Hi-tech
APLIKACIJE

Vrijeme je za digital - aplikacija za glazbenu industriju

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Hrvatska diskografska udruga predstavila je aplikaciju "Vrijeme je za digital", koja dionicima glazbene industrije omogućuje trenutačni pristup svim relevantnim podacima u svim segmentima… više »

APLIKACIJE

TikTok prešao brojku od 1.5 milijardi downloada

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

TikTok je jako popularan kod Generacije Z, što znači da ga vrlo vjerojatno nisu primjetili korisnici društvenih mreža koji su stariji od 24 godine. Slogan TikToka je 'Pravi… više »

NAPOKON

Google regulira predizborno oglašavanje

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Google je odlučio da više neće pružati oglašivačima mogućnost da predizbornim oglasima ciljaju određenu publiku koristeći podatke iz popisa birača i njihove općenite političke… više »

ANALIZA

Ulaganje u digitalne tehnologije povećava BDP

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Kontinuirane investicije u najnaprednije tehnologije poput umjetne inteligencije mogu digitalno razvijenim državama podići BDP za više od 1 posto, dok se u manje digitalno razvijenim… više »

 Ovo nikako nemojte googlati / ISTOCK/GETTY IMAGES
EHHH...

Google pogoduje velikima?

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Google je postao jedan od nosećih stupova modernog interneta pretvorivši se iz jednostavnog sustava za pretragu u regulatora sadržaja koji je presudan za internetsko iskustvo velike… više »

Mi Note 10 stigao u hrvatski Mi Store

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

U hrvatski Mi Store premijerno je stigao Xiaomijev Mi Note 10, prvi pametni telefon u svijetu koji posjeduje peterostruku stražnju kameru od 108MP. Ova kamera, koja podržava i dvostruki OIS… više »

NOVOSTI

MMD lansira novi 43 inčni SuperWide Philips monitor

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

MMD, vodeći specijalist za monitore i brend licencirani partner Philips monitora najavljuje novi Philips 439P9H SuperWide zakrivljeni LCD monitor. Nakon uspješnog 49 inčnog formata,… više »

SJAJNO!

UHO - prva digitalna platforma protiv cyberbullyinga

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Što napraviti u trenutku kad neku djevojku njezin bivši dečko ucjenjuje i kaže da će objaviti njezine gole fotografije ako ona ne spava s njim? Ili kad nekog dječaka… više »

SAZNAJEMO

Hrvatski Telekom otvorio Business Showroom

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Hrvatski Telekom, predvodnik digitalne transformacije Hrvatske, otvorio je danas svoj novi Business Showroom, inovacijski centar u kojem će predstavljati svoja najnaprednija tehnološka… više »

PRESUDA

Pravo na zaborav samo u Europi

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Google globalno neće morati primjenjivati europsko "pravo na zaborav", presudio je vrhovni sud Europske unije u slučaju u kojem su se suprostavila osobna prava na privatnost i… više »

COOL

FreddieMeter mjeri koliko vam glas sličan onome Freddija Mercuryja

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Ako slušate glazbu, male su šanse da niste čuli Bohemian Rhapsody - jednu od najpoznatijih rock pjesama zapadnog svijeta. Također postoji statistička šansa da ste bar u… više »

COOL

Google Maps uvodi izgovor mjesta i adresa

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Google pokušava olakšati komunikaciju s lokalnim stanovništvom uvodeći u aplikaciju Google Maps opciju prijevoda te audio pomoć koja uključuje izgovor mjesta. Primjerice… više »

UPS!

Kina ograničava igranje igrica

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Kina voli kontrolirati svoje stanovnike, pa zapravo i ne čudi vijesta da je vlada najavila uvođenje ograničenja za maloljetničko igranje online igrica kako bi smanjila broj ovisnika o… više »

WOW!

Gaming na 5G na Reboot Infogameru

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 od 12. do 17. studenoga u Zagrebu prvi puta u svijetu donosi finale mobilnih igara u testnoj odnosno živoj 5G mreži, najavili su u srijedu na konferenciji… više »

NOVOSTI

Kingston Technology predstavio novi model SSD diska

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Kingston Digital Europe Co LLP, ogranak tvrtke Kingston Technology Company, Inc. za flash memoriju, koji je svjetski lider u memorijskim proizvodima i tehnološkim rješenjima,… više »