Zagreb
DOĐITE

Le Grič | Ove subote ne propustite zaviriti u skriveni kutak s romantičnom pričom

objavljeno prije 7 mjeseci i 13 dana

Ove subote, 31. kolovoza, u gornjogradskom parku Grič pronađite skriveni kutak s romantičnom pričom - Le Grič, gdje vas od 19 do 23 sata očekuje malo i intimno događanje, kao stvoreno za… više »

BRAVO

U Zagrebu održan najveći kviz u povijesti Hrvatske

objavljeno prije 7 mjeseci i 14 dana

U nedjelju, 25. kolovoza, zagrebački Trg dr. Franje Tuđmana na tri sata postao je kvizaškim centrom svijeta. Na zelenoj livadi pod vedrim nebom odigran je open airkviz… više »

SAJMOVI

GROWING UP – sajam radosti bez granica za djecu i roditelje

objavljeno prije 7 mjeseci i 14 dana

Uoči zvuka prvog zvona nove školske godine, od 6. do 8. rujna, na Zagrebačkom velesajmu održat će se sajam za djecu i roditelje GROWING UP. Svojom bogatom i raznolikom ponudom sa preko… više »

DOĐITE

Subota na zagrebačkom Bundeku u znaku petog GRAWE noćnog maratona

objavljeno prije 7 mjeseci i 15 dana

Posljednji vikend u kolovozu na zagrebačkom Bundeku već je tradicionalno, petu godinu za redom rezerviran za najluđu trkačku zabavu pod mjesecom, GRAWE noćni maraton. Pod organizacijom… više »

IDEMO!

Nezavisna lista Zagreb traži Bandićevu ostavku

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

Nezavisna lista Zagreb zatražila je u nedjelju ostavku gradonačelnika Milana Bandića i raspisivanje izbora te je pozvala državne institucije na hitru reakciju, u svjetlu novih… više »

COOL

Počinje Mali piknik

objavljeno prije 7 mjeseci i 21 dan

Ovaj tjedan počinje Mali piknik, a prve ovogodišnje dekice s pogledom na grad čekat će vas na jednoj od najljepših gradskih lokacija, gornjogradskoj Vranicanijevoj… više »

NAJAVE

Krenuli smo „Okolo"

objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana

Fotografska instalacija Nekad i sad s potpisom Nas dve,  otvorila je ovog vikenda drugo izdanje umjetničkog projekta Okolo, koji se u suradnji s Turističkom… više »

DOĐITE

Ovaj vikend počinje OKOLO

objavljeno prije 7 mjeseci i 27 dana

Ukoliko ovog vikenda prošećete gradom i pogledate „Okolo", moći ćete pronaći prve od brojnih umjetničkih instalacija i urbanih intervencija koje će vas sljedećih desetak dana… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Veliku Gospu, 15. kolovoza 2019.

objavljeno prije 7 mjeseci i 28 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Veliku Gospu 15. 8. 2019. niti ove se godine neće znatno razlikovati od radnog vremena za ostale blagdane, jer će najveći broj trgovina… više »

BRAVO

Udruge urudžbirale 1327 primjedbi i prijedloga na GUP Grada Zagreba

objavljeno prije 8 mjeseci

Udruga građana Siget urudžbirala je u ponedjeljak u Gradskoj upravi 1327 potpisanih primjedbi i prijedloga na Generalni urbanistički plan (GUP) Grada Zagreba, koje su članovi raznih… više »

GOTOVO...

Ljeto na Zrinjevcu – vidimo se dogodine

objavljeno prije 8 mjeseci i 1 dan

Zelena zagrebačka oaza i ovo je ljeto bila omiljena destinacija mnogobrojnih posjetitelja kroz pomno osmišljen program Ljeta na Zrinjevcu: rasplesane ljetne večeri, bogati dnevni… više »

OPREZ

Zagrebačka policija upozorava na prevarante

objavljeno prije 8 mjeseci i 3 dana

Zagrebačka policija upozorila je u petak građane da budu oprezni s 'nepoznatim gostima' pa čak i s onima koji prethodno nazovu kako bi 'najavili' svoj dolazak. ''Ukoliko sumnjate na osobe… više »

DOĐITE

Popularni Mali piknik uskoro ponovno na Gornjem gradu

objavljeno prije 8 mjeseci i 4 dana

Mali piknik ove godine vraća se na Gornji grad u drugoj polovici kolovoza, a uz već uobičajena druženja četvrtkom, na dekicama s pogledom na grad po novome možete uživati i petkom. … više »

KOZA!

KOZa pod vedrim nebom 24. kolovoza

objavljeno prije 8 mjeseci i 5 dana

Nakon što nam je zlobno nebo malo pokvarilo planove da prošlu kvizašku sezonu zatvorimo spektaklom, odlučili smo na još bolji način otvoriti sljedeću.… više »

DOĐITE

Le Grič – prošećite romantičnom stranom Zagreba

objavljeno prije 8 mjeseci i 6 dana

Rado biste običan izlazak zamijenili neobičnim, od barova draži su vam parkovi, najljepše vam je sjediti "rame uz rame", nepovratni ste spontani romantik ili jednostavno volite sve s… više »