Hi-tech
IZRAČUNATO

Xiaomi je najbrže rastući vodeći brend pametnih telefona

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Prema analizi podataka o globalnom tržištu pametnih telefona za četvrti kvartal 2020. godine koju su danas objavili IDC, Canalys i Counterpoint, Xiaomi je zadržao treće mjesto na… više »

VIBER

Hrvatima je važna digitalna sigurnost

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Viber - jedan od vodećih svjetskih appova za jednostavnu i besplatnu komunikaciju, predstavio je rezultate svoje globalne, in-app dobrovoljne ankete u kojoj je sudjelovalo oko 340.000 ljudi.… više »

HI-TECH

Izloženost Mi Band 6 pametne narukvice

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Mi Band 6 pametna narukvica, kao i dosadašnji modeli, dolazi u dvije verzije: standardnoj ​​ i NFC (Near Field Communication). Pretpostavlja se da je zaslona veći za 1,1 inč u odnosu… više »

NOVOSTI

LG neće više raditi mobitele?

objavljeno prije 5 mjeseci

Izvršni direktor LG-a Kwon Bong-seok poslao je zaposlenima u koncernu poruku koja je nagovijestila da bi mogle uslijediti velike promjene u segmentu pametnih telefona.… više »

ESPORT

Partnerstvo esport organizacije Team Vitality i MMD-a

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Globalna esport organizacija Team Vitality sa zadovoljstvom najavljuje partnerstvo s MMD-om, vodećim stručnjakom za monitore i brend licenciranim partnerom Philips Monitorsa. Ovim… više »

NOVOSTI

Google.org Impact Challenge i u Hrvatskoj

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Riječ je o prvom takvom Googleovom natječaju za srednju i istočnu Europu, o čemu su izvijestili iz tvrtke Google za regiju Adriatics, dodajući da time pružaju podršku dobrotvornim… više »

 Ovo nikako nemojte googlati / ISTOCK/GETTY IMAGES
BORBA

Google najavio blokadu tražilice u Australiji

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Googleova prijetnja eskalacija je bitke s medijskim konglomeratima poput News Corpa koja se pomno prati širom svijeta. Divovski pretraživač upozorio je da će se njegovih 19 milijuna… više »

NOVOSTI

Intel će čipove nove generacije proizvoditi u SAD-u

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Gelsinger je izjavio da je "uvjeren da će se većina proizvoda (planiranih) za 2023. proizvoditi interno", iako će se "za određene tehnologije i proizvode" vjerojatno pojačano koristiti… više »

NOVOSTI

Novi Philips 4K UHD monitor

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Novi monitor Philips 288E2UAE (28"/71,1 cm), sa svojih 1.07 milijardi boja, USB 3.2 SuperSpeed prijenosom podataka, i tankim, atraktivnim dizajnom, savršen je izbor za korisnike koji… više »

HI-TECH

Zašto bi trebali prestati koristiti Facebook Messenger

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Nakon mnoštva kritika WhatsApp je odgodio primjenu novih pravila korištenja aplikacije do svibnja. Forbesov stručnjak Zak Doffman upozorava da je Messenger,… više »

NOVOSTI

Samsung službeno predstavio Galaxy S21 Ultra

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je Galaxy S21 Ultra, flagship uređaj za 2021. godinu koji donosi vrhunsko korisničko iskustvo koje u potpunosti mijenja pojam pametnog telefona. Galaxy… više »

NOVOSTI

Predstavljeni Samsung Galaxy S serije – S21 i S21+

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je Galaxy S21 i Galaxy S21+ pametne telefone, najnovije flagship uređaje, koje odlikuje novi dizajn i kamera na profesionalnoj razini za sve korisnike… više »

NOVOSTI

Samsung Galaxy Buds Pro - slušalice za pet

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Tvrtka Samsung Electronics najavila je lansiranje novih bežičnih slušalica naziva Galaxy Buds Pro. Samsung Galaxy Buds Pro predstavljaju najnaprednije slušalice koje je Samsung… više »

PANIKA?

WhatsApp za tri mjeseca odgađa izmjene uvjeta korištenja

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

- Odgađamo datum na koji će korisnici morati pročitati i prihvatiti uvjete, napisala je tvrtka na blogu. Izmjene su trebale stupiti na snagu 8. veljače, a sada je tvrtka objavila da se to… više »

NOVOSTI

AMD najavio dostupnost Threadripper PRO procesora u retailu

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Osim novih Ryzen 5000 serije mobilnih procesora, AMD je na CES 2021, najavio da će AMD Ryzen Threadripper PRO procesori od sada biti direktno dostupni profesionalcima putem globalnih… više »