Hi-tech nema prethodne stranice
NOVOSTI

Predstavljamo Epson GoBoard

objavljeno prije 14 sati i 34 minute

GoBoard je napredno softversko rješenje tvrtke Epson za nastavu i odgovor na pojavu povećanog broja novih metoda učenja koje koriste interaktivne ekrane u dinamičnom obrazovnom… više »

NOVOSTI

Intel Alder Lake dolazi posebno optimiziran za nove Windowse

objavljeno prije 1 dan i 14 sati

Prema vijestima iz Moore's Law is Dead, procesor Intel Alder Lake bit će u prodaji sredinom listopada i biti optimiziran za sljedeću generaciju Windowsa, koja se očekuje 24. lipnja. Alder… više »

HUAWEI

Huawei predstavio monitore

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Huawei Consumer Business Grupa (BG) predstavila je monitor HUAWEI MateView, prvi samostojeći monitor ove kompanije. Noseći nadimak "Mate", ovaj posve novi monitor utjelovljuje Huaweijev duh… više »

NOVOSTI

Pametni laserski projektor

objavljeno prije 2 dana i 14 sati

Tehnologija laserske projekcije je odavno prisutna i dokazana, nudeći daleko jače boje, veću osvijetljenost i dulji rok trajanja u odnosu na tehnologije koje se koriste u klasičnim i LED… više »

HI-TECH

Novi Huawei MatePad Pro

objavljeno prije 3 dana i 3 sata

Huawei Consumer Business Group (BG) je predstavio HUAWEI MatePad Pro, novi Huawei tablet kojeg pokreće HarmonyOS 2. Izrađen za novu generaciju pametnih uređaja, HarmonyOS 2 omogućio je… više »

NOVOSTI

Suradnja Epic Games i AMD-a na novom Unreal Engine 5

objavljeno prije 3 dana i 14 sati

Unreal Engine je 3D razvojno okruženje za video igre, koje je prvi put objavio Epic Games 1998. Izvorno dizajniran za legendarnu pucačinu iz prvog lica "Unreal", Unreal Engine pokrenuo je… više »

NOVOSTI

Sony planira prilagoditi svoju seriju PS igara za iOS i Android

objavljeno prije 4 dana i 13 sati

Ova se informacija prvi put pojavila još u travnju kada je Sony raspisao natječaj za šefa PlayStation mobilnog odjela. Sada je na internom sastanku, šef SIE, Jim Ryan,… više »

5 RAZLOGA

Zašto odabrati Mac računalo?

objavljeno prije 5 dana i 14 sati

Na Appleovoj službenoj web stranica osvanulo je 5 glavnih prednosti Maca kojima žele privući iPhone korisnike. Prva prednost je sinkronizacija podataka. Sve dok je korisnik prijavljen na… više »

NA SREĆU?

OnePlus Nord CE 5G neće dobiti MediaTek platformu

objavljeno prije 6 dana i 14 sati

Prije ovih službenih vijesti bilo je glasina da će OnePlus Nord CE 5G dobiti vrlo moćnu platformu MediaTek Dimensity 1200, a po ovoj cijeni ispod 400 dolara to bi bila neobična ponuda.… više »

NOVOSTI

Predstavljene Oppo Enco Free2 slušalice

objavljeno prije 7 dana i 14 sati

OPPO je lansirao Enconfree 2 bežične slušalice poluotvorenog  dizajna s dodirnim kontrolama za glasnoću i certifikatom IP54, kako bi mogle izdržati malu količinu prskanja… više »

NOVOSTI

Acer novi trio Chromebooka

objavljeno prije 8 dana i 14 sati

Acer je najavio tri Chromebooka, od kojih se ističe Chromebook 317 s 17,3-inčnim zaslonom. Specifikacija Acer Chromebooka 317  su  sljedeće:… više »

STVARNO?

Google vas uči računati?

objavljeno prije 9 dana i 14 sati

Google tražilica donosi moćnije interaktivno pretraživanje oslanjajući se na daljnju tehnologiju umjetne inteligencije. Prema Googleu, čak i s pametnim objektivom Google Lens, na slikama… više »

RECENZIJA

MeanIT Smart Watch M10 pametni sat s elektronskim toplomjerom

objavljeno prije 10 dana i 14 sati

Pametni satovi i narukvice evoluirali su od svojih početaka do danas, a granice u osnovnim funkcijama su sve zamućenije bez obzira na cjenovni rang. Praćenje zdravlja i podrška fitness… više »

KINGSTON

Kingston Technology predstavlja Kingston FURY

objavljeno prije 11 dana i 6 sati

Kingston Technology Europe Co LLP, podružnica u okviru Kingston Technology Company, Inc., danas je objavio ime svojeg novog gaming branda visokih performansi za… više »

NOVOSTI

Twitter ponovno nudi oznake potvrđenog računa

objavljeno prije 11 dana i 14 sati

Twitter je ponovno otvorio za korisnike mogućnost dobivanja oznake autentičnosti (plave kvačice) računa što znači da je osoba, robna marka ili organizacija koja stoji iza računa… više »