Zagreb
ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za mjesec studeni 2017.

objavljeno prije 8 mjeseci i 20 dana

Oglas gradskog poglavarstva iz 1910. godine o zabrani tociljanja (rolanja) na tociljkama na kotače (rolama), osobito u ulicama nizbrdo. HR-DAZG-872 Zbirka tiskovina, 3441 više »

1. 11.

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za blagdan Svih Svetih - Dan mrtvih 2017.

objavljeno prije 8 mjeseci i 22 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Svih svetih - Dan mrtvih 2017. ograničeno je prema već prilično uigranoj varijanti - najviše trgovina i ove godine radi prema… više »

PROMET

Posebna regulacija prometa u Zagrebu za blagdan Svih svetih

objavljeno prije 8 mjeseci i 25 dana

Posebna regulacija prometa u Zagrebu za blagdan Svih svetih počinje već danas, pogledajte gdje se i kako ne smijete voziti i kako doći do gradskih groblja. MIROGOJ 1. Zabranjuje se promet… više »

DOĐITE!

INTERLIBER, jubilarni 40. međunarodni sajam knjiga i učila 07. – 12. 11. 2017

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

INTERLIBER, najomiljeniji sajam za sve generacije ove godine obilježava svoje jubilarno, 40. izdanje koje će popratiti poseban kulturno-glazbeni program. Posjetitelje, kao i do sada očekuju… više »

ZANIMLJIVO!

Prvi charity shop u Hrvatskoj

objavljeno prije 9 mjeseci i 8 dana

Ako je po nečemu Trešnjevka slična Londonu, onda je to činjenica kako je u njoj zaživio prvi, ako ne i jedini, charity shop u Hrvatskoj. Trgovinu rabljenim… više »

READYMADE ILICA

Razgovor s građanima o kretanju i prometu u centru Zagreba

objavljeno prije 9 mjeseci i 11 dana

Stanovnici Ilice i svi ostali zainteresirani građani Zagreba, dođite u utorak 17. listopada 2017. u 16 sati u prostor bivšeg javnog kupališta Dijana u dvorištu Ilice 8 i… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan neovisnosti 8. 10. 2017.

objavljeno prije 9 mjeseci i 16 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan neovisnosti 8. 10. 2017. pao je, baš nezgono i  na žalost svih zaposlenih, u nedjelju tako da nema velike šanse da će… više »

UDOMI ME!

Zagrebačke njuške - To je Vuk

objavljeno prije 9 mjeseci i 17 dana

Tomislav Vukelić -Tomfa, glas i stas Kawasaki3pa se za ovog malca bacio i na pod, proveo je dosta vremena češkajući ga, dok je mali Vuk uživao. Iako je kod tete čuvalice mažen i pažen,… više »

DOĐITE!

Humanitarni koncert za Indigo njuške i proslava rođendana

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

Udruga Indigo i ove godine organizira humanitarni koncert u povod svog rođendana, već tradicionalno prikupljajući donacije za napuštene životinje. Uz predstavljanje rada Udruge, te uz… više »

EHHH

Nove zone naplate parkiranja u Zagrebu

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

Plaćanje parkiranja jedna je od stvari na koje smo se uspjeli naviknuti u neovisnoj nam domovini, a zagrebački gradonačelnik obično to koristi u predizborne svrhe smanjenjem cijena - no i… više »

PRIKLJUČITE SE!

Zagrebačke njuške - kampanja povodom Međunarodnog dana zaštite životinja

objavljeno prije 9 mjeseci i 19 dana

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo u suradnji s bendom Kawasaki 3p i MR produkcija - proizvođačima najzagrebačkijih majica su pokrenuli na Međunarodni… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za listopad 2017.

objavljeno prije 9 mjeseci i 20 dana

HR-DAZG-784 Zagrebačko društvo „Dobrotvor"2.6.Tiskovine.note-fotografije,kut.31 Prije 140 godina,1877.g, počelo je s radom jedno od naših nastarijih humanitarnih… više »

POMOZITE!

Socijalna samoposluga je prazna, napunite je!

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Socijalni dućan iz zagrebačkog Sigeta, koja se brine za oko 4.500 Zagrepčana lošijeg imovinskog stanja odnosno za oko 1.700 siromašnih obitelji, ovih dana opet je ostala… više »

UPOZNAJTE...

Od najstarije Trešnjevke do najnovije

objavljeno prije 9 mjeseci i 27 dana

Projekt MAPIRANJE i CeKaTe organiziraju još jednu rundu šetnje  po kvartu u svrhu istraživanja i upoznavanja trešnjevačke povijesti, sadašnjosti i moguće… više »

NE ZABORAVITE

Svjetski dan vegetarijanstva - 1. 10.

objavljeno prije 9 mjeseci i 27 dana

Iako su oko nas boje jeseni, listopad se diljem svijeta obilježava i slavi zeleno kao mjesec vegetarijanstva počevši s 1. 10., Svjetskim danom vegetarijanstva, i… više »