Hi-tech nema prethodne stranice
KARAKTERISTIKE

Honor Play - ludo brzi smartphone za prave gamere

objavljeno prije 4 sata i 15 minuta

Honor Play spada u kategoriju pametnih telefona koja je sve traženija - mobitel za igranje ozbiljnih igara... tu, naravno, ne mislimo na raznorazne farme po Facebooku i slične zabave za… više »

COOL

Tehnologija u ulozi spajanja obitelji

objavljeno prije 21 sat i 15 minuta

Obiteljsko druženje treba njegovati jer je obitelj osnova za razvoj mentalnog zdravlja i stabilnosti u životu djeteta, slažu se svi psiholozi. Kvalitetno druženje jača odnose unutar obitelji,… više »

NOVOSTI

Samsung Galaxy A7 (2018) donosi inovacije i nove značajke

objavljeno prije 1 dan

Samsung Galaxy A7 (2018) izgleda pomalo drugačiji u usporedbi s trenutnim dizajnom proizvođača što uključuje senzor otiska prsta na bočnoj strani . Dolazi s 6-inčnim Super AMOLED… više »

PREDSTAVLJENI

Xiaomi Mi 8 Pro i Mi 8 Lite – nove boje i neke hardverske izmjene

objavljeno prije 1 dan i 4 sata

Pojedinosti o dostupnosti Xiaomi Mi 8 Pro i Mi 8 Lite na europskom tržištu još nisu otkrivene, no može se očekivati da će se vrlo brzo pojaviti na starom kontinentu. Xiaomi Mi 8… više »

EHHH...

Xiaomi je pokazao svoje pravo lice – nimalo nam se ne sviđa

objavljeno prije 1 dan i 21 sat

Možda vam zvuči nevjerojatno, ali Xiaomi unatoč popularnosti svojih proizvoda dugi niz godina nije se mogao pohvaliti određenom dobiti. Uglavnom su ostvarivali gubitke jer su ulagali u razvoj… više »

NOVOSTI

Qualcomm Snapdragon 855 već je u rukama nekoliko proizvođača

objavljeno prije 2 dana i 4 sata

Qualcomm Snapdragon 855 je 12.4 × 12.4 mm SoC, temeljen na 7nm FinFET proizvodnom procesu. Javna je tajna da za masovnu proizvodnju bit će zadužen tajlandski TSMC, koji ujedno ostaje… više »

NOVOSTI

Elephone Soldier - robusni smartphone s 2K zaslonom

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

Elephone Soldier ima kućište izrađeno od metala i termoplastičnog poliuretana. Izgleda nam dosta posebno i zanimljivo. Može izdržati padove do visine oko 3 metra. Zaštićeno je… više »

STEM

Donacijski program Generacija Next započeo edukacijom mentora

objavljeno prije 4 dana i 23 sata

Prvom u nizu radionica za mentore  pod nazivom Start Smart with IoT  jučer je u Zagrebu započela praktična faza ovogodišnjeg donacijskog programa Generacije… više »

RECENZIJA

Xiaomi Mi 8 recenzija

objavljeno prije 5 dana i 4 sata

Xiaomi Mi 8 je već neko vrijeme u prodaji. Uskoro bi, izvan Kine, trebala biti globalno dostupna atraktivnija "Pro" verzija ili poznatija kao "Transparent Exploration". U ovoj recenziji… više »

ZANIMLJIVO!

Xiaomi zabranio instalaciju globalne verzije MIUI na kineske verzije

objavljeno prije 6 dana i 4 sata

Ovih dana mnogi Xiaomi pametni telefoni namijenjeni prodaji na kineskom tržištu pretvaraju se u „ciglu", nakon što su ih njihovi vlasnici pokušali nadograditi na… više »

SJAJNO!

GeForce RTX omogućuje da sva podešavanja u igrama konačno postavite na maksimum

objavljeno prije 6 dana i 23 sata

Nove GeForce RTX grafičke kartice prve su koje će konačno, čak i u najzahtjevnijim igrama današnjice, omogućiti da sve grafičke mogućnosti podesite na maksimalne vrijednosti! Većina… više »

NOVOSTI

iPhone XR - cijenom "pristupačniji" model više nema 3D dodir

objavljeno prije 7 dana i 4 sata

Činjenica jest da si većina ljudi na svijetu ne može priuštiti iPhone Xs i Xs Max. Za njih, Apple je pripremio iPhone XR, opremljen s A12 Bionic čipsetom. U biti je veza koja povezuje… više »

NOVOSTI

iPhone Xs i iPhone Xs Max: A12 Bionic, bolje kamere, vrtoglave cijene

objavljeno prije 8 dana

iPhone Xs i iPhone Xs Max dijele gotovo isti dizajn s iPhone X, osim što je usjekom na vrhu zaslona nešto manji. Prednja i stražnja strane kućišta su od stakla izuzetno… više »

NOVOSTI

Samsung Messages i Android Messages su kompatibilni zahvaljujući RCS-u

objavljeno prije 8 dana i 4 sata

RCS ili interaktivni protokol Rich Communication Services,korisnički nazvan Chat, kombinira najbolje od Facebook Messenger, iMessage i WhatsAppa u jednu platformu. U biti mijenja stari SMS i… više »

Glavna inovacija OnePlus 6T je senzor otiska prsta u zaslonu

objavljeno prije 9 dana i 4 sata

ID senzor otiska prsta u zaslonu nadolazećeg OnePlus 6T postao je poznat kao njegova glavna inovacija. Sada su službeno potvrđene glasine koje su kružili već nekoliko mjeseci. U… više »