Zagreb
DOĐITE

Plac mljac na Trešnjevačkom placu

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Od srijede 4. pa sve do nedjelje 8. srpnja Trešnjevački plac pretvorit će se u mjesto na kojemu jednostavno morate biti. Jer na tome kultnome zagrebačkom lokalitetu odigrat će se… više »

EH, DA... :)

Zatvara se još ulica, gužve se očekuju

objavljeno prije 6 mjeseci i 3 dana

Za potrebe izvođenja radova izvanrednog održavanja Ulica Josipa Fona i Josipa Hanuša na dijelu od Međimurske do odvojka Hanuševe ulice od subote 16. 06. 2018. godine od 08,00… više »

DOĐITE

Foodballerka: Odlična hrana, još bolja zabava, sjajni koncerti i nogomet u zelenoj oazi

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Koncert TBF-a odlična je uvertira u raskošan glazbeni program Foodballerke. Posjetitelje od 14.6 do 15.7 očekuje još 8 koncerata grupa: Psihomodo Pop, Soul Stash, One Dread, B… više »

MLJAC

Doručak na travi nastavlja se i ove godine u Parku Ribnjaku

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

Nakon uspješnog prvog Doručka na travi, ove godine Centar mladih Ribnjak donosi pregršt aktivnosti i zanimacija u samom Parku Ribnjaku. Ove subote 16.6., s početkom od 10 sati,… više »

PARTY!

Ljeto nam se vraća u grad!

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Tko se još ravna po kalendaru - službeni početak dugog toplog ljeta počinje s dolaskom Ljeta u Zagrebu! Ove godine dolazi 13.lipnja, kada ćemo u Tkalči, zajedno s vama dragi… više »

COOL

Otvorenje Foodballerke i koncert TBF-a, 14.6. Strossov trg

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Strossmayerov trg od 14.6 do 15.7 postat će velika zelena oaza, u kojoj će se na velikom ekranu prikazivati nogometne utakmice hrvatske reprezentacije, kao i sve ostale u Grill zoni uz… više »

PARTY!

Art park pivo se vraća kući - s novom etiketom

objavljeno prije 6 mjeseci i 10 dana

Prošlogodišnja jedinstvena suradnja Pivovare Medvedgrad i projekta Art park, koja je rezultirala prvim Art park pivom, ove godine dobiva nastavak. Pivo, koje je u međuvremenu… više »

COOL

Najavljeni prvi govornici ovogodišnjeg TEDxZagreba

objavljeno prije 6 mjeseci i 11 dana

U susret devetoj po redu TEDxZagreb konferenciji koja će se održati 29. rujna u zagrebačkom kinu Europa, organizatori su predstavili neke od predavača koji će podijeliti svoje ideje,… više »

COOL

Pop Up Summer Garden - otvorenje drugog izdanja najljepše manifestacije u Zagrebu

objavljeno prije 6 mjeseci i 11 dana

Nastavkom prošlogodišnje uspješne priče, manifestacija Pop Up Summer Garden donosi ljetno osvježenje te zabavu mještanima i turistima gdje svatko može pronaći… više »

STAROPRAMEN PREDSTAVLJA

Kvizovi pod vedrim nebom - tri komada!

objavljeno prije 6 mjeseci i 12 dana

Kvizoljupci, pozor! Imamo jednu veliku i lijepu vijest: 8., 9. i 10. lipnja (petak, subota, nedjelja) na zagrebačkom Trgu dr. Franje Tuđmana, u partnerstvu sa Staropramenom, održat ćemo… više »

DOĐITE

17. Povorka ponosa pod sloganom "Da nam živi, živi rod!"

objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana

U Zagrebu će se ove subote, 9. lipnja, održati najveći prosvjed za ljudska prava u Hrvatskoj, XVII (sedamnaesta) Povorka ponosa LGBTIQ osoba i obitelji Zagreb Pride 2018.… više »

MAPIRANJE TREŠNJEVKE

Stare i nove trnjanske priče iz zaleđa Save

objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana

CeKaTe i projekt Mapiranje Trešnjevke pozivaju sve na šetnju kroz zagrebačku četvrt Trnje, 8. lipnja s početkom 17 sati na Savskom mostu kod… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za mjesec lipanj 2018.

objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana

HR-DAZG-857 Zbirka Ulčnik Ivan, 858. Maksimir, jezero i Vidikovac. Predivan ambijent parka Maksimir tema je mnogih starih fotografija. Arhivalijom mjeseca za lipanj 2018. pozivamo vas da… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo, 31. svibnja 2018.

objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo 31. 5. 2018. u većini se trgovina može shvatiti kao radno vrijeme Radno vrijeme trgovina na Tijelovo 31. 5.: DIONA radno… više »

PRIKLJUČITE SE!

Počinje Pedalafest, zagrebački festival koji slavi kulturu urbanog bicikliranja!

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Sindikat biciklista već četvrti put organizira biciklistički festival Pedalafest, volonterski i jedinstveni festival u regiji koji slavi kulturu urbanog bicikliranja, odnosno stil života u… više »