Zagreb
NAJAVE

11. ZeGeVege festival

objavljeno prije 6 mjeseci i 22 dana

Ako još niste, vrijedi zabilježiti da se u petak 7. rujna 2018. od 8 do 21 sat i subotu 8. rujna od 8 do 19 sati na glavnom zagrebačkom trgu održava 11. ZeGeVege festival održivog… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija mjeseca za kolovoz 2018.

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

HR-DAZG-217 Ženska učiteljska škola sestara milosrdnica, Upisnica iz šk. god. 1933./34, br. 24735. Ovako je jedna časna sestra, nastavnica u Školi sestara milosrdnica,… više »

UDOMI ME!

Pomozite Lari da pronađe dom!

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Udomljavanje nije samo fora, već i potreba, kako nam javlja naša čitateljica Veronika, moleći nas da zajedno pokušamo pronaći stalni dom jednoj prekrasnoj životinji, pa njezinu… više »

GULIKOŽE

Cijene parkinga u Zagrebu lete u nebo

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

Od ponedjeljka, 30. srpnja u Zagrebu poskupljuje parking pa će tako sat parkiranja u prvoj zoni umjesto dosadašnjih šest kuna stajati 12 kuna, u drugoj zoni pet umjesto tri… više »

ZANIMLJIVO

Pokrenuta prva tura koja prikazuje Zagreb očima beskućnika

objavljeno prije 7 mjeseci i 2 dana

Zagreb je ovog mjeseca dobio svoju prvu anti-turu, turu koja građanima i turistima pokazuje drugu stranu poznatih gradskih lokacija. Invisible Zagreb (Nevidljivi Zagreb) rezultat je suradnje… više »

DOĐITE

Vrijeme je za najšarmantniju ljetnu (piknik) priču u gradu

objavljeno prije 7 mjeseci i 3 dana

Jedna od najljepših gradskih lokacija, dekice s pogledom na grad, opuštena i intimna atmosfera, paleta domaćih okusa s Malog placa, sretni i bosonogi… više »

EHHH...

ZET opet mijenja vozni red Ilicom zbog radova

objavljeno prije 7 mjeseci i 6 dana

ZET i dalje nastavlja raskopavati greda, pa će zbog radova u Ilici, na dijelu od Ulice Republike Austrije do Frankopanske ulice, koji će se izvoditi od ponedjeljka, 23. srpnja do petka, 27.… više »

GENIJALNO

Dolac je dobio novu kumicu

objavljeno prije 7 mjeseci i 9 dana

U sklopu projekta OKOLO Dolac je dobio novu kumicu koja je postala pravi hit na društvenim mrežama. Mladi umjetnik Mislav Lešić oslikao je glavne stepenice tržnice Dolac i… više »

PRIPAZITE :)

Posebna regulacija prometa zbog dočeka Vatrenih

objavljeno prije 7 mjeseci i 10 dana

Hrvatska nogometna reprezentacija kreće iz Moskve oko 11 sati ujutro. Let iz Moskve do Zagreba trebao bi trajati otprilike dva i pol sata, a slijetanje se očekuje u 13:30. U to vrijeme… više »

15. SRPNJA

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na 15. srpnja, finale SP-a

objavljeno prije 7 mjeseci i 12 dana

Radno vrijeme trgovina na 15. srpnja. mijenja se zbog nastupa hrvatske nogometne reprezentacije u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji! INTERSPAR radno vrijeme na 15.… više »

NAJAVE

Nakon nogometne stize veganska manija

objavljeno prije 7 mjeseci i 13 dana

Svi gurmani, avanturisti, pobornici zdravog načina života, ljubitelji prirodne kozmetike, oni koji su zainteresirani čuti zanimljiva predavanja o biljnoj prehrani kao i svi ostali, pozvani su… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina na 11. srpnja, polufinale SP-a

objavljeno prije 7 mjeseci i 15 dana

Radno vrijeme trgovina na 11. srpnja. mijenja se iz prozaičnog razloga - nastupa hrvatske nogometne reprezentacije u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji! INTERSPAR radno… više »

NAJAVE

Što vas sve čeka OKOLO – prošećite umjetničkom stranom grada

objavljeno prije 7 mjeseci i 15 dana

S četiri intervencije poznatog francuskog street art umjetnika Levaleta ovoga vikenda započelo je uvodno izdanje novog projekta „Okolo", posvećenog umjetničkom istraživanju Zagreba.… više »

DOGAĐANJA

Ljeto na Zrinjevcu je počelo!

objavljeno prije 7 mjeseci i 16 dana

Bogati program Ljeta na Zrinjevcu započeo je danas u samom srcu Zagreba. Već treću godinu za redom, uz potporu Grada Zagreba i Turističke zajednice, u najljepšem se… više »

DOĐITE

Posljednji Zagrebački piknik ove sezone

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

Po posljednji put, ove subote - 14. srpnja, Zagrepčanke i Zagrepčani, kao i brojni posjetitelji naše metropole, mogu uživati pod stoljetnim maksimirskim krošnjama na Zagrebačkom… više »