Hi-tech nema prethodne stranice
OPREZ

Tehnološki giganti i vladine agencije pripremaju se za izbore u SAD

objavljeno prije 23 sata i 1 minutu

Predstavnici američkih tehnoloških tvrtki, uključujući Facebook, Google, Microsoft i Twitter, sastale su se s američkim obavještajnim agencijama kako bi razgovarali o… više »

Facebook
STVARNO?

Facebook mora ukloniti klevetnički sadržaj bilo gdje u svijetu?

objavljeno prije 1 dan i 22 sata

Društvenim mrežama poput Facebooka može se narediti da se oštrije postave prema uklanjanju klevetničkih sadržaja, odlučio je u četvrtak najviši sud EU-a u slučaju jedne… više »

PROBLEMI

Broadcom na udaru Europske komisije

objavljeno prije 2 dana i 22 sata

Europska komisija zatražila je u srijedu od američkog proizvođača čipova Broadcoma da prekine praksu kojom narušava ravnopravno tržišno natjecanje jer bi se mogao… više »

COOL

Facebook plaća ako otkrijete sigurnosni propust

objavljeno prije 3 dana i 23 sata

Nakon niza sigurnosnih propusta i zlorabe podataka na njihovoj platformi u Facebooku su odlučili proširiti program nagrađivanja za pronalaženje takvih propusta. Minimalna nagrada je… više »

GLAS RAZUMA

Huawei može graditi 5G mrežu u Njemačkoj

objavljeno prije 4 dana i 23 sata

Njemačka vlada ne namjerava kineskoj kompaniji Huawei zabraniti sudjelovanje u izgradnji mobilne mreže 5G, priopćeno je u ponedjeljak u Berlinu. "Njemački pristup je bio i ostat će da u… više »

COOL

Maraphone - prvi pametni telefon proizveden u Africi

objavljeno prije 5 dana i 23 sata

Predsjednik Ruande Paul Kagame je tijekom svojih obraćanja rijetko kada uzbuđen i euforičan. Tako je i tijekom službenog predstavljanja prvog smartphonea u potpunosti proizvedenog u Africi… više »

NAJAVE

Otvorene prijave za prvi regionalni Good Game Liftoff

objavljeno prije 6 dana i 23 sata

Good Game Global, internacionalna e-sports platforma koju je pokrenuo hrvatski poduzetnik Nikola Stolnik, organizira drugi po redu Good Game Liftoff natjecanje za mlade startupe. Prijave za… više »

 Ovo nikako nemojte googlati / ISTOCK/GETTY IMAGES
WOW!

Google nudi novu uslugu

objavljeno prije 7 dana i 23 sata

Google je u SAD-u uveo novu uslugu mjerenja zagađenosti kako bi gradovima pomogao da se lakše nose s emisijama štetnih plinova, a odsad je taj alat dostupan i u Europi, prenosi… više »

CIFRA!

Samsung Display ulaže 11 milijardi dolara u modernizaciju

objavljeno prije 8 dana i 15 sati

Samsung Display najavio je 13.100 milijardu wona (11 milijardi dolara) ulaganja u postrojenja i istraživanje kako bi modernizirao proizvodnju i pronašao rješenje za prekomjernu… više »

RECENZIJA

Xiaomi Mi 9T Pro - srednja klasa s pokrićem

objavljeno prije 8 dana i 22 sata

Xiaomi Mi 9T Pro novi je adut kineskog proizvođača koji nastoji iskoristiti probleme u koje je upao Huawei, a nakon što smo ga imali prilike isprobati, vjerujemo da će vrlo lako… više »

NOVOSTI

Epson ima interaktivni laserski zaslon od 5000 lumena

objavljeno prije 9 dana i 22 sata

Epson se pohvalio svojim prvim interaktivnim zaslonima za suradnju od 5000 lumena. Mogu skalirati veličinu zaslona ovisno o okolini gdje se koristi kako bi podržali spretan rad, povećavajući… više »

BRAVO

Canon obilježio proizvodnju 100 milijuna fotoaparata sa zamjenjivim objektivima iz serije EOS

objavljeno prije 10 dana i 23 sata

Proizvodnja Canonovih fotoaparata s filmom od srebrnih halogenida i onih digitalnih sa zamjenjivim objektivom iz serije EOS premašila je 100 milijuna jedinica. Svojom privlačnom… više »

COOL

Uskoro će svi korisnici Androida moći igrati PS4 igre na svojim mobilnim telefonima

objavljeno prije 11 dana i 23 sata

Ljubitelji mobilnih igara napokon su dočekali da PS4 Remote Play aplikacija u svom najnovijem izdanju 7.0, postaje u potpunosti otvorena za sve Android uređaje. Sony Interactive… više »

ZANIMLJIVO

Pametni sat - alternativa za nadzor djece

objavljeno prije 12 dana i 23 sata

Mnogim se roditeljima pametni sat čini kao savršena alternativa za pametni telefon kada je u pitanju nadzor djeteta, osobito pošto uđe u tinejdžerske godine i krene u srednju… više »

hewlett packard hp osobna ra?unala
WOW!

Hewlett Packard otpušta tisuće ljudi

objavljeno prije 13 dana i 22 sata

Hewlett Packard, poznati proizvođač računala i printera najavio je zatvaranje između sedam i devet tisuća radnih mjesta kako bi smanjili troškove u sklopu reorganizacije poslovanja… više »