ujedno će se obilježiti 25 godina diplomatskih odnosa Japana i Hrvatske. Izložba je međunarodnog karaktera, na… više »

MATURANTI

Norijada u Zagrebu - posebna regulacija prometa

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Norijada je danas - Zagrepčani dobro znaju da je na taj dan pametno izbjegavati centar grada, pogotovo tijekom jutra kad se maturanti počinju okupljati na Trgu bana Jelačića. Točno u podne… više »

DOĐITE

Ne propustite 7. VegeSajam

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

Ponedjeljak 21. svibnja 2018., od 8 do 19 sati, vrijeme je kada vrijedi prošetati se središtem Zagreba. Štandovi sa sjenicama privlačit će prolaznike raznovrsnom ponudom… više »

DOĐITE

Croatian Makers konferencija digitalnih stvaralaca

objavljeno prije 6 mjeseci i 29 dana

Konferencija će se održati u Tehnološkom parku Zagreb, u 12. paviljonu Zagrebačkog Velesajma, na 1. katu. Točnu lokaciju možete pogledati ovdje. Aktivnosti počinju u 10:00 ujutro,… više »

INICIJATIVE

Projekt Ilica: Q'ART / ODRAZimo se održivo!

objavljeno prije 7 mjeseci

ODRAZ - Održivi razvoj zajednice se uključuje u Projekt Ilica: Q'ART sa željom da doprinese zamisli o oživljavanju napuštenih i zapuštenih prostora oko zagrebačke žile… više »

NOVOSTI

Krajem svibnja počinje Pedalafest

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

Sindikat biciklista već četvrti put organizira biciklistički festival Pedalafest, volonterski i jedinstveni festival u regiji koji slavi kulturu urbanog bicikliranja, odnosno stil života u… više »

DOĐITE

Luftanje - dvodnevno druženje na Savici

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

Nakon prvog izdanja amaterskog turnira u boćanju - Uzela!, održanog na jesen, zbog velikog interesa za takav oblik druženja nastala je ideja o 'Luftanju' - vikendu na obali Savice uz bogatu… više »

JANE'S WALK

Mapiranje Trešnjevke - tragom potoka Štefanovca

objavljeno prije 7 mjeseci i 2 dana

Centar za kulturu Trešnjevka i projekt Mapiranje Trešnjevke organiziraju sutra, 17. svibnja četvrtu od devet Jane's Walk šetnji pod nazivom „Tragom potoka… više »

DOĐITE

Margrit Coates, šaptačica životinjama u Zagrebu

objavljeno prije 7 mjeseci i 2 dana

Margrit Coates,  vodeća  svjetska stručnjakinja za holistički pristup terapeutskom radu sa životinjama iz Velike Britanije ponovno dolazi u Zagreb. Margrit je… više »

IZLOŽBE

Mineral EXPO u Zagreb od 18. do 20. svibnja

objavljeno prije 7 mjeseci i 5 dana

20. Međunarodni sajam MINERAL EXPO u Zagrebu, održat će se u petak, subotu i nedjelju18, 19. i 20. svibnja 2018. u Domu sportova, od 10 do 20 sati. Cijena jednodnevne ulaznice je 20… više »

DOĐITE

Zeleni ponedjeljak na 7. VegeSajmu

objavljeno prije 7 mjeseci i 7 dana

Jeste li znali da, kada se odreknemo samo jednog mesnog hamburgera, uštedimo istu količinu vode kao što bismo uštedjeli da se prestanemo tuširati u razdoblju od… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija mjeseca za svibanj 2018.

objavljeno prije 7 mjeseci i 7 dana

Arhivski fond: HR-DAZG-1233, Fotokemika d.d. (1947. - 1995.), serija Stampata, sign. 35 (  Katalog crno bijelih fotografija na efkebrom, emaks i edop papiru)  izdvojene su 3… više »

DOĐITE

Hrvatska tattoo konvencija u SC-u od 18. do 20. svibnja

objavljeno prije 7 mjeseci i 8 dana

Po peti puta u samom centru Zagreba u atriju kina Studentskog centra na adresi Savska cesta 25, kao i prethodna četiri puta, održati će se Hrvatska Tattoo Konvencija 2018., sajam tetoviranja… više »

PARTYYY

Gastro Music Fest by Kala na Zrinjevcu

objavljeno prije 7 mjeseci i 9 dana

Idući tjedan u centru Zagreba započinje prekrasan proljetni festival, Gastro Music Fest by Kala koji planira u najljepši zagrebački park Zrinjevac donijeti atmosferu… više »

DOĐITE

Jubilarni 40. SFeraKon od 11. do 13. svibnja

objavljeno prije 7 mjeseci i 11 dana

SFeraKon, najstarija i najuglednija znanstveno-fantastična konvencija u ovom dijelu Europe, ove će godine proslaviti 40. rođendan bogatim programom koji od 11. do 13. svibnja na Fakultetu… više »