Zagreb
RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo, 3. lipnja 2021.

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo 3. 6. 2021. poprilično se razlikuje nego prije godnu dana kada nitko nije radio - u većini se trgovina može shvatiti kao radno… više »

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti 30. svibnja 2021.

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti 30. svibnja 2021. u većini se trgovina radi kao i inače, jer su već uhodani... ali i dalje radi više manje svi,… više »

NOMADI

Zagreb zove digitalne nomade

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Projekte "Zagreb Digital Nomad Week 2021 & Digital Nomad Ambassador Project" TZGZ organizira u suradnji sa "Saltwater Nomads" (op.a. agencija-specijalist za organizaciju boravka… više »

ZANIMLJIVO

Nikola Topol na gostovanju na Z1

objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci

U emisiji ZOOM ZAGREB televizije Z1 SDP-ov kandidat za gradonačelnika Svete Nedelje Nikola Topol, među ostalim, dotaknuo se pitanja transparentnosti sjednica Gradskog vijeća. Naime, građani… više »

FLORAART

Mali vremepolov dugovječnog Floraarta

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

Malo je koja manifestacija na ovim prostorima doživjela tako impresivan staž i status kao Floraart. Jedino se prošle, pandemijske 2020. dogodila "rupa" u čak 54 godine dugom… više »

TRIBINE

Tribina: Uroš Đurić i Aleksandar Zograf

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

Iako ga šira publika prepoznaje po ulozi Anđela u filmu beogradskog redatelja Srđana Dragojevića "Mi nismo anđeli", Uroš Đurić je aktivan u različitim medijima, a… više »

OZBILJNO

Nismo tražile - za ravnopravnost, protiv uznemiravanja

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

Kao prva obrazovna institucija u regiji koja je na vlastitom terenu otvorila prostor za bavljenje slučajevima seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja, u jeku svjedočanstva iznijetih kroz… više »

?!

"Masovno cijepljenje" počinje u srijedu

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

Kad je nešto masovno, onda to privlači pažnju, pa je tako stigla i vijest da će se u Zagrebu krenti masovnim cijepljenjem... s 30 tisuća prvih doza?! Da bi situacija bila još… više »

SJAJNO!

Uključite Mjesto za mene

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

Hrabri telefon u partnerstvu sa Centrom iLab organizira besplatne grupne radionice za braću i sestre djece s teškoćama u razvoju - „Mjesto za mene"! Grupne radionice namijenjene… više »

COOL

Dođite u ZOO na oslikavanje pisanica

objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci

U utorak 16. ožujka u 11 sati pozivamo vas u Zoološki vrt grada Zagreba gdje će se oslikavati velika uskršnja jaja. Jaja će oslikavati: · Boris Bare… više »

OČEKIVANO

U Zagrebu nema tulumarenja

objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci

Na prijedlog Stožera civilne zaštite Grada Zagreba uvode se nužne epidemiološke mjere za područje Grada Zagreba. Nužne epidemiološke mjere iz ove odluke određuju se u… više »

COOL

Lisinski je plesao pod maskama na suncu

objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci

Maršal, odnosno ravnatelj Lisinskog Dražen Siriščević ukazao se za govornicom na balkonu iznad glavnog ulaza u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog te podigao raspoloženje i… više »

COOL

Fašnik u Divljem srcu grada

objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci

Fašnik će se u Zoološkom vrtu grada Zagreba obilježiti u subotu, 13. veljače, te utorak, 16. veljače. Sva djeca koja na te dane dođu kostimirana, imat će slobodan ulaz.… više »

FAŠNIK

Lisinski pleše po maskama

objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci

Poziv na obvezno nošenje maski Iako je maskiranje u međuvremenu nažalost dobilo novo značenje, mi se uzbudljive tradicije ne odričemo! Uostalom, u pandemijsko vrijeme nema sigurnijeg… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Sveta Tri kralja 2021.

objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Sveta Tri kralja 2021. godine zapravo je obično vrlo slično, ne razlikuje se previše od dosadašnjih godina - većina… više »