Zagreb
DOĐITE

Ful Kul Buvljak 18. siječnja u Boogaloou

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Nakon prošlog, vrlo uspješnog Novogodišnjeg Ful Kul Buvljaka, na kojem je bilo popunjeno do posljednjeg mjesta za izlagače, a nastupila je i poznata zagrebačka… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Sveta Tri kralja 2020.

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Sveta Tri kralja 2020. godine zapravo se ne razlikuje previše od dosadašnjih godina - većina radi prema nedjeljnom… više »

DOĐITE

Radionice u Tehničkom muzeju Nikola Tesla

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Tehnički muzej Nikola Tesla u Zagrebu najavljuje pop in radionice 'Upoznajmo naš postav!' koje će se održavati od 2. do 10. siječnja. Cilj ovih edukativnih POP-IN radionica… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Staru 2019. i Novu 2020. godinu

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Radno vrijeme trgovina na Staru 2019. i Novu 2020. godinu u najvećem broju trgovina i shopping centara ne razlikuje se od onoga od prošle godine. DIONADiona radno vrijeme Stara… više »

NAJAVE

Fuliranje Gourmingle završava dočekom Nove

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Preostalo je svega još nekoliko dana do zatvaranja Fuliranja i gourminglanja. Zabava na Strossmayerovom trgu utihnut će 1. siječnja 2020., no do tada očekuje nas sjajan glazbeni… više »

LOOL

Dario Juričan objavio intro za Kumeka

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

UDRUŽENI ADVENTSKI PODUHVAT... Ljeto na Zrinjevcu, 19.7.2019. Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, Uskokova redovna mušterija, u slobodno vrijeme rezač etiketa, dolazi na otvaranje… više »

AKTIVIZAM

Bacite keksić umjesto petarde - akcija Dumovca protiv petardi

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Akcijom "Bacite keksić umjesto petarde" Sklonište za nezbrinute životinje u Dumovcu pozvalo je građane da u ovo blagdansko vrijeme ne bacaju pirotehnička sredstva u blizini pasa koji… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Badnjak, Božić i Štefanje 2019.

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za božićne blagdane 2019. - Badnjak, Božić i sv. Stjepana/Štefanje nije više onakvo kakvo je bilo do sada, polako se… više »

ADVENT

Boogie Badnjak Eddyja Ramicha na EU Adventu

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Poznati zagrebački DJ kojeg ne treba posebno predstavljati domaćoj publici, Eddy Ramich, 24. prosinca vraća se na EU Advent u sklopu kojeg se već tradicionalno pod njegovom DJ palicom održava… više »

PERFORMANS

Na Adventu gomila aktivista u potresnom apelu za životinje

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Prevladavajućim crvenim ukrasima na zagrebačkom Adventu u subotu 14. 12. 2019. u 11 sati pridonijet će i udruga Prijatelji životinja. Ona će na Trgu bana Jelačića, povodom Međunarodnog dana… više »

DOĐITE

Svi putevi vode na (kroz) Zagrebačku adventsku čaroliju

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Prošetati adventom u centru Zagreba više je nego čarobno, stoga prošećite Zagrebačkom adventskom čarolijom kroz najljepše ulice grada. Krenete li od Trga bana… više »

KVIZOVI

Tko do Metropolisa po hladnoći dogura, čeka ga naše opće znanje i kultura

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

u nedjelju, 8. prosinca, s početkom u 19:15 sati odigrat ćemo jubilarnu 80. KOZu, kviz općeg znanja. Mjesto radnje, kao i uvijek, bit će Metropolis (Avenija Dubrovnik… više »

IDEMO?

Sezona klizanja 2019/2020

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Sezona klizanja je u punom jeku, pa da vidimo kako su na zagrebačkim klizalištima raspoređeni termini za građanstvo: Dom sportova Četvrtkom i petkom građani mogu klizati od 20-21:30… više »

BUNA

Sindikat biciklista protiv odluke o uklanjanju bicikla

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Sindikat biciklista upozorava na licemjerni i neopravdani potez Grada Zagreba, na izmjenu Odluke o komunalnom redu kojom će gradske službe uklanjati "nepropisno parkirane" bicikle. Radi se o… više »

ADVENT

Zagrebačka adventska čarolija oživjela Petrićevu

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Zagrebačka Petrićeva ulica zanimljivog je potpisa! Ne samo što spaja Ilicu i Bogovićevu kod znamenitog „Sunca", nego nosi ime po hrvatskom filozofu i velikom putniku koji je… više »