Zagreb
PRIPAZITE :)

Posebna regulacija prometa zbog dočeka Vatrenih

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Hrvatska nogometna reprezentacija kreće iz Moskve oko 11 sati ujutro. Let iz Moskve do Zagreba trebao bi trajati otprilike dva i pol sata, a slijetanje se očekuje u 13:30. U to vrijeme… više »

15. SRPNJA

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na 15. srpnja, finale SP-a

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Radno vrijeme trgovina na 15. srpnja. mijenja se zbog nastupa hrvatske nogometne reprezentacije u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji! INTERSPAR radno vrijeme na 15.… više »

NAJAVE

Nakon nogometne stize veganska manija

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Svi gurmani, avanturisti, pobornici zdravog načina života, ljubitelji prirodne kozmetike, oni koji su zainteresirani čuti zanimljiva predavanja o biljnoj prehrani kao i svi ostali, pozvani su… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina na 11. srpnja, polufinale SP-a

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

Radno vrijeme trgovina na 11. srpnja. mijenja se iz prozaičnog razloga - nastupa hrvatske nogometne reprezentacije u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji! INTERSPAR radno… više »

NAJAVE

Što vas sve čeka OKOLO – prošećite umjetničkom stranom grada

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

S četiri intervencije poznatog francuskog street art umjetnika Levaleta ovoga vikenda započelo je uvodno izdanje novog projekta „Okolo", posvećenog umjetničkom istraživanju Zagreba.… više »

DOGAĐANJA

Ljeto na Zrinjevcu je počelo!

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Bogati program Ljeta na Zrinjevcu započeo je danas u samom srcu Zagreba. Već treću godinu za redom, uz potporu Grada Zagreba i Turističke zajednice, u najljepšem se… više »

DOĐITE

Posljednji Zagrebački piknik ove sezone

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Po posljednji put, ove subote - 14. srpnja, Zagrepčanke i Zagrepčani, kao i brojni posjetitelji naše metropole, mogu uživati pod stoljetnim maksimirskim krošnjama na Zagrebačkom… više »

WOW!

Jalta, Jalta i Gubec beg na otvorenom

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

U ponedjeljak 2.7. uživali smo u Gospodi Glembajevima i izvedbi Baleta HNK-a u Zagrebu - po prvi puta na festivalu Zagreb Classic, a već u srijedu 4.7. te odmah potom i u četvrtak 5.7.… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za srpanj 2018.

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

HR - DAZG - 803 Društvo za podizanje spomenika kralju Tomislavu (1925. - 1945.), kut. 1 U sklopu proslave 1000. godišnjice hrvatskog kraljevstva 1925. u Zagrebu je… više »

WTF?!

Zagreb ima svjetlosno onečišćenje veće od Hong Konga

objavljeno prije 5 mjeseci i 17 dana

Svjetlosno onečišćenje neba iznad Zagreba, koje je rezultat upotrebe umjetnog svjetla, iznosi prosječno 16,9 magnituda, te je veće od svjetlosnog onečišćenja neba iznad Hong… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti, 25. 6. 2018.

objavljeno prije 5 mjeseci i 24 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti 25. 6. 2018. i ove će godine biti u skladu s već dobro poznatom politikom trgovačkih lanaca - većinom se radi kao… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Dan antifašističke borbe 22. 6. 2018

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan antifašističke borbe 22. 6. 2018.  ne razlikuje se od standardne prakse hrvatske maloprodaje - najveći broj trgovina i shopping… više »

NAJAVE

Najšareniji festival u gradu Pitsome fesTEEval - 29. & 30. lipnja - Vintage Industrial

objavljeno prije 5 mjeseci i 29 dana

Najšareniji festival u gradu, drugi po redu festival majica Pitsome fesTEEval by Epson održava se 29. i 30. lipnja u novootvorenom preuređenom ljetnom dvorištu zagrebačkog kluba… više »

DOĐITE

Poznata nova imena govornika devete TEDxZagreb konferencije

objavljeno prije 6 mjeseci

Kreativni pojedinci, briljantni mislioci, vrhunski inovatori, samo su neki od opisa kojima TEDxZagreb najavljuje nove govornike konferencije koja će se održati 29. rujna u… više »

DA?

Policija pita - gdje želite da vas kontroliramo?!

objavljeno prije 6 mjeseci

Zagrebačka policija provodit će se pojačani 24-satni nadzor brzine od 6 sati u utorak, 26. lipnja do 6 sati u srijedu, 27. lipnja te su građane pozvali da dojave lokacije na kojima žele da se… više »