Zagreb
COOL

Zagreb Truck Festivalu

objavljeno prije 1 godinu

Iz tvornice zabave u kojoj je proizveden jedan od najvećih ljetnih festivala na Jadranskoj obali, Fresh Island Festival, stiže novo ljetno osvježenje Zagreb Food Truck… više »

VEGESAJAM

Stellina priča dolazi na VegeSajam

objavljeno prije 1 godinu

Na 9. VegeSajmu bit će predstavljena nova veganska kobasica na hrvatskom tržištu iza koje se krije topla i humana priča o želji da svijet bude ljepše mjesto. Sve počinje od… više »

ZA DJECU

UNICEF-ova Mliječna staza

objavljeno prije 1 godinu

Zagreb, 16. lipnja 2020. - Četvrta humanitarna utrka Mliječna staza održat će se s ciljem unapređenja uvjeta života djece s teškoćama i promoviranja društvene inkluzije.… više »

MLJAC

Što nas očekuje na Gastro Music festivalu?

objavljeno prije 1 godinu

Za nekoliko dana, točnije u petak, 19.06. na Zrinjevcu počinje jedan od najljepših i najiščekivanijih zagrebačkih festivala, Gastro Music by Staropramen koji će na 10… više »

COOL

Ljeto na Strossu

objavljeno prije 1 godinu

Sasvim uobičajeno - točno u podne puknuo je Grički top. A samo minutu kasnije organizatori Ljeta na Strossu otvorili su pjenušac. - Bit će nam veliko zadovoljstvo nakon krize ove koja… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo, 11. lipnja 2020.

objavljeno prije 1 godinu

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo 11. 6. 2020. napoko je gotovo, nema više korona vrirusa, no svejedno se ne radi... DIONA radno vrijeme na Tijelovo 11.… više »

AKCIJA

Potresno dobar tulum u Q'ART-u

objavljeno prije 1 godinu

Projekt Ilica: Q'art 2020. odvija se u dramatičnim okolnostima, u doba („socijalne distance") Korona pandemije, kao i razornog potresa koji je u ožujku 2020. pogodio grad Zagreb.… više »

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti 31. 5. 2020. u većini se trgovina sad je sve novo iz početka.... Radno vrijeme trgovina na Dan državnosti DIONA - ne… više »

KVIZOVI

Mjere možda popuštaju, ali ne i mi: treća stotka je tu

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Nakon probnog televizijskog kviza ranije ovaj tjedan, vraćamo se onome što najviše i volimo: općem znanju. Novih 99 pitanja čeka vas u megaKRiPovskoj stotki #3,… više »

KVIZOVI

KRiP - TV ne bih mijenjao

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Nakon što smo četiri kviza općeg znanja pustili online za vašu razbibrigu, zaključili smo da ne bi bilo loše da napravimo i jedan tematski kviz. A kako u ova neobična… više »

Radno vrijeme trgovina za Uskrs 2020.

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2020. je, baš kao i prošle godine, u nekim lancima shvaćeno kao vrijeme za odmor radnika, što zbog… više »

KVIZOVI

megaKRiPovska stotka #2 sletjela na ekrane

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Ekipa KRiP-a nastavlja raditi punom parom da vaši dani budu kraći, a mozgovi ostanu zaigrani. Pred nama je novi kviz općeg znanja i kulture - megaKRiPovska stotka #2! Kao… više »

ZAPAMTITE!

Važno upozorenje Gradske plinare Zagreb

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Gradska plinara Zagreb u nedjelju je izvijestila da plin ne isključuju niti ga odbijaju uključiti kako bi građani bili bez tog energenta, već da bi se spriječila životna… više »

KVIZOVI

Za ugodniju izolaciju - megaKRiPovska stotka

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Nakon što smo naš pub kviz privremeno prebacili iz puba na net i monotoniju karantenskog života, nadamo se, malo ublažili KRiP-ovim kupom #1 i KRiP-om XL,… više »

DAZ

Struka godinama upozorava Zagreb, ali ništa...

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Društvo arhitekata Zagreb (DAZ)  podsjeća da je stručna javnost upozoravala dugi niz godina na opasnost potresa u Zagrebu, izrađene su mnogobrojne stručne studije i provedena su… više »