Hi-tech nema prethodne stranice
DEV DAYS

Pogreške i neuspjesi sastavni su dio puta prema uspjehu

objavljeno prije 6 sati i 13 minuta

Na šestom izdanju sada već tradicionalne Dev Days konferencije koju organizira kompanija Infobip, pod glavnim motom „Tomorrow's Tech - Today's Business" pred gotovo petsto… više »

PRIJAVITE SE!

Treći krug dodjele bespovratnih sredstava iz WiFi4EU inicijative

objavljeno prije 1 dan i 6 sati

Treći poziv na prijavu za dodjelu vaučera iz inicijative WiFi4EU najavljen je za 19. rujna 2019. u 13 sati. U ovom pozivu dodijelit će se 26,7 milijuna eura, a taj će iznos europskim… više »

IBC 2019

S LUMIX S1H prenesite podatke u formatu RAW na Atomos Ninja V

objavljeno prije 2 dana i 6 sati

Panasonic najavljuje nastavak uspješne suradnje na razvoju s tvrtkom Atomos Limited. Te dvije tvrtke zajedno razvijaju prijenos podataka u formatu RAW preko HDMI-ja s fotoaparata LUMIX… više »

NOVOSTI

LG predstavlja prve OLED televizore koji podrzavaju tehnologiju NVIDIA G-SYNC za gaming iskustvo

objavljeno prije 3 dana i 6 sati

LG Electronics (LG) udružio je snage s kompanijom NVIDIA kako bi ostvario snove gamera tako što je dodao kompatibilnost s tehnologijom NVIDIA G-SYNC® za svoje OLED televizore za… više »

APPLE

iPhone 11 i 11 Pro predstavljeni u Cuppertinu

objavljeno prije 3 dana i 22 sata

Apple je na velikom godišnjem sajmu u svom sjedištu u Cupertinu u Kaliforniji predstavio svoj nove pametne telefone iPhone 11, opremljen duplom kamerom, velikom i super… više »

HAKOM

I dalje su potrebna znatna ulaganja u širokopojasnu infrastrukturu

objavljeno prije 4 dana i 6 sati

Potrebna su veća ulaganja operatora u pristupnu širokopojasnu infrastrukturu u nepokretnoj mreži, osobito ulaganja u mreže sljedeće generacije (NGA), razvidno je nakon obrade podataka… više »

SAZNAJEMO

Optima Telekom nudi jedinstvenu promociju malim poduzetnicima

objavljeno prije 4 dana i 23 sata

Optima Telekom je lansirao promotivnu ponudu za sve male poduzetnike i obrtnike čije poslovanje uključuje i čekaonice. Ova jedinstvena promotivna ponuda nudi popuste na redovne cijene paketa… više »

FAKE NEWS

BBC kreće u rat protiv lažnih vijesti

objavljeno prije 5 dana i 6 sati

BBC će surađivati s tehnološkim firmama poput Googlea, Twittera i Facebooka s kojima će razviti shemu djelovanja. Iz BBC-a također navode kako su ti potezi izrazito važni u borbi… više »

NOVOSTI

LEICA DG 25mm fiksne žarišne duljine za sustav Micro Four Thirds

objavljeno prije 6 dana i 6 sati

Panasonic je unaprijedio svoj objektiv LEICA DG fiksne žarišne duljine utemeljen na standardu Micro Four Thirds. Osim velikog otvora blende od F1.4, novi LEICA DG SUMMILUX 25mm / F1.4… više »

AKO VAM TREBA...

Iskoristi novu Back to School akciju i opremi se

objavljeno prije 6 dana i 22 sata

Osim neizostavnih stvari, obuće i odjeće, povratak u školu je idealno razdoblje za kupnju novog stolnog ili prijenosnog računala, kao i nekih drugih ''stvarčica'' koje učenički i… više »

IFA 2019

LG predstavio novi pametni telefon LG G8X ThinQ

objavljeno prije 7 dana i 6 sati

LG Electronics (LG)  predstavio je LG G8XThinQ, svoj najnoviji pametni telefon iz serije G i još napredniji dodatak LG Dual Screen na sajmu IFA 2019 u Berlinu. Pametni telefon LG… više »

IFA 2019

HONOR predstavio novu AI aplikaciju za slabovidne i IoT Smart-Home strategiju

objavljeno prije 7 dana i 22 sata

HONOR, vodeći brand pametnih telefona, jučer je predstavio PocketVision, AI aplikaciju koja osobama oštećenog vida olakšava čitanje, te svoju Internet of Things (IoT) strategiju… više »

NOVOSTI

Sony h.ear slušalice i streaming kompatibilni Walkman

objavljeno prije 8 dana i 6 sati

WH-H910N slušalice učinkovito otklanjaju okolni šum, tako da punu pozornost možete posvetiti glazbi. Zahvaljujući Dual Noise Sensor tehnologiji, hvata se više… više »

NAPOKON

Facebook kreće u borbu protiv antivaksera

objavljeno prije 8 dana i 23 sata

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) objavila je u četvrtak da pozdravlja odluku Facebooka da počne korisnike koji traže informacije o cijepljenju na Instagramu, Facebooku i… više »

IFA 2019

Philips monitori na IFA 2019 sajmu

objavljeno prije 9 dana i 6 sati

Posjetitelje Philipsovog štanda na sajmu IFA 2019 (Berlin, 6. - 11. rujna 2019.) čeka prava poslastica: bit će izložen cijeli niz Philips monitora, s veličinama i značajkama… više »