Zagreb
DOĐITE

Buvljak u Šesnaestici #3

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

U sklopu redovnog programa društveno-kulturnog centra 'Šesnaestica', K-zona nastavlja s organizacijom buvljaka i razmjenom dobara za lokalno stanovništvo… više »

DOĐITE

Sutra cjelodnevni VegeSajam u središtu Zagreba

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

Pitate se što je zajedničko falafelu, CannaBeeru, namazu od batata, krekerima s konopljom, češnjaku nindži, chia sjemenkama, čipsu od jabuke s tamnom čokoladom i Lily Lolo BB… više »

DOĐITE

Dan Mjesnog odbora Prečko - Dan susjeda 2019.

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

U subotu, 25. svibnja 2019. s početkom u 9 sati održat će se cjelodnevna manifestacija pod nazivom Dan Mjesnog odbora Prečko - Dan susjeda 2019. na malonogometnom… više »

DOĐITE

VegeSajam – ekologija i zdravlje na jednome mjestu

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Ne možete se odlučiti između crvenog, žutog, zelenog ili smeđeg burgera? Dvoumite se između kebaba i kebab wrapa ili biste ipak cheeseburger na salati? Dođite u utorak 28. svibnja 2019. od 8… više »

PRIPAZITE :)

Norijada - privremena regulacija prometa

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Norijada iliti proslava Dana maturanata je danas... što znači da se u određeno doba neće biti jednostavno kretati gradom, što zbog brašna i vode, što zbog… više »

FESTIVALI

Queer Zagreb otkrio cvjetnu instalaciju - klitorisa

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Simboličnim datumom otvorenja, 17. svibnja kada slavimo međunarodni dan borbe protiv homofobije, bifobije i transfobije, započelo je gotovo pa punoljetno 17. izdanje Queer Zagreba s izvedbom… više »

SUPER

Gastro Music Fest otvoren na Zrinjevcu

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Jučer je u popodnevnim satima otvoren Gastro Music Fest, festival koji slavi vrhunski street food i super glazbu, a obećava vrhunsku atmosferu u najljepšem zagrebačkom parku… više »

PARTY

Ovaj vikend se dobro zabavite i pomozite napuštenim psima na proslavi rođendana Pet shop Šape

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

Već tradicionalno Pet Shop Šape iz Zagreba slavi rođendan koji je ujedno i humanitarnog karaktera. Svake godine vlasnica Irena Slunjski pozove u goste neku Udrugu za zaštitu… više »

NAJAVE

Vatrometna rapsodija na ovogodišnjem izdanju Festivala vatrometa

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

Nebo nad Zagrebom ove godine biti će ukrašeno najspektakularnijim piromuzičkim izvedbama na 19. Međunarodnom festivalu vatrometa - jedinstvenoj manifestaciji u ovom dijelu Europe, koja… više »

DOĐITE

Sajam za zrele generacije PRAVO DOBA 16.-18. svibnja 2019.

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

PRAVO DOBA sajam za zrele generacije i cijele obitelji održat će se od četvrtka 16. do subote 18. svibnja 2019. na Zagrebačkom velesajmu u paviljonima 7 i 7a. Tri dana Zagrebački velesajam… više »

PROBLEMI?

Zagreb Beer Fest odgođen za jedan dan zbog vremenskih neprilika

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Program prvog dana Zagreb Beer Festa koji se trebao održati u četvrtak, 16. svibnja, prebacuje se na ponedjeljak 20. svibnja zbog vremenskih neprilika. Urban &4, Boris Štok,… više »

DOĐITE

Buvljak u Šesnaestici #2

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

U sklopu redovnog programa društveno-kulturnog centra 'Šesnaestica', K-zona nastavlja s organizacijom buvljaka i razmjenom dobara za lokalno stanovništvo… više »

KOZA!

Citirajte Tarantina, prepoznajte štuku: Nova KOZa čeka vas raširenih ruku!

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Stiglo je vrijeme za sedmu po redu KOZu u sklopu Laško predstavlja: KOZa kvizaškog kupa. U petak, 3. svibnja, s početkom u 20:00 sati odigrat ćemo novi veseli… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na 1. svibnja 2019., Međunarodni praznik rada

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na 1. svibnja, Međunarodni praznik rada 2019. godine. Radno vrijeme trgovina: Diona - nedjeljno radno vrijeme Interspar - do 20 ili 21 sat,… više »

CEKATE

Projekt "Jane's Walk" šetnje u Zagrebu

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Projekt Mapiranje Trešnjevke se preko Centra za kulturu Trešnjevka 2015. godine priključio mreži gradova uključenih u globalni projekt Jane's… više »