Zagreb
WS 2017

Završen treći Whisky sajam

objavljeno prije 10 mjeseci i 25 dana

U zagrebačkom Plaza Event Centru završilo je treće izdanje Whisky sajma ZG017 koje je okupilo više od 2000 zaljubljenika u whisky. Najveći broj izlagača do sada posjetiteljima… više »

SJAJNO

Uspješan prvi dan Whisky sajma ZG017

objavljeno prije 10 mjeseci i 27 dana

Više od 1000 posjetitelja prvi dan trećeg izdanja Whisky sajma u zagrebačkom Plaza Event Centru (ex. Hypo Event Centar) imalo je priliku isprobati rekordan broj whiskyja. Na sajmu ove… više »

DDZ 2017

Design District Zagreb ove godine duži, raznovrsniji i “zeleniji“

objavljeno prije 10 mjeseci i 29 dana

Festival Design District Zagreb, koji je po prvi puta organiziran u lipnju 2016., ove će se godine održati od 13. do 18. lipnja i ponuditi dva dana sadržaja više. U suradnji s… više »

DOĐITE

Whisky sajam ZG017 u Plaza Event Centru

objavljeno prije 11 mjeseci i 2 dana

u Plaza Event Centru (ex. Hypo Event Centar) u Zagrebu će se u petak i subotu, 24. i 25. veljače, okupiti velik broj ljubitelja whiskyja na Whisky sajmu ZG017. Treće izdanje sajma donosi… više »

WTF?!

Najnesigurnija metropola EU u prometu je - Zagreb!

objavljeno prije 11 mjeseci i 5 dana

Udruga Sigurnost u prometu (SUP), u suradnji s Fakultetom prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, jučer je organizirala okrugli stol naziva ''Aktualno stanje sigurnosti cestovnog… više »

SJSJNO

Od 1. ožujka biciklom u bus

objavljeno prije 11 mjeseci i 6 dana

Zastupnici zagrebačke Gradske skupštine su većinom glasova prihvatili odluku kojom se omogućuje prijevoz bicikala na autobusima. Odlukom o prijevozu putnika u javnom prometu, prijevoz… više »

BRAVO!

Biciklisti pozivaju gradonačelnika da vozi bicikl i kada kamere nisu uključene

objavljeno prije 11 mjeseci i 13 dana

Sutra je 5. Međunarodni dan zimske vožnje biciklom na posao, inicijativa prijateljskog natjecanja među gradovima, državama i organizacijama, koja je pokrenuta u Kanadi 2013. godine i uvijek… više »

HUMANITARNO

Zagrebački humanitarci ponovno u akciji

objavljeno prije 11 mjeseci i 14 dana

Novi mjesec - nova tužna i teška priča. Ovaj puta radi se o samohranoj majci sa 3 djece (15, 13 i 9) koja živi u stanu od 32m2. I ova je žena žrtva obiteljskog nasilja, a bivši… više »

CEKATE

Valentinovo na dječji način u CEKATE-u

objavljeno prije 11 mjeseci i 15 dana

Pozivamo svu djecu s Knežije, a i šire, da s nama proslave ovaj divan dan LJUBAVI na KNEŽIJI. U Domu kulture Knežija djeca će plesati i pjevati ljubavi i o ljubavi. Prigodnim program… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za veljaču 2017.

objavljeno prije 11 mjeseci i 16 dana

HR-DAZG-15 Porezna uprava I Zagreb, spisi 1940. (kut.16.) Tijekom veljače su četrdesetih godina prošlog stoljeća, po običaju, građani bili dužni prijaviti porez. Objavljujemo primjerak… više »

SUDJELUJTE!

Svjetski dan zimskog bicikliranja na posao, Zagreb vodi

objavljeno prije 11 mjeseci i 16 dana

U petak, 10. veljače, na međunarodni Dan zimske vožnje biciklom na posao, stanovnici gradova diljem svijeta se "obvezuju" voziti biciklom na posao barem taj dan, bez obzira na vremenske… više »

WTF?!

Bandić želi uvesti uniforme u škole?

objavljeno prije 11 mjeseci i 18 dana

Živimo u zemlji u kojoj je vojni rok bitnija tema od kurikularne reforme, o nastavku koje se ništa ne zna. I dok traje grčevita potreba za boljim obrazovanjem koje koči politika -… više »

UDOMI ME!

Udomite Reu

objavljeno prije 11 mjeseci i 18 dana

Upoznajte svoju novu prijateljicu! Volite li pse u tipu ovčara? Želite li imati aktivnog psa, a opet odanog prijatelja? Rea je idealna za vas, kujica stara godinu i pol, cijepljena i… više »

UDOMI ME!

Udomite Azru

objavljeno prije 11 mjeseci i 19 dana

Azra je pronađena na cesti izgladnjela i skotna. Smještena je na privremeni smještaj gdje je donijela na svijet četiri prekrasne male njuškice koje sada već imaju godinu… više »

UDOMI ME!

Udomite malenu Rosie

objavljeno prije 11 mjeseci i 21 dan

Jedna mala slatka Rosie koja je dulje vrijeme provela bez kontakta s čovjekom, sada je konačno spremna za zauvijek dom. Nakon par mjeseci resocijalizacije, Rosie se konačno opustila i počela… više »