Zagreb
PARTIJANJE

5. rođendan Whisky Fair Zagreb proslavio s više od 2.500 posjetitelja

objavljeno prije 8 mjeseci i 10 dana

5. Whisky Fair okupio je mnogobrojne poznavatelje i ljubitelje whiskyja koji, sudeći po rastu posjećenosti iz godine u godinu, stječe sve više poklonika u Hrvatskoj. Petu… više »

BRAVO

Zagreb je i ove godine među vodećim gradovima zimskog bicikliranja na posao

objavljeno prije 8 mjeseci i 14 dana

Zagrepčani i Zagrepčanke i ove godine sudjeluju u Međunarodnom danu zimskog bicikliranja na posao, a Zagreb je treći po broju prijava, pokazuju to brojke na web stranici… više »

DOĐITE

5. Whisky Fair Zagreb u znaku ekskluzivnih whiskyja i posebnih sajamskih cijena

objavljeno prije 8 mjeseci i 19 dana

Već petu godinu u nizu zagrebački Whisky Fair u Plaza Event Centru okupit će whisky ljubitelje iz Hrvatske i regije. Oko 3000 posjetitelja će 8. i 9. veljače moći uživati u više od 150… više »

EHHH...

Zagreb pod "smećavom"

objavljeno prije 8 mjeseci i 26 dana

Umjesto nižih cijena zbrinjavanja otpada uz maksimalnu reciklažu, građanima Zagreba prijete viši računi. Nedavno najavljeno drastično poskupljenje usluge zbrinjavanja otpada u Zagrebu… više »

POZIV

Volontirajte na ZagrebDoxu!

objavljeno prije 8 mjeseci i 29 dana

Volontiranje na ZagrebDoxu donosi mogućnost gledanja odličnih dokumentaraca, priliku za druženje s drugim ljubiteljima filma u sjajnoj festivalskoj atmosferi i uvid u organizacijsku stranu… više »

NARAVNO!

Stroži nadzor mikročipiranja pasa u Zagrebu

objavljeno prije 9 mjeseci i 2 dana

Komunalni redari Grada Zagreba kreću u strožu provjeru imaju li psi mikročipove. Naime, svi psi stariji od tri mjeseca po Zakonu o zaštiti životinja trebaju ga imati. Psi koji se nađu… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija mjeseca za siječanj 2019.

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

HR-DAZG-857 ZBIRKA ULČNIK IVAN, 1601. Fotografija prikazuje groficu Paulu Vojkffy - Fugger i groficu Anku Jellačić. više »

UDOMI ME!

Pomozite divnom Flynnu da pronađe svoj novi dom

objavljeno prije 9 mjeseci i 8 dana

Flynn je pas koji je spašen iz romskih naselja u sklopu projekta kastracija. Došao je u Zagreb na skrb Nini i Antoniju u užasno lošem stanju. On se sada oporavio i… više »

HUMANITARNO

Jakna za drugoga ispred Bookse do 17. siječnja

objavljeno prije 9 mjeseci i 10 dana

Portal Dobrote i Ljudi za ljude ove zime u Zagrebu pokreću humanirarnu akciju nazvanu Jakna za drugoga! Od 10.1.2019. do četvrtka 17.1.2019. od 17 do 20 sati ispred Bookse, Martićeva ul. 14d… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Sveta Tri kralja 2019.

objavljeno prije 9 mjeseci i 16 dana

Radno vrijeme trgovina na blagdan Sveta Tri kralja 2019. DIONADiona radno vrijeme Sveta Tri kralja. nedjelja 6. siječnja - nedjeljno radno vrijeme… više »

SLAVLJE

Doček Nove godine u zagrebačkim klubovima i na Adventu

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Doček Nove 2019. godine u zagrebačkim kafićima i klubovima, kao i na adventskim događanjima izgleda ovako... pa kol'ko para, tol'ko muzike! Fuliranje (18h)NYE Defected - Todd Terry, Peznt,… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Staru 2018. i Novu 2019. godinu

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Radno vrijeme trgovina na Staru 2018. i Novu 2019. godinu u najvećem broju trgovina i shopping centara jednako je onome od prošle godine, iako su za Badnjak pokazali više… više »

DOČEK NOVE

Doček 2019. godine na Zrinjevcu, Ledenom parku i u Maksimiru

objavljeno prije 9 mjeseci i 23 dana

I ove godine, zagrebačke ulice i trgovi na silvestarsku će noć obilovati brojnim glazbenim programima, a otvorene će biti i gastro-kućice s bogatom ponudom blagdanskih jela i pića! U jednom… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Badnjak, Božić i Štefanje 2018.

objavljeno prije 9 mjeseci i 26 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za božićne blagdane 2018. - Badnjak, Božić i sv. Stjepana/Štefanje polako se mijenja u odnosu na dosadašnju praksu, jer… više »

PISMA ČITATELJA

Bandićev subdemokratski i groteskni izborni legitimitet!

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Milan Bandić 2017.g. po šesti je put pobijedio na izborima za gradonačelnika Grada Zagreba. U drugome krugu izbora koji su održani 4. lipnja 2017.g. dobio je 51,79 posto glasova ukupne… više »