Zagreb
KOMENTAR

Hrvati i dalje ne shvaćaju političku odgovornost

objavljeno prije 7 mjeseci i 15 dana

Lokalni izbori su gotovi, pobjednici se znaju, a jedino što je bilo sigurno i prije i poslije izbora jest činjenica da Hrvati nisu narod koji shvaća pojam političke odgovornosti. Kad… više »

PROVJERITE

Posebna regulacija prometa zbog utrke u Zagrebu

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

Utrka ubrzanja Brzi i žestoki powered by Ciak Auto i ove se godine vraća na vrući asfalt Avenije Dubrovnik i najavljuje još veći spektakl! Ova atraktivna utrka jedini je oktanski… više »

MONTAŽSTROJ

LJUBAV & EKONOMIJA Montažstroja

objavljeno prije 7 mjeseci i 18 dana

Umjetnički kolektiv Montažstroj vas poziva na humanitarni događaj LJUBAV & EKONOMIJA koji će se održati 11. lipnja 2017. godine u Kinu Tuškanac u Zagrebu, s početkom u 20 sati.… više »

Toni Milun održao predavanje u novoj učionici na otvorenom

objavljeno prije 7 mjeseci i 20 dana

Djeca uče stalno i na svakom koraku, a ta neiscrpna sposobnost upijanja znanja o svijetu posebno dolazi do izražaja u novim i zanimljivim okolinama, koje maksimalno potiču njihovu kreativnost… više »

COOL

Whiskey Affair - prvi sajam viskija u Vintage ljetnom vrtu

objavljeno prije 7 mjeseci i 21 dan

U sklopu otvaranja druge sezone vrućih zabava u ljetnom Vintage vrtu, u petak 2. lipnja održat će se prvi Whiskey Affair sajam u sklopu kojeg će biti predstavljeni brojni whiskey brendovi.… više »

ZAGREB

Posebna regulacija prometa za vikend i Dan oružanih snaga

objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana

U povodu Dana Oružanih snaga RH održati više događanja. Tako će od petka, 26. svibnja, do ponedjeljka, 29. svibnja, na području grada biti uspostavljena posebna regulacija prometa… više »

ANALIZA

Bandić slavio što gubitak glasova nije i – veći!

objavljeno prije 7 mjeseci i 25 dana

Do završetka mjesnih izbora u Gradu Zagrebu 21. svibnja 2017.g. mnogi su građani bili uvjereni da riječ „veći" znači veći broj nekih brojivih čestica, a da riječ „manje"… više »

SUPER

Na Črnomercu održan Sajam dobrosusjedstva

objavljeno prije 7 mjeseci i 28 dana

Zagrebačka pivovara još je jednom pokazala važnost dobrosusjedskih odnosa te u sklopu svog društveno odgovornog projekta „Pivovara moj susjed" podržala Sajam… više »

EHHH...

Građani su rekli svoje - a političari to zanimljivo tumače

objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana

Milan Bandić jednim je odgovorom nakon objave privremenih rezultata prvoga kruga lokalnih izbora rekao, zapravo, sve - na novinarsko pitanje kako tumači da je ovoga puta osvojio manje glasova… više »

PODACI

Obmanjivanje javnosti o velikoj potpori birača Bandiću!

objavljeno prije 8 mjeseci

Milan Bandić u predizbornoj kampanji izbjegava javna sučeljavanja s ostalim kandidatima za gradonačelnika, a njegovu kandidaturu umjesto po zakonu minimalnih 5.ooo građana svojim je potpisom… više »

PRIPAZITE :)

Norijada 2017. - program i posebna regulacija prometa

objavljeno prije 8 mjeseci i 1 dan

U petak 19. svibnja 2017. na području Grada Zagreba obilježava se završetak školovanja završnih razreda srednjih škola pod nazivom Dan maturanata ili popularno… više »

DOĐITE

Mali plac u Vintage vrtu

objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana

Jedinstvena mobilna tržnica lokalnih i organskih proizvoda i poznato gastronomsko događanje Mali plac gostovat će u vrtu Vintage Industrial Bara u Savskoj 160 u petak, 19. svibnja od 16 do 20… više »

PREDIZBORNO

Zagrepčani mogu odgoditi plaćanje komunalija

objavljeno prije 8 mjeseci i 5 dana

Zahtjev za odgodom plaćanja, obročnom otplatom i otpisom zateznih kamata za račune za vodu, plin i odvoz smeća, kao i otpustu dijela troškova postupka mogu podnijeti građani s… više »

POZIV

19. Međunarodni sajam MINERAL EXPO u Zagrebu

objavljeno prije 8 mjeseci i 6 dana

MINERAL EXPO održava se po 19. puta u Zagrebu, i to 19, 20. i 21. svibnja 2017. u Domu sportova, u petak, subotu i nedjelju, od 10 do 20 sati. Cijena jednodnevne ulaznice je 20… više »

INICIJATIVA

#PLAC je opet IN

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

Sinoć je na Britanskom trgu predstavljen novi projekt #PLAC - #placforma koja za cilj ima pružiti novi distribucijski kanal malim OPG-ovima ali i pokrenuti i rasplesati gradske placeve te… više »