Zagreb
UKLJUČITE SE!

Udruženja arhitekata pozivaju građane na javnu raspravu o zagrebačkom GUP-u

objavljeno prije 8 mjeseci i 9 dana

Stručna udruženja i ustanove s područja arhitekture i urbanizma u četvrtak su poručili kako će i dalje aktivno sudjelovati u ponovljenoj javnoj raspravi o generalnom urbanističkom planu (GUP)… više »

DOĐITE

Tko su međunarodni umjetnici koji će ovog kolovoza ostaviti svoj trag „OKOLO“ po Zagrebu

objavljeno prije 8 mjeseci i 11 dana

Drugo izdanje umjetničkog projekta „Okolo", koje će se održati u Zagrebu od 17. kolovoza do 1. rujna, objedinit će niz zanimljivih urbanih intervencija na više od 25… više »

NAJAVE

12. ZeGeVege festival održivog življenja

objavljeno prije 8 mjeseci i 20 dana

Već dvanaestu godinu za redom Udruga Prijatelji životinja educira javnost o važnosti prelaska na biljnu prehranu čime se izravno spašavaju životi životinja, sprječava masovno zagađenje… više »

SJAJNO!

Počelo je Ljeto na Zrinjevcu

objavljeno prije 8 mjeseci i 21 dan

Prvu festivalsku večer Glazbeni paviljon bio je pozornica za grupu Pavel koji su rasplesali brojne goste zelene oaze u centru grada. Ljeto na Zrinjevcu građanima pružaju priliku uživanja u… više »

NAJAVE

Umjetnički projekt Art park ostaje na Ribnjaku do kraja ljeta

objavljeno prije 8 mjeseci i 25 dana

Sredinom lipnja svoju ljetnu priču Art park je preselio na novu umjetničku adresu - u najljepšu hladovinu zagrebačkog parka Ribnjak. Nova se lokacija za projekt koji je protekle tri… više »

COOL

U kolovozu ponovno šećemo „OKOLO“ po Zagrebu

objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, prošle je godine održano prvo izdanje umjetničkog projekta „Okolo", koji je malim intervencijama u samo tkivo grada oživio niz… više »

NAJAVE

Novi tjedan Ljeta na Savi

objavljeno prije 8 mjeseci i 29 dana

Brojnim sportsko-rekreativnim i kulturnim aktivnostima uz tok rijeke Save nastavlja se raznoliki program manifestacije 'Ljeto na Savi', koja od ove godine građanima Zagreba nudi novo… više »

DOĐITE

"Ljeto na Savi" - detaljan program aktivnosti od 12. do 19. srpnja

objavljeno prije 9 mjeseci i 1 dan

Brojnim sportsko-rekreativnim i kulturnim aktivnostima uz tok rijeke Save nastavlja se raznoliki program manifestacije 'Ljeto na Savi', koja od ove godine građanima Zagreba nudi novo… više »

DOĐITE

Dvorišta po šest put od petka, 12. srpnja

objavljeno prije 9 mjeseci i 2 dana

Šestu godinu zaredom - omiljena zagrebačka manifestacija ponovno je s nama! Od ovog petka 12. srpnja pa sve do nedjelje 21. srpnja zakačite se po šesti put za - Dvorišta!… više »

DOĐITE

Ljeto se vraća na Zrinjevac

objavljeno prije 9 mjeseci i 2 dana

Zagrebačku kulturnu ljetnu scenu i ove će godine obogatiti najstarija jedinstvena manifestacija u . najljepšem zagrebačkom parku. Posjetite nezaobilazno Ljeto na Zrinjevcu koje u… više »

GODIŠNJICA

Bogat program jubilarne manifestacije Tesla&friends 2019.

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

Udruga Nikola Tesla - Genij za budućnost u suradnji s Gradom Zagrebom od 9. do 11. srpnja 2019. godine organizira jubilarnu 10. manifestaciju Tesla & friends 2019., kojom obilježava… više »

BRAVO

Zvijezdina ulja za ručno rađene Sapune s točkicama slijepih i slabovidnih osoba

objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana

Donacijom ulja u proizvodnom pogonu tvrtke Sfera Visia u Zagrebu započela je suradnja Zvijezde, najveće hrvatske tvornice ulja i Udruge slijepih Zagreb. Zvijezdino maslinovo i suncokretovo… više »

DOĐITE

Novi Ful Kul Buvljak u Boogaloou 13. srpnja

objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana

Nakon vrlo uspješna četri u nizu i novoj sezoni Ful Kul Buvljaka slijedi novi koji će se održati u subotu 13. srpnja u zagrebačkom popularnom klubu Boogaloo, tj. platou ispred kluba.… više »

COOL

Kava u kombinaciji s mlijekom postaje remek djelo

objavljeno prije 9 mjeseci i 10 dana

Šalica kave mnogima je dio rutine bez koje teško mogu zamisliti dan. Pritom, tri četvrtine ljubitelja kave u njoj uživa ispijajući je s mlijekom. Cappuccino, latte, machiato i… više »

KRAJ SEZONE

Velika KOZa na otvorenom

objavljeno prije 9 mjeseci i 17 dana

U nedjelju, 7. srpnja, s početkom u 20 sati na zagrebačkom Trgu dr. Franje Tuđmana održat će se veliki kvizaški spektakl pod vedrim nebom. Uz generalno pokroviteljstvo pivskog branda… više »