Hi-tech
FRKA!

WhatsAppom se širi prevara, pripazite!

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Brojni korisnici WhatsAppa u Hrvatskoj ovih su dana od svojih prijatelja ili kontakata dobili poruku zbog koje su im telefoni blokirali, a podaci o kontaktima iskorišteni za daljnje… više »

NOVOSTI

5G se razvija brže od očekivanog

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Brzi rani zamah i entuzijazam za 5G tehnologiju mogao bi do kraja 2024. godine donijeti dodatnih 400 milijuna pretplata na poboljšanu mobilnu širokopojasnu mrežu širom… više »

NOVOSTI

XPG SPECTRIX D60G s 5634 MT/s srušio overclockerski rekord

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

XPG Overclocking Lab (XOCL) overclockirao je RGB DDR4 memorijski modul SPECTRIX D60G na frekvenciju 5634 MT/s Novi rezultat postignut je sa čipsetom Intel Core i9 i MSI-jevom matičnom pločom… više »

EHHH...

Huawei će izgubiti 30 milijardi dolara?

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Huawei je u problemima, tu nema tajni, a osnivač i direktor kineskog tehnološkog diva kazao je kako će ta kompanija izgubiti 30 milijardi dolara tijekom idućih nekoliko godina nakon… više »

NOVOSTI

Sony ima novi FE 200-600mm F5.6-6.3 GOSS super-telefoto zoom objektiv

objavljeno prije 4 mjeseca

Tvrtka Sony najavila je još jedan novi objektiv kojim je proširila svoju liniju objektiva punog formata, FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS super-telefoto zoom objektiv (model… više »

NAJAVE

Huawei u listopadu lansira svoj Ark OS, ali ne na Mate 30 modelu

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Čitava ova priča oko Amerikanaca i Huaweia ostavila je duboki trag. Ne samo na prodaju aktualnih modela Huawei pametnih telefona (posebice samog vrha ponude), već i na one koji će tek biti… više »

NOVOSTI

ADATA Technology predstavlja svoj USB flash pogon UV350

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

ADATA UV350 krasi diskretan i elegantan izgled bez poklopca. Rupica na vrhu olakšava njegovo pričvršćivanje na privjeske za ključeve ili vrpcu radi izvrsne prenosivosti. Pogon… više »

NAJAVE

HGSPOT Utrine ponovno otvara vrata

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

HGSPOT Utrine su kultno mjesto koje već godinama predstavlja tehnološke novitete bez zaostataka u odnosu na svjetske trendove. Ne propustite veliko otvorenje novo preuređene HGSPOT… više »

NOVOSTI

Za LUMIX S seriju stižu novi telekonverteri za telefoto zoom objektive

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Panasonic je predstavio nove telekonvertere za telefoto zum objektive iz serije LUMIX S - 1.4x telekonverter DMW-STC14 i 2x telekonverter DMW-STC20. DMW-STC14 objektiv ima 7 leća uključujući… više »

WCA

Samsung – omiljeni brend pametnih telefona među ženama u Hrvatskoj

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Još jedna potvrda vodeće pozicije proizvođača pametnih telefona za tvrtku Samsung stigla je u obliku nagrade Woman's Choice Award, koja se po prvi put dodjeljuje u Hrvatskoj. Riječ je… više »

NAGRADE

Otvorene prijave za Sony World Photography Awards

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Prijave za 13. izdanje međunarodno priznatog natjecanja Sony World Photography Awards službeno su otvorene i besplatne za sve sudionike na www.worldphoto.org . Natjecanje 2020. godine… više »

COOL

Testiraj električni bicikl, otkrij tajne Zagreba uz Purgericu i odvezi #strujnikrug

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Znate li gdje u Zagrebu pronaći Emira? Možda vam pomogne kad kažemo da je riječ o konju bana Jelačića. Gdje su Vještičje stube, gdje je bila prva prava zagrebačka pivovara, a koja… više »

LOOL

Huawei odgovorio Facebooku

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Huawei je u problemima, tome nema zbora, no i dalje ostaju čvrsti i sa smislom za humor, barem se to može iščitati iz priopćenja poslanog hrvatskim medijima nakon vijesti o tome da… više »

IPAK RAT?

Facebook više ne predinstalira aplikacije na Huaweijeve telefone

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Facebookove aplikacije više se neće predinstalirati na novim uređajima kineske kompanije Huaweija koja je pod američkim sankcijama uvedenim radi nacionalne sigurnosti usred trgovinskog… više »

KONTRA

Huawei razvija 5G mrežu -u Rusiji

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Huawei je potpisao sporazum s ruskom telekomunikacijom kompanijom MTS o razvoju tehnologije mobilnih mreža nove generacije 5G u Rusiji a Peking paralelno priprema teren za gradnju suvremene… više »