Zagreb
DOĐITE!

Prosvjed - Snaga promjene

objavljeno prije 8 mjeseci i 10 dana

Na internetu se pojavila grupa na Facebook stranici Snaga promjene koja poziva na prosvjed koji će se održati 19. svibnja 2017. na Trgu J. bana Jelačića. Još nije navedeno tko… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija mjeseca za svibanj 2017.

objavljeno prije 8 mjeseci i 12 dana

Položajni nacrt perivoja Maksimir koji je u ožujku 1930. godine izradio Gradski mjernički odsjek HR-DAZG-1122 Zbirka građevne dokumentacije Poglavarstva grada Zagreba (kut. 2378) Između dva… više »

POZIV

Počinje Zagrebački piknik u Maksimiru

objavljeno prije 8 mjeseci i 13 dana

Organizatori Zagrebačkog piknika u parku Maksimir, prvi puta predstavljenog prošle godine, najavljuju novu sezonu piknika u omiljenom zagrebačkom parku! Cjelodnevno događanje koje je… više »

DOĐITE

Pop-up izdanje Pasice kasice na Tjednu dizajna

objavljeno prije 8 mjeseci i 14 dana

Uz uspješnu suradnju s kreativcima pokrenutu s ciljem pomaganja životinjama u skloništima i azilima te poticanja njihovog udomljavanja, Pasica kasica započinje i… više »

READYMADE

Novosti iz Ilice | Što je u programu ovog utorka?

objavljeno prije 8 mjeseci i 14 dana

Svi izložbeni prostori (Ilica 69, Ilica 87 i Ilica 124)) otvoreni su svakoga dana od 12.00 do 20.00 sati, a ovoga utorka 9.5.2017. nemojte propustiti: ILICA 69 / dvorište 17.00DIJALOG… više »

PRIJAVITE SE!

"Škola bicikliranja 18+" – besplatna edukacija za sigurnu vožnju u gradu

objavljeno prije 8 mjeseci i 15 dana

Potaknuta crnom statistikom stradavanja biciklista u Hrvatskoj i Europskoj uniji, udruga Sigurnost u prometu ovu će srijedu, 10. svibnja, u Zagrebu održati besplatnu edukaciju i trening… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na 1. svibnja 2017., Međunarodni praznik rada

objavljeno prije 8 mjeseci i 23 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na 1. svibnja, Međunarodni praznik rada Radno vrijeme trgovina: BILLA - nedjeljno radno vrijeme Diona - nedjeljno radno vrijeme… više »

OTPOR

Bandić misli da će betonirati park, ali...

objavljeno prije 8 mjeseci i 23 dana

Milan Bandić je, kao i uvijek, neodređen i čudnovat kad gubi a pun sebe kad misli da pobjeđuje, pa je tako ispalio da će se u parku Savica izgraditi "ono što građani žele", uz… više »

POZIV

Pseći vikend u Zagrebu - edukacija i zabava za velike i male

objavljeno prije 8 mjeseci i 23 dana

Koliko pas može biti dobro odgojen, zdrav i poslušan, bez obzira na to kojoj rasi pripada, Zagrepčani mogu provjeriti iz prve ruke (ili prve šape) na proslavi rođendana pet… više »

EH, DA ...

Bandić Trnjanskom Savicom vraća dugove - kome?

objavljeno prije 8 mjeseci i 24 dana

Inicijativa Čuvamo naš park objavila je priopćenje u kojemu izvještavaju kako je u subotu od sedam sati na Savici počelo prikupljanje potpisa ankete zagrebačkoga gradonačelnika… više »

JEE :)

Bandić popušio na Trnjanskoj Savici?

objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana

Milan Bandić najavio je odustajanje od preuređenja parka Trnjanska Savica te je izjavio da neće raditi ništa protivno volji ljudi, a park će vratiti u prvobitno stanje. "Ne znam tko na… više »

POZIV

Dođite na 11. Dan društvenih igara

objavljeno prije 8 mjeseci i 29 dana

U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana društvenih igara (International Tabletop Day) zagrebačka udruga Igranje organizira svoj 11. Dan društvenih igara. Cjelodnevno druženje… više »

SAČUVAJMO PARK!

Građani i dalje blokiraju bagere na Savici

objavljeno prije 8 mjeseci i 29 dana

Gradski komunalci postavili su novu ogradu u parku na Savici pod okriljem noći s nedjelje na ponedjeljak, a jutros su se građani iz tog zagrebačkog naselja organizirali i stali ispred bagera… više »

POZIV

Srednjovjekovni festival ZmaJurjevo ovog vikenda u Zagrebu

objavljeno prije 9 mjeseci i 5 dana

Ovog će vikenda zagrebački park Ribnjak postati mjesto na kojem će se drugu godinu za redom oživjeti povijest, a svi posjetitelji imat će jedinstvenu priliku ući u maštoviti svijet… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2017.

objavljeno prije 9 mjeseci i 8 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2017. je, baš kao i svake godine, raspoređeno tako da trgovci baš i nemaju previše vremena za uživanje i… više »