Zagreb
AKCIJA

"Knežija brani park" sa 4216 potpisa protiv zgrade

objavljeno prije 9 mjeseci i 10 dana

Čeka se odgovor Ministarstva graditeljstva, kojem su se žalili na izdavanje lokacijske dozvole, a ako odgovor bude negativan podnijet će tužbu Upravnom sudu, izvijestili su u četvrtak… više »

FESTIVALI

YES Feel Good Festival otvoren

objavljeno prije 9 mjeseci i 11 dana

Novo godišnje doba uvijek sa sobom donosi novu čaroliju, a YES Feel Good Festival ispraća ljeto i pozdravlja yesen, koja nam uskoro stiže u raskošnim bojama. Strossmayerov trg… više »

DOGAĐANJE

Yes Feel Good - novi festival na Strossmayerovom trgu

objavljeno prije 9 mjeseci i 16 dana

Jesen se lagano približava i najavljuje svoj dolazak prekrasnim YESenskim bojama i mirisima, a kreativna agencija Kokoš ili jaje premijerno predstavlja novi YES Feel Good Festival, na… više »

biobio

15 godina bio&bio trgovine u Ilici 70

objavljeno prije 9 mjeseci i 16 dana

Prije petnaest godina otvorena je kultna bio&bio trgovina u Ilici, pokrećući pionirski trend kvartovske trgovine za ljubitelje zdrave hrane i ekoloških proizvoda, ali i savjeta,… više »

HUMANITARNO

Virtualno izdanje trke Terry Fox Run 2020

objavljeno prije 9 mjeseci i 19 dana

Jedan dan. Na tvoj način. Moto je ovogodišnjeg izdanja najpoznatije svjetske humanitarne trke Terry Fox Run koja će, unatoč svim izazovima nastalima zbog pandemije, biti održana u… više »

MLJAC

Pucanj gričkog topa najavio otvorenje Zagreb Burger Festivala

objavljeno prije 9 mjeseci i 24 dana

Uz pucanj Gričkog topa, točno u podne, Zagreb Burger Festival je otvorio svoju mirisnu zelenu oazu na zagrebačkom Strossmayerovom trgu. Od 2. do 13. rujna obožavatelji burgera moći će probati… više »

FUL KUL

Novi Ful Kul Buvljak 12. rujna

objavljeno prije 9 mjeseci i 25 dana

Nakon ljetne pauze se u subotu 12.09.2020. nastavlja niz Ful Kul Buvljaka, jedanog od največih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, a i šire, koji se održava na platou… više »

COOL

Food Film Festival od 4. rujna u Zagrebu

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Idući tjedan od petka, 4. rujna, svi će Zagrepčani, kao i svi koji se nađu u Zagrebu sve do 13. rujna moći uživati u najljepšem zagrebačkom parku Zrinjevac u posljednjim kino hitovima… više »

HUMANITARNO

Gravelman Zagreb 2020 uz Crvene nosove

objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan

"Gravelman Zagreb 2020." nova je biciklistička utrka humanitarnog karaktera duga 100km, aodržat će se 20.9.2020. sa startom i ciljem na zagrebačkom Bundeku. Projekt je proizašao… više »

MLJAC

Vrijeme je za burgere!

objavljeno prije 10 mjeseci i 4 dana

Mirisali su na ribe i meso, spravljali su ih i u vege điru, mijenjali su boje od crvene do  zelene, osmišljavali su ih najbolji burger Chefovi iz Zagreba, Pule, Fažane, Splita,… više »

PRIČA IZ ŽIVOTA

Pomozite Elmiru i Vesni!

objavljeno prije 10 mjeseci i 8 dana

Elmir Dizdarević i Vesna Voljavec, brat i sestra iz Zagreba, bore se s opakom, neizlječivom i progresivnom bolesti: HUNTINGTONOVA BOLEST. Simptomi i znakovi bolesti se razvijaju podmuklo,… više »

GREEN RIVER

Novo ruho savskog sunčališta sa solarnom plažom

objavljeno prije 10 mjeseci i 8 dana

Zakoračiti u budućnost, zaviriti u prošlost i uživati u sadašnjem trenutku - tako bi se mogao opisati Green River Festival, u potpunosti usklađen s prirodom. Otvorio je svoja… više »

OKOLI

Prošećite Okolo ljepšom stranom Zagreba

objavljeno prije 10 mjeseci i 9 dana

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, umjetnički projekt „Okolo" ponovno će, od 20. do 30. kolovoza 2020., oživjeti skrivene ulice, zaboravljene… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Veliku Gospu, 15. kolovoza 2020.

objavljeno prije 10 mjeseci i 14 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Veliku Gospu 15. 8. i ove je godine, Covidu unatoč, gotovo isto kao i prije, preciznije, uobičajeno za blagdane u Hrvatskoj.  Radno vrijeme… više »

NAJAVE

Zagreb Food Truck Festival

objavljeno prije 10 mjeseci i 16 dana

Festival koji je u svom prvom izdanju oživio zagrebačko more te oduševio Zagrepčane ponovno se vraća na obalu Jaruna, tik uz Aquarius klub. Zagreb Food Truck Festival u svom prvom… više »