Zagreb
PRIPAZITE

Privremena regulacija prometa zbog Hanžekovićevog memorijala

objavljeno prije 10 mjeseci i 28 dana

Privremena regulacija prometa u Zagrebu stalna je pojava, a zbog održavanja 67. Hanžekovićevog memorijala i 3. Memorijala Ivana Ivančića promet će biti privremeno zatvoren na sljedećim… više »

DOĐITE

Festival Svijet na tanjuru po treći put na Europskom trgu

objavljeno prije 10 mjeseci i 28 dana

Europski trg u Zagrebu od 31.8. do 10.9. postat će dom 3. festivala svjetske kuhinje „Svijet na tanjuru". Ova gurmanska manifestacija u organizaciji Dobre Vibre uz ponudu delicija iz… više »

EH, DA ...

Radovi na zagrebačkim ulicama

objavljeno prije 10 mjeseci i 29 dana

Zbog izvođenja radova obustavljen je promet u dijelu ulica u centru Zagreba. Informacija o privremenoj regulaciji prometa u zoni raskrižja Savske ceste, Jukićeve i Vodnikove… više »

DOĐITE

5 stvari koje Mali piknik čine posebnim

objavljeno prije 11 mjeseci i 1 dan

Ovogodišnji Mali piknik sve je bliži svome kraju - još samo dva četvrtka, 24. i 31. kolovoza od 18 do 23 sata, imate priliku uživati u najljepšem pikniku u… više »

INICIJATIVA

Grafit iznenađenja u Sigetu

objavljeno prije 11 mjeseci i 4 dana

Povodom obljetnice stote godišnjice rođenja Većeslava Holjevca, najproduktivnijeg gradonačelnika grada Zagreba na čijim idejama nastaje Novi Zagreb, na livadi u Sigetu nasuprot… više »

POMOZITE!

Akcija za Bessu Blesu

objavljeno prije 11 mjeseci i 5 dana

Bessa je štene newfounlanda koje se suočilo s opakom bolešću - displazijom kuka, a tek joj je 11 mjeseci... njezina vlasnica moli dobre ljude za pomoć, pa evo što je… više »

10. ZEGEVEGE

Pizza i predavanje o seksu na ZeGeVegeu

objavljeno prije 11 mjeseci i 6 dana

Najveći veganski festival u ovome dijelu Europe, zagrebački ZeGeVege, postao je sinonim za dobru klopu. Oni koji žele isprobati nešto novo, fino i zdravo neće se moći odlučiti… više »

DOĐITE

Zagrebački piknik - novo izdanje u subotu!

objavljeno prije 11 mjeseci i 6 dana

Zagrebački piknik i ove će se subote, 19. kolovoza, održati u parku Maksimir! Tijekom cijeloga ljeta, od kraja svibnja, brojni Zagrepčani i turisti svake subote uživaju na Maksimiru!… više »

DOĐITE

Rezervirajte četvrtak za Mali piknik

objavljeno prije 11 mjeseci i 7 dana

Ako se pitate što raditi u Zagrebu usred tjedna i kolovoza, svakog četvrtka možete se zaputiti na Mali piknik na Gornjem gradu gdje vas od 18 do 23 sata čeka ugodna i intimna atmosfera… više »

15. KOLOVOZA

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Veliku Gospu, 15. kolovoza 2017.

objavljeno prije 11 mjeseci i 10 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Veliku Gospu 15. 8. prilično je jednostavno i uobičajeno za blagdane u Hrvatskoj - većinom se radi kao nedjeljom, uz malu razliku da shopping… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za kolovoz 2017.

objavljeno prije 11 mjeseci i 13 dana

U sklopu proslave 1000. godišnjice hrvatskog kraljevstva 1925. u Zagrebu je osnovano „Društvo za podizanje spomenika kralju Tomislavu." U našem arhivu čuva se jedna… više »

DOĐITE

Mali piknik i ovog četvrtka na Gornjem gradu

objavljeno prije 11 mjeseci i 15 dana

Mala piknik-oaza u centru grada spremno dočekuje sve one koji kolovoz provode na vrućem zagrebačkom asfaltu, a iz ponude Malog piknika i ovoga se puta izdvajaju bosonogo ležanje na travi,… više »

5. KOLOVOZA

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza 2017.

objavljeno prije 11 mjeseci i 20 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. 8. 2017. i opet će biti vrl slično onome za ostale blagdane, preciznije - zamislite da se… više »

EH, DA ...

Zagreb je ljeti veliko gradilište

objavljeno prije 11 mjeseci i 22 dana

Kao i svake godine, Zagreb se u srpnju i kolovozu pretvara u veliko gradilište. Tko je mogao, pobjegao je na more pa je vrijeme manjeg pritiska na prometnice idealno za popravke… više »

DAZ

Javni prostor je javni interes

objavljeno prije 11 mjeseci i 25 dana

Reakcija Društva arhitekata Zagreba na projekt uređenja parka na Savici i natpise u medijima o najavljenom uređenju poteza od Branimirove tržnice preko Trga žrtava fašizma do… više »