Zagreb
RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2019.

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2019. je, baš kao i prošle godine, u nekim lancima shvaćeno kao vrijeme za odmor radnika, pa će tako biti i… više »

HUMANITARNO

6. Dog Aid - Foto Njuške - humanitarno edukativni event

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Ovu subotu, 20. travnja dobro se zabavite i pomozite životinjama koje su ostale bez krova nad glavom i obitelji. Zajedničkim snagama volonteri projekta Helping Animals i Kulturni centar… više »

KVIZOVI

Zaigrajte KOZu broj 69, fino se zabavite pa lijepo u krevet

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Jedna polovica Laško predstavlja: KOZa kvizaškoga kupa je iza nas. Vrijeme je da se ponovno dobro zabavimo, naučimo nešto novo i proglasimo šestog po… više »

REAKCIJE

Kada institucije ne rade svoj posao, često nevini stradaju

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

U zadnje vrijeme svjedoci smo raznih "agresivnih" ponašanja kod pasa koje rezultiraju ozljeđivanjem čovjeka i na kraju usmrćivanjem životinje. No, u ovom začaranom krugu postoji… više »

DOĐITE

U subotu 3. Marš za životinje

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Ove subote, 13. travnja 2019., Prijatelji životinja i Udruga Pobjede organiziraju treći, dosad najveći Marš za životinje! Okupljanje sudionika počinje u 11 sati na Trgu kralja… više »

DOĐITE

Mapiranje Trešnjevke - biciklističke i pješačke staze Trešnjevke

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Centar za kulturu Trešnjevka i projekt Mapiranje Trešnjevke organiziraju u petak, 12. travnja 2019. u 18 sati šetnju pod… više »

NAJAVE

B3K slavi prvi rođendan, dođite u Nazorovu!

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

B3K, sada već prilično poznati skvot u Nazorovoj slavi prvi rođendan! Naravno, odlučili su ga proslaviti kako treba, pa su nam napisali kratko priopćenje.... Veljače 2018. skvotirali smo… više »

COOL

Zagreb dobiva prvi festival tenisica i ulične kulture

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Sneakerheadovi, ljubitelji tenisica, urbani kulturnjaci i kuleri Zagreba i čitave regije - imamo super vijesti za vas! Zagreb dobiva svoj prvi Sneakeroom - Festival tenisica i ulične… više »

POGANI GRAD...

Zatvara se kino Europa zbog... narodnjačkog kluba?!

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Kino Europa u nedjelju zatvara svoja vrata - odlučilo je tako u petak vodstvo kina i Boris T. Matić, direktor Zagreb Film Festivala (ZFF), umjetničke organizacije koja posljednjih deset… više »

DOĐITE

Buvljak u Šesnaestici 6. travnja

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

U sklopu redovnog programa društveno-kulturnog centra 'Šesnaestica', K-zona organizira prvi buvljak i razmjenu dobara za lokalno stanovništvo Trešnjevke-sjever;… više »

PRIKLJUČITE SE!

Uskrs na dar - akcija FB humanitaraca Zagreb

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Uskrs na dar je akcija koja se održava već sedmu godinu za redom. U mjesec dana, od 8. do 20. travnja, namirnice se trebaju prikupiti, posložiti, popisati, ispisati papire, a sve to mora… više »

AKTIVIZAM

Trans osobe marširale zagrebačkim ulicama

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Marš su organizirale udruge Trans Aid, Trans Mreža Balkan i Asocijacija Spektra koje ovim putem, između ostalog, traže usklađivanje zakonskih propisa i praksi o trans osobama u… više »

PUB KVIZ

Peti nastavak zagrebačkog KOZa kvizaškog kupa 5. travnja

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Vjerovali ili ne, već smo na sredini Laško predstavlja: KOZa kvizaškog kupa! U petak, 5. travnja, s početkom u 20:00 sati odigrat ćemo petu po redu… više »

KVIZOVI

Sportska KOZa u petak u Metropolisu!

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Dragi ljubitelji i ljubiteljice KOZa kvizova koji smatrate da na našim kvizovima ima premalo sportskih pitanja, čujte i počujte! U petak, 29. ožujka, s početkom u 20:00… više »

DOĐITE

Marš za životinje treći puta u Zagrebu

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Iako svima još uvijek nisu do kraja slegnuli dojmovi s drugog Marša za životinje koji je održan u prosincu 2018., već naveliko teku pripreme za 3. Marš za životinje koji… više »