Zagreb
BRAVO

Zvijezdina ulja za ručno rađene Sapune s točkicama slijepih i slabovidnih osoba

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Donacijom ulja u proizvodnom pogonu tvrtke Sfera Visia u Zagrebu započela je suradnja Zvijezde, najveće hrvatske tvornice ulja i Udruge slijepih Zagreb. Zvijezdino maslinovo i suncokretovo… više »

DOĐITE

Novi Ful Kul Buvljak u Boogaloou 13. srpnja

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Nakon vrlo uspješna četri u nizu i novoj sezoni Ful Kul Buvljaka slijedi novi koji će se održati u subotu 13. srpnja u zagrebačkom popularnom klubu Boogaloo, tj. platou ispred kluba.… više »

COOL

Kava u kombinaciji s mlijekom postaje remek djelo

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Šalica kave mnogima je dio rutine bez koje teško mogu zamisliti dan. Pritom, tri četvrtine ljubitelja kave u njoj uživa ispijajući je s mlijekom. Cappuccino, latte, machiato i… više »

KRAJ SEZONE

Velika KOZa na otvorenom

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

U nedjelju, 7. srpnja, s početkom u 20 sati na zagrebačkom Trgu dr. Franje Tuđmana održat će se veliki kvizaški spektakl pod vedrim nebom. Uz generalno pokroviteljstvo pivskog branda… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti, 25. 6. 2019.

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti 25. 6. 2019. neće se pretjerano razlikovati od prethodnih godina, jer će većina trgovačkih lanaca raditi jednako kao… više »

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Dan antifašističke borbe 22. 6. 2019.

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan antifašističke borbe 22. 6. 2019.  nema zapravo prejerane razlike od standardne prakse hrvatske maloprodaje - najveći broj… više »

SAZNAJEMO

Novi stanar Zoološkog vrta grada Zagreba hrani se na struju

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Hrani se na struju, stanište joj je travnjak, a za svoj je dom izabrala zelenu površinu kod spomenika Napuljskog ribara i nastambe zmija. Riječ je o robotskoj kosilici Husqvarna… više »

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo, 20. lipnja 2019.

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo 20. 6. 2019. u većini se trgovina može shvatiti kao radno vrijeme tijekom normalne nedjelje....  Radno vrijeme trgovina na… više »

AHA!

Istražite Zagreb na novi način

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Znate li gdje u Zagrebu pronaći Emira? Možda vam pomogne kad kažemo da je riječ o konju bana Jelačića. Gdje su Vještičje stube, gdje je bila prva prava zagrebačka pivovara, a koja… više »

DOĐITE

Ful Kul Buvljak u subotu u Boogaloou

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Nakon vrlo uspješna prva tri u nizu i novoj sezoni Ful Kul Buvljaka slijedi novi koji će se održati u subotu 15. lipnja u zagrebačkom popularnom klubu Boogaloo, tj. platou ispred… više »

KVIZOVI

Još jedna KOZica prije velikog finala

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Kucnuo je čas za posljednju KOZu u sklopu velikog pubkvizaškog kupa koji smo pokrenuli u suradni s Laško pivom. U nedjelju, 16. lipnja, s početkom… više »

DOĐITE!

Proglas 18. Povorke ponosa LGBTIQ osoba i obitelji

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

"Prije 18 godina, mi lezbijke, gejevi, biseksualne, transrodne, interspolne i kvir osobe, s našim saveznicama i podržavateljicama, hrabro smo i ponosno krenuli_e u borbu za slobodu,… više »

PRIPAZITE

Privremena regulacija prometa zbog rallyja u Zagrebu

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Rally utrka "Zagreb Open - 45. lNA Delta rally", zatvorit će brojne zagrebačke ceste tijekom petka i subote, objavili su iz Grada Zagreba. Promet će biti privremeno zatvoren na… više »

UDOMI ME!

Ljubav se ne kupuje!

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Ljubav se ne kupuje, poznato je oduvijek, a najiskrenija i bezuvjetna ljubav često je ona koju dobivamo od naših dlakavih četveronožnih prijatelja. Bez obzira jeste li ju već… više »

PRIDE

Osamnaesta Povorka ponosa LGBTIQ osoba i obitelji, 08.06.

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

U Zagrebu će se sljedeću subotu, 8. lipnja, održati najdugovječniji politički prosvjed za ljudska prava u Hrvatskoj, XVIII (osamnaesta), punoljetna Povorka ponosa LGBTIQ osoba… više »