Hi-tech nema prethodne stranice
NOVOSTI

Europska premijera tri nova AOC gaming monitora na ovogodišnjem gamescomu

objavljeno prije 17 sati i 38 minuta

Na ovogodišnjem gamescomu, koji se održava od 20. do 24. kolovoza u Kölnu, AOC, lider na tržištu gaming monitora, predstavit će svoj opsežni portfelj, uključujući nove… više »

ANALIZA

Mobilne mreže brže od wi-fija

objavljeno prije 1 dan i 17 sati

Brzine preuzimanja na mobilnim mrežama u mnogim su zemljama puno brže od preuzimanja na bežičnim wi-fi mrežama, pokazuje istraživanje tvrtke OpenSignal u kojemu se navodi i da bi mobilni… više »

NAGRADE

Canon dobio 5 EISA nagrada za 2019.

objavljeno prije 2 dana i 17 sati

Canon Europe još je jednom prepoznat kao vodeća tvrtka u branši - udruženje European Imaging and Sound Association (Europsko udruženje za slikovne tehnologije i zvuk, EISA)… više »

PROBLEMI

Europska središnja banka ugasila hakiranu stranicu

objavljeno prije 3 dana i 10 sati

Europska središnja banka (ECB) ugasila je u četvrtak jednu od svojih internetskih stranica nakon hakerskog napada i otkrivanja zlonamjernog softvera koji je ugrađen u njihov server… više »

NOVOSTI

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo u segmentu mobitela i platformi

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

Počevši od ekskluzivnih Microsoftovih integracija u novom Galaxy Note10, korisnici će sada imati jednostavan način nesmetanog rada između pametnog telefona i računala, dok Galaxy Book… više »

NOVOSTI

HONOR 20 PRO osvojio nagradu 'EISA Lifestyle Smartphone 2019 - 2020'

objavljeno prije 4 dana i 17 sati

HONOR, vodeći brand pametnih telefona, osvojio je danas nagradu Europskog udruženja za sliku i zvuk (EISA). HONOR 20 PRO dobio je nagradu 'EISA Lifestyle Smartphone 2019 - 2020' za izvanredan… više »

COOL

Virtualna stvarnost kao anestetik?

objavljeno prije 5 dana i 17 sati

Sveučilišna bolnica Wales u Cardiffu provodi istraživanja o tomu mogu li naočale za virtualnu stvarnost pomoći rodiljama u kontroliranju porođajnih bolova. Ako se ona pokažu… više »

NOVOSTI

LG i LUMI postali partneri

objavljeno prije 6 dana i 17 sati

LG Electronics (LG) i LUMI United Technology, pružatelj rješenja za internet stvari (IoT) i pametna kućanska rješenja, potpisali su memorandum o razumijevanju kako bi razvili… više »

IMATE LI GA?

Walkman slavi 40 godina

objavljeno prije 7 dana i 13 sati

U ljeto 1979. svijet je prolazio kroz drugu naftnu krizu, a japanska tvrtka Sony na tržište je izbacila uređaj plave i srebrne boje u obliku ciglice - Walkman TPS-L2. Premda su… više »

NOVOSTI

HONOR predstavio HONOR Vision

objavljeno prije 7 dana i 17 sati

HONOR, vodeći brand pametnih telefona, 10. kolovoza službeno je na ovogodišnjoj Huawei Developer konferenciji (HDC) predstavio seriju HONOR Vision. Riječ je o Honorovom prvom pametnom… više »

PROBLEMI

I Australci žele jači nadzor Googla i Facebooka

objavljeno prije 8 dana i 17 sati

Australska agencija osamnaest je mjeseci istraživala utjecaj digitalnih platformi na vijesti i oglašavanje te je identificirala određene prakse upravljanja podacima koje mogu… više »

NOVOSTI

Dell predstavlja novi portfelj Dell EMC PowerEdge servera

objavljeno prije 9 dana i 17 sati

Dell Technologies ponudit će cjelovit portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije. Kroz optimizirani dizajn, novi Dell EMC PowerEdge poslužitelji u potpunosti… više »

NOVOSTI

ADATA predstavila XPG GAMMIX S50

objavljeno prije 10 dana i 17 sati

ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, proizvoda s NAND flashom i dodatne opreme za mobilne uređaje, danas predstavlja PCIe Gen4x4 M.2 2280 SSD XPG GAMMIX… više »

AJOJ :)

Veliki propust Twittera?

objavljeno prije 11 dana i 17 sati

Twitter je u utorak objavio da je možda upotrijebio korisničke podatke za personalizirane oglase bez njihova dopuštenja zbog problema s postavkama.  Tvrtka navodi da je… više »

WOW!

Umjetni jezik raspoznaje whiskey

objavljeno prije 12 dana i 11 sati

Znanstvenici su predstavili javnosti umjetni 'jezik' koji prepoznaje suptilne razlike između različitih vrsta viskija, a mogao bi pridonijeti borbi protiv trgovine krivotvorenim… više »