Hi-tech nema prethodne stranice
NOVOSTI

LG neće više raditi mobitele?

objavljeno prije 14 sati i 36 minuta

Izvršni direktor LG-a Kwon Bong-seok poslao je zaposlenima u koncernu poruku koja je nagovijestila da bi mogle uslijediti velike promjene u segmentu pametnih telefona.… više »

ESPORT

Partnerstvo esport organizacije Team Vitality i MMD-a

objavljeno prije 1 dan i 14 sati

Globalna esport organizacija Team Vitality sa zadovoljstvom najavljuje partnerstvo s MMD-om, vodećim stručnjakom za monitore i brend licenciranim partnerom Philips Monitorsa. Ovim… više »

NOVOSTI

Google.org Impact Challenge i u Hrvatskoj

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

Riječ je o prvom takvom Googleovom natječaju za srednju i istočnu Europu, o čemu su izvijestili iz tvrtke Google za regiju Adriatics, dodajući da time pružaju podršku dobrotvornim… više »

 Ovo nikako nemojte googlati / ISTOCK/GETTY IMAGES
BORBA

Google najavio blokadu tražilice u Australiji

objavljeno prije 2 dana i 17 sati

Googleova prijetnja eskalacija je bitke s medijskim konglomeratima poput News Corpa koja se pomno prati širom svijeta. Divovski pretraživač upozorio je da će se njegovih 19 milijuna… više »

NOVOSTI

Intel će čipove nove generacije proizvoditi u SAD-u

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

Gelsinger je izjavio da je "uvjeren da će se većina proizvoda (planiranih) za 2023. proizvoditi interno", iako će se "za određene tehnologije i proizvode" vjerojatno pojačano koristiti… više »

NOVOSTI

Novi Philips 4K UHD monitor

objavljeno prije 5 dana i 14 sati

Novi monitor Philips 288E2UAE (28"/71,1 cm), sa svojih 1.07 milijardi boja, USB 3.2 SuperSpeed prijenosom podataka, i tankim, atraktivnim dizajnom, savršen je izbor za korisnike koji… više »

HI-TECH

Zašto bi trebali prestati koristiti Facebook Messenger

objavljeno prije 6 dana i 9 sati

Nakon mnoštva kritika WhatsApp je odgodio primjenu novih pravila korištenja aplikacije do svibnja. Forbesov stručnjak Zak Doffman upozorava da je Messenger,… više »

NOVOSTI

Samsung službeno predstavio Galaxy S21 Ultra

objavljeno prije 8 dana i 17 sati

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je Galaxy S21 Ultra, flagship uređaj za 2021. godinu koji donosi vrhunsko korisničko iskustvo koje u potpunosti mijenja pojam pametnog telefona. Galaxy… više »

NOVOSTI

Predstavljeni Samsung Galaxy S serije – S21 i S21+

objavljeno prije 9 dana i 9 sati

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je Galaxy S21 i Galaxy S21+ pametne telefone, najnovije flagship uređaje, koje odlikuje novi dizajn i kamera na profesionalnoj razini za sve korisnike… više »

NOVOSTI

Samsung Galaxy Buds Pro - slušalice za pet

objavljeno prije 9 dana i 17 sati

Tvrtka Samsung Electronics najavila je lansiranje novih bežičnih slušalica naziva Galaxy Buds Pro. Samsung Galaxy Buds Pro predstavljaju najnaprednije slušalice koje je Samsung… više »

PANIKA?

WhatsApp za tri mjeseca odgađa izmjene uvjeta korištenja

objavljeno prije 10 dana i 9 sati

- Odgađamo datum na koji će korisnici morati pročitati i prihvatiti uvjete, napisala je tvrtka na blogu. Izmjene su trebale stupiti na snagu 8. veljače, a sada je tvrtka objavila da se to… više »

NOVOSTI

AMD najavio dostupnost Threadripper PRO procesora u retailu

objavljeno prije 10 dana i 17 sati

Osim novih Ryzen 5000 serije mobilnih procesora, AMD je na CES 2021, najavio da će AMD Ryzen Threadripper PRO procesori od sada biti direktno dostupni profesionalcima putem globalnih… više »

CES

Kingston predstavio Workflow seriju proizvoda

objavljeno prije 11 dana i 17 sati

Kingston Technology je predstavio Workflow Station seriju proizvoda i prateće čitače. Prigodnog naziva, ovi uređaji pomažu kreatorima sadržaja u njihovom post-produkcijskom workflow-u.… više »

CES

Kingston predstavio novi asortiman NVMe SSD uređaja

objavljeno prije 12 dana i 17 sati

Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica zadužena za flash memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i tehnoloških… više »

NOVOSTI

LG dominantan na tržištu televizora

objavljeno prije 13 dana i 9 sati

LG Electronics (LG) ponovno postavlja standard u TV industriji sa svojom najimpresivnijom premium TV linijom do sada, a koja uključuje OLED, QNED Mini LED i NanoCell televizore. Unutar linije… više »