Zagreb
ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za srpanj 2018.

objavljeno prije 7 mjeseci i 19 dana

HR - DAZG - 803 Društvo za podizanje spomenika kralju Tomislavu (1925. - 1945.), kut. 1 U sklopu proslave 1000. godišnjice hrvatskog kraljevstva 1925. u Zagrebu je… više »

WTF?!

Zagreb ima svjetlosno onečišćenje veće od Hong Konga

objavljeno prije 7 mjeseci i 21 dan

Svjetlosno onečišćenje neba iznad Zagreba, koje je rezultat upotrebe umjetnog svjetla, iznosi prosječno 16,9 magnituda, te je veće od svjetlosnog onečišćenja neba iznad Hong… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti, 25. 6. 2018.

objavljeno prije 7 mjeseci i 28 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti 25. 6. 2018. i ove će godine biti u skladu s već dobro poznatom politikom trgovačkih lanaca - većinom se radi kao… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Dan antifašističke borbe 22. 6. 2018

objavljeno prije 8 mjeseci i 1 dan

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan antifašističke borbe 22. 6. 2018.  ne razlikuje se od standardne prakse hrvatske maloprodaje - najveći broj trgovina i shopping… više »

NAJAVE

Najšareniji festival u gradu Pitsome fesTEEval - 29. & 30. lipnja - Vintage Industrial

objavljeno prije 8 mjeseci i 3 dana

Najšareniji festival u gradu, drugi po redu festival majica Pitsome fesTEEval by Epson održava se 29. i 30. lipnja u novootvorenom preuređenom ljetnom dvorištu zagrebačkog kluba… više »

DOĐITE

Poznata nova imena govornika devete TEDxZagreb konferencije

objavljeno prije 8 mjeseci i 4 dana

Kreativni pojedinci, briljantni mislioci, vrhunski inovatori, samo su neki od opisa kojima TEDxZagreb najavljuje nove govornike konferencije koja će se održati 29. rujna u… više »

DA?

Policija pita - gdje želite da vas kontroliramo?!

objavljeno prije 8 mjeseci i 4 dana

Zagrebačka policija provodit će se pojačani 24-satni nadzor brzine od 6 sati u utorak, 26. lipnja do 6 sati u srijedu, 27. lipnja te su građane pozvali da dojave lokacije na kojima žele da se… više »

DOĐITE

Plac mljac na Trešnjevačkom placu

objavljeno prije 8 mjeseci i 5 dana

Od srijede 4. pa sve do nedjelje 8. srpnja Trešnjevački plac pretvorit će se u mjesto na kojemu jednostavno morate biti. Jer na tome kultnome zagrebačkom lokalitetu odigrat će se… više »

EH, DA... :)

Zatvara se još ulica, gužve se očekuju

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

Za potrebe izvođenja radova izvanrednog održavanja Ulica Josipa Fona i Josipa Hanuša na dijelu od Međimurske do odvojka Hanuševe ulice od subote 16. 06. 2018. godine od 08,00… više »

DOĐITE

Foodballerka: Odlična hrana, još bolja zabava, sjajni koncerti i nogomet u zelenoj oazi

objavljeno prije 8 mjeseci i 8 dana

Koncert TBF-a odlična je uvertira u raskošan glazbeni program Foodballerke. Posjetitelje od 14.6 do 15.7 očekuje još 8 koncerata grupa: Psihomodo Pop, Soul Stash, One Dread, B… više »

MLJAC

Doručak na travi nastavlja se i ove godine u Parku Ribnjaku

objavljeno prije 8 mjeseci i 10 dana

Nakon uspješnog prvog Doručka na travi, ove godine Centar mladih Ribnjak donosi pregršt aktivnosti i zanimacija u samom Parku Ribnjaku. Ove subote 16.6., s početkom od 10 sati,… više »

PARTY!

Ljeto nam se vraća u grad!

objavljeno prije 8 mjeseci i 11 dana

Tko se još ravna po kalendaru - službeni početak dugog toplog ljeta počinje s dolaskom Ljeta u Zagrebu! Ove godine dolazi 13.lipnja, kada ćemo u Tkalči, zajedno s vama dragi… više »

COOL

Otvorenje Foodballerke i koncert TBF-a, 14.6. Strossov trg

objavljeno prije 8 mjeseci i 11 dana

Strossmayerov trg od 14.6 do 15.7 postat će velika zelena oaza, u kojoj će se na velikom ekranu prikazivati nogometne utakmice hrvatske reprezentacije, kao i sve ostale u Grill zoni uz… više »

PARTY!

Art park pivo se vraća kući - s novom etiketom

objavljeno prije 8 mjeseci i 14 dana

Prošlogodišnja jedinstvena suradnja Pivovare Medvedgrad i projekta Art park, koja je rezultirala prvim Art park pivom, ove godine dobiva nastavak. Pivo, koje je u međuvremenu… više »

COOL

Najavljeni prvi govornici ovogodišnjeg TEDxZagreba

objavljeno prije 8 mjeseci i 15 dana

U susret devetoj po redu TEDxZagreb konferenciji koja će se održati 29. rujna u zagrebačkom kinu Europa, organizatori su predstavili neke od predavača koji će podijeliti svoje ideje,… više »