Zagreb
DOĐITE

Sajmovi hrane i zdravog življenja i Dani lova i ribolova na Velesajmu

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

SAJMOVI HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA Od ove godine etablirane Sajmove zdravog življenja koji su prepoznatljivim segmentima ekoloških proizvoda Organica, pčelarstva APItera i… više »

PRIPAZITE

Posebna regulacija prometa zbog 27. Zagrebačkog maratona

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

27. Zagrebački maraton održava se danas, 14. listopada pa će za automobilski i tramvajski promet biti zatvorene prometnice od Ilice na raskrižju sa Selskom preko Trga bana Jelačića do… više »

DOĐITE

Prvi Zombie Walk Zagreb u nedjelju

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Zombie Walk Zagreb javno je okupljanje koja se po prvi put u Zagrebu održava 14.10.2018. godine. Ukoliko ste fan horror filmova, a pogotovo zombie tematike, ovo okupljanje je kao stvoreno za… više »

INICIJATIVE

Hrvatski savez za rijetke bolesti obilježava mjesec Gaucherove bolesti u sklopu 27. Zagrebačkog maratona

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Hrvatski savez za rijetke bolesti u nedjelju, 14. listopada, u sklopu 27. Zagrebačkog maratona i povodom Međunarodnog dana Gaucherove bolesti koji se obilježava 1. listopada, organizira… više »

DOĐITE

Besplatno predavanje o zaraznim bolestima kod pasa

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

U ponedjeljak, 15.10.2018. s početkom u 20 sati, posjetite Klub Mochvaru i priključite se tribini na kojoj možete saznati kako prepoznati simptome zaraznih bolesti kod svojih ljubimaca te… više »

NAJAVE

U predahu od smrzavanja i jesenskog jada, stiže KOZa sredinom listopada

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Nakon dvije KOZe u rujnu, na kojima smo se toliko zabavili da smo požalili što smo uopće uzimali pauzu preko ljeta, od sredine listopada krećemo dobrim starim ritmom.… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan neovisnosti 8. 10. 2018.

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan neovisnosti 8. 10. 2018.  ove godine nije drugačije od ostalih praznika tog tipa - dan je neradan svima, samo ne trgovcima. Većina… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za mjesec listopad 2018.

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

HR-DAZG - 983 VELIKA GORICA (1952.-1962.) Opći spis 121/1955. Objavljujemo zanimljivu reklamu s popisom i cjenikom proizvoda tvrtke Samoborka, industrija građevnog materijala. više »

DOĐITE

Bliži se najmudriji tulum u Zagrebu!

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Jedna od najpoznatijih zagrebačkih manifestacija, Gerontološki tulum, održava se već 15 godina, a svake godine bilježi porast sudionika i posjetitelja. Jedinstvena je ovo prilika za… više »

ZAPAMTITE!

Svjetski dan srca obilježen uz poruku „Obećaj svome srcu“

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Zaklada „Hrvatska kuća srca" i Gradski ured za zdravstvo u suradnji s Hrvatskim kardiološkim društvom i Hrvatskom udrugom kardioloških medicinskih sestara obilježio… više »

NAJAVE

Srednjovjekovni dani na Medvednici ovoga vikenda

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Kulturno-turistička manifestacija XIII. srednjovjekovni dani na Medvednici održat će se za vikend, 29. i 30. rujna u Parku prirode Medvednici kod Rudnika Zrinski, u blizini Planinarskog doma… više »

MLJAC!

Mali plac ima nove lokacije u centru grada i Novom Zagrebu

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Nakon brojnih ljetnih izdanja na otvorenom, jedinstvena mobilna tržnica lokalnih organskih proizvoda malih proizvođača - Mali plac - seli na dvije nove lokacije. Tjedna zdrava nabavka domaćih… više »

DOĐITE

Terry Fox Run danas na Jarunu

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Humanitarna akcija Terry Fox Run danas će se održati po 38. put u svijetu i 19. u Hrvatskoj.  Mogu sudjelovati svi zainteresirani građani trčanjem, hodanjem, rolanjem i vožnjom… više »

PRIPAZITE

Posebna regulacija prometa za Europski dan bez automobila

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Europski dan bez automobila zatvorit će uže središte Zagreba od 8 do 20 sati za promet motornih vozila, a središnji događaj bit će na Europskom trgu, odakle će krenuti… više »

ŠKOLA BICIKLIRANJA

Biciklisti zbog manjka edukacije često predstavljaju veliku opasnost u prometu

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Bicikli su postali sve popularnije prijevozno sredstvo i trend je to koji je u stalnom porastu. Međutim, povećanjem biciklista na cestama pojavio se i problem njihovog sve većeg stradavanja.… više »