Zagreb
INICIJATIVA

Pokrenuta kampanja Nije cool biti bully

objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan

Grad Zagreb u suradnji s Centrom za zdravlje mladih pokrenuo je javnozdravstvenu kampanju "NIJE COOL BITI BULLY", s nakanom podizanja svijesti o rizičnim i zaštitnim čimbenicima u… više »

DOĐITE!

Besplatni zagrljaji u Zagrebu na Valentinovo

objavljeno prije 10 mjeseci i 4 dana

Pozivamo vas da danas, 14.02.2018. u Zagrebu, na središnjem gradskom trgu bana Josipa Jelačića od 18.00-19.00h, a u organizaciji volontera Udruge… više »

COOL

Završio 4. Whisky Fair Zagreb

objavljeno prije 10 mjeseci i 7 dana

Između 3000 posjetitelja 4. Whisky Faira Zagreb, vrhunskih poznavatelja i ljubitelja whiskyja, u zagrebačkom Plaza Event Centru, bili su i Božo Sušec, Željko Bebek i Ružica Bebek, Ivan… više »

SJAJNO!

Prvi dan 4. Whisky Faira Zagreb

objavljeno prije 10 mjeseci i 8 dana

U zagrebačkom Plaza Event Centru 9. veljače u 15:00 počeo je 4. Whisky Fair Zagreb 2018, najveće hrvatsko okupljanje ljubitelja whiskyja. Očekuje se da će četvrto izdanje koje završava… više »

CEKATE

Dječje Valentinovo na Knežiji uz CeKaTe

objavljeno prije 10 mjeseci i 9 dana

Vijeće mjesnog odbora Knežija u suradnji sa Centrom za kulturu Trešnjevka organizira 14. veljače Valentinovo na Knežiji. Program će se održati u Domu kulture Knežija, Albaharijeva 2 s… više »

COOL

Zagreb ponovno pri vrhu gradova u kojima se zimi na posao ide biciklom

objavljeno prije 10 mjeseci i 12 dana

Zagreb i ove godine sudjeluje u Međunarodnom danu zimskog bicikliranja na posao, pohvalnoj inicijativi koja je 2013. pokrenuta u Kanadi kao prijateljsko natjecanje među gradovima i zemljama… više »

NAJAVE

4. Whisky Fair Zagreb 2018 donosi niz ekskluzivnih whiskyja

objavljeno prije 10 mjeseci i 12 dana

Zagrepčankama i Zagrepčanima je veljača već nekoliko godina sinonim za whisky jer donosi najveći whisky sajam u regiji, a svake godine pridružuju im se i brojni posjetitelji iz ostalih… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za veljaču 2018.

objavljeno prije 10 mjeseci i 13 dana

Već 1947. god. "Narodni list" objavljuje članak u kojem građani grada Zagreba pišu o potrebi posjeta muzejima i važnijim mjestima u gradu Zagrebu. Ukazuje se na veliki broj… više »

POMOZITE!

Pomozite maloj Vinnie

objavljeno prije 10 mjeseci i 15 dana

Vinnie je mješanka njufića stara 6 mjeseci, udomljena sa 4 od ljudi koji nisu imali više mjesta za nju jer im je postala prevelika i prevelika briga uz djecu. Kod njih je dosta… više »

DOĐITE

Pretvori svoj hobi u besplatno putovanje

objavljeno prije 10 mjeseci i 26 dana

Svi smo mi čuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno ? Da li je ovaj mit istinit ? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca? Mega tim istraživača besplatnog putovanja… više »

11. PUT

Sutra je Dan mimoza, dođite na Cvjetni!

objavljeno prije 11 mjeseci

Javnozdravstvena akcija će biti održana u organizaciji Hrvatske lige protiv raka, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba, Ligine udruge Zdravka i… više »

BRAVO

Održana zimska škola za srednjoškolce koji su ispred svog vremena

objavljeno prije 11 mjeseci i 7 dana

U sklopu projekta Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije (HUKI) za srednjoškolce u toku je zimska škola Innovation Academy. U razdoblju od 8. do 13. siječnja 2018.… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Sveta Tri kralja 2018.

objavljeno prije 11 mjeseci i 14 dana

Radno vrijeme trgovina na blagdan Sveta Tri kralja 2018. DIONADiona radno vrijeme Sveta Tri kralja. subota 6. siječnja - nedjeljno radno vrijeme… više »

CEKATE

Cool school/Zima na Trešnjevci/radionice za vrijeme školskih praznika

objavljeno prije 11 mjeseci i 15 dana

Evo nas opet u razdoblju pripreme prazničnih radionica; za vrijeme školskih zimskih praznika, sva djeca osnovnoškolskog uzrasta koja ne idu van Zagreba i nemaju drugih… više »

ZAPAMTITE!

Posebna regulacija prometa za Snježnu kraljicu

objavljeno prije 11 mjeseci i 16 dana

Zabranjuje se promet i parkiranje na prilaznoj cesti, od Sljemenske ceste do Tomislavovog doma od 1. siječnja od 6 sati do 5. siječnja do 12 sati, priopćeno je iz zagrebačkog Gradskog ureda… više »