Hi-tech
SAZNAJEMO

Glanc... baš za vas :)

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Od 24. travnja Simpa korisnici mogu uživati u još više megabajta, minuta i SMS-ova u Glanc opcijama. Naime, Veliki Glanc od danas sadrži čak 6000 megabajta, Srednji Glanc… više »

NOVOSTI

Kamere Galaxy S10 5G pametnog telefona zauzele vrh  DxOMark ljestvice

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Samsung Galaxy S10 5G zauzeo je prvo mjesto na ljestvici tvrtke DxOMark - za prednju i stražnju kameru. Stražnja kamera Galaxy S10 5G pametnog telefona, koja se koristi za fotografiranje… više »

NOVOSTI

Pobjednici Win-A-Robot natječaja u organizaciji Epson Europe

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Objavljeni su pobjednici prvog ikada Win-A-Robot natjecanja u organizaciji Epson Europe za tržišta EMEAR. Prikazale su se inovativne moguće upotrebe robotike i tehnologije… više »

NAJAVE

Library of Croatia - ambiciozno i sjajno!

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Library of Croatia, prva virtualna slobodna knjižnica na svijetu veličine cijele države stiže vrlo skoro kao nešto što još nije viđeno. Naime, kroz ovu inovativnu… više »

MA DA :)

Facebook u novom skandalu

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Facebook je preuzeo e-mail kontakte više od 1,5 milijuna korisnika, ne tražeći prethodno od njih dozvolu, priopćili su iz te društvene mreže tvrdeći da se sve to dogodilo -… više »

SAZNAJEMO

Marker opet radi najbolje web trgovine

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Web trgovine koje je izradila varaždinska tvrtka Marker osvojile su čak sedam nagrada za izvrsnost na Konferenciji Ecommerce Day 2019. Riječ je o dosad najvećem natjecanju najboljih web… više »

NOVOSTI

RF spektar za zemaljsku digitalnu televiziju na javnom natječaju

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Vijeće Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a) je na sjednici održanoj 18. travnja 2019. donijelo odluku o raspisivanju javnog natječaja za izdavanje pojedinačne dozvole… više »

STVARNO?

Umjetne inteligencije uskoro će pisati - sve!

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Futurolozi već neko vrijeme upozoravaju kako će inteligentni strojevi u budućnosti velikim dijelom obavljati poslove u nizu profesija, uključujući i novinarsku, a da takva predviđanja nisu… više »

NAGRADE

Proglašeni pobjednici natjecanja Sony World Photography Awards 2019.

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Svjetska organizacija za fotografiju proglasila je pobjednike prestižnog natjecanja Sony World Photography Awards 2019. Laskava titula Fotografa godine u okviru Profesionalnog natjecanja,… više »

COOL

5 browsera na izbor korisnicima Androida

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Google i surfanje po Internetu na meti su stalnona meti regulatora širom svijeta jer se osuđuje favoriziranje njihovog Chrome preglednika, baš kao što se i proganja… više »

NAPOKON

Tamni način rada omogućen svima u Messengeru

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Tamni način rada stigao je u Facebookov Messenger još prošle godine, no samo na malom broju tržišta i tek nekim korisnicima.  Oduševljenje testiranih… više »

UKLJUČITE SE!

Stiže nam Uskrs, a s njim i NAJVEĆI Viberov lov na jaja ikad

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Zima je doba godine kad smo i mi ljudi i naši životinjski prijatelji pomalo usporeni, ali nakon nje uvijek stiže proljeće - kad sve procvjeta i živne. Priroda se budi i sav je život… više »

NOVOSTI

HONOR VIEW20 - AI pod povećalom

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Savršena noćna snimka? Može. Selfie spreman za Instagram? Može i to. Na putovanju ste života i odavno su prošli dani kada ste morali nositi glomazni digitalni fotoaparat i… više »

NOVOSTI

Snaga touch screen ekrana u novom Philips monitoru

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

MMD, vodeći specijalist za monitore i brend licencirani partner Philips monitora najavljuje lansiranje novog Philips 222B9T 22 inčnog LCD monitor sa SmoothTouch ekranom. Opremljen s… više »

NOVOSTI

Samsung Galaxy Note 10 dolazi u 4G i 5G izvedbi

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Nakon dolaska na tržište Samsung Galaxy S10 modela (i njegovih izvedenica) red je da se polako okrenemo nadolazećem phabletu iz tabora Južno Korejske tvrtke. Naravno, riječ je o… više »