Zagreb
BOLNICE

Popis zagrebačkih bolnica

objavljeno prije 2 godine

Popis adresa i telefona bolnica u Zagrebu KBC REBROKišpatićeva 12, tel. 2388 888, www.kbc-zagreb.hr DJEČJA BOLNICA SREBRNJAKSrebrnjak 100, tel. 2430 783www.bolnica-srebrnjak.hr… više »

JANE'S WALK

Jane's Walk Zagreb besplatne šetnje za građane

objavljeno prije 2 godine

Centar za kulturu Trešnjevka i projekt Mapiranje Trešnjevke već tradicionalno u svibnju za građane organizira čitav niz šetnji širom grada, a u… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2022.

objavljeno prije 2 godine

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2022. je napokon dao malo više mira radnicima u trgovini, pa pripazite da ne bi poljubili vrata u pogrešnom… više »

BRAVO

Oral-B razveselio djecu iz Dječjeg doma Zagreb

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

Svjetski dan oralnog zdravlja i Međunarodni dan sreće spoj je koji može značiti samo puno osmijeha. Tako je i bilo na projekciji animiranog filma Crvena panda koju je za djecu iz Dječjeg doma… više »

COOL

Zagrebe, pripremi se na glanzanje!

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

Povodom prvog dana proljeća osnivačice građanske lokalne aktivacije našeg Zagreba, skraćeno GLANZ organizirale su prvu u nizu akciju aktivacije lokalne zajednice pod nazivom GLANZanje… više »

DAN OČEVA

HURR i Čisteći medvjedići u akciji čišćenja parka u Srednjacima

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

Dan očeva obilježava se u 52 države, no na različite datume. Prvi zabilježeni Dan očeva održao se davne 1908. godine u SAD - u kada je u velikoj rudarskoj katastrofi život izgubilo 250 očeva… više »

FESTIVALI

Festival svjetla Zagreb s porukom nade, zajedništva i mira

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

To je četvrti takav festival u Zagrebu, koji je Turistička zajednica grada Zagreba pokrenula 2017. kao uvod u proljetne turističke aktivnosti i nadolazeću sezonu, a zbog pandemije se nije… više »

DA?!

Ukrajinski dron doletio do Jaruna i eksplodirao?

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

U Zagrebu je sinoć oko 23 sata odjeknula snažna eksplozija kojoj je prethodio pad objekta iz zraka, potvrdila je policija. Na mjesto događaja stigla je i specijalna te vojna policija i… više »

UNICEF

UNICEF-ov Muzej realnosti predstavlja svjetla koja mijenjaju živote

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, UNICEF će ove godine po prvi put svojim projektom Muzeja realnosti biti dio Festivala svjetla, od 16. do 20. ožujka 2022. u Zagrebu. S… više »

POMOĆ

Prijavite se za pomoć životinjama i ljudima Ukrajine

objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca

Udruga Prijatelji životinja objavila je na svojim stranicama prijavnicu koju mogu ispuniti svi koji žele pomoći smještajem ljudi i životinja iz ratom pogođene Ukrajine. „Već… više »

ZAGREB

Single-Mingle u OUT Bunkeru

objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

Za prvo izdanje Single - Mingle odabrali smo nedjelju, 13. veljače, kako bismo u dobrom raspoloženju i veselom društvu zajedno dočekali Valentinovo, a održat će se u novom vibrantnom… više »

COOL

Swap party u Zagrebu

objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

Majice, džemperi, hlače, suknje, haljine, kaputi, jakne, šalovi, marame, remenje, čarape, cipele, čizme, torbice. Ponešto smo sigurno i zaboravili ili previdjeli, ali to je u… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Sveta Tri kralja 2022.

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Sveta Tri kralja 2022. u pandemiji se i dalje ne mijenja - više manje sve radi, evo i detalja: DIONADiona radno vrijeme Sveta… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Staru 2021. i Novu 2022. godinu

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Radno vrijeme trgovina na Staru 2021. i Novu 2022. godinu u velikoj većini trgovina i shopping centara isto je kao što je i bilo prije pandemije.  DIONADiona radno vrijeme… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Badnjak, Božić i Štefanje 2021.

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za božićne blagdane 2021. - Badnjak, Božić i sv. Stjepana/Štefanje zadnjih se godina prilično promijenilo, i to ne zbog… više »