Zagreb
COOL

Kreativci i kulturnjaci u mreži b.creative konferencije u Zagrebu 24.i 25.10.

objavljeno prije 5 mjeseci i 29 dana

Hrvatski klaster konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija zajedno s Hrvatskom gospodarskom komorom i agencijom KEA European Affairs koju je osnovala Europska komisija 24.i 25.… više »

SAJMOVI

INTERLIBER, 42. međunarodni sajam knjiga i učila

objavljeno prije 6 mjeseci

Zagrebački velesajam i ove godine u studenom postaje in mjesto u gradu. Najomiljeniji sajam za sve generacije INTERLIBER vraća se od 12. do 17. studenog na radost svih knjigoljubaca.… više »

FORA

Novi Ful Kul Buvljak u subotu 19. 10. u zagrebačkom Boogaloo Clubu

objavljeno prije 6 mjeseci

Nakon vrlo uspješnog Ful Kul Buvljaka, jedanog od najboljih i najzanimljivijih buvljaka u gradu a i šire na otvorenju nove sezone 2019.2020. koji se održao 14. rujna, novi Ful… više »

PROŠETAJTE

Jane's Walk seminar #2, "Zaigraj se sad, otkrij grad!"

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Centar za kulturu Trešnjevka (projekt Mapiranje Trešnjevke) u suradnji s globalnim pokretnom Jane's Walk organizira  međunarodni seminar  2. Jane's Walk… više »

DOĐITE

Maker Faire Zagreb u Tehničkom muzeju Nikola Tesla

objavljeno prije 6 mjeseci i 3 dana

Maker Faire je najveće i jedinstveno događanje u svijetu koje se održava od 2006. godine i od kada je širom održano 200 istovjetnih događanja. Maker Faire je obiteljski festival izuma,… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan neovisnosti 8. 10. 2019.

objavljeno prije 6 mjeseci i 3 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan neovisnosti 8. 10. 2019.  niti ove godine neće biti pretjerano različito od ostalih prazničnih dana u Hrvatskoj - trgovci jedini rade....… više »

KVIZOVI

Kraj godine sve je bliže, prva KOZa u listopadu stiže

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

U petak, 11. listopada, s početkom u 20:00 sati u Metropolis klubu (Avenija Dubrovnik 10) odigrat ćemo 76. po redu KOZu, kviz općeg znanja. Pod vodstvom perjanice… više »

SAZNAJEMO

Sve što vas zanima o laserskom skidanju dioptrije u 7 točaka

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Svake godine više od 700 tisuća osoba u svijetu laserski ukloni dioptriju. Zahvat se izvodi od ranih 90-ih i danas se smatra rutinskim ambulantnim zahvatom. Traje kratko, između 10 i… više »

SAJMOVI

Interliber donosi pregršt sadržaja

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

INTERLIBER uskoro na hrvatsku scenu donosi najnovije knjige omiljenih domaćih i stranih autora, nova izdanja dobrih starih hitova i obilje drugih naslova za sve ukuse, generacije,… više »

SAJMOVI

11. Sajam cjeloživotnog učenja

objavljeno prije 6 mjeseci i 10 dana

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u sklopu nacionalne obrazovne kampanje Tjedan cjeloživotnog učenja, organizira 11. Sajam cjeloživotnog učenja. Ovogodišnji… više »

COOL

Proglašen najbolji baristi Hrvatske i najavljena kampanja Meet With A Poem

objavljeno prije 6 mjeseci i 12 dana

Na zagrebačkom Cvjetnom trgu održano je finalno natjecanje Julius Meinl Barista Championship te najava kampanje Meet With A Poem. Toplo vrijeme privuklo je mnoge posjetitelje, koji su… više »

COOL

Meet With A Poem na Cvjetnom ove subote

objavljeno prije 6 mjeseci i 17 dana

Volite li u subotu prošetati gradom, pozivamo vas na finu kavicuu subotu, 28.9 od 10 do 15 sati na Cvjetni trg. Sudjelujte u predstavljanju globalne Julius Meinl kampanje Meet With A… više »

HUMANITARNO

Nova humanitarna akcija - NOVI početak

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Akcija "Novi početak" je prijavljena Gradskom uredu i vodi se pod evidencijskim brojem GZG-HA/USI-19-54. Radi se o jednoj hrabroj, ali uplašenoj majci i njezinom dijetetu. Nakon… više »

EHHH...

Zagreb - centar grada zatvoren za vozila

objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana

Povodom Europskog tjedna mobilnosti u nedjelja 22. rujna 2019. godine u trajanju 8 do 20 sati, određuje se zatvaranje prometa u središnjoj zoni Grada Zagreba omeđenoj… više »

BRAVO

Kaufland ponovno donira svježe voće i povrće

objavljeno prije 6 mjeseci i 22 dana

„Kaufland škola voća i povrća" društveno je odgovoran projekt kojim će se djeci u osnovnim školama do kraja ove školske godine donirati preko 130 tona… više »