Hi-tech nema prethodne stranice

Mi Note 10 stigao u hrvatski Mi Store

objavljeno prije 4 sata i 23 minute

U hrvatski Mi Store premijerno je stigao Xiaomijev Mi Note 10, prvi pametni telefon u svijetu koji posjeduje peterostruku stražnju kameru od 108MP. Ova kamera, koja podržava i dvostruki OIS… više »

NOVOSTI

MMD lansira novi 43 inčni SuperWide Philips monitor

objavljeno prije 8 sati i 53 minute

MMD, vodeći specijalist za monitore i brend licencirani partner Philips monitora najavljuje novi Philips 439P9H SuperWide zakrivljeni LCD monitor. Nakon uspješnog 49 inčnog formata,… više »

SJAJNO!

UHO - prva digitalna platforma protiv cyberbullyinga

objavljeno prije 1 dan i 1 sat

Što napraviti u trenutku kad neku djevojku njezin bivši dečko ucjenjuje i kaže da će objaviti njezine gole fotografije ako ona ne spava s njim? Ili kad nekog dječaka… više »

SAZNAJEMO

Hrvatski Telekom otvorio Business Showroom

objavljeno prije 1 dan i 8 sati

Hrvatski Telekom, predvodnik digitalne transformacije Hrvatske, otvorio je danas svoj novi Business Showroom, inovacijski centar u kojem će predstavljati svoja najnaprednija tehnološka… više »

PRESUDA

Pravo na zaborav samo u Europi

objavljeno prije 3 dana i 8 sati

Google globalno neće morati primjenjivati europsko "pravo na zaborav", presudio je vrhovni sud Europske unije u slučaju u kojem su se suprostavila osobna prava na privatnost i… više »

COOL

FreddieMeter mjeri koliko vam glas sličan onome Freddija Mercuryja

objavljeno prije 4 dana i 8 sati

Ako slušate glazbu, male su šanse da niste čuli Bohemian Rhapsody - jednu od najpoznatijih rock pjesama zapadnog svijeta. Također postoji statistička šansa da ste bar u… više »

COOL

Google Maps uvodi izgovor mjesta i adresa

objavljeno prije 5 dana i 1 sat

Google pokušava olakšati komunikaciju s lokalnim stanovništvom uvodeći u aplikaciju Google Maps opciju prijevoda te audio pomoć koja uključuje izgovor mjesta. Primjerice… više »

UPS!

Kina ograničava igranje igrica

objavljeno prije 5 dana i 8 sati

Kina voli kontrolirati svoje stanovnike, pa zapravo i ne čudi vijesta da je vlada najavila uvođenje ograničenja za maloljetničko igranje online igrica kako bi smanjila broj ovisnika o… više »

WOW!

Gaming na 5G na Reboot Infogameru

objavljeno prije 6 dana i 8 sati

Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 od 12. do 17. studenoga u Zagrebu prvi puta u svijetu donosi finale mobilnih igara u testnoj odnosno živoj 5G mreži, najavili su u srijedu na konferenciji… više »

NOVOSTI

Kingston Technology predstavio novi model SSD diska

objavljeno prije 7 dana i 8 sati

Kingston Digital Europe Co LLP, ogranak tvrtke Kingston Technology Company, Inc. za flash memoriju, koji je svjetski lider u memorijskim proizvodima i tehnološkim rješenjima,… više »

INFOGAMER

AOC službeni partner Reboot InfoGamera

objavljeno prije 8 dana i 8 sati

Specijalist za monitore i jedan od vodećih brendova za gaming monitore AOC pridružuje se, kao službeni monitor partner, osmom izdanju jednog od najvećih gaming evenata u Hrvatskoj i regiji -… više »

COOL

Facebook uvodi novu značajku?

objavljeno prije 9 dana i 8 sati

Facebook aplikacija za mobitele najveće svjetske društvene mreže uskoro bi mogla dobiti novu značajku prepoznavanja lica koja bi nam trebala olakšati logiranje. Biometrijsko… više »

COOL

Yandex testira autonomne robote za dostavu

objavljeno prije 10 dana i 8 sati

Ruski internetski div Yandex započeo je testirati robote za autonomnu dostavu, što je najnoviji dodatak njegovom tehnološkom arsenalu, u četvrtak je objavila kompanija. Robot… više »

NOVOSTI

Tele2 implementirao 4G+

objavljeno prije 11 dana i 3 sata

Tele2 je implementirao dodatnu funkcionalnost svoje mreže, koja povezuje postojeće frekvencije u jedinstven mrežni kapacitet i tako osigurava prosječno veće brzine prijenosa podataka.… više »

NOVOSTI

Rakuten Viber predstavlja funkciju Izdvojeno

objavljeno prije 12 dana i 8 sati

Rakuten Viber, jedna od vodećih komunikacijskih platformi u svijetu, otkriva novo osvježenje aplikacije. Funkcija Izdvojeno stavlja veći naglasak na otkrivanje izdvojenih lokalnih sadržaja.… više »