Zagreb
DOĐITE

Bliži se najmudriji tulum u Zagrebu!

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Jedna od najpoznatijih zagrebačkih manifestacija, Gerontološki tulum, održava se već 15 godina, a svake godine bilježi porast sudionika i posjetitelja. Jedinstvena je ovo prilika za… više »

ZAPAMTITE!

Svjetski dan srca obilježen uz poruku „Obećaj svome srcu“

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Zaklada „Hrvatska kuća srca" i Gradski ured za zdravstvo u suradnji s Hrvatskim kardiološkim društvom i Hrvatskom udrugom kardioloških medicinskih sestara obilježio… više »

NAJAVE

Srednjovjekovni dani na Medvednici ovoga vikenda

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Kulturno-turistička manifestacija XIII. srednjovjekovni dani na Medvednici održat će se za vikend, 29. i 30. rujna u Parku prirode Medvednici kod Rudnika Zrinski, u blizini Planinarskog doma… više »

MLJAC!

Mali plac ima nove lokacije u centru grada i Novom Zagrebu

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Nakon brojnih ljetnih izdanja na otvorenom, jedinstvena mobilna tržnica lokalnih organskih proizvoda malih proizvođača - Mali plac - seli na dvije nove lokacije. Tjedna zdrava nabavka domaćih… više »

DOĐITE

Terry Fox Run danas na Jarunu

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Humanitarna akcija Terry Fox Run danas će se održati po 38. put u svijetu i 19. u Hrvatskoj.  Mogu sudjelovati svi zainteresirani građani trčanjem, hodanjem, rolanjem i vožnjom… više »

PRIPAZITE

Posebna regulacija prometa za Europski dan bez automobila

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Europski dan bez automobila zatvorit će uže središte Zagreba od 8 do 20 sati za promet motornih vozila, a središnji događaj bit će na Europskom trgu, odakle će krenuti… više »

ŠKOLA BICIKLIRANJA

Biciklisti zbog manjka edukacije često predstavljaju veliku opasnost u prometu

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Bicikli su postali sve popularnije prijevozno sredstvo i trend je to koji je u stalnom porastu. Međutim, povećanjem biciklista na cestama pojavio se i problem njihovog sve većeg stradavanja.… više »

AKCIJA!

Preventivna nacionalna akcija: dobar vid za sigurnost u prometu

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

U okviru preventivnog programa "Poštujte naše znakove", u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog, 20.9.2018. god. najavljena je nova preventivna akcija "Dobar vid za sigurnost u… više »

DOĐITE

Mistične noći Crne Kraljice na Sljemenu

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Sljeme će od 21. rujna do 23. rujna ponovno postati dom moćne i zle Crne Kraljice - Barbare Celjske. Manifestacija "Mistične noći Crne Kraljice" održat će se pored TV tornja na Sljemenu u… više »

NAJAVE

ZNAK - kviz znanja danas u Vintage ljetnom vrtu

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Zagrebački rujan je najljepši u Ljetnom vrtu Savske 160, a posebice kad možda vijuge rade 300% zato se spremite za novu epizodu ZNAKA - kviza znanja u Ljetnom vrtu Savske 160 i ovog… više »

SAVJETI

Dodo vet - najbolji izbor za brigu o kućnom ljubimcu

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Kućni ljubimci veliko su veselje svojim vlasnicima, no pritom ne treba zaboraviti da su ta, velika i mala, živa bića podložna bolestima i ozljedama baš kao i ljudi.  No, kako kaže… više »

DOĐITE

15. Maksimirske jeseni u parku Maksimir

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Međunarodna manifestacija za osobe starije životne dobi, 15. Maksimirske jeseni, i ove će se godine održati u parku Maksimir. Riječ je o tradicionalnoj sportsko-rekreacijskoj,… više »

TESTIRAJTE SE!

Saznajte svoj IQ!

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Hrvatska Mensa deveti put sudjeluje u međunarodnom Danu inteligencije kojim se obilježava osnivanje Mense u Oxfordu davne 1946. godine. Dan Inteligencije obilježava se u više zemalja u… više »

POZIV

Dođite na 13. Dan društvenih igara

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Ova već tradicionalna manifestacija okuplja brojne ljubitelje društvenih igara - pojedince, obitelji s djecom, eksperte u ovoj vrsti zabave i druge - kojih je iz godine u godinu sve… više »

DOĐITE

Humanitarna utrka Mliječna staza 2018 - privremena regulacija prometa

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Pozivamo vas na humanitarnu utrku Mliječna staza 2018. koja je ove godine dio kampanje „Svako dijete treba obitelj" koju su zajedno pokrenuli UNICEF i Ministarstvo za demografiju,… više »