Zagreb
REGULACIJA PROMETA

Danas je zatvoren promet Ilicom

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

U nedjelju, 19.12. zatvoren promet na Ilici od Frankopanske do Ulice Republike Austrije U nedjelju, 19.12.2021. godine održat će se kulturno - umjetnička manifestacija Projekt Ilica: Q'ART te… više »

ADVENT RUN

Zagreb Advent Run istrčalo više od 2000 kostimiranih sudionika

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

U nedjelju je ispred hotela The Westin Zagreb, točno u podne, započela prava blagdanska čarolija pod nazivom Zagreb Advent Run! Najveselija i najzabavnija adventska utrka okupila je 2132… više »

ADVENT

Otvoreno Fuliranje na Oleander terasi hotela Esplanade

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Prekrasna zagrebačka ljepotica, hotel Esplanade, domaćin je popularnome Fuliranju na  atraktivnoj Oleander terasi od 02.12 do 01.01, svakoga radnog dana od 12 do 23 sata, a vikendom od… više »

NAJAVE

Otkrijte najčarobnije mjesto u gradu – Mjesečev vrt

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

U parku Bele IV na Gornjem gradu niknuo je čarobni Mjesečev vrt u kojem vas čeka najromantičnija adventska priča. U Mjesečevom vrtu čaroliju možete pronaći posvuda. Okružite se stotinama… više »

REGULACIJA PROMETA

Regulacije prometa za Advent

objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci

Advent u Zagrebu malo je drugačiji nego prethodnih godina, no ima ga i ove godine i trebate paziti da ne zapnete u prometu na nekim mjestima. Recimo, opskrba u pješačkoj zoni… više »

HUMANITARNO

Humanitarna akcija - Čarobna škrinjica božićnih želja

objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci

Ova godina je bila sve samo ne obična. Stvari koje su se događale i još uvijek se događaju nikako nismo priželjkivali, ali to nije razlog da nestane naša tradicionalna božićna… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata 2021.

objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata tek se ustalilo kao praznik prošle godine, i to u kategoriji praznika i neradnih dana, no i… više »

CENER

Posebna regulacija prometa večeras za Noćni cener

objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci

Omiljena zagrebačka noćna atletska utrka „10. Zagrebački noćni cener" održat će se u nedjelju 7. studenog sa startom na Trgu bana Josipa Jelačića u 19 sati. Staza kojom se trči utrka… više »

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za blagdan Svih Svetih - Dan mrtvih 2021.

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Svih svetih - Dan mrtvih 2021. nakon prošle čudne pandemijske godine ima ponovno sličnu priču - bolesnih ima kao u priči, no… više »

REGULACIJA PROMETA

Danas je Zagrebački maraton, evo gdje se ne možete voziti

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

Danas se održava 29. Zagrebački maraton te će od 7.15 do 16 sati u tramvajskom i autobusnom prometu biti u primjeni izvanredna organizacija prijevoza putnika. Tramvajski promet bit će… više »

COOL

Obavijest o zatvaranju prometa 19. rujna

objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci

U nedjelju 19. rujna od 7:30 do 15:30 sati, Projekt Ilica: Q' ART seli se s Britanskog trga na glavnu zagrebačku ulicu Ilicu, zbog čega će se privremeno zaustaviti promet za sva vozila Ilicom… više »

TRGOVINA

Hrelić: "Neka nas sad samo puste da radimo"

objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci

„Nek' su i nama već pustili nešto", dobacuje u prolazu stariji muškarac dok na vratima montažnog lokala na Hreliću razgovaramo s vlasnicom, gospođom Davorkom. I sažima u… više »

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Veliku Gospu, 15. kolovoza 2021.

objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Veliku Gospu 15. 8. 2021. vraća se u normalu (makar to) pa se niti ove godine neće znatno razlikovati od radnog vremena za ostale blagdane, jer će… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza 2021.

objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. 8. 2021. će se, za razliku prošlogodišnje pandemijske, ipak raditi… više »

PRIDE

U Zagrebu u subotu 20. Povorka ponosa uz geslo “Prajd zauvijek”

objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci

U proglasu, iz udruge Zagreb Pride ističu da su prvom povorkom, koja se u Zagrebu održala 29. lipnja 2002., transrodne, interspolne, nebinarne, rodno varijantne, aseksualne, panseksualne,… više »