Zagreb
CEKATE

Cool school/Zima na Trešnjevci/radionice za vrijeme školskih praznika

objavljeno prije 6 mjeseci i 17 dana

Evo nas opet u razdoblju pripreme prazničnih radionica; za vrijeme školskih zimskih praznika, sva djeca osnovnoškolskog uzrasta koja ne idu van Zagreba i nemaju drugih… više »

ZAPAMTITE!

Posebna regulacija prometa za Snježnu kraljicu

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Zabranjuje se promet i parkiranje na prilaznoj cesti, od Sljemenske ceste do Tomislavovog doma od 1. siječnja od 6 sati do 5. siječnja do 12 sati, priopćeno je iz zagrebačkog Gradskog ureda… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za siječanj 2018.

objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana

Anonimne prijave, HR-DAZG-233 Gradski dječji ambulatorij u Zagrebu, kut. 21 Glavno tajništvo Predsjedništva Vlade NDH uputilo je u kolovozu 1942. visokim upravnim oblastima… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Staru 2017. i Novu 2018. godinu

objavljeno prije 6 mjeseci i 22 dana

Radno vrijeme trgovina na Staru godinu 2017. i Novu 2018. godinu DIONA:Diona radno vrijeme Stara godina 31. 12. nedjelja - do 18 satiDiona radno vrijeme Nova godina… više »

BROJKE

Fuliranje je najbolje na Adventu

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

Danas je u anketi  TZ grada Zagreba, na portalu http://www.adventzagreb.com/rezultati-ankete-za-najbolju-adventsku-lokaciju  proglašena najbolja adventska lokacija… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Badnjak, Božić i Štefanje 2017.

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za božićne blagdane 2017. - Badnjak, Božić i sv. Stjepana donosi možda i najveću razliku u dosadašnjoj praksi, no nažalost samo… više »

DOĐITE!

Badnjak na Fuliranju

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

Kažu da će biti lijep i sunčan dan, radostan i kao stvoren za odličnu zabavu na Fuliranju, uz čudesne gastrolije naših kreativnih chefova. Iz Arena Shopping Centra će se u 11… više »

COOL!

Željezni tron iz Game of Thrones stigao na Fuliranje

objavljeno prije 7 mjeseci

Fuliranje vas poziva u Začarani grad Here Be Dragons na uzbudljivu izložbu čuvenog trona iz kultne HBO serije Game of Thrones. Svoje mjesto na tronu moći ćete zauzeti od 22.… više »

DOĐITE!

Predbožićna trešnjevačkotrnjanska dijagonala

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

CeKaTe i projekt Mapiranje Trešnjevke pozivaju sve na zadnju ovogodišnju istraživačku šetnju, 22. prosinca s početkom u 19 sati na Zapadnom kolodvoru… više »

DOĐITE!

Advent na župnom dvoru

objavljeno prije 7 mjeseci i 7 dana

U organizaciji župljana Župe sv. Ivana Nepomuka Stupnik - Lučko, dana 23. i 24. prosinca 2017. na prostoru župnog dvora, s početkom u 18 sati, održati će se Advent na župnom dvoru Advent… više »

DOĐITE!

Kvizana – novi pub kviz u omiljenoj zagrebačkoj pivnici

objavljeno prije 7 mjeseci i 15 dana

U ponedjeljak 11. prosinca od 19 sati u Pivani će se održati nulto, božićno izdanje pub kviza pod nazivom Kvizana za koje će pitanja sastavljati jedno od najpoznatijih kvizaških lica,… više »

PRIJAVITE SE!

Postani psu brat - amatersko natjecanje u funkcionalnom fitnessu

objavljeno prije 7 mjeseci i 15 dana

Ako nikada niste sudjelovali u nekom CF/funkcionalnom fitness natjecanju onda je ovo event za vas!  Napomena za one napredne (koji npr. rade snatch sa vlastitom kilažom, mogu striktne… više »

DOĐITE!

Sveti Nikola na Knežiji

objavljeno prije 7 mjeseci i 16 dana

Centar za kulturu Trešnjevka u suradnji sa Vijećem mjesnog odbora Knežija organizira, 9. prosinca s početkom u 18 sati manifestaciju „Sveti Nikola" na Knežiji. Ove godine Sveti… više »

ODLIČNO JE!

Predstavljeno 28. izdanje Božićnog piva

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

Na najromantičnijem dijelu zagrebačkog Gornjeg grada, u idiličnom blagdanskom okruženju Adventa na Strossu, predstavljeno je najveselije i najšarenije izdanje Božićnog piva do sada.… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za mjesec prosinac 2017.

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

Arhivalija mjeseca za prosinac je račun dimnjačara Janka Klarna iz daleke 1886. godine. Sukladno Obrtnom zakonu iz 1884. godine čl.168., Poglavarstvo poveljnog trgovišta Samobor bilo… više »