Zagreb
FAŠNIK

Lisinski pleše po maskama

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Poziv na obvezno nošenje maski Iako je maskiranje u međuvremenu nažalost dobilo novo značenje, mi se uzbudljive tradicije ne odričemo! Uostalom, u pandemijsko vrijeme nema sigurnijeg… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Sveta Tri kralja 2021.

objavljeno prije 11 mjeseci i 4 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Sveta Tri kralja 2021. godine zapravo je obično vrlo slično, ne razlikuje se previše od dosadašnjih godina - većina… više »

NARAVNO

Sljemenska žičara NE počinje radu

objavljeno prije 11 mjeseci i 7 dana

Sljemenska žičara, najskuplja i najsumanutija na svijetu i dalje dalje ne može dobiti uporabnu dozvolu, kao što to obično biva kad nešto Milan "dela" i "napravi". Zašto?… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Staru 2020. i Novu 2021. godinu

objavljeno prije 11 mjeseci i 10 dana

Radno vrijeme trgovina na Staru 2020. i Novu 2021. godinu ulazimo kao i obično, u trgovinama i shopping centrima koji pokušavaju zaraditi zadnje kune ove godine, kad su već radili… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Badnjak, Božić i Štefanje 2020.

objavljeno prije 11 mjeseci i 15 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Božić 2020. ima malih izmjena u odnosu na dosadašnje, jer je ipak većina radnika nekim čudom mogla ostati doma - Badnjak se radi, no… više »

COOL

HT i FER pokrenuli 5G campus mrežu

objavljeno prije 11 mjeseci i 24 dana

Hrvatski Telekom i Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu danas su pustili u rad prvu 5G campus mrežu u Hrvatskoj, koja znanstvenoj i poslovnoj zajednici te… više »

WOW!

Proširena stvarnost na Adventu

objavljeno prije 1 godinu

Turistička zajednica grada Zagreba (TZGZ) u suradnji s tvrtkom Equinox Vision, hrvatskim startupom koji razvija platformu Equinox za laku objavu sadržaja proširene stvarnosti,… više »

BRAVO

Tim Oil Gels najbolji startup Zagreb Connecta 2020.

objavljeno prije 1 godinu

Sedma po redu startup konferencija Zagreb Connect i peto finale predakcelerakcijskog programa Startup Factory održani su danas u ZICER-u. Program se odvijao uživo, a gledatelji su ga pratili… više »

HUMANITARNO

Humanitarna akcija Središće Središću

objavljeno prije 1 godinu

Usprkos pandemiji korona virusa, želeći očuvati tradiciju, Vijeće Mjesnog odbora Središće i Udruga Moje Središće i ovog prosinca organiziraju humanitarnu akcije "Središće… više »

SVE DAM...

Akcijska prodaja Zagreba

objavljeno prije 1 godinu

Grad Zagreb otvara veliku rasprodaju gradske imovine - tako glase prve interpretacije vijesti koja je prošli tjedan odjeknula iz Ćirilometodske ulice. Na sastanku jednog odbora Gradske… više »

COOL

Advent u muzeju/ima

objavljeno prije 1 godinu

Živimo uskraćeni za mnoge radosti, između ostalih i adventske, kojime iščekujemo cijelu godinu. Pokušavamo se prilagoditi tako da uz maksimalnu sigurnost ipak doživimo i poneko… više »

HUMANITARNO

Dolazi Čarobna škrinjica božićnih želja Zagrebačkih humanitaraca

objavljeno prije 1 godinu

Ova godina je bila sve samo ne obična. Stvari koje su se događale i još uvijek se događaju nikako nismo priželjkivali, ali to nije razlog da nestane naša tradicionalna božićna… više »

BISERI

Zagreb raspisao javni natječaj za najam Jabuke

objavljeno prije 1 godinu

Klub koji je glazbom, koncertima i atmosferom obilježio odrastanje niza generacija od sedamdesetih godina do danas, dobiva novog najmoprimca. Gradonačelnik Grada Zagreba raspisao je Javni… više »

RADIONICE

Attackova tvornica zvuka i rasvjete

objavljeno prije 1 godinu

Autonomni kulturni centar kroz svoj program Attackova tvornica poziva vas na prijavu za dvije radionice u studenome. Radionica osnove scenske rasvjete - programiranje rasvjete, koja će se… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata

objavljeno prije 1 godinu

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata ove je godine tek ušao u kategoriju praznika i neradnih dana, no to ne znači da ćete se moći… više »