Zagreb
KVIZOVI

Laško filmsko-televizijska specijalka #3

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

U subotu, 7. prosinca, s početkom u 17:00 sati zaigrat ćemo novi tematski kviz u suradnji s Laško pivom. Za vas smo pripremili filmsko-televizijski kviz od 60… više »

PROBLEMI?

Zagrebački podstanari ostaju bez stanova zbog EU-birokrata?

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Hrvatsku, a posebno Zagreb, očekuje s početkom iduće godine dosad nepoznato iskušenje - obaveza ugošćenja više desetaka tisuća europskih diplomata i činovnika u okviru… više »

ADVENT

5 zanimljivosti zbog kojih ćete se odmah uputiti na EU Advent

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

U subotu je u super atmosferi, koncertom elektro-akustičnog pop sastava Detour, službeno započeo popularni Advent na Europskom trgu. Prepoznatljiv po kvalitetnom i urbanom programu, EU… više »

ADVENT

Apetitlih Advent na Zrinjevcu

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Zimska bajka na Zrinjevcu već godinama donosi adventsku radost u jedan od najljepših hrvatskih gradskih parkova, a ove godine sprema Apetitlih - posebno iznenađenje za sve ljubitelje… više »

SJAJNO!

Na Velesajmu se otvara najveći family entertainment centar u Europi

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Zagreb će početkom prosinca dobiti najveći family entertainment centar u Europi, a s njim i stotinjak novih radnih mjesta na pet minuta od centra grada! Riječ je o mega projektu grupe koja je… više »

ADVENT

Počeo je gourmingle na Fuliranju

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Slatkom radionicom održanom u Samsung Holiday Houseu, gdje je vrsna slastičarka Tea Mamut pokazala kako pripremiti Galetini kolačiće, otvoreno je Fuliranje Gourmingle. Već osmu godinu… više »

ČESTITAMO

Zvijezda majoneza proslavila 60. rođendan

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Zvijezda majoneza proslavila je 60. rođendan u utorak na Festivalu majoneze u zagrebačkoj Galeriji Kranjčar na kojem su s guštom i bez grižnje savjesti uživali hedonisti poput Andree… više »

DOĐITE

Dobro se zagrijte na EU Adventu

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Početak adventskog razdoblja u Zagrebu u subotu 30. studenog obilježit će se i na Europskom trgu gdje će nastupom elektro-akustičnog pop benda Detour službeno započeti… više »

KVIZOVI

Službena zima sve je bliže, druga KOZa u studenom stiže

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

U četvrtak, 28. 11., zaigrat ćemo 79. po redu KOZu, kviz općeg znanja, u prostoru novozagrebačkog Metropolis kluba (Avenija Dubrovnik 10). Pod vodstvom najboljeg domaćeg… više »

SJAJNO!

Zagrebačka adventska čarolija – pravi duh adventa u Zagrebu

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Zagrebačka adventska čarolija i ove godine zaokružuje najljepše gradske ulice koje postaju kulisa prave Božićne bajke s pregršt događanja, glazbe, dječjeg programa, dobre zabave… više »

DOĐITE

Novi Ful Kul Buvljak u subotu u Boogaloou

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Nakon prošlog, vrlo uspješnog Ful Kul Buvljaka, na kojem je bilo popunjeno do posljednjeg mjesta za izlagače, nastavljamo sa novim, jednim od najboljih i najzanimljivijih… više »

POČINJE!

Fuliranje is coming to town

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Osam je broj uspjeha, a ako je suditi po do sada uspješnih 7 Fuliranja na zagrebačkom Adventu, vjerujemo da će i osmo izdanje jednako oduševiti sve posjetitelje koji svrate na… više »

KVIZOVI

LAŠKO općekulturna specijalka #2

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Nakon uspješne prošlotjedne premijere, vrijeme je za novu Laško općekulturnu specijalku! U petak, 22. studenog, s početkom u 18:30 sati u kafiću Happy… više »

ČESTITAMO

Zagrebački velesajam slavi 110 godina - danas

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Zagrebački velesajam danas, 14. studenog, slavi svojih prvih 110 godina!  Zagrebački velesajam, međunarodno mjesto susreta, pokretač i promicatelj gospodarstva i poduzetništva,… više »

KVIZOVI

LAŠKO općekulturna specijalka #1

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Vrijeme za našu novu kvizašku specijalku pod pokroviteljstvom Laško pive! U subotu, 16. studenog, s početkom u 17:00 u prostoru Zags… više »